Maggots pentru pește de acvariu

Maggots

Entuziaștii de pescuit se pot întreba dacă viermii pe care îi folosesc ca momeală ar fi potriviți pentru a-și hrăni peștele de acvariu. Raspunsul este da! Maggoții nu ar trebui să fie alimentele primare pentru peștele dvs. de acvariu, dar fac un supliment excelent.

Tipuri Maggot

Pescarii vor achiziționa diferite tipuri de viermi pe parcursul anului, condițiile de apă și tipul de pește pentru care pescuiesc. Când utilizați Maggots pentru a hrăni pește de acvariu, Considerația principală este dimensiunea Maggotului.

  • Maggoții albi (spikes): Maggoții obișnuiți albi, numiți și spikes, sunt cel mai mare maggot vândut, ajungând la dimensiunea de 3/4 inci. Ele sunt larvele zborului albastru.
  • Maggots vopsite: Maggoții albi sunt adesea vopsite pentru a-și îmbunătăți atractivitatea față de pește. Cu toate acestea, nu toți coloranții sunt în siguranță pentru pește să mănânce. Pentru a fi în siguranță, evitați utilizarea viermilor vopsite ca hrană de pește acvariu.
  • Pinkies: Să nu fie confundat cu viermii albi vopsite, Pinkies sunt în mod natural roz în culoare. Ele sunt larvele zborului de sticlă verde și, în general, aproximativ jumătate din mărimea omologilor lor albi.
  • Squats: Squats sunt larvele de culoare albă a housefly-ului comun și sunt cele mai mici Maggot oferite spre vânzare. Ele sunt o mare dimensiune pentru peștele de acvariu, dar nu atât de des găsite de vânzare ca margagii mari.

Obținerea Maggots

Maggoții sunt găsiți cu ușurință la magazinele de momeală. Multe zone ale țării au magazine de momeală deschise pe tot parcursul anului. Dacă nu sunteți binecuvântați cu un magazin de momeală pe tot parcursul anului sau, probabil, nu aveți un magazin de momeală în apropiere, Maggots sunt, de asemenea, disponibile online. Adesea site-uri online vor oferi alte produse, cum ar fi viermi de ceară și de noapte, care pot fi hrănite în siguranță pe peștele dvs. de acvariu ca alimente suplimentare.

De asemenea, este posibil să vă cultivați viermii. Cu toate acestea, având în vedere disponibilitatea viermilor de vânzare și faptul că acestea ar trebui să fie folosite doar ca alimente suplimentare, este cel mai bun pentru a nu le cultura. La achiziționarea de viermi, ar trebui să fie moi la atingere, pe măsură ce ei îmbătrânesc ei primesc firmer. Maggoții albi vor avea un punct întunecat - cu cât este mai mare acest loc, cel mai tânăr Maggot este.

Stocarea viermilor

Maggoții sunt larve și vor muri fie, dacă sunt hrăniți, mature în muște într-un timp relativ scurt. Acest lucru ar putea fi în doar câteva zile sau atâta timp cât două săptămâni, în funcție de vârsta Maggotului și de temperatura pe care o păstrează. Stocarea viermilor în frigider va prelungi durata de timp înainte de a se maturiza.

Majoritatea viermilor sunt vânduți într-un recipient de rumeguș sau Pornirea făinii de porumb pentru a le păstra uscat. Lenjeria lor ar trebui schimbată în fiecare zi sau două pentru a le menține sănătoși până se utilizează. Maggoții foarte mici sunt de obicei vânduți în nisip umed. Ei vor păstra doar câteva zile și ar trebui folosite cât mai repede posibil. Dacă găsiți că aveți prea mulți viermi pentru a vă hrăni peștele înainte de a merge rău, ei pot fi hrăniți la păsările sălbatice.

Frecvența de alimentare cu maggot

Maggoții sunt o alimentație suplimentară excelentă a proteinelor. Cu toate acestea, ele au niveluri mai mari de grăsimi decât Alte produse alimentare, și nu ar trebui să fie folosite ca sursă primară de alimente pentru peștele de acvariu. Câteva feeduri suplimentare în fiecare săptămână sau două nu este o problemă. Maggoții pot fi, de asemenea, utilizați la condiționarea perechilor de crescător. Țineți minte că, deși mulți pești se bucură de viermi, nu toți peștii îi vor mânca.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Maggots pentru pește de acvariu