Alimente bogate în vitamine pentru păsările de companie

Papagalul frumos mănâncă pepene verde

Este important să acordați o atenție deosebită alimentelor pe care vă hrăniți păsării de companie, deoarece a Sănătatea păsărilor este foarte dependentă de calitatea dietei sale. Alegerea alimentelor proaspete, bogate în nutrienți este o modalitate excelentă de a oferi distracția și varietatea dvs. de companie în timp ce faceți ceva pozitiv pentru sănătatea păsărilor dvs. în același timp. Verificați alimentele proaspete delicioase enumerate mai jos pentru unele idei care vor stimula conținutul de vitamine din dieta păsărilor dvs. și vor plăti în ceea ce privește sănătatea bună pentru prietenul dvs. cu pene. Șansele sunt cele care încorporează unele dintre aceste alegeri sănătoase în propria voastră dietă ar putea fi benefică și pentru sănătatea dumneavoastră!

01 din 05

Verzii cu frunze

Alimente proaspete care sunt sigure pentru păsări cum ar fi verdele cu frunze, cum ar fi spanac, kale și salată de romaine sunt bogate în substanțe nutritive și oferă o mare varietate la o dietă a păsărilor captive. În sălbăticie, papagali masa în mod normal pe vegetație cu frunze, precum și fructe, nuci și alte capse. Spanacul, de exemplu, este plin de acizi grași Omega 3 benefice, care ajută o pasăre să aibă piele și pene sănătoase. Legumele ca acestea sunt o parte importantă a nutriției echilibrate pentru păsările de companie decât proprietarii uneori ignorați.

  • 02 din 05

    Pepeni

    Pepeni au fost cunoscuți de ani de zile pentru a oferi calități anti-îmbătrânire oamenilor și au multe alte trăsături care pot beneficia și pasărea dvs. de companie. Pepeni, inclusiv cantaloupe, pepene verde, pepene de miere și chiar dovleac sunt bogați în fibră, ceea ce este bun pentru tractul digestiv al păsărilor. Ele sunt, de asemenea, bogate în vitamina C, ajutând animalul dvs. de companie să construiască și să mențină un sistem imunitar sănătos. Încercați să tăiați bucăți de pepene galben și oferiți-o păsării dvs. ca un tratament. De asemenea, puteți încorpora pepeni în distracție Bird Tratați rețetele că poți face acasă.

  • 03 din 05

    Boabe

    Fructe de padure și alte fructe colorate întunecate sunt mari surse de antioxidanți, care oferă sprijin pentru pene sănătoase din păsările de companie. Afinele în special sunt o modalitate delicioasă pentru a vă oferi pasării o doză mare de vitamine esențiale - înghesuite cu vitamina C și vitamina K, ele oferă sprijin suplimentar pentru sistemele imune și reglementare ale păsărilor. Este bine să oferiți afine pentru animalele de companie de câteva ori pe săptămână, doar aveți grijă să nu lăsați animalul dvs. să se răsună prea multe dintre aceste albastru gustoase Tratamente: Sunt bogate în conținutul de zahăr natural, care poate provoca probleme de sănătate pentru unele păsări.

  • 04 din 05

    Fasole și germeni

    Fasole și varză sunt adăugiri sănătoase la orice dietă a păsărilor de companie. Oferind o lovitură de proteine, fasolea sunt distractive pentru păsări să mănânce și delicios de boot. Încercați această rețetă de salată Birdie Bean dacă aveți probleme la obținerea papagalului pentru a accepta fasole ca o nouă parte a dietei lor. De asemenea, puteți încerca să amestecați fasole cu fructe sau alte alimente mai familiare pentru a vă atrage pasărea pentru a le încerca. Dacă pasărea ta nu pare să-ți placă fasole, atunci germenii sunt o altă opțiune disponibilă, foarte nutritivă. Pentru a vă face propriile varietăți la domiciliu, pur și simplu plasați câteva semințe din semințele obișnuite ale păsărilor dvs. în pliul unui prosop de hârtie umedă și plasați pe un ferestre. Într-o zi sau două, veți avea germeni proaspeți, sănătoși pentru a vă oferi păsările de companie.

    Continuați la 5 din 5 de mai jos.
  • 05 din 05

    Morcovi

    Proaspete, morcovii brute sunt un mare tratament pentru păsările de companie din mai multe motive. Mai întâi de toate, sunt ambalate cu vitamine care ajută la susținerea unei vederi bune, ceea ce este esențial pentru papagali și alte păsări. În al doilea rând, morcovii brut sunt unul dintre cele mai bune alimente proaspete Disponibil pentru a vă ajuta pasărea să-și exercite mușchii puternici ai maxilarului. Ca și în cazul oricăror fructe proaspete sau veggie, asigurați-vă că ați spălat cu atenție morcovii înainte de a le oferi păsării dvs. pentru a preveni boala. Alegeți morcovi organici pentru animalul dvs., dacă doriți să evitați riscul de expunere la substanțe chimice și pesticide cu totul.

  • Urmăriți acum: Cum să hrăniți o pasăre de companie

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Alimente bogate în vitamine pentru păsările de companie