Interviu: scăderea dietei paleo pentru câini

Top sfaturi de câine - scăzut în jos pe dieta Paleo pentru câiniTendința actuală în industria alimentară pentru animale de companie este de a urma tendințele din industria alimentară umană. Pe măsură ce proprietarii de animale de companie sari pe trenul alimentar de sănătate, ei doresc ca animalele lor să mănânce și sănătos. Producătorii de alimente pentru câini elimină OMG-urile, conservanții artificiali, umpluturile și altele Ingrediente dăunătoare de la produsele lor. Trending Diete, inclusiv dieta alimentară brută, dieta organică, dieta vegană și dieta Paleo cresc în popularitate și în industria animalelor de companie.

În această săptămână am reușit să vorbesc cu o echipă de experți de la Numai alimentele naturale de animale de companie, Producătorii de mâncare pentru câini Paleo, despre dieta Paleo pentru câini, beneficiile pentru sănătate, dezavantajele la dietă și modul în care a fost creată linia lor de alimente pentru animale de companie. Întrebările mele au fost răspunse de Dr. Jean Hofve, DVM, medic veterinar pentru personalul natural; Eran Cohen, Șef de ofițer de experiență pentru clienți la Petsmart; precum și Marty Grosjean, fondator al unui animal natural.

În primul rând, probabil că vă întrebați de ce am vorbit cu un reprezentant din Petsmart. Doar PET natural este disponibil exclusiv la magazinele Petsmart. De obicei interviurile mele se întâmplă între mine și o altă persoană, dar în acest caz a fost frumos să obțineți punctul de vedere al multor experți diferiți pe același subiect. A fost, de asemenea, minunat să aud de la cineva care este implicat în fiecare producție pas.

LEGATE DE: Cel mai bun depozitare a alimentelor pentru câini

Paleo Dieta pentru câini

Numai animalul de companie natural este o linie cuprinzătoare, formulată de animale de companie, realizată din ingrediente cinstite, inclusiv carne amestecată cu fructe și legume proaspete proaspete. Produsele sunt fabricate în instalații artizanale mici, folosind procese de producție cu mic lot și ingrediente de calitate umană. Aceste ingrediente includ carne de pui fără cușcă, curcan proaspătă, miel liber și carne de vită liberă, precum și carbohidrați de glicemie, cum ar fi cartofi dulci și fasole și fructe reale și legume cum ar fi merele, cranberries, țelină, dovleac, broccoli, varză și mai mult.

Scăderea dietei paleo pentru câini

Am făcut un pic de cercetare privind dieta Paleo pentru câini, dar dr. Hofve a explicat mult mai mult despre practică. Am aflat că dieta Paleo pentru pisici și câini se bazează pe aceleași principii ca și dieta Paleo pentru oameni. Urmărește să imite, cât mai bine posibil, dieta ancestrală a speciei. În termenii lui Layman, este o dietă bazată pe ceea ce animalul a evoluat să mănânce în sălbăticie.

După cum probabil puteți ghici, acest lucru înseamnă că nu există alimente procesate, nici ingrediente artificiale - nimic pe care nu l-ați putea găsi în natură. Dietele Paleo sunt mai mari în proteine ​​și mai mici în carbohidrați decât tradiționale alimente pentru animale de companie. Ele conțin mai puțini aditivi și fără conservanți chimici și sunt mai puțin procesați.

LEGATE DE: Unde să găsiți mostre gratuite de alimente pentru câini

Potrivit Dr. Hofve, în timp ce pisicile și câinii au fost domesticiți de mii de ani, lucrările lor interne și fiziologia nu sunt atât de diferite de strămoșii lor sălbatici. Dr. Hofve mi-a spus asta Câini și lupi sunt 99.5% identic genetic; ADN-ul pisicilor diferă de sălbăticie în doar 13 din aproximativ 20.000 de gene. Diferențele sunt importante în aspectul fizic și anumite trăsături comportamentale, dar au efecte foarte limitate asupra fiziologiei animalului.

Am aflat că, în special, digestia de câine și pisică este destul de asemănătoare cu omologii lor sălbatici. Și așa, dieta Paleo se bazează pe ideea că are sens să ne hrănească animalele de companie ca carnivorele care mănâncă carnea sunt. Deoarece numai alimentele naturale de animale de companie sunt aliniate la Modelul de pradă și foarte bogat în proteine.

Paleo Dieta pentru câini

Numai produsele naturale de animale de companie oferă și beneficiile dietelor brute, cu ingrediente care nu au fost niciodată gătite, care, de asemenea, urmează cu modelul de pradă. Compania utilizează o metodă minimă de procesare și metode deshidratate, uscate și uscate cu aer. Majoritatea produselor sunt brute și furnizează beneficiul alimentar al alimentelor brute pentru animalele de companie fără probleme de dezghețare și riscurile de sănătate ale bacteriilor dăunătoare.

Deci, care sunt beneficiile specifice pentru sănătate pe care le veți observa prin schimbarea animalelor de companie la o dietă Paleo? Dr. Hofve a explicat că atunci când animalele sunt hrănite în conformitate cu nevoile speciilor lor, primul lucru pe care majoritatea oamenilor o observă este o îmbunătățire a pielea și haina sănătate. Câinele dvs. va avea energie din ce în ce mai stabilă pe măsură ce îl tranziți la dietă.

Dr. Hofve a spus că animalele de companie pe o dietă Paleo se simt mai bine și care reflectă într-o stare de spirit și un comportament mai bun. Eliminarea conservanților sintetici și a altor substanțe chimice utilizate în mod obișnuit pentru a apela vizual la părinții de companie - și să păcălească gustul de animale de companie - ajută la reducerea povara toxică a animalelor de companie.

Câinii noștri au deja povara aerului, a apei și a poluării electromagnetice. Eliminarea conservanților sintetici permite organismului să funcționeze mai bine și să se vindece mai eficient și complet. Și ca un bonus, există de obicei mai puțin deșeuri Pentru a vă curăța!

LEGATE DE: Top 10 cele mai bune alimente pentru câini pentru câini adulți în 2015

Există atât de multe diete disponibile pentru animalele noastre de companie, dar toți au dezavantajele lor. Pentru a înțelege pe deplin dieta Paleo, l-am întrebat pe dr. Hofve ce au fost dezavantajele la dieta Paleo. Am un răspuns foarte detaliat!

Mi sa spus că nu toate animalele de companie pot mânca o dietă pur paleo. Multe animale de companie au nevoie, cel puțin, o tranziție foarte blândă pentru a permite corpului lor să se adapteze. Animalele care au fost hrănite cu alimente puternic prelucrate, întreaga lor viață ar putea să nu poată dezvolta capacitatea de a utiliza pe deplin alimentele inspirat paleo.

Cu orice dietă nouă, desigur, este important să urmăriți calitatea pielii și stratului de companie, nivelul de energie și greutatea, pentru a vă asigura că digera și absorb în mod corespunzător noul alimente. - Dr. Jean Hofve

Câțiva câini par să facă mai bine pe o dietă cu mai multă amidon. Unii au nevoie de ajutor digestiv extra, cum ar fi probiotice suplimentare și enzime digestive. Unele rase au sensibilități care necesită foarte atent Diete artizanale. De exemplu, dr. Hafve mi-a spus că dalmații fac adesea cel mai bine cu o dietă care este foarte scăzută în anumite proteine, iar mulți terrii Bedlington nu se pot ocupa de nivele normale de cupru.

Paleo Dieta pentru câini

Dieta Paleo sună interesantă, corectă? Dar despre numai animalele de companie natural?

A fost vorba de data aceasta că Eran Cohen mi-a dat o perspectivă asupra unui animal de companie natural. Am fost interesat să învăț despre modul în care compania a început și cum produsele lor au schimbat industria alimentară pentru animale de companie. Cohen a explicat că brandul sa născut în Boulder, Colo., care este bine cunoscut pentru stilul său de viață natural și sănătos și ca un focar antreprenorial pentru inovarea produselor naturale în industria umană de produse alimentare și de animale de companie.

Numai animalul de companie natural este primul brand de hrană pentru câini pentru a oferi o dietă inspirată Paleo pentru câini, iar Cohen a spus că Petsmart este extrem de bucuros să fie primul retailer național care să transporte brandul. Numai animalele de companie natural este, de asemenea, membru fondator al Coaliției privind sustenabilitatea industriei animalelor de companie și se angajează să sustenabilitate și Afaceri "verde" Practici cu putere eoliană de 100%, transport neutru din carbon, ambalaje durabile și o instalație de deșeuri zero.

Cohen mi-a spus că numai animalele de companie natural este unic printre concurs și un brand inovator de stil de viață natural. Mi-a spus că numai animalele de companie natural este un lider în conducerea schimbărilor din industrie, inclusiv oferirea de soluții de hrănire pentru dietele Paleo și modelul de pradă, precum și ingredientele sale de grad de oameni, angajamentul față de ingrediente artificiale și sustenabile procese de fabricatie. Într-o industrie în continuă schimbare, aceasta este esențială!

Marty Grosjean mi-a spus că compania oferă o mare varietate de produse alimentare pentru câini, inclusiv kibul uscat, conservat, deshidratat brut, uscat prin îngheț și uscat la aer. În toate cazurile, acestea le-au formulat pentru a fi cât mai aproape posibil de "modelul de pradă optim", care specifică proteina de înaltă carne, grăsimi sănătoase și carbohidrați minimali. Ei lucrează îndeaproape cu dr. Hofve să creeze toate produsele lor pentru a maximiza beneficiile pentru sănătate în conformitate cu aceste orientări.

Paleo Dieta pentru câini

Diferite tipuri de alimente au constrângeri diferite legate de aceste obiective - de exemplu, alimentele crude uscate prin înghețare pot avea nivele de proteine ​​de peste 50%, în timp ce kibul uscat trebuie să aibă niște carbohidrați datorită procesului de extrudare cu care este creat, astfel încât numai în acel caz PET natural utilizează carbohidrați scăzut de glicemie care sunt cât mai sănătoși posibil.

LEGATE DE: Cele mai bune mărci de mâncare fără cereale

Din păcate, dieta Paleo pentru canini nu este foarte cunoscută încă. M-am întrebat dacă numai un animal de companie natural a petrecut oricând educarea părinților de companie despre beneficiile dietei? Grosjean a explicat că au articole pe site-ul lor despre Dieta Paleo și stilul de viață pentru animale de companie. De asemenea, mi-a spus că compania publică în mod regulat informații educaționale în buletinele de știri prin e-mail și pe blogul lor, de asemenea.

Mi-a spus că popularitatea crescândă a alimentelor brute și fără cereale (acum la 30% din vânzările alimentare cu animale de companie în magazinele de animale de companie) arată că tendința este în creștere. Aceasta este o veste mare pentru companiile cum ar fi doar un animal de companie natural. Grosjean a spus că, pentru moment, compania va continua să se concentreze asupra alimentelor cu animale de companie inspirate cu Paleo și se așteaptă să-și extindă linia de produse cu noi arome și tipuri de mâncare in viitorul apropiat.

El a spus că acest lucru va include câteva rețete noi în linia deshidratată, care funcționează în mod special pentru a menține standardele extrem de de înaltă calitate și riguroase pe care le concentrează deja, făcând, de asemenea, produsul chiar mai accesibil și accesibil pentru părinții de companie, astfel încât mai mulți oameni pot îmbrățișați acest mod de a-și hrăni animalele de companie.

Vorbind de preț, puteți achiziționa o pungă de 7 lire de carne de vită și cartofi dulci ușor dehidratat de câine, ceea ce face 40 de kilograme de hrană, pentru aproximativ 80 de dolari pe site-ul companiei. Evident, asta este în afara celui mai mare Bugetele proprietarilor de câini, Dar aveți cu siguranță obțineți ceea ce plătiți.

Poate costa mai mult, dar acest produs alimentar este mai sănătos decât practic orice alte alimente pentru câini de pe piață. Sperăm că domnule. Grosjean are dreptate și vom vedea o opțiune mai accesibilă în viitor.

Grosjean mi-a lăsat un sfat pe care l-am simțit foarte important să vă transmit și pe voi toți. El a spus:

Ei bine, am spus că, indiferent dacă alegeți numai animalul de companie natural ca marca dvs., dacă doriți să vă optimizați sănătatea câinelui, ar trebui să căutați alimente și tratamente care sunt bogate în proteine ​​și scăzute în carbohidrați.& # 8221;

Mi-a spus că un alt aspect important al dietei Paleo este că doriți ca ingredientele să fie la fel de proaspete și mai puțin prelucrate cât mai mult posibil, astfel încât să-și mențină valoarea nutrițională, deoarece este diminuată prin căldură, presiune și alte procese de fabricație. Astfel, tipul ideal de alimente este crud deshidratat sau uscat, unde ingredientele sunt proaspete, grade umane și nu au fost gătite niciodată.

Indiferent ce tip de alimente câine alegeți să vă hrăniți animalul sau ce dietă este activată, trebuie să vă consultați medicul veterinar pentru sfaturi. Veterinarul dvs. știe nevoile de sănătate specifice câinelui, cerințele speciale de rasă și despre cât de multe calorii ar trebui să ia animalul dvs. în fiecare zi. Ei vor putea să vă ghideze pentru a alege mâncarea de câine care vă va oferi animalul de companie cu o sănătate și nutriție optimă.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Interviu: scăderea dietei paleo pentru câini