Java finch: profilul speciilor de păsări

Java Finch

Mici, frumoase și liniștite, adorabile Java Finch a fost la modă ca o cușcă și o pasăre aviară de mai mulți ani. Aceste păsări necesită o abordare "Hands-off" față de proprietatea păsărilor, motiv pentru care sunt o alegere minunată atât pentru tineri, cât și pentru tineri și Proprietarii de păsări mai în vârstă care doresc o pasăre ușor de îngrijit. Manevrele lor elegante de zbor și cântecele liniștitoare îi ajută să le pună printre cele mai interesante pasăre mici pentru a păstra și observa. Cu toate acestea, este posibil să aveți nevoie de două sau trei - au nevoie de alte finisaje pentru a le păstra compania. Și, verificați legile locale, deoarece unele state interzice proprietatea acestei păsări.

Prezentare speciala

Nume comune: Java Finch, Java Rice Finch, Java Sparrow, Java Temple Bird, Bird Paddy

Nume stiintific: Lonchura Oryzivora sau uneori Padda Oryzivora (Unii oameni de știință Grupul Java Finch și Timor Sparrow împreună.)

Dimensiunea adulților: 5 până la 6 inci

Speranța de viață: 5 până la 10 ani

Origine și istorie

După cum sugerează și numele, Java Finch este nativ din Insulele Indoneziste, inclusiv Java, Bali și Bawean. Ele pot fi găsite și în Sri Lanka, Hawaii, Jamaica și Puerto Rico. În Java, această Finch este o specie vulnerabilă.

Acest Finch Asiatic trăiește în mod obișnuit în turme mari pe pășuni și savannas. Păsările au găsit, de asemenea, o dragoste pentru câmpurile cultivate, în special cele care cresc orezul. Pe multe dintre insulele sale natale, fermierii consideră că pasărea un dăunător. Păsările sunt interzise în unele zone în care nu sunt native. Dacă apar populații ferate, acestea reprezintă o amenințare la adresa agriculturii locale.

Temperament

Firmele Java sunt puține, păsări sociale, dar adesea sunt prea timide pentru interacțiunea umană directă. Unii proprietari de animale de companie au raportat succes în legarea cu Finch, totuși.

În mod obișnuit, ei prosperă în perechi sau efective mici păstrate într-o cușcă de zbor. Aceste păsări nu ar trebui să fie un animal de companie solo. În majoritatea cazurilor, ei vor deveni deprimați fără un alt finch pentru a le păstra compania.

Dincolo de asta, aceste păsări sunt liniștite, pasive și non-agresive. Ei pot trăi cu alte specii de finisaje, atât mari, cât și mici, fără emisiune. O pereche de JAVAS poate fi o completare excelentă la un aviar divers. Singura dată când arată agresiunea este de obicei între două JAVA de sex masculin și chiar și minimă.

Vorbire și vocalizări

Java Finch are vocalizări foarte calmante cu o semnătură chip-chip-chip cântec. Curtea de Femei de la bărbați cu cântece care includ un sunet coordonat, cu ciocul similar cu un tambur. Acest comportament este similar cu modul în care o bataie umană sau își bate mâinile împreună cu o melodie.

Învățați-vă papagalul să cânte un cântec în 5 pași

Java Finch Culorile și marcajele

Colorarea naturală a lui Java Finch include o spate gri și un cap negru și pene coada. Ei au sânii colorați gri-scorțișoară și burții și patch-uri albe mari pe obraji. Unii oameni spun că îi reamintesc de pinguini mici.

O altă caracteristică distinctivă a lui Java Finch este inelul portocaliu subțire în jurul ochilor lor. Ele au, de asemenea, ciocuri luminoase de culoare roșiatică și piele portocalie strălucitoare pe picioare și picioare.

Atât bărbații, cât și femeile din specie afișează aceeași colorare pe penajul lor. Există câteva modalități de a spune sexe în afară, deși nu este ușor fără o comparație laterală. De exemplu, bărbații au ochi mai întunecați și un cioc de blunter ușor mai larg, care se umflă în partea de sus în timpul sezonului de reproducere. Cel mai bun mod de a face sexul acestor finisaje este să se uite la care pasărea cântă. În timp ce femelele numesc, numai bărbații cântă. Poate să ia un bărbat mult timp pentru a cânta, deși niște birziuni spun că după o săptămână de izolare, majoritatea vor. Diferențiarea dintre ele poate fi dificilă dacă păstrați un grup de finisaje, dar o puteți face cu o atenție deosebită și cu bandă.

Variat mutații de culoare de căptușeli Java apar în comerțul cu animale de companie. Acestea includ Javas Java, Agate Java, Javas, Scorțișoară sau Fawn Java, Cremă Java, argint închis și Javas de argint deschis și Javas albă.

Îngrijirea pentru faptele Java

Din cauza dimensiunii lor compacte, aceste finisaje au devenit foarte Păsări populare de animale de companie printre cei care au un spațiu limitat și nu pot găzdui o specie de păsări mai mari. Dacă vă gândiți să adoptați un Finch Java, atunci vă puteți pregăti pentru a vă lua cel puțin două sau trei.

Cageul necesar pentru capetele Java ar trebui să fie suficient de mare pentru a permite zborul și va varia în funcție de câte păsări vă decideți să păstrați. În general, un aviar de aproximativ 7 metri înălțime ar fi ideal. Cu toate acestea, dacă nu puteți găzdui un pasiar, veți avea nevoie de o cușcă care are o lățime de minimum 18 inci cu o lungime de 30 de centimetri cu minimum de 18 inci cu 1/4-inch la 1/2-inch spațierea barului

Cutiile de cuibărit nu sunt necesare decât dacă doriți să reproduceți păsările. Furnizați o mulțime de forțe, scări, leagăne și jucării pentru a le menține fericiți. Ei se bucură, de asemenea, de scăldat, astfel încât un vas de apă în acest scop va fi mult apreciat.

Java Finches sunt crescători prolifici și vor face acest lucru pe tot parcursul anului, cu excepția cazului în care devine prea cald sau prea rece. Dacă doriți să păstrați un aviar non-reproducător, cel mai bun pariu este să obțineți perechi de același sex. Ca o alternativă, îndepărtați cutiile de cuibărit sau orice ouă plătite. Pentru a vă asigura că femeia nu-i pune în pericol sănătatea prin așezarea continuă a ouălor pentru a-și înlocui ouăle "pierdute", plantați ouă falsă ca decoși.

8 păsări de animale de companie mici

Probleme comune de sănătate

Firmele Java sunt cunoscute a fi o specie foarte tare și rareori se îmbolnăvesc dacă se îngrijește corect. O dietă bine echilibrată va reduce riscul deficiențelor nutriționale. Ca orice păsări, pot obține mai multe boli aviare care au trecut de la alte păsări, inclusiv:

  • Aspergiloza: o boală fungică
  • Infecții bacteriene
  • Polyomavirus: un virus potențial mortal

Înainte de a introduce o nouă pasăre la aviația dvs., este întotdeauna cel mai bine să carantină pasărea dvs. timp de șase săptămâni și să observați dacă noua dvs. pasăre prezintă orice semne de sănătate.

Dieta și nutriția

Deși aceste păsări au devenit celebre pentru a mânca orez în sălbăticie, dieta lor obișnuită constă în mod obișnuit de semințe și fructe. În captivitate, capetele Java ar trebui să fie hrănite cu o calitate bună, de înaltă calitate Amestec de semințe. Hrăniți-vă finalele unul la două lingurițe de amestec de semințe de bună calitate în fiecare zi și oferă o linguriță de alimente de pelete special formulate.

Mulți proprietari Java Finch raportează succesul de hrănire cu amestecurile formulate Parakeet, mai degrabă decât Finch Food. Java Finches va alege orice semințe pe care nu le doresc și vor lăsa o mizerie considerabilă, deci este important să se adapteze mâncarea la ceea ce ei voi mânca.

Completați amestecul de semințe și peletele cu piulițe, boabe și tocate fin, Fructe și legume de siguranță. Păsările tale se vor bucura, de asemenea, de cochilii de ou sau oțel zdrobit, care oferă calciu suplimentar. Cele mai multe Java nu sunt iubite de tablouri.

5 alimente bogate în vitamine vă puteți hrăni păsările

Exercițiu

Ca toți specii finch, Acestea sunt păsări mici incredibil de active care par să aibă cantități nesfârșite de energie. O cușcă înaltă de zbor îi va da camera pentru a zbura, a juca, urca, salt și exercițiu.

Aceste păsări fac animale de companie ideale pentru persoanele care nu au suficient timp pentru a le lega și a interacționa cu un papagal sau cu altă pasăre - nu necesită playtime out-of-Cage. Atâta timp, au o altă pasăre și o mulțime de jucării, sunt minunate la distracție.

PROS
  • Nu prea tare și are un cântec frumos

  • Nu necesită timp sau interacțiune extraștieră

  • Pasăre blândă, non-agresivă, care de obicei se întâlnește cu alte păsări

Contra
  • Necesită o cușcă mare sau aviar pentru a obține exercițiul pe care-l are nevoie de păsări energice

  • Devine ușor de ușor - ar trebui să fie o casă cu cel puțin una până la două păsări însoțitoare

Unde să adoptați sau să cumpărați un Java Finch

Aceste păsări sunt ilegale de posedă în California, Georgia, Hawaii, Nevada, New Mexico, Kentucky, New Hampshire, Florida, Pennsylvania, Virginia de Vest, Wyoming, Maine, Insulele Virgine și Puerto Rico. Sau, statul dvs. poate necesita o autorizație de deținere a acestei specii. Există o legislație în așteptarea proprietății legale a acestor păsări în mai multe state. Înainte de a obține un Java Finch, verificați cu departamentul de pește și sălbatic al statului dvs.

Java Finches sunt vândute de către crescători și pot fi găsite uneori prin intermediul agențiilor de adopție. Ele pot costa 50 $ la 100 $, în funcție de mutația de culoare. Pentru a găsi păsări disponibile, unele surse online pe care le puteți încerca includ:

Dacă mergeți pe traseul de crescător, întrebați-l pe crescător pe care l-au reprodus și lucrează cu specia. Dacă puteți, să vizitați facilitatea lor. Cauta Semne de sănătate bună generală a turmei. Păsările ar trebui să fie active și să alerteze cu ochi strălucitori, pene curate și culturi complete.

Mai multe specii de păsări de companie și cercetări suplimentare

Dacă sunteți interesat de specii similare, consultați:

În caz contrar, verificați tot celălalt Profiluri de specii de păsări mici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Java finch: profilul speciilor de păsări