Cum câinii primesc viermi?

Cum câinii primesc viermi

Toți proprietarii de câini vor trebui să se ocupe de viermi la un moment dat în viața lor. Statistic, majoritatea câinilor primesc un tip de viermi în timpul vieții lor. Folosind un câine DeaSormer este cel mai eficient mod de a preveni lucrările, dar Cum câinii primesc viermi, exact?

Vom arunca o privire la diferitele tipuri de viermi și cum fiecare poate fi contractat de către animalul dvs. de companie. Cunoașterea modului în care câinii devin viermi vă pot ajuta în continuare în lupta împotriva lor. Voi explica apoi calea de a le împiedica și cum puteți scăpa de o infestare.

De asemenea, citiți: Viermi în câine poop - ceea ce înseamnă și ce ar trebui să faci

Cum câinii primesc viermi?

Cum câinii primesc viermiS-ar putea să vă întrebați cum câinii primesc viermi în primul rând. Mediul câinelui dvs. este probabil păstrat foarte curat, deci cum se întâmplă acest lucru? Diferite tipuri de viermi intră în câinele dvs. în moduri diferite.

Viermii rotunzi sunt adesea trecute prin uterul și laptele mamei la catelus. Veterinarul dvs. va curata catelul dvs. ca parte a primelor sale examene de rutina.

Indiferent cât de curate păstrați mediul câinelui dvs., nu puteți evita contactul cu insectele. Tapeworm este de obicei cauzată de câinele dvs. care mănâncă purici care conțin ouă de vierme.

Răspândirea țânțarilor infectați Heartworm și poate fi deosebit de problematică în anumite zone ale țării. Veterinarul dvs. va sugera testarea și o prevenire lunară care vă va proteja câinele de infestare. Unele produse mai noi pot oferi, de asemenea, purici și bifați, evitând astfel contaminarea tapeworm și.

Hookworms și viermii de viermi pot fi găsite în medii umede umede și poate supraviețui mai mulți ani în unele zone. Acesta este motivul pentru care curățarea și salubria în canise sunt atât de importante. Chiar și cu o zonă curată pentru câinele dvs., viermii pot deveni în continuare o problemă de sănătate la un moment dat în viața câinelui dvs., astfel încât învățarea câinilor să obțină viermi și cum să se ocupe de ei la începutul tratamentului cu succes.

Identificarea infecțiilor viermilor

Cum câinii primesc viermiÎnțelegerea condițiilor și tipurilor de viermi este crucială. Iată un ghid bun totul despre viermi la câini.

Pe măsură ce proprietarul câinelui se familiarizează și a fi capabil să identifice infecțiile viermilor este foarte important. Aceste tipuri de infecții parazitare se pot întâmpla cu orice câine. Începeți cu examinarea temeinic a câinelui dvs. El ar putea fi complet lipsit de simptome și ați putea găsi încă dovezi fizice ale viermilor în fecalele sale.

Deoarece unele tipuri de vierme trăiesc în intestin sau trec prin ea, veți găsi dovezi ale infestării în diferite etape ale ciclului lor de viață. Puteți vedea viermi reali, dar uneori ouăle sau larvele sunt mai greu de observat și necesită un examen microscopic.

Tapeworms pot fi foarte lungi, dar de obicei se desprind în segmente mici. Puteți verifica ouăle din apropierea anusului, unde se pot răsuci. Ele pot fi colectate și în blana din jurul acestei zone și vor arăta mult ca semințe de susan colorate de cremă sau boabe mici de orez.

Tipuri de viermi

Înainte de a răspunde la întrebarea Cum câinii devin viermi, trebuie să știți ce tipuri de viermi sunt acolo. Încercarea de a distinge între toate diferitele tipuri de viermi poate fi dificil. În timp ce vă puteți descoperi cum să identificați tapeworm, viermii rotunzi arată similar cu fidea de spaghete. Alți viermi vor necesita ajutorul medicului veterinar pentru a le distinge.

Infecțiile cu vierme se vor înrăutăți cu cât sunt lăsate netratate. VET dvs. va rula testele corespunzătoare și va determina tipul de viermi care afectează câinele dvs. astfel încât tratamentul potrivit să poată fi furnizat. Cele mai frecvente tipuri de viermi includ:

1. Viermii rotunzi

Unul dintre cele mai frecvente tipuri de vierme intestinale la câini este viermii rotunzi. Viermii rotunzi sunt foarte transferați de la un câine de mamă la puii ei, motiv pentru care puii sunt în mod obișnuit viermed în timpul primei vizite ale VET. Acești viermi se reproduc activ cu viermii rotunzi feminini producând peste 200.000 de ouă În doar o zi. Infestările severe, dacă nu sunt tratate pot duce la moarte prin blocarea intestinală.

2. Viermii de viermi

Acest tip de parazit este adesea dificil de diagnosticat, deoarece este atât de mic încât poate dura mai multe eșantioane de scaun pentru a indica prezența viermelor. Viermele de viermi sunt adesea descrise ca fire și trăiesc în cecum, intrarea în intestinul gros și colon. Ouăle pot supraviețui în afara corpului în medii calde, umede timp de până la cinci ani, astfel încât utilizarea unui scooper imediat este bună pentru salubria de vecinătate și pentru sănătatea de zi cu zi.

3. Hookworms

Există o varietate de paraziți intestinali diferiți cunoscuți sub numele de viermi care se hrănesc cu sângele câinelui dvs. și provoacă anemie și pot fi fatale.

4. Tapeworms

Cel mai frecvent tip de viermi "Dipylidium Caninum" este un parazit intestinal care este achiziționat prin consumarea de purici. Tapeworms pot fi găsite și la om.

5. Heartworms

Unul dintre tipurile cele mai mortale și prevenite de viermi la câini. Un vierme de fire care găzduiește pe inima câinelui tău, plămâni și fără tratament va duce la moarte.

6. Lungorme

Lungilor sunt la tipul de vierme parazitare care afectează plămânii și traheea, rezultând infecții respiratorii severe. Lungilor sunt o boală infecțioasă comună cu vulpi și pisici.

RECOMANDAT: 13 modalități bazate pe știință pentru a face față viermilor la câini

A scăpa de viermi la câini

Trebuie să urmăriți când câinele dvs. a fost viermit. Dacă nu știți, atunci ar trebui să vă facă mai avertizării pentru a urmări simptomele viermilor.

Deoarece există diferite tipuri de paraziți, simptomele pot varia. Simptomele comune ale viermilor pe care trebuie să le urmăriți sunt:

  • diaree eventual cu sânge
  • durere abdominală
  • pierdere în greutate
  • vărsături
  • Pierderea stratului
  • aspectul buric
  • tuse
  • exercițiu de intoleranță
  • dificultăți de respirație

Paraziții intestinali tind să provoace mai multe probleme ale stomacului. Cu toate acestea, efectul inimii, provocând simptome cum ar fi tusea și respirația muncii. Deși există modalități de a încerca să identificați infecțiile viermilor, unele infecții sunt interne și necesită o muncă de sânge. Altele sunt excretate în fecalele câinelui tău.

Acum că știm cum câinii primesc viermi, trebuie să aflăm cum să scăpăm de ei. Veterinarul dvs. va diagnostica și va trata viermii câinelui în mod corespunzător. Fiind capabil să identifice prompt infecția animalului dvs. de companie și să-l aducă în biroul VET cât mai curând posibil este cel mai bun mod de a scăpa de viermi.

Permițând o infecție care să meargă netratată poate duce la ceea ce este cunoscut ca o infecție "grea" și poate include un număr mare de viermi adulți. Aceste tipuri de infecții pot fi mai greu de tratat și pot duce în cele din urmă la moarte.

Cele mai multe infecții sunt tratate cu Medicamente de degradare, care poate fi greu pe câinele dvs., provocând disconfort abdominal suplimentar și diaree. Veterinarul dvs. va trimite cel mai probabil casa dvs. de câine cu un viitor preventiv în funcție de tipul de infecție parazitară.

Prevenirea viermilor la câini

S-ar putea să vă gândiți deja la modul în care puteți evita toate acestea și să împiedicați infestarea viermei de la început. Ideea de paraziți pe sau în interiorul câinelui tău face ca pielea să se târască.

Vorbind cu medicul veterinar vă poate ajuta să lucrați la un regim care este potrivit pentru câinele dvs. Există multe produse pe bază de prescripție medicală care pot preveni purici și căpușe de la animalul dvs. de companie.

Aceste preventive lunare vă vor proteja și câinele de anumite tipuri de infestări viermi. Există și produse de over-the-counter. Peste toate prevenirea puricii este esențială.

Pentru viermele de inimă, veterinarul câinelui tău va conduce mai întâi sânge pentru a vă asigura că câinele dvs. este liber de paraziți înainte de a începe un tratament preventiv. Acestea pot veni în mestecați lunari care sunt aromați, astfel încât câinele dvs. să îi ia la fel de ușor ca un tratament.

Păstrarea câinelui dvs. din alergare de iarbă comunală sau cu alți câini kenenit poate ajuta la prevenirea răspândirii anumitor paraziți. Cel mai bun preventiv poate fi, de fapt, tu și due diligența ta în păstrarea cu sănătatea, obiceiurile și mediul câinelui.

Citiți următorul: Oamenii pot obține viermi de la câini?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum câinii primesc viermi?