Dovleac pentru câini 101: o gustare sănătoasă fără efecte secundare

Dovleacul este adesea confundat ca și simplu o decorare de toamnă sau de Halloween, sau ca umplere pentru plăcinte, dar există mult mai mult decât întâlnește ochiul cu acest fruct. Cei mai mulți dintre noi iubesc dovleacul în orice formă, dar câinii pot mânca și dovleac, și este dovleac pentru câini complet în siguranță? Să aruncăm o privire mai atentă.

Dacă te-ai întrebat, & # 8220;pot da dovleacul meu de câine,& # 8221; raspunsul este Da - Câinii pot mânca dovleac fără probleme. De fapt, dovleacul pentru câini poate fi extrem de benefic datorită numărului de substanțe nutritive, iar dovleacul câinilor nu are efecte secundare.

Ca o alimentație densă de nutrienți, dovleacul este încărcat cu minerale și vitamine, dar este foarte scăzut în calorii. Este, de asemenea, o adăugare utilă pentru multe tipuri de alimente, nu doar plăcintă. Știam deja de multe beneficii dovedite și că dovleacul este foarte nutritiv pentru om, dar câinii pot mânca dovleac în același mod și va dovleac pentru câini oferă aceleași beneficii?

De asemenea, citiți: Câinii pot mânca semințe de dovleac?

Ce este dovleac?

Dovleacul este o plantă portocalie nutritivă care face parte din Cucurbitaceae Familie, care include fructe și legume, cum ar fi squash, castravete, cantaloupe și alte plante care se înmulțesc pe viță de vie târâtoare. Cele mai multe dovleci au un exterior portocaliu sau galben și un interior gol cu ​​numeroase semințe albe într-o structură asemănătoare web.

Dovleacul este considerat un tip de Superfood deoarece oferă mai multe vitamine, minerale și antioxidanți care pot ajuta la pierderea în greutate, prevenirea cancerului și controlul colesterolului. În timp ce nutriția de dovleac etichetează o legumă, din punct de vedere tehnic este un fruct, deoarece conține semințe de dovleac.

Aceasta este ceea ce arată dovleacul brut proaspăt:

Ce este dovleac

Pumpkinii sunt nativi din America de Nord și sunt una dintre cele mai faimoase legume / fructe din jurul lor datorită popularității în timpul celor două sărbători - Ziua Recunostintei și Halloween. Deci, câinii pot avea dovleac și care sunt avantajele hrănirii dovleacului pentru câini?

LEGATE DE: Canții pot mânca semințe de floarea-soarelui?

Dovleac pentru câini 101
Câinii pot mânca dovleac?

Beneficiile dogacului de hrănirePot câinii să mănânce dovleac atunci dacă oferă nutriție și nu există pericole de dovleac de hrănire? Da, absolut. Dovleacul pentru câini face o gustare bună și sănătoasă, aceasta adaugă valoare nutrițională la dieta lor, poate contribui la atenuarea unor probleme de sănătate și nu are practic efecte secundare.

Este dovleac rău pentru câini în orice fel? Nu chiar. Este important să vă hrăniți câinele proaspăt, gătit sau conserve de dovleac, nu rămășițele dovleacului mucegai încă pe veranda frontală la două săptămâni după Halloween. Dovleacul brut poate strica rapid, deci asigurați-vă că vă dați câinelui dvs. cel mai proaspăt dovleac pe care îl puteți găsi.

Câine de dovleac de casă tratează

Există o mulțime de Rețete de alimente pentru câini de casă care utilizează dovleac ca ingredient principal, iar unele cu adevărat populare câine de dovleac de casă tratează. Uitați-vă la rețetele noastre și Urmăriți videoclipurile Pentru explicații complete de gătit:

Nutriția dovleacului și beneficiile pentru sănătate

Dovlecii sunt de fapt incredibil de hrănitoare, cu o relativ puține calorii și o cantitate imensă de vitamine, antioxidanți și minerale. O slujbă de 1 cană de dovleac conține:

Calorii: 49
Carbohidrați: 12 grame
Fibră: 3 grame
Proteină: 2 grame

Vitamina K
Vitamina C
Potasiu
Cupru, mangan și riboflavină
Vitamina E
Fier
Folate
Niacin, acid pantotenic, vitamina B6 și tiamină

În timp ce există o mulțime de cercetări disponibile cu privire la beneficiile de sănătate ale dovleacului pentru oameni, nu există multe studii de dovleac pentru câini. Câteva care există sunt legate de semințele de dovleac pentru câini, mai degrabă decât de dovleacul în sine. De exemplu, un studiu a constatat că completarea Dieta câinelui supraponderal cu dovleac îi ajută să piardă în greutate mai repede datorită digestiei mai bune (Mitsuhashi și colab. 2008; PDF)

Mai mult, deoarece există o corelație puternică între modul în care alimentele afectează atât oamenii, cât și câinii, o să aruncăm o privire la unele studii clinice umane pentru a răspunde la întrebarea pe care câinii mănâncă dovleac și de a profita de beneficiile din nutriția sa.

Iată ce știm despre beneficiile dovleacului:

  • Beta-carotenul în dovleac protejează pielea de îmbătrânire (1)
  • Toată nutriția din dovleac promovează sănătatea ochilor (2)
  • Dovleac poate reduce riscul de sindrom metabolic (3)
  • Vitaminele și mineralele din dovleac stimulează sistemul imunitar (4, 5, 6)
  • Ajutoarele de dovleac în digestie și ajută câinii supraponderali să piardă grăsime (7)

Hrănirea dovleacului pentru câini poate duce la unele dintre aceste beneficii pentru sănătate, de asemenea.

Conserve de dovleac vs dovleac proaspăt pentru câini

Conserve de dovleac pentru câiniUnii proprietari de animale de companie sunt îngrijorați, câinii pot mânca dovleac conserve dacă pot mânca unul proaspăt, sau este conservată dovleac pentru câini o alegere mai rea. Adevărul este că dovleac conservat pentru câini este a perfect acceptabil alegere peste dovleac proaspăt.

Servirea dovleacului conserve de câine în loc de Raw nu afectează nivelul de nutriție în această legumă. Oferirea dovleacului conserve pentru câini poate fi mai ușoară și mai convenabilă pentru proprietari, deoarece nu trebuie să treceți prin toată mizeria. Doar asigurați-vă că utilizați dovleac natural și / sau organic pentru a evita hrănirea câinelui dvs. Orice zaharuri adăugate.

Cu asta, știm că dovleac proaspăt pentru câini este bun și conserve dovleac pentru câini este o mare alternativă. Dar este dovleac bun pentru câinii să consume, și care sunt beneficiile reale ale fiecăruia și cum poate această alimentație să-și îmbunătățească sănătatea și este rău de dovleac pentru câini în orice fel?

CITESTE ACEST: 10 motive științifice Motivele pentru câini de casă este mai bună decât alimentele comerciale

6 Beneficiile dovleacului pentru câini

Este dovleac bun pentru câiniNu numai că dovleacul pentru câini bun, dar unul dintre câinele naturali tratează aceei veterinari de multe ori Încurajați proprietarii de animale de companie Pentru a adăuga dieta de câini.

Conserve de dovleac pentru câini în special a devenit o gustare populară. Deci, cum hrănirea câinilor dovleac beneficiază de sănătatea lor? Să aruncăm o privire la aceste șase beneficii.

1. Dovleac adaugă umiditate la dieta câinelui tău.

Deoarece dovleacul este de 90% apă, poate fi adăugat la alimentele unui câine pentru a oferi o cantitate sănătoasă de umiditate. Hrănirea câinilor dovleac poate fi benefică în special pentru câinii cu diete de tip Kibble, care promovează deshidratarea la câini.

2. Îmbunătățește funcția tractului urinar al câinelui.

Uleiurile din carne de dovleac, precum și antioxidanți și acizi grași, pot întări sănătatea urinară a câinilor. În special, câinii cu incontinență urinară pot vedea îmbunătățirea de la adăugarea de dovleac la dieta lor.

3. Fibra în pompe de dovleac în pierderea în greutate și digestie.

Dovleac oferă o aromă pe care majoritatea câinilor o iubesc și poate fi o gustare excelentă, nutritivă pentru câinii care au nevoie să piardă o greutate suplimentară (7). Doar reducerea dimensiunii porției de mâncare a câinelui dvs. și înlocuirea acestuia cu dovleac vă va ajuta pupul să cadă câteva kilograme.

4. Dovleacul ajută la calmarea problemelor gastrointestinale.

Datorită nivelurilor ridicate de fibre, dovleacul de hrănire pot ajuta canini mai în vârstă care suferă de constipație. Nivelurile de fibre crescute creează scaun mai solid care la rândul său încurajează peretele de colon al câinelui dvs. pentru a contracta mușchii care mișcă deșeurile din tractul digestiv al câinelui.

Dovleac pentru câini poate ajuta, de asemenea ameliorarea diareei Din cauza fibrei solubile din carnea sa. Încetinește o digestie a câinelui și oprește diareea prin absorbția apei.

Fibra din dovleac acționează, de asemenea, ca un prebiotic, adică stimulează activitatea și creșterea bacteriilor benefice în intestine. De asemenea, funcționează pentru a elimina creșterea bacteriilor dăunătoare prin scăderea nivelurilor pH-ului în intestin și furnizarea nutrienților pe care bacteriile bune le are nevoie.

5. Conține mai multe antioxidante vitale și minerale.

Hrănirea câinilor dovleac are ca rezultat multe beneficii în principal datorită profilului nutritiv variat al diferitelor vitamine, minerale și antioxidanți. Oferirea de dovleac pentru câini va adăuga toate componentele următoare la dieta lor:

  • Vitamina A pentru sănătatea oculară a câinelui
  • Vitamina C care îmbunătățește sistemul imunitar
  • Vitamina E pentru a forma metabolismul grăsimilor, membranele din jurul celulelor și respirația celulelor
  • Potasiu pentru suport muscular
  • Fier pentru dezvoltarea hemoglobinei în celulele roșii din sânge
  • Zinc pentru piele și haină sănătoasă
6. Dovleacul are cantități semnificative de beta-caroten pentru a lupta împotriva cancerului.

Beta-caroten, o componentă a vitaminei A, poate fi benefică pentru prevenirea cancerelor, în special a cancerelor pulmonare și orale. Exteriorul de culoare portocaliu al unui dovleac indică cât de mare este acest fruct în acest antioxidant crucial. Există multe alte beneficii ale beta-carotenului de la dovleac pe care l-am discutat și mai sus.

Beneficiile dovleacului pentru câini

Deci, este bunul dovleac pentru câini?

Da, absolut. Hrănirea câinilor dovleac este o idee bună dacă este făcută în mod moderat și poate să-și sporească alimentația zilnică. Puteți utiliza atât dovleac proaspăt pentru câini, cât și orice tip de dovleac natural și organic conserve pentru caini pentru a evita orice aditivi.

Aceasta este o gustare mare pentru câini și majoritatea canininelor iubesc gustul de dovleac. Care a spus, este dovleac rău pentru câini în orice fel?

LEGATE DE: Câinii pot mânca pepeni de pepeni?

Orice efecte secundare potențiale de la hrănirea câinilor dovleac?

Este dovleac rău pentru câiniEste dovleac rău pentru câini? Nu deloc - Nu există efecte secundare ale hrănirii câinilor dovleac, fie că este condus sau crud. Este complet sigur să hrăniți această legumă câinelui dvs. ca un supliment nutritiv sau gustare atâta timp cât faceți acest lucru în mod moderat.

Țineți minte, totuși, ca și în cazul unei alimente noi pe care le introduceți la dieta câinelui dvs., dovleacul poate provoca supărat gastrointestinal dacă nu este adăugat treptat la dieta zilnică a câinelui. Prea multă fibră, toate odată vor face ca câinele dvs. să fie foarte inconfortabil, așa că adăugați dovleac lent și în cantități mici până când puii dvs. se obișnuiește cu ea.

Un cuvânt de avertizare

Este esențial ca câinii să fie hrăniți doar dovleac brut, gătit sau natural și organic conservată. În timp ce hrănirea câinilor dovleac al acestor soiuri este grozav pentru ei, evitați întotdeauna câinele dvs. oricare dintre următoarele alimente, deoarece acestea pot provoca toate problemele semnificative ale tractului digestiv:

  • Dovleac cu condimente adăugate
  • Dovleac cu arome adăugate
  • Dovleac cu alți conservanți
  • Plăci de umplere a plăcilor de dovleac (zahăr, grăsimi, ingrediente prelucrate)

În plus, nu vă alimentați niciodată frunzele dovleacului câinelui sau tulpina, deoarece acestea sunt acoperite cu fire mici, ascuțite, care, dacă sunt ingerate, vor irita gura, gâtul și tractul digestiv. Stai departe de hrănirea câinelui tău sculptat Jack-O-Lantern Pumpkins rămase de la Halloweed, de asemenea.

rezumat
Câinii pot mânca dovleac?

Dovleac pentru câini 101 - o gustare sănătoasă fără efecte secundareÎn concluzie, câinii pot mânca dovleac și este un dovleac bun pentru caini să consume în mod regulat? Răspunsul este da - cu toate cele de mai sus, este clar că hrănirea câinilor dovleac este o idee bună. Câinii pot mânca în siguranță dovleac fără probleme, cu condiția ca acesta să fie gătit, brut sau conservat dovleac organic și natural și că este introdus lent în dieta obișnuită a câinelui.

Dovleacul este un superfood care oferă o varietate de antioxidanți, vitamine și minerale benefice pentru sănătatea câinelui dvs. Când hrăniți dovleacul dovleac, moderarea este cheia, astfel încât să adăugați dovleac în cantități mici la alimentele câinelui dvs. și urmăriți beneficiile pentru sănătate.

Citiți următorul: 4 motive bune pentru a hrăni alimentele umane la câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Dovleac pentru câini 101: o gustare sănătoasă fără efecte secundare