Cum să vă dovedească iepurașul dvs. Acasă

Pet iepure

Iepurii sunt animale curioase care nu numai că au nevoie de o mulțime de spațiu pentru a rula și a explora în afara cușia lor dar, de asemenea, tind să intre în lucruri pe care nu ar trebui să le. De către iepuraș de izolare a casei dvs., iepurele dvs. poate explora domeniul lor fără a intra în necazuri.

Podele

Iepurii iubesc să sapă astfel încât să se aștepte ca orice suprafață de pământ care îi va permite să facă acest lucru va fi săpată. Din păcate, pentru mulți iubitori de iepurași, aceasta înseamnă că covorața lor este victima comportamentului lui Bunny.

Covoarele de suprafață, covorul și covoarele de covoare sunt toate elementele atractive pentru iepure pentru iepure, astfel încât dacă le aveți în camera pe care o desemnați pentru play-ul sau casa dvs. de iepure, este foarte probabil că vor fi distruși. Dacă sunteți bine cu acest potențial probabil, atunci este bine (doar asigurați-vă că nu mănâncă de fapt ceea ce sapau).

Dacă doriți să evitați mizeria și posibilele ingestie fibre, alegeți o cameră pentru iepurașul dvs. care are un non-poros, Usor de curatat suprafață în schimb. Linoleumul, plăcile și pardoselile laminate sunt alegeri populare pentru proprietarii de iepurași, deoarece nu pot fi săpați, nu absorbi urina și nu va pata.

Panourile de bază sunt o altă preocupare pentru a mesteca iepurii, și anume toți iepurii. Colțurile și marginile de bază din lemn par să țipați să fie mestecate de iepurele dvs. Dacă acestea pot fi evitate în camera în care iepurele dvs. de iepure este ideal, dar dacă nu, ar trebui să acoperiți sau să protejați panourile pentru a le evita să fie distruse.

Unii proprietari de iepure fac protectori personalizați de bază, folosind bucăți de lemn cu balamale care se ridică pentru a bloca plăcile. Puteți utiliza bucăți de cube de depozitare din plastic și plastic care se fixează împreună și se sprijină pe perete, bucăți scurte de pichete de gard din lemn atașate individual cu bucăți adezive detașabile (i.E. Command ™ Benzi) Deci, pot fi înlocuite după cum este necesar, și alte opțiuni de protecție creatoare. Unii oameni liniază pur și simplu întreaga cameră cu secțiuni de joacă pentru a proteja pereții, colțurile, ușile și panourile de bază. Protectorii de protecție din plastic care atașează cu adeziv sunt, de asemenea, utile pentru colțurile de bază.

Dacă aveți covoare care a fost mestecat sau este deosebit de vulnerabil la a fi mestecat (colțurile care ridică) încercați să plasați mobilier, cutii de gunoi (dacă iepurele dvs. este Cutie de gunoi instruit), covoarele de suprafață sau covorașele menite să fie mestecate de iepuri pe acele pete. Acest lucru nu numai că va ascunde zona, dar poate să le păstreze să-l mestece.

Ușile

Dacă nu utilizați porți metalice pentru copii pentru a vă menține iepurele dvs., atunci probabil că aveți uși din lemn care fac în schimb. Iepurii vor mesteca fundul și colțurile acestor uși, astfel încât să le protejeze, puteți pune o placă de lovire în partea de jos a acestora. O placă de lovire poate fi de asemenea utilă în acoperirea daunelor anterioare de iepure pe fundul unei uși. De asemenea, asigurați-vă că eliminați oprirea ușii dacă este la nivelul Bunny`s și, în schimb, utilizați unul în partea superioară a ușii sau instalați o gardă de perete cu mâner de ușă.

Cabluri electrice și ieșiri

Cablurile și firele nu sunt doar lucruri care sunt greu de înlocuit pe lămpi și electronice, dar sunt, de asemenea, extrem de periculoase pentru iepurașul dvs. dacă sunt mestecați.

Avertizare

Șocurile electrice și arsurile sunt văzute la iepuri care mestecați firele. Moartea este posibilă de la electrocuția inițială sau efectele secundare ale daunelor pe care le face la gură.

Asigurați-vă că toate cablurile electrice și firele sunt la îndemâna iepurii. Utilizați luminile de plafon ori de câte ori este posibil sau mențineți lămpile pe o masă. Protejați cablurile cu protectori din plastic, tubul de flexă (tubulatură din plastic ondulat) sau țeavă din PVC Dacă nu puteți evita un cablu care se află în cameră cu iepure, dar ar trebui să faceți tot ce puteți pentru a vă menține iepurele de la accesul la cablurile electrice. Utilizați un dop de evacuare a bebelușului pentru a vă asigura că iepurele dvs. nu încearcă să mestece deschiderea de ieșire.

Mobila

Picioarele de mobilier sunt adesea victimele dinților de iepure la fel ca labobele de bază. Ele vin în atâtea forme și dimensiuni diferite, astfel încât să trebuiască să obțineți o mică creativă cu a veni cu o opțiune de a le proteja. Flex tubing este o alegere populară pentru a aluneca pe picioarele de mobilier, deoarece este flexibilă și vine în diferite diametre.

Tiparea mare de PVC este o altă opțiune de protecție sau puteți utiliza alternative de mestecat temporare, cum ar fi hârtie igienică și tuburi de prosop de hârtie pentru a aluneca pe picioarele de masă subțire și pentru a vă oferi iepurele cu ceva de schimbat. Alte opțiuni creative includ vase de flori din plastic, creșterile picioarelor de pat (întoarcere cu susul în jos) sau protectori (cum ar fi Bed Boots ™) și Protectori de colț din plastic. Este posibil să trebuiască să faceți ceva pentru a se potrivi picioarelor de mobilier în casa dvs., dacă nu puteți găsi ceva pentru a aluneca peste ele.

Plante

Toate plantele ar trebui să fie de la sol și să nu ajungă la iepurele dvs., dar în mod ideal, camera de iepuraș de iepuraș nu ar trebui să aibă deloc plante de casă. În timp ce există unii plante sigure, Unele plante sunt toxice pentru iepuri dacă le mănâncă și plantele în ghivece vor fi doar săpare și să facă o mizerie, astfel încât nu există nici un motiv bun pentru a le păstra unde este iepurașul tău.

Furnizați opțiuni de mestecare

Cel mai bun lucru pe care îl puteți face cu adevărat la Bunny Dovadă orice cameră este să vă asigurați că o varietate de opțiuni de mestecare sunt disponibile pentru iepure în orice moment. Desigur, ei vor mereu mesteca ceea ce nu doriți să mestecați (Doar dacă nu le antrenezi să nu) Dar dacă au lucruri pe care le pot mesteca, vor fi mai puțin probabil să mestece o placă de bază, o ușă sau un picior de masă.

Efectuați elementele gustoase pentru iepurașul dvs

Spray-urile amare (cum ar fi spray-ul amar al lui Grannick) pot fi, de asemenea, un descurajator de mestecat util pentru elementele pe care nu le puteți proteja. Spray-ul în mod regulat pe mobilierul de țesături, decor, margini de covoare de zonă și alte elemente pentru a vă descuraja iepurașul de la mestecarea acestora, făcând aceste elemente gust rău. Există, de asemenea, opțiuni de loțiune sau smântână dacă aveți nevoie de altceva decât un spray.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să vă dovedească iepurașul dvs. Acasă