Alegerea unei păsări sănătoase pentru copii

Pasărea mică fiind hrănită de om

Cei care decid să adauge o pasăre de companie pentru familia lor, adesea, au inimile lor stabilite pe un copil tânăr. În timp ce păsările de copii sunt deosebit de drăguțe și captivante, cumpărătorii potențiali ar trebui să știe cum să distingă copiii sănătoși de cei cu probleme potențiale de sănătate.
În timp ce este adevărat că multe boli și tulburări aviare sunt invizibile cu ochiul liber, există câteva puncte importante pe care cumpărătorii le pot ține minte pentru a le ajuta să aleagă păsările cu cea mai mică șansă posibilă boală sau boală.

Judecând după apariție

Când vizitați un crescător sau un magazin de animale de companie, aruncați o privire la toate păsările de copil care sunt disponibile. În timp ce toți sunt susceptibili să fie absolut adorabili, înainte de a cumpăra este imperativ să se uite fiecare dintre ele peste bine, purtând următoarele puncte în minte:

  • Alegeți o pasăre care este activă și alertă. Păsările care apar lent sau slabe au potențialul de a fi extrem de bolnavi. În timp ce poate părea tentant să "salveze" o astfel de pasăre, luând-o acasă, aceste situații au dus adesea la suferințe și pierderi financiare mari dacă pasărea este într-adevăr bolnavă. Stabiliți-vă pentru succes prin achiziționarea unui copil care este plin de viață și animat.
  • Căutați ochi strălucitori, strălucind și pene curate. O pasăre sănătoasă pentru copii va avea ochi strălucitori, care sunt largi deschise și fără orice descărcare. Ochii care sunt curgă, squinty sau decolorată pot fi o indicație a bolii infecției. Verificați penajul păsărilor pentru a vă asigura că este luminos și curat. Pene plictisitoare, murdare sau scruffy pot fi un semn al comportamentelor anormale de preîntare.
  • Verificați Bird`s Nares și Ceini pentru semne de infectare. Multe păsări cu probleme respiratorii vor expune o crustă, crustă sau inflamată ca simptom. Evitați păsările care arată orice semn de obstrucționate Nares sau orice descărcare care vine din zona nazală.
  • Cumpărați doar o pasăre care este înțărcată și pe deplin penered. În timp ce hatchling-urile pot fi aproape irezistibile pentru iubitorii de păsări, este foarte recomandat ca cei fără experiență de hrănire de mână să cumpere doar bebeluși care au fost complet înțărcați. În timp ce hrănirea de mână poate părea un proces simplu, este o muncă plictisitoare și se poate face cu ușurință incorect de către proprietarii neexperimentați. De multe ori, hrănițele deranjate provoacă un rău ireversibil și chiar moartea la păsările de copii care sunt vândute prea devreme. Salvați-vă problemele prin alegerea unui copil care este suficient de mare pentru a mânca independent. Relația dvs. cu pasărea nu va suferi pentru ea în cel puțin.
  • Cumpăra o pasăre foame. Dacă este posibil să observați păsările care vă interesează în timpul timpului de hrănire, ar trebui să vă uitați îndeaproape pentru a vedea care sunt cei mai voasi. Alegeți o pasăre care afișează un apetit mare. Aceasta este o indicație a bunei sănătăți generale și a bunăstării.
  • Alegeți un copil de ieșire. Dacă este posibil, interacționați cu păsările pentru copii care sunt disponibile pentru a alege de la. Un copil bine ajustat nu se va teme de mâinile omenești și nu ar trebui să nu aveți nici o problemă de a mângâia și ușor de mângâie păsările. Plasați pasărea pe diferite forțe și oferiți pasăre câteva jucării diferite. O pasăre care este curioasă și curioasă, mai degrabă decât înspăimântată, ar trebui să facă un animal de companie fericit și emoțional.
  • Respectați condițiile de viață ale păsărilor. Carcasa păsărilor este curată și fără fecale sau alte paradisuri potențiale pentru bacterii? Păsările care sunt păstrate în incinte igienice sunt mult mai puțin susceptibile de a porni boala sau infecția. Asigurați-vă că cumpărați o pasăre de la un ameliorator care susține numai cele mai înalte standarde de curățenie și salubritate.

Vorbind cu crescătorul

Uneori, cele mai mari indicii cu privire la sănătatea unui ambreiaj de păsări de copii sunt cele care provin de la crescătorii lor. Pentru a vă asigura că ajungeți cu un copil sănătos, țineți cont de următoarele întrebări atunci când vorbiți cu un salariat al unui crescător sau al magazinului de animale de companie:

  • Când au fost înclinate aceste păsări? Pentru a vă asigura că obțineți un copil suficient de mare pentru a-și părăsi aviarul, întrebați despre data de trapă a păsăriei pe care vă interesează. Evitați să cumpărați păsări care au fost forțate înțepenite sau care nu se pot hrăni în mod suficient.
  • Păstrați un aviar deschis sau închis? Păsările crescute într-un aviar închis au o șansă mult mai mică de boală datorită faptului că toate păsările din aviare sunt, în esență, în carantine de la orice străini. Pe măsură ce multe boli aviare sunt în aer și răspândite rapid, este întotdeauna cel mai bine să cumpere dintr-un aviar închis, în care șansa de contact cu păsările discutabile este eliminată.
  • Au fost sexi acești copii? În timp ce majoritatea entuziaștilor aviari vă vor spune că fie sexul face un animal de companie minunat, unii proprietari le place să cunoască sexul păsării pe care îl cumpără, mai ales dacă dețin deja o pasăre de aceeași specie similară.
  • Au fost testate bebelușii pentru boală? Deoarece majoritatea laboratoarelor de diagnosticare oferă testarea combinată, dacă păsările pe care le căutați au fost sexe, există o mare posibilitate ca acestea să fi fost testate și boală. Dacă crescătorul le-a testat, cereți să vadă documentația sau certificatul din laboratorul care a procesat rezultatele.
  • Sunt părinții păsării în incintă și, dacă da, pot să le văd? Părinții sănătoși fac, în general, copii sănătoși, așa că este întotdeauna o idee bună să observați mama și tatăl păsărilor dvs. dacă puteți. Rețineți că multe păsări de reproducție nu sunt tratate ca animale de companie și probabil că nu vor fi îmblânzite. Să vă bazeze opinia în schimb asupra aspectului general al păsărilor, activității lor și a apetitului lor.
  • Aceste păsări au fost manipulate sau părintele ridicate? În timp ce mulți dintre cei implicați în avicultură jură de către mânerul pentru a produce păsări înfundate, o cantitate considerabilă sunt rapide pentru a sublinia faptul că bebelușii părinți crescuți, de obicei, foarte bine ca animalele de companie, cu condiția ca acestea să fie socializate în mod adecvat de către crescătorii lor. Aceasta este complet o chestiune de preferință personală, dar este utilă să știți când luați în considerare un program de instruire pentru noul dvs. animal de companie.
  • Ce fel de dietă au mâncat păsările și ce vă recomandați? Comutarea unei diete a păsărilor copilului "Turcia rece" poate fi dăunătoare sau chiar fatală pentru animale de companie. Unele păsări pot fi extraordinar de pretențioase și se vor înfunda la moarte, mai degrabă decât să încerce o dietă nouă sau diferită. Este întotdeauna o idee bună să achiziționați o ofertă de orice pasăre să mănânce înainte de tine Aduceți noua dvs. casă de companie. Pasărea dvs. poate fi întotdeauna comutată într-o dietă diferită mai târziu odată ce el sau ea este stabilită în casa dvs.

Urmând aceste orientări pentru alegerea unei păsări sănătoase pentru copii, vă puteți reduce foarte mult riscul de a aduce acasă un animal de companie cu o boală gravă sau o boală. Cumpărarea unei păsări sănătoase este primul pas vital către o relație lungă și plină de satisfacții cu noul dvs. animal de companie. Asigurați-vă că obțineți cel mai mult din pasărea copilului, alegându-vă cu înțelepciune, pentru că atunci când vine vorba de sănătatea proprie a animalelor de companie, nu există nici un astfel de lucru ca fiind "prea pretențios."

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Alegerea unei păsări sănătoase pentru copii