6 Caini de fructe pot mânca și probabil ar trebui (conform studiilor)

Nu toate alimentele sunt create în mod egal, Și acest lucru este valabil mai ales pentru diferitele tipuri de alimente pe care le hrăniți câinele. În dietele umane, fructele sunt ținute în mare măsură. Când hrăniți Fido, trebuie să vă amintiți că există Câinii de fructe pot mânca și fructe care sunt toxice pentru tovarășii noștri canini.

Pentru oameni, fructele sunt văzute ca o mare sursă de zaharuri naturale naturale și ușor digerabile, vitamine, minerale de urmărire și sunt pur și simplu gust vechi bun. Dar, același lucru poate fi adevărat pentru canini? Răspunsul scurt este da, dar nu toate fructele sunt sigure pentru câini.

La fel ca la om, fructele au potențialul de a influența pozitiv o sănătate a câinelui. Cu toate acestea, la fel ca și cu multe altele # # 8220; rău & # 8221; alimente umane, Există unele fructe care nu sunt ușor digerate de canini, în timp ce unii pot fi chiar toxici pentru câini și vor fi fatal (ca strugurii).

Apoi sunt, de asemenea, cantitatea de zaharuri conținute în fructe pentru a lua în considerare. Majoritatea oamenilor nu trebuie să vă faceți griji cu privire la zaharurile naturale în fiecare fruct pe care îl mâncăm, barind persoana nu are o stare metabolică ca diabetul zaharat. Din moment ce vom da câinilor fructe, trebuie să privim cât de mult o dăm, deoarece unele fructe conțin atât de mult zahăr care, moderarea nu a fost practicată, ar ajunge să compromită sănătatea câinelui.

Având în vedere acest lucru, aici sunt șase fructe care sunt de fapt foarte hrănitoare și sigure pentru caini să mănânce. Amintiți-vă, dacă doriți să vă dați fructele câinelui, începeți să hrăniți o cantitate foarte mică și să vă observați animalul pentru orice semne de reacție alergică. Dacă nu se observă nicio reacție, puteți folosi aceste fructe ca o alternativă sănătoasă la tratarea câinilor comerciali.

Mai mult aici: 11 cele mai bune superfood-uri pentru câini care își pot îmbunătăți sănătatea

6 câinii de fructe pot mânca și probabil ar trebui
(pe baza studiilor științifice)

Câinii de fructe pot mânca

1. Mere

Un măr pe zi îl ține pe doctor, sau așa că vechea zicală merge. În timp ce este posibil să nu doriți să rămâneți în mod necesar cu acest program de alimentare de mere, oferindu-vă acum un măr acum și apoi o va face o lume de bine. Scăzut în proteine ​​și grăsime, merele sunt o mare sursă de vitamine A și C și unul dintre cele mai bune câini de fructe poate mânca.

Merele conțin vitamina K și pectină, care este o fibră solubilă și este excelentă pentru spălarea dinților și a intestinelor de detritus. În timp ce majoritatea se concentrează pe virtuțile vitaminelor conținute în mere, este de fapt fibra care urmează să fie sărbătorită. Fibra solubilă conținută în carnea lui Apples a fost prezentată îmbunătăţi digestie și Absorbția nutrienților La câini (1).

Există totuși câteva lucruri pe care trebuie să le urmăriți când vine vorba de hrănirea merelor la câini, nu cel puțin din care sunt semințe de mere. Consumarea semințelor de mere poate fi fatală pentru câinele dvs., deoarece conțin urme de cianură pe care câinii au un timp aproape imposibil, trecând prin sistemul lor, iar apoi există și probleme de tractare GI.

LEGATE DE: Beneficiile dovedite și efectele secundare ale merelor pentru câini

Tulpina și miezul merelor ar trebui, de asemenea, să fie reținute de la câini, deoarece acestea pot servi drept pericole de sufocare. Acest lucru este deosebit de important pentru câinii mai mari care tind să renunțe la mestecarea și doar înghițiți miezul mic sau tulpina întreagă atunci când consumați merele.

Câinii de fructe pot mânca

2. Banane

Următorul pe lista noastră de câini de fructe pot mânca este banana. Încă nu am întâlnit un câine care nu-i place bananele. Acest lucru este cel mai probabil datorită multor zahărului pe care îl conțin, motiv pentru care este atât de important să vă asigurați că le hrăniți cu animalul dvs. de companie în mod moderat.

Bananele sunt un fruct excelent pentru a da câinelui dvs. Low în colesterol, sodiu și grăsimi saturate, acest fruct este o sursă excelentă de vitamina C, potasiu, magneziu și, la fel ca merele, fibrele dietetice. Pentru mulți oameni, potasiul a devenit sinonim cu bananele. Ca atare, bananele au fost văzute ca a Sursa rapidă de energie.

Există dovezi care sugerează că potasiul de la Bananele au un efect similar asupra câinilor (2).

Potasiul sa dovedit, de asemenea, să joace un rol în inițierea unui răspuns cardiovascular la contracțiile musculare statice. Aceasta arată din nou, efectele pe care le are potasiul asupra contracțiilor musculare, la fel cum oamenii tind să mănânce o banană atunci când suferă un mușchi înghesuit.

LEGATE DE: Beneficiile dovedite și efectele secundare ale bananelor pentru câini

În timp ce bananele conțin o mulțime de zahăr și ar trebui să fie administrate câinilor cu moderatie, poate fi foarte benefică să vă hrăniți bananele de câine în mod regulat. Încă o dată, potasiul este motivul principal. Câteva studii au observat că câinii care suferă de un dezechilibru de sodiu la potasiu au fost cunoscut pentru a dezvolta boala renala (3).

Câinii de fructe pot mânca

3. Pepene

La fel ca bananele, pepenelurile sunt foarte scăzute în grăsimi saturate, sodiu și colesterol. Acești câini de fructe pot mânca, de asemenea, conține o cantitate decentă de potasiu. Pepenelurile sunt unul dintre cele mai bune caini de fructe pot mânca, deoarece sunt o sursă excelentă de vitamine și minerale diferite, dar în special vitaminele A, B-6 și C.

Deoarece pepenele sunt compuse în principal din apă (până la 92%), ele sunt o modalitate excelentă de a vă menține și câinele hidratat. Există câteva sfaturi de siguranță pentru a ține minte însă. Scoateți coaja, deoarece este cea mai mare parte fibre indigestibile pe care câinele dvs. le-ar putea sfârși sufocarea. De asemenea, eliminați Semințe de pepene verde, deoarece ar putea provoca blocaje intestinale.

LEGATE DE: Beneficiile dovedite și efectele secundare ale pepenei pentru câini

Pepene verde este un fruct iubit, care este prețuit pentru gustul său la fel de mult ca și proprietățile sale de stingere a setei. Cu toate acestea, există dovezi care sugerează că poate beneficia și animalele suferind de Diabet(4) Datorită capacității sale limitate de a proteja moartea celulelor pancreatice.

Un alt studiu cu șobolanii a observat că sucul de pepene verde poate ajuta la tratarea Toxicitate hepatică (5) Prin protejarea ficatului, a rinichilor și a țesutului cerebral din anumite substanțe chimice nocive.

Vitamina B6, cunoscută și sub numele de piridoxină, este unul dintre compușii principali găsiți în pepeneluri. Este esențial în procesarea proteinelor în organism. În plus, menținerea unui nivel sănătos de vitamina B6 este necesară pentru sănătatea vaselor de sânge.

Câinii de fructe pot mânca

4. Căpșune

Următorul pe lista noastră de fructe Câinii poate mânca este căpșuni. Aceste fructe roșii mici sunt surse excelente de folat, potasiu, fibre dietetice, vitamina C și magneziu. Boabele, în general, sunt cunoscute ca fiind minunate pentru câini pentru caloriile lor scăzute și conținutul ridicat de nutrienți.

Căpșunile conțin, de asemenea, o enzimă numită acid malic, care acționează ca un albiner dinte și, în esență, ajută la curățarea dinților câinilor în timp ce o mănâncă. În timp ce toți acești factori sunt minunați pentru sănătatea câinelui, efectele care mănâncă căpșuni pot avea pe Procesul de îmbătrânire a câinelui este ceea ce oamenii de știință, cercetătorii și iubitorii de câini de pretutindeni se ocupă de ochi.

LEGATE DE: Beneficiile dovedite și efectele secundare ale căpșunilor pentru câini

Puteți citi mai multe studii privind hrănirea căpșunilor la câini în linkul de mai sus și New York Times Are Scrisă un articol minunat privind studiile care sugerează că vitaminele și antioxidanții conținute în căpșuni oferă câinelui o șansă de luptă în Reducerea declinului cognitiv asociat vârstei.

Cercetările ulterioare arată, de asemenea, că țesutul cerebral poate fi foarte susceptibil la oxidare și acțiuni ale radicalilor liberi. Antioxidanții naturali din căpșuni sunt una dintre cele mai bune modalități naturale de combatere a efectelor lor și de a reduce efectele procesului de îmbătrânire la câini.

Câinii de fructe pot mânca

5. Afine

Virtuțile și laudele de afine au fost cântate de oameni de mai multe decenii, și cu cauza justă. Afinele sunt populare, gustă delicioase și posedă o cantitate ridicolă de antioxidanți într-un fruct atât de mic. Unul dintre cele mai bune fructe / fructe de pădure pot mânca, antioxidanții din afine împiedică radicalii liberi să provoace boli și rău câinelui prin deteriorarea țesutului și a ADN-ului.

Iată chestia: o mare parte din leziuni oxidative văzută la câini este teoretizată pentru a fi induse de exercițiu. Majoritatea câinilor s-au născut și crescuse să lucreze, să se miște și să fie în mișcare constantă. Un produs bi-produs nefericit al acestui lucru este eliberarea radicalilor liberi în corpul câinelui.

Fenolicii, compușii antioxidanți în afine, combate radicalii liberi și, într-o diplomă, împiedică leziunile oxidative care ar duce, de obicei, la formarea bolilor cum ar fi cancerul. Proprietățile antioxidante ale afinelor nu sunt doar rezervate pentru a beneficia de corpurile câinilor, dar și mințile lor.

LEGATE DE: Beneficiile dovedite și efectele secundare ale afinelor pentru câini

Ableberries este una dintre fructele cele mai științifice studiate de pe planetă, iar cercetarea indică faptul că antioxidanții îmbunătățesc performanța cognitivă și capacitatea de a câini vârstnici.

Se crede că daunele oxidative sunt de vina pentru un Accelerarea în declinul cognitiv ca un câine vârste (6). Prin urmare, prin scăderea daunelor făcute de radicalii liberi și oxidarea, declinul cognitiv al unui câine de îmbătrânire este încetinit, de asemenea.

În cele din urmă, compușii fenolici antioxidanți din afine au demonstrat că dau câinilor " ADN-uri unele protecții și intensificați-le sistem imunitar (7) de o marjă mare. Încă o dată, se datorează proprietăților libere de combatere a radicalilor că afinele sunt capabile să prevină bolile, tulburările și bolile la câinii să se țină.

Câinii de fructe pot mânca

6. Portocales

Este surprinzător faptul că fructul care a fost numit "fructul soarelui" este încărcată cu vitamina C, Tiamina, folada, potasiul și fibrele dietetice. Amintiți-vă doar că înainte de a vă oferi portocalele de companie, trebuie să renunțați la coaja și semințele propuse de veterinari.

Acest lucru se datorează faptului că natura abrazivă a coaja și a semințelor de portocale poate provoca probleme cu intestinele câinelui și tractul digestiv. Și încă o dată, asigurați-vă că ați moderat aportul câinelui dvs. de portocale, deoarece acestea sunt relativ ridicate în zahăr.

LEGATE DE: Beneficiile dovedite și efectele secundare ale portocalelor pentru câini

Tiamina, cunoscută și sub numele de vitamina B3, este unul dintre acei compuși uitați adesea, dar este esențial pentru o viață sănătoasă, deoarece este un element crucial într-o serie de căi metabolice.

Studiile arată că omiterea tiaminei de la o dietă a câinelui va duce rapid la dezvoltare a Sindroame neurologice (8) cum ar fi anomalii reflexe sau mai înspăimântătoare, încă brusc, sindromul de deces neașteptat. Acesta este motivul pentru care includerea tiaminei este paramoună.

Luați mesajul Acasă

Cele 6 câini de fructe pot mânca și probabil ar trebui (conform studiilor științifice)Toate aceste șase câini de fructe pot mânca sunt o modalitate excelentă de a vă oferi animalul de companie cu vitamine, minerale și fibre dietetice pe care nu le-ar fi ajuns niciodată dintr-o pungă de Kibble. Va trebui să păstrați în minte unele măsuri de siguranță, dar dând fructe de câine, în special cele de mai sus, dovedite științifice a fi sănătoase, este un proces destul de sigur și fără durere.

Dacă doriți mai multe idei pentru fructe și legume pentru a vă oferi câinelui dvs., verificați articolele de mai jos și citiți despre toate beneficiile dovedite științific (și efectele secundare) ale fiecăruia:

Amintiți-vă doar că ne place fructele din cauza naturii lor dulci. Dulceața este o manifestare senzorială a cantității considerabile de zaharuri și carbohidrați că aceste fructe conțin. Dacă nu doriți ca câinele dvs. să obțină o greutate excesivă sau să dezvolte o boală metabolică, cum ar fi diabetul, atunci asigurați-vă că ați exercitat moderarea și alimentarea planificată.

Citiți următorul: 8 sfaturi despre super-alimente pentru câinii de la experți

Referințe

Faceți clic aici pentru a vedea citările și referințele studiului

Note de subsol, citări de studiu și lectură suplimentară:

  1. Nelson RW1, IHLE SL, Lewis LD, Salisbury SK, Miller t, Bergdall V, fundul GD. Efectele suplimentării cu fibre dietetice asupra controlului glicemic la câinii cu diabet zaharat indus de aloxan. Am j vet res. 1991 decembrie; 52 (12): 2060-6.
  2. LH Opie, P Owen. Efectul infuziei de glucoză-insulină-potasiu asupra diferențelor arteriovenoase de glucoză a acizilor grași liberi și schimbările metabolice de țesut la câinii cu infarct miocardic în curs de dezvoltare. Am J cardiol 38 (3), 310-321. 9 1976
  3. Roth L1, Tyler Rd. Evaluarea ratelor de sodiu: Potasiu la câini. J Vet Diag Invest. 1999 ianuarie, 11 (1): 60-4.
  4. Ahn, J., Choi, W., Kim, S. și colab. Efectul antidiabetic al pepenei (Citrullus vulgaris Schrad) pe șoareci diabetici indus de streptozotocină. Food SCI Biotechnol (2011) 20: 251. DOI: 10.1007 / s10068-011-0034-5
  5. Sevcan Alts și colab. Efectul protector al sucului de pepene galben diyarbakır pe toxicitate indusă de tetraclorură de carbon la șobolani. Volumul de produse alimentare și chimice Volumul 49, numărul 9, septembrie 2011, paginile 2433-2438
  6. Siwak CT1, PDPP, HEAD E, ZICHER SC, MUPHEY HL, MUGGENBURG BA, Ikeda-Douglas CJ, Cotman CW, Milgram NW. Antioxidantul cronic și administrarea cofactorului mitocondrial îmbunătățește învățarea discriminării în vârstă, dar nu și tineri. Prog Neuropsychopharmacol Biol Psihiatrie. 2005 martie; 29 (3): 461-9.
  7. Heaton PR1, Reed CF, Mann SJ, Ransley R, Stevenson J, Charlton CJ, Smith Bh, Harper EJ, Rawlings Jm. Rolul antioxidanților dietetici pentru a proteja împotriva daunelor ADN la câinii adulți. J Nutr. 2002 iunie 132 (6 furnizat 2): 1720s-4s.
  8. Palus v1, Pederris J, Jakovljevic S, Herubini GB. Deficiența de tiamină într-o pisică: Rezoluția anomaliilor RMN după suplimentele de tiamină. J Feline Med Surg. 2010 octombrie; 12 (10): 807-10. DOI: 10.1016 / J.JFMS.2010.04.005. EPUB 2010 Iul 31.
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 6 Caini de fructe pot mânca și probabil ar trebui (conform studiilor)