Pasărea voastră se confruntă cu pierderea penei?

Papagal pene scufundat

Dacă aveți o pasăre pentru copii în casă, probabil că trec prin procesul complet normal de molid în care se confruntă cu pierderea penei. Păsările care își mută pene sunt un proces normal în natură. Este similar cu ființele umane care vărsau părul care poate fi deteriorat și trebuie înlocuit cu fire proaspete. Pene de păsări se deteriorează și deteriorate și nu pot fi reparate deoarece sunt făcute din keratină. Molting în păsări se întâmplă, de asemenea, ca răspuns la schimbările sezoniere și hormonii pe care le produc.

Procesul de molid

Pe măsură ce penele lor sunt în creștere, ați putea găsi podeaua casei dvs. și carcasa pe care vă păstrați pasărea în picioare cu biți de Keratin. Aceasta este mantaua de pene care a fost deschisă de pene emergente. Arată ca un pic de keratină, dar este perfect normal când considerați că bebelușul dvs. este în creștere într-un întreg set de pene. Deci, s-ar putea să vă simțiți în mișcare și aspirați mai des.

Este nevoie de o mulțime de energie pentru a produce și a înlocui aceste pene, astfel încât moliparea de obicei apare în vremuri mai puțin stresante și obositoare atunci când este mai ușor ca sistemele lor să înlocuiască pene. În sălbăticie, acest lucru apare de obicei imediat după sezonul de cuibărit sau chiar înainte migrare. Dacă o pasăre nu poate zbura, va fi în pericol. Zborul este absolut crucial în evitarea prădătorilor și este probabil cel mai bun mecanism de apărare.

Ce să vă așteptați când Papagalii Molt

Papagalii înlocuiesc de obicei câteva pene la un moment dat fiind necesar. Aceasta este pentru a vă asigura că papagalul poate zbura în continuare.

Poți să-ți găsești papagalul care preia un pic mai mult în timpul unui molt. Dacă aveți două păsări legate, aceștia pot alege să se ajute reciproc prin lucrul împreună pentru a elimina mandatele de keratină încăpățânată din jurul penei. Le veți vedea alegeți la teacă pentru a elibera pene de la teaca de protecție.

Mâncărime în timpul moliției

Molting este o experiență mâncărime. Când acele teaci vin pline de pene, s-ar putea să vă observați pasărea în pene sau să zgâriați la acele pete greu accesibile, cum ar fi capul sau gâtul lui. Această acțiune eliberează acele pene și le face mai ușor să se dezvolte. De asemenea, face păsările mai puțin mâncărime. Dușurile sunt, de asemenea, benefice în ameliorarea mâncării. De asemenea, înmoaie keratina făcând pene mai ușor să izbucnească prin teaca aceea.

Multe păsări nu vă deranjează un pic de zgârieturi pentru a vă ajuta să eliberați acele pene formează tehnica lor de keratină. Dar unele păsări o pot găsi dureroase sau incomode.

Ce să se hrănească în timpul moliției

Deoarece pene și teci de păsări sunt alcătuite din proteine, ați putea dori să vă asigurați că animalul dvs. de companie are o creștere alimentară a proteinelor bune în timpul unui molt. Introducerea păsării dvs. de companie la un ou puțin amestecat. Sau adăugați câteva foame gătite într-oA toca sau Coaja de cereale Pentru a face procesul puțin mai ușor asupra sistemului. Poate doriți să verificați cu dvs Avian veterinar În ceea ce privește dieta păsării pentru a vedea ce sugerează că ar putea ajuta la procesul de molid. Orice modificări dietetice trebuie verificate de dvs Veterinarul aviar, de asemenea.

Dacă vedeți un exces neobișnuit de pene pierdute, vă rugăm să consultați un medic veterinar avian. VET va trebui să vadă dacă există pasărea dvs. are o problemă de sănătate care ar putea provoca pierderea abruptă a penelor.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Pasărea voastră se confruntă cu pierderea penei?