Revizuire: scrubby instant battle battles

Oferind câinelui dvs. o baie este consumatoare de timp, și poate fi destul de o corvoadă dacă pupul tău nu este cooperativ. Dacă câinele dvs. are doar un pic de murdărie în blană, nu merită să treci prin întregul proces de scăldat. Scrubby instant Battles pot fi folosite pentru a păstra Fido curat și mirosind proaspete între băi.

Scrubby instant BattlesUnul dintre cele mai populare produse de îngrijire de pe piață chiar acum sunt câine Șervețele de îngrijire. Aceste mănuși de baie o iau un pas mai departe adăugând șampon fără apă la ștergere. Suportul de la șamponul uscat poate fi prelucrat în haină, spre deosebire de soluția minimă de curățare găsită pe șervețele de îngrijire.

Am fost interesat să încerc Scrubby instant Battles ca o alternativă la șervețele tradiționale de îngrijire. Am vrut să văd cât de bine au lucrat în comparație, modul în care ingredientele se compară cu cele din șervețele de îngrijire și dacă sunt sau nu accesibile pentru proprietarii de animale de companie pe un buget. Îți dau toate detaliile de mai jos.

Scrubby instant Battns Review

Scrubby instant BattlesAșa cum am demonstrat în ghidul meu video de mai sus, aceste mănuși sunt făcute cu șampon uscat activat în apă. Cu cât mai multă apă pe care o adăugați, cu atât mai multe spume veți obține. Dacă ați terminat din spumă în mijlocul îngrijirii câinelui dvs., adăugați pur și simplu mai multă apă și continuați curățarea.

Pot folosi un mitten pentru a curăța labradorul nostru de 70 de lire. Deci, aș spune cu siguranță că aceste mănuși de îngrijire sunt potrivite pentru rasele mari.

Gitenii de baie instantanee instantanee sunt hipoalergenice și pH echilibrat la 5.5 pentru a fi blând pe pielea și haina de pui. Compania recomandă chiar și utilizarea lor pe animalele de companie cu piele sensibila.

Mittele măsoară 9.5 și # 8243; l x 5.75 ° C, astfel încât să poată fi folosite pe orice câine de dimensiune. Mittenul este un burete de poliester 100%. Ele sunt proiectate în Statele Unite, dar făcute în Israel.

Compania spune că aceste șervețele sunt potrivite pentru orice animal de companie, inclusiv:

  • câini
  • pisicile
  • Ferrets
  • iepuri
  • porcușori de Guineea

Lista completă a ingredientelor în mănuși de baie instantanee instantanee sunt: Aqua, sulfat de sodiu lauret, propilen glicol, Cocamidoppropyl Betaina, Acid Dehydroacetic, sorbat de potasiu, acid citric, C142090, Laureth-2, sulfat de sodiu, clorură de sodiu, alcool benzilic și benzoat de sodiu.

Scrubby instant BattlesÎn timp ce Srubbypet spune că mittele lor de baie sunt parfumuri libere și sigure pentru toate animalele de companie, unele dintre aceste ingrediente mă îngrijorează. Este important să faceți cercetări privind ingredientele din produsele de îngrijire a câinelui. Unele dintre cele mai frecvente ingrediente de produse îngrijite pot face mai mult rău decât bine.

Potrivit EWG.Org, Sulfat de sodiu este folosit ca surfactant și poate fi contaminat cu impurități potențial toxice de fabricație, & # 8221; și Cocamidoppropyl betaină & # 8220; este un agent tensioactiv; A fost asociată cu iritații și dermatită de contact alergică.& # 8221; C142090 este un agent de colorat artificial.

Un alt dezavantaj asupra acestor mănuși este că acestea sunt de unică folosință, ceea ce înseamnă că nu sunt ecologice. in orice caz, fiecare mitenă poate fi folosit pentru 10-12 bai! Comoditatea de centuri de baie instantanee instantanee este ideală dacă doriți să le luați în timp ce drumeții, călătorii, camping, etc & # 8230; Ele sunt, de asemenea, o mare pentru a menține în mașină atunci când echitatie cu pooch.

Puteți achiziționa un pachet de 5 mănuși cu un deget pe Amazon pentru 8 $.97. Puteți obține, de asemenea, un pachet de 10 pentru $ de 12.99 sau 15-pack pentru $ 17.99. In timp ce acestea sunt de unică folosință, ele pot fi folosite de mai multe ori. În opinia mea, ele sunt o valoare bună pentru bani.

Citiți următorul: Pro Groomor`s Dog Favorite Produse pentru îngrijirea la domiciliu Grooming

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: scrubby instant battle battles