13 Modalități bazate pe știință pentru a face față viermilor la câini

Câinii pot fi victime ale paraziților intestinali cunoscuți ca viermi. Acești paraziți pot provoca simptome ușoare, cum ar fi tulburări de stomac și diaree, dar dacă sunt lăsate netratate, pot duce în cele din urmă la moartea animalului tău de companie. Viermii la câini sunt mai frecvenți decât credeți, așa că este important ca fiecare proprietar de animale de companie să cunoască simptomele și tratamentele pentru a scăpa de aceste dăunători.

Într-un studiu, sa demonstrat că prevalența viermilor din populația de câine poate fi la fel de mare ca 54.3%, în funcție de locația geografică (Katagiri și colab. 2008). Într-un magazin de animale de companie din Atlanta, sa constatat că 52% din pui a avut cel puțin un tip de parazit.

Cele mai comune tipuri includ viermii rotunzi, viermii, viermii și viermii și viermii. Unele dintre acești viermi pot fi văzute în scaunul câinelui sau voma, în timp ce altele pot fi descoperite numai prin testarea la biroul veterinarului.

Semnele dvs. cainele dvs. ar putea avea viermi includ:

  • diaree, uneori cu viermi sau sânge
  • pierdere în greutate
  • păr uscat
  • vărsături (uneori cu viermi)
  • Apariția generală slabă
  • Stomacul umflat sau burtă

Acest articol va examina diferitele tipuri de viermi și modalități de a le ajuta să le împiedice. Ca și în cazul oricărei probleme medicale, este mai bine să căutați îngrijire veterinară dacă aveți nevoie de ajutor pentru prevenirea, diagnosticarea și tratarea viermilor în animalul dvs. de companie.

De asemenea, citiți: Cum să Deworm un câine - un ghid pentru proprietarii de animale de companie

13 moduri de a face față viermilor la câini

Modalități de a preveni viermi la câini

1. Droguri de prelucrare

Medicamentele de degradare sunt, de asemenea, denumite antihelmintice, iar de zeci de ani au fost prezentate în studiile clinice pentru a fi eficiente pentru a lupta împotriva viermilor, a viermilor și a viermilor la câini (McCowen și colab. 1957).

În general, medicamentele de degradare lucrează prin viza selectiv un anumit site pe parazitare, cum ar fi o proteină, forțându-i să elibereze peretele intestinal al câinelui. Acest lucru face mai ușor ca câinele dvs. să excrească viermii din corpul său.

Cea mai frecvent prescrisă canină Deworming medicamentele includ următoarele:

  • Levamisole
  • Niclosamidă
  • Praziquantel
  • Albendazol
  • Dietilcarbamazina
  • Ivermectin
  • Tiabendazol

Cu toate acestea, este important de menționat că medicamentele de degradare pentru câini conțin de obicei o substanță chimică numită Fenbendazol.

Fenbendazolul are unele efecte secundare, care au fost prezentate în studii. De exemplu, poate provoca hipoplazia măduvei osoase (Gary și colab. 2004), vărsături, depresie și letargie, diaree, anorexie și chiar moarte la unele animale (Gozalo și colab. 2006). Alte ingrediente comune în drogurile Dog Deworm, Pyrantel și Praziquantel, au efecte secundare negative similare. Nu sunt comune, dar este ceva de ținut minte.

2. Fructe și Legume

Hrănirea fructelor și legumelor PET poate fi o modalitate eficientă de a trata și de a preveni viermi. Morcov brut, reușesc, verdeață, squash, fenicul, papaya, sau dovleac poate ajuta la realizarea tractului intestinal al câinelui dvs. mai puțin atractiv pentru viermi.

Morcovii conțin vitamina A, care poate ajuta la eliminarea viermilor rotunzi. De exemplu, un studiu cu animalele a arătat că o deficit de vitamina A reduce frecvența secreției de anticorpi de limfocitele B care țintă antigeni paraziți (Carman și colab. 1992).

Papaya la 2, 4 și 8 g pe kg are un efect antiparazitic pentru a elimina viermii intestinali la gazdele de mamifere (Satrija și colab. 1995). Care știa că hrănirea fructelor și legumelor tale ar putea avea astfel de beneficii de sănătate uimitoare?

Deworming câinele dvs. folosind fructe și legume nu este singurul motiv pentru a le adăuga la dieta câinelui dvs., fie. Există o mulțime de cercetări care indică beneficiile ambelor legume și Fructe pentru câini și cum pot îmbunătăți dieta câinelui.

3. Coconut și ulei de cocos

Coconutul este un vermifuge, ceea ce înseamnă că poate ajuta la eliminarea viermelor de pe corp. Există o mulțime de cercetări disponibile cu privire la beneficiile pentru sănătate atât de nucă de cocos, cât și de ulei de cocos. În particular, în special, adăugarea de nucă de cocos de 60g timp de 8 zile a dus la eliminarea completă a viermilor din fecalele animalului după 9 și 20 de zile (Mehlhorn și colab. 2011).

Cochilii de cocos au fost, de asemenea, utilizate în mod tradițional în culturile indiene pentru dezworming. Acest lucru se datorează unui extras de alcool în cochilie care are proprietăți antifungice, ceea ce poate duce la combaterea eficientă a mai multor tipuri de paraziți din organism (Venkataraman și colab. 1980).

Mai multe alte studii au demonstrat eficacitatea extractelor de nucă de cocos și a uleiului de nucă de cocos la combaterea paraziților intestinali la diferite animale (Lima 2015; Costa 2010; Ghaffar 2011). Linia de jos este că atâta timp cât ulei de cocos este cunoscut ca fiind sigur pentru canini, poate ajuta la combaterea viermilor la câini, precum și pentru a îmbunătăți mulți factori de sănătate.

4. Probiotice și enzime digestive

Probioticele sunt microorganisme, cum ar fi bacterii sau drojdie, care pot fi completate în alimente pentru a controla flora intestinală a gazdei. Probioticele ajută la menținerea unui echilibru bun de bacterii intestinale sănătoase și să vă consolideze sistemul imunitar al câinelui. Acum am văzut și cum menținerea microbiota a lui Canine este importantă pentru a face față viermilor câinilor.

Studiile arată că suplimentarea cu Enterococcus faecium, un probiotic comun, are un efect imunitar de stimulare asupra câinilor tineri care pot duce la lupte mai eficiente ale acestor paraziți (Benyacoub și colab. 2003). Suplimentând cu Lactobacillus acidophilus sănătatea intestinală îmbunătățită la câini prin modificarea populațiilor microbiene a intestinului (Swanson și colab. 2002). Un sistem intestinal mai sănătos poate face mai ușor ca câinele dvs. să lupte împotriva infecțiilor parazitare, în special cele mai comune tipuri de viermi de câini.

În timp ce unele mărci de mâncare câine includ probiotice în formulele lor, studiile arată că sumele sunt atât de nesemnificative încât nu vor afecta câinele în nici un fel (Weese și colab. 2003). Singura modalitate de a adăuga probiotice într-o dietă a câinelui este prin doza exactă de Suplimente probiotice și unele alimente.

Enzimele digestive oferă suport suplimentar pentru sistemul digestiv al câinelui dvs. pentru a ajuta la eliminarea paraziților. De exemplu, Papain poate ucide viermi și sunt cel mai bine luate cu 30 de minute înainte sau după mese. Enzime digestive În general, poate păstra intestinul câinelui într-o stare mai sănătoasă, care permite corpului animalului să se lupte cu mai ușor viermi.

5. Oțet de mere

Oțet de cidru de mere pentru viermi la câiniOțetul de cidru de mere a fost un favorit al proprietarilor de câini de zeci de ani și se dovedește că există motive dovedite științifice pentru asta. Pentru început, are un efect de alcalinizare natural asupra corpului (Shahidi și colab. 2008).

Un sistem alcalin poate preveni bolile și poate vindeca infecțiile existente prin creșterea consumului de oxigen al corpului la câini. Reducerea alimentelor acide și creșterea alimentelor care alcalinizează sistemul poate ajuta la eliminarea paraziților atunci când sunt prezenți în intestin. Unele studii sugerează că alte produse similare acidificatoare pot fi utile pentru caini să lupte împotriva drojdiei și a infecțiilor intestinale (Matousek și colab. 2003).

6. Semințe de dovleac

Cu câteva zile în urmă am publicat o revizuire completă a științei semințe de dovleac pentru câini și efectul lor asupra populației canine. În afară de efectele lor asupra sănătății, se dovedește că hrănirea semințelor de dovleac crud poate, de asemenea, să contribuie la prevenirea sau expulzarea viermilor.

Într-un studiu, semințele de dovleac au fost testate Pentru a evalua efectul asupra lui Schistosoma Japonicum, un parazit. La animale, semințele de dovleac au fost observate pentru a reduce sarcina de vierme la un trimestru al grupului de control. Tratamentul semințelor de dovleac la subiecții cu ficat severă de ficat și deteriorări cardiace au avut ca rezultat un 22.Rata de sterilizare de parazitare 6%.

Semințele de dovleac au fost studiate ca un remediu anti-parazitar timp de decenii (Xiao și colab. 2010). Mai multe studii se afișează acum demonstrând efectul semințelor de dovleac împotriva paraziților la câini, la oameni și la animale (Grzybek și colab. 2016).

Pentru a obține cele mai bune rezultate din semințele de dovleac, este recomandat să frigeți și să amestecați semințele și să o amestecați cu alimentele obișnuite ale câinelui pentru a preveni viermi. De fapt, în timp ce dovleacul este un tratament bun și sănătos pentru câini, pe baza a ceea ce am văzut până acum în cercetare, nu se apropie de efectele puternice ale semințelor de dovleac.

LEGATE DE: Oamenii pot obține viermi de la câini?

7. Pământul de diatomee (DE)

Pământul de diatomee (DE) este o piatră silicoasă care apare în mod natural care poate fi ruptă într-o pulbere fină, care are multe beneficii pentru sănătate. Într-un studiu cu efectivele de animale, DE Fed la animale a redus numărul de paraziți în ouăle lor fecale (Bennett și colab. 2011). De asemenea, îmbunătățirea sănătății generale a animalelor, așa cum se vede prin creșterea greutății și eficiența furajelor.

Pământul de diatomee nu a fost încă studiat la câini, cu un studiu care demonstrează siguranța la câini atunci când este administrat corect (Wagner și colab. 1968). Dar, în multe alte animale, în special animalele de fermă, DE a fost demonstrat ca un instrument eficient de a lupta împotriva viermilor, alți paraziți, precum și utilizați ca insecticid (Hosseini 2004; Alves 2006).

8. Muşeţel

Mușețel pentru viermi la câiniChamomile este o plantă medicinală tradițională care a fost utilizată pentru o serie de afecțiuni, inclusiv inflamație, spasme musculare, viermi, paraziți și tulburări gastrointestinale. A fost studiată de ani de zile și eficacitatea sa pentru uciderea viermilor și a ouălor lor a fost demonstrată în mai multe studii (Kheeirabadi și colab. 2007Hajaji și colab. 2017).

În plus, sa demonstrat că mușeala este un tratament eficient în eliminarea lipitorilor, un alt parazit natural. De fapt, mușețelul a reușit să omoare lipitori după numai 232.22 ± 45.19 minute (Buhmani și colab. 2015).

Chamomile are alte beneficii pentru sistemul gastrointestinal al popoarelor și câinilor, de asemenea. Aceste beneficii includ liniștirea stomacului și relaxând mușchii care se mișcă alimente și paraziți prin intestine (Srivastava et al. 2010).

9. Nuc negru

Nucul negru conține un ingredient activ numit Juglon care este foarte toxică pentru erbivorele insectelor (Dama și colab. 1997). Studiile au arătat că joglonul poate elimina viermii paraziți din organism. Cu toate acestea, există unele efecte secundare asupra ingerării de nuc negru, dacă sunt date la doza greșită, inclusiv vărsături, diaree și gastrită.

În special, poate fi periculos pentru câini datorită efectelor sale negative și poate provoca sindroame cu semne muscoelectale și neurologice. Într-un studiu de 93 de câini, expunerea la o cantitate mai mare de nuc negru are ca rezultat toate aceste semne, inclusiv vărsături (Coleman și colab. 2016). Astfel, o consultare cu un veterinar trebuie să fie necesară în prealabil.

10. Usturoi

Efectele anti-parazitare ale usturoiului au fost cunoscute de zeci de ani. Utilizarea unui suc de cățel de usturoi sa dovedit a fi eficientă în inhibarea Fusariumului, a unei bacterii patogene care pot produce spori, arătând astfel proprietăți anti-fungice. Tratamentul de usturoi la șoareci elvețian a avut un efect antihelpțional împotriva a. Tetraptera, Wuth A 91.Rata de succes de 24% (Ayaz și colab. 2008). Datele in vitro sugerează, de asemenea, că usturoiul are efecte antivirale și antibacteriene.

Noi stim aia ceapă și usturoi sunt toxice pentru câini și chiar și în doze mici pot fi extrem de periculoase. Acest lucru este important să țineți cont. Cu toate acestea, acolo sunt susținători (de obicei veterinarii holistici) care susțin că dozarea foarte scăzută de usturoi poate fi benefică pentru sănătatea câinilor, precum și pentru a lupta împotriva viermilor la câini.

Pericolele de usturoi nu pot fi subevaluate, totuși. În urma toxicității deja cunoscute (Salgado și colab. 2011), deși nu există studii care să o confirme, ingestia de cuișoare poate fi, de asemenea, asociată cu avorturi în câinii gravide.

11. Frunze de măsline

Leaful de măsline are proprietăți anti-bacteriene, anti-virale și antioxidante. Leaful de măsline la o doză de 600 mg s-a dovedit a ucide liperali paraziți într-un timp mediu de 145 ± 77.57 de minute (Karamati 2013).

Ingredientul activ în frunza de măsline este o chimică numită oleopurină. Oleopurina declanșează moartea celulară a paraziților de protozoani unicellari, cum ar fi Leishmania. Oleopurina prezintă, de asemenea, proprietăți antiinflamatorii, care pot ajuta cu efectele secundare, cum ar fi balonarea, cauzate de viermi în tractul gastrointestinal.

12. Alunecos elm

Elm alunecos este un remediu pe bază de plante care a fost folosit în mod tradițional în America de Nord să acopere și să-și dea gura, gâtul, stomacul și intestinele. În general, ELM alunecos este un laxativ care poate fi iritații cu membrană mucoase cauzate de viermii intestinali (Hawrelak et al 2010).

Mai mult, utilizarea unei formule de proprietate care conține o coajă alunecoasă Elm conduce la mai multe efecte gastro-intestinale plăcute și neplăcute: o creștere semnificativă a frecvenței mișcării intestinului, balonării, durerii abdominale și consistenței pentru scaun îmbunătățite. Creșterea mișcărilor intestinale pot ajuta la eliminarea paraziților din corpul câinelui.

Unii susținători a utilizării elmei alunecoase pentru câini și pisicile au fost încurcate cu privire la beneficiile sale de ani de zile, dintre care unele includ tratarea viermilor și a necazurilor burtă.

13. Păstrați zona câinelui curat

Curățați zona pentru a preveni viermi la câiniÎn cele din urmă, și, cel mai important, aveți grijă de mediul înconjurător în jurul câinilor dvs. Deși există diverse alimente sau suplimente care pot ajuta la prevenirea paraziților, poate cea mai bună modalitate este de a menține zona câinelui curat.

Nu că avem nevoie de dovezi pentru asta, dar studiile arată peste și peste modul în care probele fecale pot porni paraziți; În unele cazuri, paraziți din probele de scaun pot fi la fel de mari ca 51% (Bugg și colab. 1999).

În general, viermii sunt contractați prin contactul cu solul contaminat sau cu fecalele de câine. De fapt, există dovezi că fecalele câinilor sunt motivul principal al prevalenței ridicate a transmiterii paraziților și chiar a oamenilor (Traub și colab. 2002).

Un sondaj arată că aproximativ o treime din proprietarii de câini nu înțeleg mijloacele de transmisie pentru viermi. Prin urmare, educația și gestionarea adecvată pot contribui la minimizarea transmiterii zoonotice a paraziților (Robertson et al. 2002).

Viermii intestinali la câini sunt la fel de neplăcuți cum sună. O canină care le poate acționa benign la început, dar disconfortul și iritarea la tractul lor intestinal vor crește numai dacă sunt lăsate netratate. Odată ce acești paraziți intră în țesutul muscular și sângele, pericolul pentru animalul dvs. de companie crește.

Din fericire, există tratamente naturale și farmaceutice care pot ajuta la îndepărtarea răspândirii viermilor și în cele din urmă să le luptați. Cheia este să observați semnele și să acționați rapid și să încercați să împiedicați cât mai des viermi câinilor.

Citiți următorul: Prevenirea inimii la câini

PIN-ul și împărtășiți cu alți proprietari de câini:

Modalitățile științifice de a face față viermilor la câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 13 Modalități bazate pe știință pentru a face față viermilor la câini