Câinele meu are viermi. Cum să scap de ei?

Câine la veterinar

Întrebare: Care sunt acești viermi în scaunul câinelui meu?

Am găsit un vierme care se târăsc din fundul câinelui meu. În ziua următoare, am găsit mai mulți viermi în scaunul ei. Cum aflu ce tip de vierme are?

-Brianna

Răspuns:

Dragă Brianna,

În lumea noastră civilizată, suntem adesea loviți într-un sentiment fals de sterilitate. Fapt este că există organisme în jurul nostru, unele vizibile și unele nu. Sunt sigur că a fost o surpriză când ai văzut mai întâi un vierme pe câinele tău!

Există multe organisme care parazitizează animalele de companie, inclusiv diferite viermi. Unele viermi sunt găsite numai cu examinări microscopice de scaun, în timp ce alții trec intact cu scaunul.

Cele mai frecvente viermi mici

Viermii arata ca viermi scurti, platici plani au trecut cu scaun. Ocazional, veți vedea multe segmente unite împreună într-o formă mai lungă. Aceste segmente nu sunt viermele în sine, ci segmente mai degrabă conținând ouă care au fost vărsate de viermele de la adulți mai mari în intestin. Segmentele unice sunt aproximativ o jumătate de centimetru (12 mm) și aproximativ 1/8 inch (3 mm).

Cele două cele mai comune viermi care infestă câini în Statele Unite sunt Dipylidium Caninum și Taenia Pistiformis. Este foarte dificil să spuneți diferența dintre cele două fără microscop.

Dipylidium Caninum este specii de vierme care își începe ciclul de viață în interiorul unei purici. Câinii ingeră purici care transportă larve de tapeworm în cursul îngrijirii sau linsului înșiși. O dată în interiorul tractului digestiv al unui câine, larvele cresc în viermii adulți.

Taenia Pistiformis Tapeworms își pornesc ciclul de viață într-un câine și aruncă ouăle în fecalele câinelui. Ouăle sunt apoi ingerate printr-un iepure sau rozătoare și cresc în interiorul animalului până când este mâncat de un câine. Apoi ciclul de viață începe din nou.

Diagnosticarea și prevenirea tapeworm

Pentru a rezuma, câinii dobândesc a Dipylidium Caninum Infestarea de la ingerarea puricilor. Taenia Pistiformis Infestează câinii după ce mănâncă un iepure sau rozătoare afectate. Pentru a preveni aceste vierme să infereze câinele dvs., concentrați-vă pe controlul puricii și controlul de iepure / rozătoare.

Pentru a afla ce formă de vieworm are câinele dvs., luați unul sau mai multe segmente albe la medicul veterinar. Ea poate să se uite la ea sub un microscop pentru a identifica tipul. Acest lucru este important, astfel încât să știți cum să împiedicați infestațiile viitoare de vierme. În timp ce sunteți la el, luați un mic eșantion de scaun de la câinele dvs. la veterinarul dvs. pentru a fi testat pentru alți paraziți.

Tratarea câinelui dvs. pentru viermi

Deși viermele sunt un parazit, de obicei nu provoacă simptome sau probleme de sănătate. Unii câini pot avea un fund de mâncărime din satirea viermilor din calea din corp. Totuși, majoritatea oamenilor vor să scape de viermi cât mai repede posibil.

Tratamentul viermilor implică administrarea unui medicament anti-vierme, de obicei sub forma unei pastile administrate o dată sau de două ori. Praziquantel este un Deacăruitor pe scară largă și este eficient împotriva ambelor Dipylidium Caninum și Taenia Pistiformis.

Iată un pic de știri bune: câinele dvs. nu poate trece de viermi la oameni sau la alți câini. Ambele tipuri de viermi necesită fie un puric, fie un rozătoare / iepure pentru a-și termina ciclul de viață. in orice caz, Dacă câinele dvs. are purici, Există potențialul pe care un om (în special copiii) ar putea ingera accidental un purtător infectat și un contract de dipilidură caninum. Acesta este un alt motiv bun pentru a vă depune câinele și folosiți măsuri agresive de control al puricii.

Cu sinceritate,
TB Thompson DVM

Disclaimer: Utilizarea dvs. a caracteristica Cerere VET este supusă Cereți termenii de utilizare.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câinele meu are viermi. Cum să scap de ei?