Owl finch (bicheno finch): profilul speciilor de păsări

Owl Finch (Bicheno Finch)

Finchul de bufniță adorabil (Tahiopiegia Bichenovii) este un mic de iarbă cu coadă lungă, care salută din Australia. Marcajul caracteristic al lui Owl Finch face să pară o mulțime ca o bufniță mică. Owl Finch ar putea să nu fie cea mai colorată Finch, dar marcajele sale unice sunt izbitoare și această Finch are o personalitate dulce și gregăoasă. Finch-ul ușor de ținut poate fi o alegere excelentă pentru noii proprietari de păsări.

Prezentare speciala

Nume comune: Owl Finch, Bicheno Finch, Finch Bicheno, Finch Barred Double, Finch Double-Bar

Nume stiintific: Tahiopiegia Bichenovii

Dimensiunea adulților: 3 până la 4 inci lungime. Aproximativ 15 până la 17 grame (o jumătate de uncie)

Speranța de viață: Până la 10 ani

Origine și istorie

Owl Finch face parte dintr-o mare familie de păsări cunoscute sub numele de Waxbill, sau cu finisaje estrilded. Familia Estrildae este formată din mai mult de 130 de specii, inclusiv bufnița de bufniță. Alte finisaje din familia Estrildae includ gouldian Finch și Zebra Finch. În sălbăticie, Lipsa de bufnițe se găsesc în pădurile, pajiștile și scrubland-urile din Australia, unde locuiesc în grupuri.

Temperament

Jucăuș și curios, bufnița este o pasăre fermecătoare și distractivă pentru a păstra. Deși este foarte socială cu alte finisaje, bufnița nu este mare pe a fi tratată de oameni, preferând compania apropiată a altor păsări. Păstrarea unei singure Finch Owl nu este recomandată. Ca majoritatea finisajelor, Owl Finch face mai bine atunci când este găzduit în grupuri de ficte de bufniță în incinte mari, sau cel puțin o pereche de căi de bufniță într-o incintă mai mică. Lipsa de bufniță poate fi, de asemenea, păstrată cu alte finisaje în aceeași familie, precum și cu canarii.

Lipsa de bufnițe va rasa cu ușurință dacă păstrați bărbații și femelele împreună. Dacă preferați să nu aveți finisaje bufniță, ați putea încerca să păstrați toate femelele. Cu toate acestea, spunând că bufnițele de sex masculin și de sex feminin în afară nu este întotdeauna o sarcină ușoară (Citiți mai multe despre fumele de sex feminin de mai jos sub "Culori și marcaje de bufniță").

Vorbire și vocalizări

Lipsa de bufniță sunt destul de vocale, vorbind ziua departe. Un grup de finisaje de bufnițe poate fi oarecum zgomotos, deși vocalizările sunt mai plăcute decât urechile. Numai că bufnițele de sex masculin cântă, dar ele fac mai puțin frecvent decât alte finisaje.

Owl Finch culori și marcaje

Corpul Finch Buwl este maro deschis. Are aripi maro închise cu pete albe mici și o față albă și piept și burtă. O bandă neagră cercuri în jurul feței albe și o bandă neagră similară apare sub piept. Este ciocul lui Owl Finch este un frumos gri de argint, iar ochii sunt negri. Toate împreună, marcajele cheamă la minte cele ale unei bufnițe, împrumutând una dintre numele comune ale rasei.

Femeile de bufniță de sex masculin și feminin arată aproape identic, deși femelele ar putea avea benzi puțin mai înguste, iar pieptul lor pot fi mai puțin strălucitoare. Astfel de diferențe sunt subtile, totuși, deci este aproape imposibil să se determine sexul bazat pe colorare singur. Cu toate acestea, există o dăruire Telltaway despre sexul unei bufnițe Finch: doar Finiile de bufniță de sex masculin cântă.

Îngrijirea pentru bufnița

Owl Finch este o specie activă, deci ar trebui să fie găzduită într-o cușcă mult mai mare decât s-ar putea să vă așteptați având în vedere dimensiunea sa mică. Owl Finch are nevoie de o mulțime de spațiu pentru a zbura în jur. O incintă mare (cel puțin 2 până la 3 picioare - cu atât mai bine este mai bună) este deosebit de importantă atunci când păstrați două finisaje de bufniță, așa cum se recomandă în general. Dacă intenționați să păstrați un grup mai mare de păsări, vă bucurați de carcasa într-un aviar sau la o cușcă de zbor.

Furnizați mai multe forțe și un coș de cuiburi țesute sau un cuib de cutie cu material de cuibărit adecvat, cum ar fi iarba uscată sau hârtie mărunțită. De asemenea, puteți include niște jucării sau scări în incintă, dar evitați aglomerația prea mare în cușcă, care îndepărtează spațiul pentru a zbura.

Păstrați incinta într-o cameră caldă, fără lumină directă a soarelui, cât și de schițe. Asigurați-vă că camera este suficient de caldă pentru finisajele dvs. de bufniță - un minim de 60 de grade Fahrenheit.

8 specii de pasăre de animale de întreținere de înaltă întreținere

Probleme comune de sănătate

Ca majoritatea finisajelor, bufnița poate fi predispusă la dezvoltarea infecției acarianului de aer, o infecție parazitară comună în păsări. Infecțiile acarialei de aer care afectează tractul respirator. Ele sunt foarte grave, necesitând un tratament imediat de către un medic veterinar. Lipsa de bufnițe sunt, de asemenea, predispuși la dezvoltarea unei fețe scalabile, o altă boală care implică acarieni. Ca și în cazul acarienilor cu ajutorul aerului, tratamentul veterinar este necesar pentru o față scalabilă. În cele din urmă, finisajele OWL pot prezenta legătura de ouă, când o pasăre de sex feminin nu poate trece un ou, ceea ce poate face ca pasărea să fie foarte bolnavă. Legarea ouălor este obișnuită în păsările mai mici, cum ar fi finisajele, deși pot apărea în orice pasăre.

Dieta și nutriția

Hrăniți-vă că bufnițele sunt atât de înmormântare de înaltă calitate, cât și un aliment de pelete finch și supliment cu verdeață proaspătă, cum ar fi spanacul și topurile de broccoli și topurile de morcovi și viermii sau grubs pentru proteine. Furnizați o cutie de tăiere pentru calciu și o sticlă de apă agățată (curat și schimbați zilnic apa).

Exercițiu

Deoarece acestea nu se bucură în special de manipulare, căci de bufniță, în general, rămân în incintele lor. Ei sunt fluturași activi și vor obține o mulțime de exerciții în interiorul cuștilor lor atâta timp cât este suficient de mare. Evitați cuștile înalte și înguste, care nu oferă suficient spațiu orizontal pentru zbor.

PROS
  • Ușor de îngrijit

  • Unic "Owl-cum ar fi"

  • Animale de companie active și distractive

Contra
  • Nu vă bucurați de manipulare 

  • Necesită incinte mari pentru zbor


  • Poate fi oarecum zgomotos (chat) 

Unde să adoptați sau să cumpărați o bufniță

Lipsa de bufniță sunt adesea disponibile pentru vânzare în magazinele de animale de companie și magazinele de specialitate de păsări. De asemenea, puteți cumpăra finisaje de la un crescător. Întotdeauna faceți cercetările pentru a vă asigura că amelioratorul sunteți interesat să cumpărați de la cunoașterea și să ridicăți păsări sănătoase într-un mediu uman. Unele păsări salvează și chiar adăpostul local de animale ar putea avea, de asemenea, finisaje de bufniță disponibile pentru adopție.

Mai multe specii de păsări de companie și cercetări suplimentare

Dacă vă place bufnița, ați putea fi, de asemenea, interesați de specii similare, inclusiv următoarele finale:

& Middot- Profilul speciilor Java Finch

& Middot- Profilul de specie Gouldian Finch

& Middot- Zebra Finch Specii Profil

În caz contrar, verificați tot celălalt Profile mici de rasă de păsări.

Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
  1. Lipsa. Asociația medicală veterinară canadiană

  2. Boli parazitare ale păsărilor de companie. Merck Manual veterinar

  3. Boli de reproducere ale păsărilor de companie. Merck Manual veterinar

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Owl finch (bicheno finch): profilul speciilor de păsări