Cum să ridicați viermii de masă

Mese viermi

Viermii de masă sunt larvele gândacii meseriei și sunt folosite ca o sursă de hrană pentru multe animale exotice diferite. Reptile, amfibieni, șopârle, Glidanții de zahăr, skunks și alte animale consideră că diverse dimensiuni de viermi ca parte a dietei lor, dar achiziționarea de surse de alimente vii în mod regulat pot deveni incomode și costisitoare pentru proprietarii de animale de companie. Din fericire, viermii de masă sunt incredibil de ușor de ras și de a ridica pentru a vă hrăni cu animalul exotic. Cu setarea corectă - care durează aproximativ 15 minute - un grup de vierme de masă pentru a începe noua colonie și aproximativ două luni pentru a le permite să completeze un ciclu de viață completă, puteți avea propriul dvs. ofertă de mese pentru a vă hrăni cu dvs şopârlă, broască, planor și alte animale de companie. Nu va trebui niciodată să faceți o altă călătorie în magazinul de animale de companie din nou!

Cum să ridicați viermii de masă

  1. Obțineți un mic bin de depozitare din plastic (cum ar fi unul pentru pantofi pe care îl puteți împacheta găurile din partea de sus) sau un container vândut la magazinul de animale de companie cu un capac de fixare pentru a fi folosit ca un container pentru colonia dvs. de masă. Ar trebui să fie un recipient pe care lumina trece, dar va ține substratul și nu va permite ca viermi să scape.
  2. Plasați unul la doi centimetri de tărâţe, ovăz sau un amestec de cele două în partea de jos a recipientului. Acesta va fi lenjeria ta meseriei și dați-le ceva de mâncare și de a urba în.
  3. Plasați jumătate dintr-un cartof crud pe substrat sau într-un vas de mică adâncime pentru ca viermii de masă să mănânce și să bea de la.
  4. Achiziționați aproximativ două duzini de vierme de la magazinul de animale de companie pentru a utiliza ca colonie de pornire.
  5. Plasați viermii în recipientul pregătit și asigurați-vă că rămâne relativ cald. Dacă este iarnă și sunteți îngrijorat de faptul că containerul devine prea rece puteți utiliza un tampon de încălzire ieftin plasat sub container pentru ao menține cald. Dacă viermii de masă sunt prea rece, dezvoltarea lor se va opri (de aceea sunt stocate în frigider la magazinul de animale de companie).
  6. Înlocuiți cartofii la fiecare două zile (nu lăsați-l să devină mucegai), astfel încât viermii dvs. să aibă mâncare proaspătă și apă.
  7. Deoarece viermii se află deja în stadiul larval, ar trebui să-l pui în aproximativ trei săptămâni. La două săptămâni după ce au pupat gândacii meserii ar trebui să iasă.
  8. Bătătorii meselor se vor așeza foarte mici, care sunt greu de văzut. Când aceste ouă se trasează noile larve sunt, de asemenea, foarte mici.
  9. Păstorii meselor vor muri în timp ce larvele cresc și ciclul de viață este repetat.
  10. După un ciclu de viață, colonia meselor trebuie să fie bine stabilită și puteți începe să o utilizați pentru a vă alimenta cu animalele exotice.

Odată ce începeți să hrăniți viermii de la colonie la animalul dvs., puteți oferi o varietate de legume și fructe (cum ar fi morcovi, felii de portocale și verdeață cu frunze) la colonie pentru a crește valoarea nutritivă a viermilor pe care animalul dvs. îl mănâncă.

Adăugați tărâțe sau ovăz ca fiind necesar pentru a menține nivelul de substrat. Curățați și modificați substratul, după cum este necesar pentru ao menține curat și proaspăt, dar așteptați până când colonia este bine stabilită. Ouăle și larvele mici pot fi pierdute dacă curățați substratul devreme și ciclul de viață va fi întrerupt. Odată ce aveți o cantitate mare de viermi, substratul murdar poate fi filtrat, iar viermii pot fi salvați pentru a pune sub substratul curat. Nu permiteți mucegaiul să crească pe alimente sau substrat.

Dacă aveți prea multe vierme de masă, plasați pur și simplu întregul recipient în frigider pentru a opri temporar dezvoltarea lor și pur și simplu o reintroduceți la temperatura camerei atunci când aveți nevoie de ele pentru a continua să se reproducă.

Editat de Adrienne Kruzer, RVT

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să ridicați viermii de masă