Dog deworming program

Programul de degradare a câinelui complet

Cei mai mulți dintre noi știu deja că există lucruri importante de făcut pentru a ne menține câinii sănătoși. Câinii trebuie să fie spionați și sterilați, vaccinați și obțineți verificări regulate cu medicul veterinar. Știați că câinii ar trebui să fie, de asemenea, pe un program de dezworming? Aceasta este mai mult decât o prevenire a inimii.

Pentru a înțelege ce tip de program pe care câinele dvs. ar trebui să îl fie pentru Deworming, trebuie să înțelegeți mai întâi ce este deworming și de ce este important. După aceea, veți putea afla costul de deworming, dați seama de cel mai bun program de dezworming pentru nevoile câinelui dvs., înțelegeți procedura de degradare și procesul de recuperare. În cele din urmă, este important să cunoașteți modalități utile pentru a preveni viermi.

Ce este Deworming de câine?

Deworming este procesul de eliminare orice viermi care sunt în câinele dvs. intern. Dewormingul se face de obicei după ce medicul veterinar diagnosticează tipul exact de vierme care ți-a infectat câinele. Testează că medicul veterinar poate sugera examinarea unei probe de scaun sau a unui test de sânge. Deworming-ul se poate face prin tratarea spot, injectare, medicamente sau un Dewormer.

De ce este importantă importantă?

Este foarte important să deworm puii și câini care sunt noi pentru casa ta, pe lângă păstrarea unui program de degradare a câinelui pentru pooch după aceea, deoarece viermii pot determina câinele dvs. să aibă probleme foarte grave de sănătate. Puii pot obține viermi foarte ușor de la laptele matern, precum și din afara factorilor de mediu.

Diferite viermi pot provoca diferite probleme. Viermi, viermi rotunzi, viermi de inimă și mai mult pot avea un impact negativ asupra sănătății câinilor. Este important să vă diagnosticați câinele, deoarece diferitele viermi ar putea fi tratați în căi diferite.

Viermii pot provoca pierderea câinelui dvs. nutritive, deoarece viermele de viermi se hrănesc cu substanțele nutritive trecute în intestinul subțire, câinele dvs. poate părea mai foame decât obișnuit și # 8230; Câinele dvs. ar putea chiar să piardă în greutate. Prevenirea poate fi ușoară. Viermii sunt contractați atunci când un animal de companie înghiți un purici afectat și o prevenire planificată de purici vă va păstra câinele în siguranță de la infecție. Viermii sunt tratați cu diferite medicamente de degradare.

Viermii rotunzi sunt paraziți care trăiesc la intestinele câinelui tău. Simptomele sunt pot-burta, slăbiciune, diaree, vărsături, dureri de burtă, haina plictisitoare, pierderea în greutate și viermii rotunzi în poop sau vărsături. Pentru a trata viermii rotunzi, urmați instrucțiunile veterinarilor, acest lucru va fi cel mai probabil unul dintre mai multe medicamente dezworming.

Heartworms Introduceți câinele dvs. printr-o mușcătură de țânțari dintr-un țânțar infectat. Viermii se mută în inima câinelui tău și pot trăi acolo de ani de zile. Următoarele simptome sunt prezente: intoleranța pentru exerciții fizice, tuse persistentă, oboseală excesivă, dificultatea de respirație, tusea sânge și mai mult. Tratamentul este un proces lung, plictisitor și costisitor care durează o lună pentru a trata. Heartworms pot fi ușor împiedicate cu o prevenire a inimii, așa cum este prescris de medicul veterinar.

În funcție de activitățile câinelui dvs., poate fi și mai importantă deoarece ar putea fi la un risc mai mare pentru o infestare. Câini de vânătoare, Câinii care înotă frecvent în lacuri sau iazuri, iar câinii din afara au mai multe șanse de a ridica unul dintre aceste tipuri de paraziți, mai ales dacă nu primesc preventivii corespunzători.

Ceea ce costul de degradare?

Cele mai multe medicamente de degradare costă între 40 și 80 de dolari; Cu toate acestea, dacă câinele dvs. are semne de inimă, tratamentul poate costa în sus de 1.000 $ sau mai mult.

Cât de des ar trebui să-mi dau câinele?

Chiar și cu preventivii adecvați, este important să urmați un program de degradare a câinelui, deoarece nu pot fi prevenite toate viermii. Puppies, câinii noi la domiciliu și câinii adulți ar trebui să urmeze toate un program de degradare. Majoritatea veterinarilor sugerează următoarele programe de degradare menționate mai jos.

De asemenea, citiți: Oamenii pot obține viermi de la câini?

Dog Deworming Program

Dog Deworming Program

Puppy Deworming Program

Puii ar trebui să primească tratamente de degradare la fiecare doua saptamani până când au douăsprezece săptămâni.

După douăsprezece săptămâni, puii ar trebui să primească tratamente de degradare o data pe luna până când au vârsta de șase luni.

Odată ce au ajuns la șase luni, ar trebui să urmeze un Programul de degradare a câinilor adulți Dacă nu se observă altfel de către medicul veterinar.

Programul de degradare a câinilor noi la domiciliu

Deworm noul câine de îndată ce ajung acasă la tine.

Repetați tratamentul de degradare doua saptamani După primul lor tratament.

Apoi, începeți un program regulat de degradare a adulților.

Programul de degradare a câinilor adulți

Câinii adulți ar trebui să primească tratament de degradare de două ori în fiecare an, sau aproximativ la fiecare șase luni.

Dacă câinele dvs. participă la activități care le pot face mai susceptibile la viermi, atunci medicul veterinar poate sugera un program mai frecvent.

Care este procesul de procedură și recuperare?

Tratamentele de degradare sunt prescrise de medicul veterinar pe baza tipului de vierme, vârsta câinelui și greutatea câinelui. Veterinarul dvs. vă va da medicina de câine prin gură sau într-o lovitură pentru a ucide viermi. Multe dintre aceste medicamente sunt descrise ca "spectru larg", deoarece sunt bune pentru tratarea unei game largi de paraziți, inclusiv viermi care trăiesc în intestin. Sunt otrăvitoare pentru dăunători, dar în siguranță pentru animale de companie.

Sunt peste-the-counter Deworming produse care pot fi folosite pentru a vă deplasa câinele; Cu toate acestea, ar trebui să verificați mai întâi cu medicul veterinar pentru a vedea care dintre ele cred că este cel mai bun pentru câinele dvs. Urmați întotdeauna instrucțiunile pachetului și căutați îngrijirea veterinară dacă câinele dvs. are efecte secundare adverse severe.

Efectele secundare ale medicamentelor de degradare pot include: letargie, vărsături, pierderea apetitului și diaree.

Dacă aveți nevoie de ajutor cu Deworming câinele dvs., aici Ghidul lui Samantha scrise în procesul pas cu pas; Sau, puteți viziona videoclipul de mai jos pentru explicații mai detaliate.

Cum pot să-mi împiedic ca câinii să obțină viermi?

Chiar și cu preventivii adecvați, este important să urmați un program de degradare, deoarece nu pot fi prevenite toate viermii. În plus față de urmărirea unui program de dezworming, unele modalități de a împiedica câinii dvs. de la obținerea viermilor includ:

  • Administrarea unui preventiv de viermi
  • Administrarea unei purici și bifați preventivitatea
  • Sprijini sistemul lor imunitar prin dieta corespunzătoare și exerciții regulate

Deworming-ul poate deveni costisitor dacă câinele dvs. se infectează continuu de oricare dintre diferiții paraziți, motiv pentru care ar trebui să discutați cu medicul veterinar pentru a găsi cele mai bune, cele mai cuprinzătoare preventive pentru câinele dvs. Prevenirea viermei de inima este crucială și există mai mulți preventori de viermi care sunt multifuncționale și pot ajuta la protejarea de purici și căpușe.

Citiți următorul: 13 modalități bazate pe știință pentru a face față viermilor la câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Dog deworming program