Ce să faci dacă ai pierdut o pasăre de companie

Papa de la Macaw ședinței în copacul de flori de cireșe

Dacă aveți o pasăre pierdută, nu vă panică - ceea ce faceți în următoarele câteva ore și zile poate merge mult în a vă aduce din nou pasărea. Pasărea dvs. de animale de companie ar fi putut să-și scapi cușca, să plece de pe poceala, sau a alunecat ușa înainte de a putea reacționa. Indiferent de circumstanțe, Pasărea pierdută ar putea fi găsită Dacă aveți un plan solid de joc și profitați la maximum de căutarea dvs.

Faceți o căutare locală primul pas

Provocarea evidentă de a-ți pierde pasărea este faptul că el poate zbura - și nu poți. Din acest motiv, păsările sunt capabile să acopere distanțe mari. Cu toate acestea, dacă pasărea dvs. de companie a fost găzduită în interiorul unei incinte cea mai mare parte a vieții sale sau a avut frecvent pene de aripă tăiate, este probabil un flier neexperimentat.

Ca rezultat, el ar fi zburat, dar există o șansă bună că nu a mers departe. Faceți o căutare rapidă a curții dvs. ca prim pas, apoi rotiți cartierul. Uită-te cu grijă în copaci și pe topurile acoperișului pentru a vedea dacă puteți vedea păsările pierdute.

Este la fel de important să ascultați pasărea pierdută. Apelurile unice și vocalizările pasării dvs. vor fi probabil împotriva apelurilor generale ale păsărilor sălbatice comune zonei dvs. Mulți proprietari de păsări au adesea auzi păsările lor în vecinătate înainte de a-l observa de fapt.

Adesea, păsările pierdute își iau libertatea de zbor doar la o distanță scurtă înainte de a ateriza într-un copac sau altă structură ridicată. Ca niște pliante neexperimentate, multe păsări de companie se luptă să aterizeze sau să coboare și vor rămâne uneori în același copac pentru o perioadă lungă de timp.

Vă atrageți pasărea înapoi

unu tehnică care ar putea aduce casa ta de pasăre este să-și așeze cușca în afară cu ușa deschisă. În interior, puneți gustul preferat de păsări sau tratați pentru a oferi un stimulent suplimentar pentru ca el să se întoarcă.

În mod similar, unii proprietari de păsări cu mai multe păsări vor poziționa o altă cușcă de păsări în apropierea unei ferestre deschise - sau chiar în afara (deși nu sunt nesupravegheate). Vocalizarea de la o pasăre familiară vă poate atrage pasărea acasă acasă.

Imprastie vestea

Cu cât mai mult vă puteți ajuta să vă înscrieți în căutarea păsării dvs. pierdute, cu atât mai mari șansele să le puteți localiza. Un instrument simplu, dar eficient este de a crea un fluturaș. Postați-l în cartierul dvs., la magazinele de animale de companie locale sau la magazinele de păsări, cu medicii veterinari locali și treceți la persoane pe care le întâlniți în timp ce căutați cartierul. Câine Walkers, livrarea de corespondență și alții pe care îi vedeți în mod regulat pot fi aliați mari în căutarea dvs.

Iată o idee despre ce să includeți pe fluturașul dvs. de păsări pierdute:

  • Nume: Furnizați numele păsării dvs. pierdute. Există conturi de papagali care au scăzut în turele oamenilor care caută turneu și își strâng numele propriu.
  • Imagine: Includeți un instantaneu recent al păsăriei dvs., în culori, dacă este posibil, pentru a ajuta oamenii să știe ce ar trebui să caute deoarece ajută la căutarea prietenului tău cu pene.
  • Rasă: Ce rasă este păsările pierdute? Acest lucru poate ajuta oamenii să identifice tipul de păsări pe care ar trebui să le aibă în căutarea.
  • Descriere: Furnizând o rasă specifică, este un început bun, puteți descrie și caracteristicile fizice ale păsărilor pierdute. Notați de orice marcaj sau caracteristici unice.
  • Identificare: Dacă pasărea dvs. de companie este microcipută, includeți acest fapt în fluturaș. Sau dacă pasărea dvs. are o bandă de identificare a piciorului, include și aceste informații. Cu toate acestea, nu includeți informațiile specifice de identificare - doriți să fiți capabili să dovediți păsările dvs., să nu dați altcineva să revendicați în mod fals proprietatea asupra păsărilor dvs!
  • Informații de contact: Se pare evident, dar nu uitați să includeți numele dvs. și informațiile de contact despre fluturaș. Stresul și panica pe care o puteți simți vă pot provoca să ignorați această informație crucială.
  • Recompensă: Dacă intenționați să oferiți o recompensă, faceți acest punct proeminent pe fluturașul dvs. Deși este adesea recomandat să nu includeți o anumită sumă pe flyerul în sine.

În plus față de un fluturaș de hârtie, luați în considerare plasarea unui anunț în ziarele locale sau ale orașului. De asemenea, poate fi benefic pentru a posta online că ți-ai pierdut pasărea. Orice grupuri de păsări pe care le aparțineți asupra mediilor sociale sau a paginii dvs. personale fac opțiuni bune. Postați-vă la panourile locale sau salvarea păsărilor- Bird Hotline este un site care listează postările pierdute și găsite păsări. Includeți informații similare cu flyerul, împreună cu o imagine.

De asemenea, trebuie să depuneți un raport de poliție cu privire la păsările pierdute. Oferiți cât mai multe informații cu privire la pasărea dvs. și data, ora și locația pe care el sau ea a fost pierdută. De asemenea, trebuie să contactați societatea locală de umane și controlul animalelor pentru a le sfătui de păsările dvs. pierdute. Adesea, oamenii care Găsiți o pasăre de companie va contacta aceste resurse atunci când caută proprietarul animalului.

Ce trebuie să faceți dacă nu găsiți păsările pierdute imediat

Cel mai important lucru de știut este să nu renunți imediat. Multe păsări sunt pierdute timp de mai multe zile înainte de a fi găsite și alții au plecat timp de o săptămână sau mai mult. La început, pasărea se poate bucura de noua sa libertate, dar în curând vor începe să se obosească și să devină foame - mai ales că păsările de animale de companie sunt de obicei cu forajele neexperimentate.

Continuați căutarea și cercul înapoi cu întreprinderile și organizațiile la care ați lăsat fluturașul. Consultați-vă cu magazinele și medicii veterinari locali și continuați să monitorizați societatea umană în cazul în care cineva vă transformă pasărea în.

Uneori, o pasăre pierdută nu este găsită imediat. Puteți începe să renunțați la speranța de a vă găsi păsările pierdute. Săptămâni și luni pot trece, deși ar trebui să știi că există încă o șansă pasărea ta ar putea fi găsită în zona locală - sau chiar mai multe mile de acasă.

De unde știi când să renunți la căutarea păsării tale pierdute? Aceasta este o decizie personală și nimeni nu vă poate spune să vă opriți căutarea și să vă stingeți speranțele. În timp ce șansele de a-ți găsi prietenul cu pene sunt cele mai bune în primele zile, există păsări care au fost găsite de multe luni după ce au fost pierdute. Cu persistență, diligență și speranță, vă puteți aduce din nou păsările pierdute acasă.

5 lucruri de luat în considerare înainte de a cumpăra o pasăre
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ce să faci dacă ai pierdut o pasăre de companie