Drontal pentru pisici: utilizări, dozare și efecte secundare

Drontal pentru pisici - utilizări, dozare și efecte secundare

Drontal este o marcă de prescripție medicalică care este utilizată în primul rând în uciderea și îndepărtarea anumitor specii de paraziți intestinali la pisici și pisoi. Acești paraziți pot include viermi, viermi rotunzi și viermi. Este disponibilă în formularea tabletei și este special concepută pentru a fi dată felinelor care cântăresc cel puțin 2 kilograme și cel puțin 2 luni.

Ați putea dori, de asemenea: Dewremers pentru pisici

Drontal pentru pisici

Indicații

Drontal pentru pisici este conceput special pentru a elimina viermi intestinali obișnuiți care infestă pisici și pisoi.

  • Viermii rotunzi

Acestea sunt unul dintre cei mai obișnuiți paraziți intestinali găsiți în lumea felină. Ele pot crește până la 4 centimetri lungi și pot lua aspectul spaghetelor. Vierme rotunjere de pisici care drontal pentru pisici sunt eficiente împotriva includ toxocara cati și toxascaris leonina.

  • Hookworms

Acești paraziți intestinali arată foarte mult ca viermii rotunzi, cu excepția faptului că sunt de obicei mai scurți cu aproximativ un centimetru sau cam asa ceva. Aceste organisme au o afinitate specială la intestinele mici, unde se hrănesc cu sângele din pereții intestinali. Ele pot provoca anemie severă, în special în pisicile mai tinere. Drontal pentru pisici este eficient împotriva necinariei Stencephala și Ancylostoma Braziliense.

  • Tapeworms

Acestea sunt numite ca atare deoarece seamănă cu o măsură de bandă care poate crește până la 28 de centimetri lungime. Acești viermi segmentați pot provoca o pierdere masivă în greutate sau chiar vărsături severe. Unele dintre cele mai frecvente vierme cunoscute pentru a infesta pisicile pentru care Drontal a fost dovedit eficient împotriva include Taenia Taeniceformis și Dipylidium Caninum.

Beneficiile drontalelor

Beneficiile utilizării DRONTAL pentru pisici sunt direct legate de utilizarea lor principală. Iată câteva dintre beneficiile mai importante ale ofertei Drontal prietenului tău felin.

  • Îndepărtează paraziți intestinali obișnuiți din tractul gastrointestinal al pisicii dvs.
  • Împiedică complicațiile asociate cu aceste paraziți, cum ar fi anemia, vărsăturile și malnutriția severă.
  • Promovează o digestie mai sănătoasă pentru pisica ta.
  • Eficiența clinică sigură și dovedită.
  • Poate fi ușor administrat deoarece vine în formă de tabletă marcată.

În legătură cu o postare: Probiotice pentru pisici

Cum funcționează Drontal

Proprietățile antihelmintice sau defectuoase ale Drontale sunt legate în mod inerent cu eficacitatea ingredientelor sale. Drontal pentru pisici conține atât Pyrantel, cât și Praziquantel pentru a vă oferi un spectru larg de activitate de degradare.

Pyrantel este cunoscut special pentru uciderea speciilor de viermi, viermi și viermii rotunzi Ascaris, Trichostrongylus și Trichinella. Ceea ce face este că servește ca și relaxantul muscular care vă este dat în timpul intervenției chirurgicale. Pyrantel este un agent de blocare neuromusculară care provoacă în mod eficient contracții sau convulsii severe în viermii intestinali țintă care duc la paralizie. Deoarece viermii se blochează pe pereții intestinelor pisicilor, paralizia îi va face să-și piardă aderența și sunt apoi au trecut în scaun.

Adăugarea de praziquantel în formularea de drontal pentru pisici se lărgește în mod eficient domeniul de eficacitate. Această substanță chimică este de obicei utilizată în tratamentul anumitor specii de viermi și trematode. Mecanismul său de acțiune este destul de diferit de Pyrantel, deși rezultatul este în esență același. Paralizia și moartea lentă rezultă din cauza unei creșteri a permeabilității celulare la calciu. Cealaltă diferență este că praziquantel nu permite neapărat trecerea viermilor morți în scaun. În schimb, fagocitele și macrofagele pisicii descompun viermii morți, astfel încât tot ceea ce veți vedea în fecalele pisicii sunt rămășițe ale acestor paraziți intestinali morți.

Este această combinație unică de Pyrantel și Praziquantel, care oferă Drontal pentru pisici proprietățile sale antelmintice uimitoare.

Efecte secundare potențiale

Drontal pentru pisici este, în general, sigur. Cu toate acestea, în cazuri rare, pierderea poftei de mâncare, diaree, Creșterea salivei și vărsăturile pot apărea.

Lucruri pe care ar trebui să le cunoașteți despre Drontal

DRONTAL este numele de marcă al unui antihelmintic care este aprobat de FDA pentru utilizarea pe pisici care cântăresc cel puțin 2 kilograme sau care sunt în vârstă de cel puțin 2 luni pentru îndepărtarea viermilor rotunzi, a viermilor și a viermilor. Acesta vine într-o formă de tabletă marcată și este în general în siguranță.

Ce trebuie să-i spuneți medicului dumneavoastră înainte de a prescrie Drontal

Deoarece antihelminticul nu a fost studiat pe felinele gravide, este mai bine să vă informați VET dacă animalul dvs. de companie este în prezent însărcinat. De asemenea, este important să se dezvăluie orice medicamente concurente care conțin piperazină, deoarece acest lucru poate afecta negativ rezultatul tratamentului.

Cum de a da drontal pisicii tale

Fiecare comprimat marcat de Drontal conține 72.6 mg de pamoat Pyrantel și 18.2 mg de praziquantel. Acesta este administrat numai o dată. Cu toate acestea, deoarece Drontal elimină numai paraziții intestinali care sunt în prezent în interiorul animalului dvs. de companie, aceasta înseamnă că posibilitatea de reinfestare este ridicată. Cu toate acestea, trebuie respectată următoarea doză.

  • Pentru pisoi care cântăresc 2 până la 3 kilograme - ½ comprimat
  • Pentru pisici care cântăresc 4 până la 8 lire sterline - 1 comprimat
  • Pentru pisici care cântăresc 9 până la 12 kilograme - 1.5 comprimate
  • Pentru pisici care cântăresc 13 până la 16 kilograme - 2 comprimate
  • Recomandările actuale de tratament sunt după cum urmează:
  • Pentru pisoi - o dată la 2 săptămâni până la vârsta de 12 săptămâni; trecerea la o dată pe lună până la atingerea a 6 luni; Apoi, o dată la 3 luni
  • Pentru pisicile adulte - o dată la 3 luni
  • Pentru pisicile de lactare - tratament concurent cu pisoi

Drontal pentru pisici vin în comprimate marcate, astfel încât ar trebui să fie destul de ușor să taie o tabletă în jumătate. Acesta poate fi administrat direct în gura animalului tău. În mod alternativ, tableta poate fi zdrobită sau pulverizată și apoi amestecată cu alimente de pisică. Cu toate acestea, cantitatea de alimente ar trebui să fie suficientă pentru a masca comprimatul pulverizat sau zdrobit.

Dacă întâmpinați dificultăți în administrarea drontal pentru pisici la animalul dvs. de companie, este posibil să aveți nevoie să discutați cu veterinarul dvs. astfel încât să poată administra o formă injectabilă de dontal.

Postări asemănatoare: Cel mai bun produs de pisică uscată și Cele mai bune alimente pentru pisici umede

Ce trebuie să faceți dacă pierdeți o doză

Dacă pierdeți un tratament programat, dați-o imediat. Dar dacă este aproape de următorul program de tratament, nu vă deranjează. De asemenea, nu dublați următorul tratament.

Ce trebuie să faceți în cazul supradozajului de drontal

Supradozajul este nemaiauzit de Drontal. Dar, în cazul în care observați ceva "off" cu animalul dvs. de companie după ce ați oferit Drontal, atunci merită să vă sunați veterinarul.

Medicamente de dront pentru pisici

Unele interacțiuni de droguri

Drontal este sigur. Cu toate acestea, este încă cel mai bine să vorbim cu medicul veterinar dacă pisica dvs. este pe orice medicament sau supliment.

Drontal pentru pisici este un Deacăruiat aprobat de FDA eficient și în mod corespunzător pentru pisici. Este sigur și foarte ușor de administrat. Din păcate, nu conferă nicio imunitate și, ca atare, tratamentele ar trebui repetate cel puțin o dată la 3 luni pentru pisicile adulte.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Drontal pentru pisici: utilizări, dozare și efecte secundare