Înțelegerea de ce păsările de animale de companie au ciocuri fulgi

Beac frumos

În timp ce este adevărat că speciile de păsări, cum ar fi Cockatoși și unele convii sunt predispuse la înflorire a ciocurilor, degustarea nu este neapărat anormală. Un cockatoo este o specie de pulbere în jos, astfel încât să se poată aștepta în mod normal această substanță sub formă de pulbere pe ciocul lor. Dar de ce ciocurile devin fulgi? Ei bine, răspunsurile sunt în jos la ceea ce sunt folosite și la ceea ce sunt făcute din.

Un cioc de păsări este instrumentul lor

Un cioc de păsări este un instrument pentru păsări, la fel ca mâna sau piciorul. Păsările își folosesc ciocurile în diferite moduri, permițându-le o modalitate de a înțelege obiecte, pentru a sparge semințele și piulițele deschise, ruperea sau materialul de mărunțire folosit pentru cuiburi sau mărirea unei găuri de cuiburi. Păsările își folosesc, de asemenea, ciocurile pentru alpinism. Astfel încât să puteți vedea cât de importantă a Beacul sănătos este la o pasăre! Nu este doar o parte a corpului lor, este o parte importantă a vieții lor de zi cu zi.

Diferitele specii de păsări s-au adaptat la mediul lor și ciocuri de diferite dimensiuni și forme au avut loc în mod natural în lume, în funcție de diferitele utilizări pe care le au pentru cioc. De ce în sălbăticie, veți vedea ciocuri de toate tipurile în funcție de ceea ce sunt folosite în partea lor din lume pentru a supraviețui. Unul dintre principalii factori în modul în care se formează forma ciocului este determinată de ceea ce și cum mănâncă. Woodpeckers, de exemplu, folosesc ciocurile lor pentru a gâfâi găurile în copaci de localizare insecte ca parte a dietei lor. Ciocul lor rămâne ascuțit și chiloron pentru această utilizare prin acțiunea de a folosi ciocurile lor pe lemn de copaci.

Ciocurile sunt fabricate din keratină

Ciocul este alcătuit din keratină, aceeași substanță ca un unghie. La fel ca un unghi, ciocul de păsări va continua să crească pe tot parcursul vieții și trebuie să fie purtat. Acest keratină devine uneori fulgi, care este o parte normală a topirii straturilor exterioare ale keratinului - acest molid permite noua keratină să se dezvolte, deoarece vechea keratină este uzată. Ocazional, veți vedea acest lucru și scalarea ciocului, deoarece acest proces de reînnoire continuă.

În sălbăticie, activitățile zilnice normale ale păsărilor își vor păstra ciocul uzat până la dimensiuni gestionabile, deoarece crește. Nu devine prea lung sau îngrozitor și creșterea continuă păstrează ciocul util pentru toate activitățile care apar. Păsările de companie vor purta în mod normal ciocurile lor prin mestecarea jucăriilor de diferite texturi.

Are o lucrare de cutie?

A Cuttlebone funcționează bine pentru această condiție dacă pasărea dvs. o acceptă. De asemenea, jucând cu jucării și alpinism ajută, de asemenea, condiționează ciocul lor, precum și procesul de mișcare a cuștii și folosind ciocul pentru a ajuta la această mișcare.

O cauză de ciocuri fulgi este o deficiență de vitamină-A, o problemă care poate fi ușor remediată, asigurându-vă că animalul dvs. este oferit o varietate de alimente proaspete și pelete suplimentare de înaltă calitate. O dietă sănătoasă este o modalitate bună de a vă asigura că ciocul păsărilor dvs. rămâne sănătoși și normali. A toca, varză și alte proaspete legume poate ajuta.

Uneori, cu toate acestea, un cioc poate obține patch-uri cu aspect fulgi pe ea, precum și linii "de creștere". La fel ca unghiul uman, un ciocă de păsări crește continuu pe tot parcursul vieții sale, iar noua creștere poate determina apariția ciocului sau dungi.

Dacă credeți că ciocul păsărilor dvs. este în creștere anormal - dacă există caneluri anormale sau dacă bucăți de cioc de flacără de fapt, atunci cel mai bun lucru de făcut este să contactați un Avian veterinar imediat. Ei vor putea diagnostica problema și vor ajuta pasărea să se întoarcă pe drumul spre o sănătate excepțională.

Pentru a vă ajuta să vă păstrați animalul de a dezvolta o problemă de cioc, să vă oferiți păsărilor Chew toys sau sepurile de tăiere pentru a-și exercita și șlefui ciocurile. Acest lucru ar trebui să meargă mult timp în păstrarea bolii păsărilor voastre sănătoase, care, la rândul său, vă va păstra pasărea fericită și senzație de mare!

Editat de: Patricia sund

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Înțelegerea de ce păsările de animale de companie au ciocuri fulgi