Revizuire: pui naturals pet organic hampon pentru câini fără apă

Șamponul fără apă devine foarte Instrumentul comun de îngrijire pe care îl puteți folosi pentru a păstra Fido proaspăt între băi. Unele dintre aceste produse sunt făcute cu substanțe chimice dure care irită pielea și plictisitoare haina. Pui Naturals Pet a creat un șampon fără apă care se face cu ingrediente organice certificate USDA.

O mulțime de câini au neliniște despre luarea de băi. Ei nu le place să fie închise într-o cadă și turnarea apei peste ele tind să strecină câinii. Cu șampon fără apă, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la stresul timpului de baie!

Pui Naturals Pet Organic Hampon pentru câini fără apăDe asemenea cunoscut ca si sampon uscat, Tot ce trebuie să faceți este să frecați acest ajutor de îngrijire prin haina câinelui dvs. și lăsați-l să se usuce - nu este necesară clătirea! Șamponul fără apă este cu siguranță mai convenabil decât o baie tradițională, dar ea nu ar trebui să fie folosit ca înlocuitor pentru scălarea regulată.

Câinele dvs. va avea nevoie încă de o baie tradițională atunci când este necesar. Spun atunci când este necesar, pentru că programul de îngrijire a câinelui va depinde de haina și de condițiile unice de sănătate.

Cu asta spuse, să aruncăm o privire la acest șampon organic de câine fără apă de la Pui Naturals Pet. Uneori produsele naturale nu sunt la fel de eficiente ca produsele fabricate cu substanțe chimice. Cum se angajează acest ajutor de îngrijire?

Pui Naturals Pet Organic Headless Shampoo Review

Pui Naturals Pet Organic Hampon pentru câini fără apăȘamponul fără apă este cu siguranță ușor de utilizat! După cum veți vedea în revizuirea video de mai sus, șamponul uscat vine ca un lichid. Este exact ca un săpun de mână spumant. Este în formă lichidă în sticlă și se transformă în spumă când îl pompezi.

Spuma funcționează într-o spumă frumoasă și este ușor de lucrat în haina câinelui tău.

Așa cum veți vedea în revista mea video de mai sus, lucrați acest șampon organic de câine fără apă de la Pui Naturals Pet în haina câinelui dvs. va fi eliberată Hair de păr. De asemenea, scapă murdăria și resturile din haină.

Pui Naturals Pet Organic Hampon pentru câini fără apăÎn mod normal, nu folosesc șampon fără apă, deoarece tinde să lase un reziduu în urmă. Am fost foarte fericit să văd că această versiune organică nu lasă nimic în urmă! Acesta lasă stratul neted și curat, ceea ce este exact ceea ce ar trebui să facă un șampon.

Ingredientele din Pui Naturals Pet Organic cu apă fără apă Șampon de câine sunt: ​​apă organică de apă, săpun organic castrat, ulei de calendula organică, ulei de jojoba organic, extract de ovăz organic, ulei de lavandă organică, extract organic de mușețel.

După cum puteți vedea, nu există parfumuri artificiale sau coloranți în acest produs. Vă lasă pudorul mirositor proaspăt, fără aroma excesivă că unele produse similare pleacă în urmă.

Pui Naturals Pet Organic Hampon pentru câini fără apăAcest șampon uscat de la Pui Naturals Pet utilizează 100% ingrediente sigure, naturale, ecologice. Pompa non-aerosol este, de asemenea, ecologică. Nu există conservanți, parabeni, formaldehidă sau surfactanți toxici. Nu afectează pur și simplu tratamente, fie.

În timp ce este formulată pentru a ușura mâncarea, hidratarea pielii și straturile și calmează iritarea, nu puteți folosi acest șampon fără apă pe puii sub 6 săptămâni de vârstă. Este sigur pentru toate tipurile de straturi și este o alegere excelentă pentru câine cu piele sensibilă.

PURA Naturals Pet face acest produs în SUA și este liber de cruzime. Puteți achiziționa un 7.Sticlă de 5 uncii pe Amazon pentru $ 14.99. Acest preț este comparabil cu alte produse similare cu ingrediente de calitate mai sărace, așa că aș spune cu siguranță că este o valoare bună pentru preț.

Citiți următorul: Cum să păstrați un câine în siguranță și calm în timpul îngrijirii și curățeniei

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: pui naturals pet organic hampon pentru câini fără apă