Salvat dintr-o casă de ardere, acest taur de pit este acum un pompier de onoare

Salvat dintr-o casă de ardere, acest taur de pit este acum un pompier de onoare

Înapoi acasă de la o rutină de zi lungă la Departamentul Hanan de pompieri din Carolina de Sud, Firefighter William Lindler a intrat doar cu o muncă de curte când a auzit o agitație. Fumul a ieșit din casa vecinului său chiar de-a lungul străzii. Pierdând niciun moment, sa grăbit să se întoarcă în casa lui, a pus pe uneltele de pompieri și a alergat peste stradă pentru a ajuta.

Pe măsură ce focul a izbucnit, familia a solicitat salvarea lucrătorilor Puiul lor Pit Bull era încă prins în interiorul casei. Lindler a ajutat la salvarea catelusului de 4 luni de 4 luni din focul furios doar în Nick of Time. Sigur că a fost norocos să fie în viață, dar el a fost în cele mai grave condiții - arsurile sale au acoperit peste 75% din corpul său, care a inclus tampoanele sale labe.

Veterinarii de la Clinica medicală de animale din Goose Creek a început tratamentul imediat care a inclus antibiotice orale și topice. Pui i sa dat un prognostic păzit, ceea ce înseamnă că rezultatul tratamentului nu a fost foarte promițător. Deteriorarea catelului a fost atât de extinsă încât șansa de a supraviețui a fost îndoielnică.

LEGATE DE: 11 sfaturi vitale despre cum să aveți grijă de un câine

Salvat dintr-o casă de ardere, acest taur de pit este acum un pompier de onoare

Uimitor, catelul a luptat pentru o viață dragă. Cu îngrijirea dedicată a primit de la echipa medicală, el a îngrijit treptat înapoi la sănătate. Din păcate, foștii săi proprietari, care erau Imposibil de plătit pentru îngrijirea sa medicală, el la abandonat. Dacă ar fi fost uman, ar fi căzut înapoi din nou cu facturile de montare.

În cel mai bun caz, el ar fi dat într-un adăpost; în cel mai rău caz, el a călcat pe străzi la fel ca orice câine fără adăpost.

A fost un lucru destul de ciudat de a face față unui tip mic. Dar datorită lui William din nou, câinele nu numai că va găsi o casă, ci și un loc de muncă. El a spus că tocmai nu a putut suporta să vadă cățelușul rău, care suferă de adăpost - care ar fi coșmarul pentru cel care tocmai a trecut prin iad și înapoi.

Noua viață, noua casă, Nume nou - William la numit pe Jake și la salutat în familia Lindler. La prima sa noapte cu lindlerele, Jake a dormit cu William în patul de pompieri. Viața pentru Pit Bull a luat un drum dracului și cum a iubit-o William! El și Jake au devenit o astfel de pereche, despre timp și pentru micul lucru de a vă simți iubit.

Jake încă poartă cicatricile, dar acele cicatrici sunt doar mementouri ale câinii sale de a trăi. Acele cicatrici au spus despre cum a tras-o de la un foc tragic care la ucis aproape. Care ia dat lui Lindler o idee.

Salvat dintr-o casă de ardere, acest taur de pit este acum un pompier de onoare

Deoarece Jake a trecut foarte mult, el ar fi făcut Câine de terapie compasională pentru supraviețuitorii arderii. Și a început visele lui Lindler pentru Jake. În mai puțin de un an după ce Jake a fost scos din acel incendiu din mai 2015, a devenit un pompier de onoare al Departamentului de Fire Hanohan din Carolina de Sud.

Lindler, ca orice părinte mândru, a fost încântat să vadă semnul Jake (sau mai degrabă ștampilă) un document oficial cu propria sa laba pentru a deveni mascota pompierilor. Sigur că arată ca o laba mai aproape de a deveni un câine de terapie pentru victimele arderii!

LEGATE DE: Formarea câinilor de terapie - Cum să vă certificați câinele

Într-un an, Jake ar fi gata să-și înceapă pregătirea. Se pare că Jake are viitorul său așezat înaintea lui. Cu sprijinul pompierilor, al familiei sale și al comunității din spatele lui, nu este prea departe.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Salvat dintr-o casă de ardere, acest taur de pit este acum un pompier de onoare