Revizuire: pl360 produse de îngrijire a câinelui pl360

Căutați o modalitate super sigură și eficientă de a vă îngriji câinele acasă? Produsele de îngrijire a câinelui PL360 sunt șampoane de câine bazate pe plante, balsamuri de câine și șervețele de îngrijire a câinilor care sunt formulate în mod specific pentru a echilibra pH-ul unei piele de canin și a lăsa haina câinelui curat și mirosind proaspăt.

Toate produsele de îngrijire de la PL360 sunt paraben, sulfat, florilat, toxină, lanolină, săpun și alcool liber. Am fost trimis trei produse pentru a testa:

  • Șampon de spumă de ovăz
  • Sampon de relief
  • Șervețele de îngrijire

Mi sa dat aceste produse gratuit în schimbul unei revizuiri cinstite.

PL360 All-Natural Bazat pe bază de plante Grooming Products Review

PL360 bazat pe plante naturale de îngrijire a câinelui Grooming Products

Șampon de relief de câini

Acesta este un șampon tradițional care va trebui să lucrați și să strângeți în haina animalelor de companie. Nu se clătește incredibil de ușor - este comparativ cu alte șampoane de câine tradiționale.

Toate produsele de îngrijire a câinelui natural din PL360 Mâncărime de salvare de la PL360 utilizează ingrediente bazate pe plante, emolienți bogați și fulgi de ovăz pentru a vă calma animalele de companie uscate, mâncărime. Este, de asemenea, biodegradabil și nu vă va spăla puricele topice ale câinelui și că bifați tratamentele.

Am văzut rezultate pozitive din acest șampon după o singură baie. Catelul nostru de ciocolată Labrador suferă de piele uscată, iar mâncărimea a fost redusă după ce a folosit acest produs doar o singură dată. Și-a curățat pielea și haina, precum și șamponul mediu de câine.

Câine de spumă de furaje de ovăz

Aceasta a fost prima dată când am folosit vreodată șampon de animale de companie. A funcționat cu ușurință în haina noastră de laborator și boxer. Am fost cu adevărat impresionat de cât de repede a clătit și cât de curat a lăsat atât blana câinelui nostru. Ambii câini au rămas cu straturi strălucitoare, foarte vizibil curate. Această formulă este, de asemenea, sigură de utilizat cu tratamente topice de purici și bifați.

Am observat o scădere a zgârieturii lui Saddie după ce am folosit acest șampon, dar a luat 3 băi pentru a observa în cele din urmă orice diferență deloc. Dacă câinele dvs. suferă de pielea mâncărime și căutați un șampon care este special pentru a scuti multe cauze de zgârieturi, aceasta nu ar fi alegerea mea.

Cu toate acestea, dacă căutați un șampon de zi cu zi pentru a avea la îndemână pentru a vă menține animalul curat, aceasta este o opțiune excelentă. Va lăsa pielea câinelui și curat curat și ajută la calmarea iritației ușoare. Este, de asemenea, un parfum frumos care nu este prea puternic.

Șervețele de îngrijire a câinelui

Plante naturale bazate pe câine Grooming ReviewAm salvat cele mai bune pentru ultimul. De fapt, aceste șervețele de îngrijire sunt unul dintre cele mai bune produse de îngrijire pe care le-am folosit vreodată. Ei lucrează foarte bine pentru a curăța murdăria și murdăria de pe câinele dvs. și sunt extrem de durabile. Aceste șervețe oferă un miros de citrice frumos, dar nu excesiv, citrice.

După cum puteți vedea în videoclip, puteți să le trageți și să le întindeți fără să le rupeți și puteți să vă împingeți cu adevărat degetele în haina de câini pentru a ajunge la murdăria adâncă fără a fi rupeți prin aceste șervețele.

Asta este ceva pe care multe produse similare nu le pot face. Eu folosesc aceste șervețele tot timpul cu micul nostru argger, deoarece ea pare să aibă întotdeauna noroi și murdărie pe labele și botul ei.

Mă pot zgâria în haina lui Saddie pentru a îndepărta resturile, iar aceste șervețele de îngrijire de la PL360 funcționează, de asemenea, excelente pentru a curăța plăcuțele picioarelor câinelui când sunt murdare și murdare. Tampoanele și unghiile lor nu se prăbușesc prin șervețele și într-adevăr îndepărtează o mulțime de murdărie. Am fost foarte impresionat de aceste șervețele!


Este rândul tău să revizuiască produsele PL360 Natural Doging Grooming Products

Aveți vreo experiență PL360 Produse de îngrijire a câinelui natural? Care sunt gândurile dvs. pe acest produs? Simțiți-vă liber să vă lăsați propria recenzie și de evaluare pentru produsele PL360 Natural Grooming Produsele de mai jos și să ne anunțați ce credeți!


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: pl360 produse de îngrijire a câinelui pl360