Cum să-ți aduci câinele să-ți placă scăldatul

Ora de baie! Doar fraza poate lovi frică În inima unui proprietar de animale de companie. in orice caz, Îngrijire și baie Câinele dvs. face parte din responsabilitatea dvs. și poate fi super distractivă dacă câinele dvs. este cooperativ. Din păcate, câinii noștri nu sunt întotdeauna pe aceeași pagină ca și noi, și se pot dovedi a fi cu adevărat dificil la timpul de baie.

Produse cum ar fi șervețele de îngrijire și șamponul fără apă sunt minunate pentru acele momente când trebuie doar să curățați o mică zonă a câinelui dvs. sau când nu este totul murdar. Nu trebuie să utilizați aceste produse tot timpul, totuși,. Câinele dvs. trebuie să aibă o baie tradițională cu săpun și apă cel puțin o dată de trei ori pe care îl scălați cu șampon fără apă.

Nimic nu bate o baie tradițională. Șamponul de câine și apa ajung adânc în haina câinelui tău pentru a-și curăța blana și pielea lui. Se blochează toate murdăria, uleiurile și murdăria construită din stratul de animale de companie și lasă-l pe Shinier și mai sănătos. Cu toate că Șampon fără apă este minunat, încă nu este la fel de bun ca o baie tradițională.

Băi pot fi bune pentru câini, dar câinii nu înțeleg conceptul de "cel mai bun interes" atunci când vine vorba de a le face să facă ceva ce nu vor să facă. Pentru a face timpul de baie mai plăcut și mai puțin stresant, luați în considerare următoarele sfaturi pentru a face ca câinele să-și iubească baia.

LEGATE DE: Cum de a face baie un câine mai ușor (și unele instrumente unice pe care le puteți utiliza)

Cum să-ți aduci câinele să-ți placă scăldatul

Cum să-ți aduci câinele să-ți placă scăldatul

Fi blând, dar ferm

În primul rând, fii blând, dar ferm cu câinele tău la băi. Lasă-l să știe că ești șeful și că asta se va întâmpla, dar nu te implici într-un meci de lupte cu el. Oricare dintre voi sau amândoi ați putea fi răniți. (Este posibil să trebuiască să utilizați restricții de îngrijire pentru al păstra la locul său.) Să rămână calm, să vorbești liniștit, și dacă trebuie, opriți baia până când el este mai calm și apoi începe din nou încet.

LEGATE DE: Câine de baie sfaturi: Cum de a da un câine o baie

Mită câinele tău cu tratamente

Când vine vorba de a fi un candidat politic, mituirea nu este o idee bună. Cu toate acestea, atunci când sunteți un proprietar de animale de companie care încearcă să-ți aducă câinele să se răcească la timp de baie, poate fi un lifesaver. Dacă câinele dvs. nu-i place ideea de a intra în cadă, utilizați a Dog tratat să-l atragă. Țineți tratamentul deasupra mijlocului cadăului, astfel încât el să se apropie de apă. Continuați să vă mișcați mai departe și mai departe, astfel încât el trebuie să ajungă în cadă pentru ao obține.

Tratează îl vor pune într-o o stare mai bună și să-l ajute să asocieze timpul de baie cu tratarea timpului. Cu toate acestea, câinele dvs. ar putea fi conning. Nu-i dați întotdeauna un tratament când începe să acționeze; altfel, se va comporta prost în mod intenționat, deoarece v-ați răsplătit pentru greșeli.

Mituiți-l cu jucării

Dacă câinele tău îi place jucării, sunt un alt mod util de a-l mitui. Obtine o caine toy care scârțâie și este impermeabilă și aruncați-o în baie. Câinele tău va fi atât de fericit să se joace cu jucăria că va uita că este încăpățânat să intre în cadă.

Lăudați-vă cu siguranță

Lăudați și câinele. Câinii li se va spune cât de minunat sunt în acel ton special de voce pe care îl folosești, și e greu să rămâi supărat pe cineva care te complimentează. De asemenea, el asociază sunetul vocii dvs. cu siguranță și protecție și asta ar trebui să-l calmeze și pe el.

Petrecere post-baie

Post-baie, au o "petrecere."Odată ce ați terminat cu timpul băii câinelui, faceți ceva pe care-l place cu adevărat, cum ar fi jucând remorcherul războiului. Câinele dvs. va conecta timp de baie cu timp distractiv și va deveni mai fericit să facă o baie.

LEGATE DE: Cum să-ți aduci câinele să-ți placă scăldatul

Învățați un catel înainte de a avea douăsprezece săptămâni

Dacă aveți un cățeluș, începeți cât mai curând posibil să-l învățați că timpul de baie este distractiv. Între trei și douăsprezece săptămâni, puii sunt foarte deschisi la experiențele noi. O baie calmă și liniștitoare într-un mediu liniștit poate fi foarte plăcută pentru el.

Puii tind a fi salbatic, Deci, asigurați-vă că timpul de baie este într-un mediu calm fără distragere a atenției, astfel încât să nu devină supraexplicate și supraestimate. Amintiți-vă, totuși, că puii nu-și pot controla foarte bine temperatura. Asigurați-vă că nu se răcește.

Faceți timpul de baie terapeutic pentru un câine vârstnici sau cu handicap

Dacă aveți un vârstnic sau câine cu handicap, S-ar putea să nu fie prea dornic să ia o baie din cauza durerii articulare sau a rigidității generalizate. Dacă este cazul, faceți timp de baie terapeutic. Utilizați apă caldă, dar asigurați-vă că nu este prea fierbinte. Câinii au o piele mai sensibilă decât noi, iar apa este prea caldă îi va face rău.

Transformați timpul de baie în terapia de masaj, astfel încât dvs Câine vârstnică nu va asocia durerea cu o baie. De fapt, el va începe să aștepte cu nerăbdare o baie ca o modalitate de a vă relaxa și de a ușura durerea și rigiditatea articulațiilor. Apă caldă și un masaj blând fac minuni pentru îmbinările dureroase.

Faceți-o evidentă că vă distrați

Asigurați-vă că câinele dvs. știe că vă distrați. Nu faceți un scenariu de do-sau-mor. Acționați încântat de timpul de baie. Uneori câinii se ridică la emoțiile noastre pentru că suntem cel mai apropiat oameni lor. Dacă sunteți nerăbdători și acționați ca și cum ați fi temi de baie, câinele dvs. îl va vedea în același mod negativ.

Cum să-ți aduci câinele să-ți placă scăldatul

De ce câinele dvs. continuă să acționeze frică sau iritat?

Dacă câinele dvs. arată reținerea la timp de baie, aflați de ce. Observați comportamentul său. Ar putea fi că nu-i place apa? Este apa prea caldă sau prea rece? Ar putea exista un motiv concret de ce ezită în timp ce atunci când este corectat, elimină calea pentru ca câinele tău să o iubească.

LEGATE DE: 2015 Top 5 cele mai bune tabele de îngrijire

Relaxați-vă câinele în prealabil prin spălarea lui

O altă modalitate de a vă încuraja câinele să vă iubească băile Relaxați-l în prealabil. Periajul câinelui înainte de o baie este foarte importantă; Nu uitați să o faceți. Ajută la eliminarea covoarelor și a încurcăturilor înainte de a deveni și mai dificil de ieșit. Dar periajul are, de asemenea, un scop secundar.

Este primul pas al îngrijirii și poate pune tonul pentru timpul de baie. Păstrați câinele dvs. calm în timpul periajului, făcându-l, vorbind în mod liniștit și dându-i ocazional. Apoi, când l-ai pus în cadă, se bucură deja de el însuși. Dacă l-ai plâns acolo în mod necuvenit după o periaj dus, cu o periere dură, probabil că ai un timp prost.

Câinele dvs. a făcut tot ce trebuie să facă?

Ultimul nostru sfat este să vă asigurați că toate nevoile câinelui dvs. sunt îndeplinite înainte de a începe baia. Asigurați-vă că el a folosit baie, mâncat și, în general, a terminat nevoile sale normale. Apoi câinele dvs. nu va fi distras sau nervos în timpul îngrijirea. Atenția sa deplină poate fi concentrată asupra timpului de baie și se bucură de el însuși.

Timpul de baie nu trebuie să fie vrăjitor de frustrant. Poate fi o mulțime de distracție atunci când o faceți bine și știți cum să vă asigurați că câinele dvs. nu este nervos sau anxios. Începeți să vă îmbogățiți câinele cât mai curând posibil, astfel încât să se obișnuiască cu ea, ceea ce vă face munca mai ușoară. Și nu uitați să vă distrați!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să-ți aduci câinele să-ți placă scăldatul