Câine umflat la stomac la domiciliu acasă

Știi că sentimentul umflat pe care îl primești după ce ai mâncat o masă mare? Câinele dvs. poate obține același sentiment incomod după ce a mâncat prea mult sau când se confruntă cu un gaz cumpărat. Câine umflat la stomac la domiciliu acasă pot fi folosite pentru a reduce șansele ca câinele dvs. să devină umflat și să ajute la ameliorarea durerii.

Câinele Bloat se întâmplă atunci când stomacul animalului dvs. se umple cu prea mult gaz și, ca o consecință, se extinde anormal. Dacă stomacul este mai mare decât este de obicei, ea presează alte organe vitale care o înconjoară și dezactivează fluxul sanguin obișnuit. Cu un pic de timp și un câine umflat la culegerea jocurilor de stomac, această situație se va clarifica pe cont propriu.

Dilatația gastrică Volvulus (GDV), De asemenea, cunoscut sub numele de Dog Bloat, este o problemă complet diferită. Câinele Bloat este a Starea foarte gravă care necesită asistență medicală. Un pic de disconfort de gaz și durerea de supraalimentare nu este nimic în comparație cu această preocupare gravă de sănătate.

Dilatarea gastrică Condiția Volvulus include, de asemenea, răsucirea stomacului. Această răsucire asociată cu stomacul umflat împiedică sângele să se întoarcă la inimă și la alte organe vitale. Deoarece gazul nu poate scăpa de stomac în aceste condiții, situația se înrăutățește de minut. Dacă această stare durează câteva ore, câinele dvs. va intra în șoc.

Pentru a afla mai multe despre dilatarea gastrică Volvulus, puteți citi Ghid extins pe acest subiect. Dacă nu sunteți sigur dacă câinele dvs. se simte umflat sau nu suferă de GDV, apelați imediat medicul veterinar.

Câine umflat la stomac la domiciliu acasă

Câine umflat la stomac la domiciliu acasăDacă observați oricare dintre semnele de dilatare gastrică Volvulus, trebuie să contactați imediat medicul veterinar. Nu astepta! Dacă este lăsată netratată această condiție poate fi fatală în doar câteva ore. Semne de vizionat pentru includerea:

  • anxietate sau pacing
  • depresie
  • letargie
  • Recuperarea și / sau încercările repetate de a vomita cu puțin la nici un vărsături care ies

Dacă câinele dvs. este pur și simplu umflat datorită unui gaz sau supraalimentat, există o serie de remedii la domiciliu care pot ajuta la ușurarea disconfortului său.

1. Probiotice și prebiotică

Gutul câinelui conține atât bacteriile "bune", cât și "rele" - fac parte din flora naturală a intestinului și trebuie să existe un echilibru între acestea pentru ca câinele dvs. să rămână sănătoși. Prebioticele sunt compuse din fibre care nu pot fi digerate. Deoarece acestea nu pot fi digerate, aceste prebiotice sunt transportate la colonul câinelui, unde contribuie la combaterea unui mediu sănătos prin hrănirea bacteriilor "bune" care locuiesc acolo.

În cazul în care prebiotica combină bacteriile bune care sunt deja prezente în sistemul câinelui dvs., probioticele repopulează bacteriile "bune" care lipsesc. Ei fac acest lucru prin modularea Producția de citokine și apoi îmbunătățirea imunității și formarea unui strat protector prin Secreția Siga.

Gândiți-vă la tractul digestiv al câinelui ca o curte plină de iarbă. Fiecare lamă de iarbă reprezintă o singură bacterie. Prebiotica acționează ca un îngrășământ pentru iarba (sau bacteriile) care este deja acolo. Probioticele sunt ca resedierea gazonului (sau a tractului digestiv) pentru a obține mai multă iarbă (sau # 8221, bacterii) să crească.

2. Schimbarea dietei

O schimbare bruscă a dietei câinelui dvs. ar putea duce la producerea excesivă a gazelor. Dacă intenționați să vă schimbați pentru dieta animalului dvs., veți avea nevoie face acest lucru treptat. De asemenea, trebuie să vă asigurați că alimentați o dietă de înaltă calitate.

Alimentele de calitate slabă conțin o mulțime de ingrediente de umplutură pe care corpul dvs. de câine nu are nevoie. Aceste ingrediente pot fi mai greu de digerat, provocând gaze excesive. Dacă câinele dvs. are o problemă cu flatulență excesivă, comutarea la o alimentație de calitate superioară poate fi o soluție ușoară la această problemă mirositoare.

câinele bolnav nu se simte bine

3. Încetiniți răsturnați

Când vine vorba de câine umflate de stomac de la domiciliu, încetinirea unui eater rapid este unul dintre cele mai ușoare lucruri pe care le puteți face. Alimentatoare lente, cum ar fi cea văzută în ghidul meu video de mai sus, sunt accesibile la orice buget, și fac să mănânce un joc distractiv pentru pooch-ul tău. Mai bine, ei au capacitatea de a vă face ca câinele să mănânce de până la 10 ori mai lent decât el de la un castron tradițional.

Folosind an Alimentatoare ridicate ajută, de asemenea, să încetinească alimentarea și să reducă probabilitatea ca animalul dvs. să fie umflat după masă. Hrănindu-ți câțiva mese mai mici, care sunt răspândite pe tot parcursul zilei, poate ajuta la promovarea și o digestie mai bună.

Dacă aveți mai mulți câini, trebuie să luați concurența din timpul de masă. Hrăniți fiecare câine într-un spațiu separat în care nu se pot vedea reciproc. Mulți câini mănâncă mai repede atunci când alte animale de companie sunt în jur pentru a împiedica celălalt animal să-și fure alimentele.

4. Gaz de masaj din câine

Câinele dvs. poate suferi de la construirea de gaze și poate să nu poată trece de gaz pe cont propriu. Cea mai simplă modalitate de ao ajuta Masați-vă câinele ca acesta.

  1. Stai jos pe podea sau canapea, și ia-ți câinele lângă tine sau în poala ta. Asigurați-vă că amândoi sunteți confortabil, calm și relaxat.
  2. Începeți prin aplatizarea palmei și apoi treceți încet peste corpul câinelui.
  3. Acordați atenție zonelor care se simt întărite față de zonele care sunt moi și maleabile. Simțiți straturile, părul câinelui, pielea, grăsimea, mușchiul și osul.
  4. Pentru zonele mari, frecați pentru ameliorarea presiunii. Pentru zonele mici, ar putea fi mai eficientă pentru a stoarce.

5. Exercițiul de lumină

Exercițiul de lumină, cum ar fi mersul pe jos, vă poate ajuta și gazul PET PASS. Exercitarea crește fluxul sanguin și stimulează tractul digestiv. Câinele dvs. poate chiar să treacă scaun în timpul unei plimbări, ceea ce ar clarifica un spațiu și îl va ajuta să se simtă mai confortabil imediat. Doar fiți sigur că exercițiul nu este prea obositor sau ar putea face ca câinele să fie bolnav la stomac.

Este obișnuit ca câinii să aibă gaze excesive și, de obicei, nu este o cauză de îngrijorare. Urmând sfaturile de mai sus, ar trebui să vă ajute să reduceți balonarea și să vă simțiți mai bine în cel mai scurt timp. Doar continuați să vizionați aceste semne ale lui Canine Bloat și asigurați-vă că ați sunat imediat medicul veterinar dacă suspectați că starea este mai gravă decât ați crezut inițial.

Citiți următorul: 11 Probleme de stomac la câini - Cauze și tratamente

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câine umflat la stomac la domiciliu acasă