Cum să dați o baie de purici câinelui tău

Omul dă câine de companie o baie

Daca gasesti purici pe câinele tău, Primul lucru pe care probabil că vrei să-l faci este să scapi de ei. Dacă câinele dvs. este în mod eficace controlul puricii medicamente, atunci nu puteți avea niciodată această problemă. Cu toate acestea, dacă găsiți câinele dvs. cu o infestare cu purici, poate doriți să începeți să abordați problema cu o baie de purici.

Rețineți că o baie de purici va elimina puricii de la câinele dvs., dar nu va păstra puricii să se întoarcă la câinele dvs. În continuare va fi necesar să începeți să tratați câinele în mod regulat cu o eficiență controlul puricii medicament.

Câinele dvs. are nevoie de o baie de purici?

Dacă vedeți unul sau două purici și câinele dvs. este pe controlul puricii, atunci o baie de purici nu poate fi de fapt necesară. Dacă credeți că câinele dvs. are o problemă de purici, verificați dovezile de purici pe câinele dvs. și de așternutul câinelui dvs. Acest lucru vă va oferi o idee mai bună despre cât de rău este infestarea.

În plus față de puricii reale, veți căuta, de asemenea, specile negre numite murdărie de purici. Acest lucru este de fapt sânge uscat din fecalele de purici. Dacă nu sunteți sigur dacă este sau nu murdăria de purici, puneți cercurile pe un prosop umed de hârtie. Ar trebui să vedeți zone de culoare rugină în care specii de pe prosopul de hârtie s-au umezit. Acesta este sânge digerat lăsat de purici.

Pentru a căuta purici și murdărie de purici pe haina câinelui, utilizați un pieptene de purici sau secțiuni de piese ale stratului pentru a vă uita la pielea câinelui tău. Concentrați-vă pe partea din spate și baza inferioară a coastei, deoarece acesta este locul în care sunt adesea găsite purici. Dacă vedeți purici sau murdărie de purici, atunci o baie de purici îi poate ajuta să le elimine de la câinele dvs.

Când să sunați la veterinar

Dacă vedeți puțină sau nici o dovadă de purici, dar câinele dvs. este mâncărime, atunci poate exista o problemă de piele independentă care necesită o atenție veterinică. Sau, dacă observați că pielea câinelui dvs. este roșie, iritată sau foarte fulky, veți avea nevoie de un sfat al veterii. Nu continuați cu o baie de purici dacă pielea câinelui dvs. este anormală, chiar dacă vedeți purici. Produsele chimice din șamponul de purici pot provoca iritarea ulterioară.

Ce aveți nevoie înainte de a vă oferi câinelui o baie de purici

Înainte de a da câinelui dvs. o baie de purici, va trebui să strângeți câteva lucruri.

  • Sursă de apă (robinet în cadă / chiuvetă sau un furtun dacă în aer liber)
  • Cadă sau bazin (cu excepția cazului în afara scălderii)
  • Prosoape
  • Lesa / guler sau o lesa de alunecare
  • Șampon de fulgi
  • Lubrifianți de ochi
  • Mănuși, dacă doriți

Ca și în cazul oricărei băi de câine, veți avea nevoie de un loc cu o sursă de apă pentru a vă scălda câinele împreună cu o mulțime de prosoape în funcție de dimensiunea câinelui dvs.

Gaseste un Șampon de fulgi care este potrivit pentru câinele dvs. Când aveți îndoieli, adresați-vă medicului pentru recomandări. Citiți sticla și asigurați-vă că este etichetat pentru câini. Dacă aveți un catelus, asigurați-vă că nu există o vârstă minimă recomandată. Dacă câinele dvs. are alergii, verificați ingredientele pentru a vă asigura că nu există alergeni în șampon. Căutați recenzii imparțiale despre Șampoanele Flea pentru a vedea cât de bine au lucrat pentru alții. Înainte de a utiliza șamponul, citiți eticheta și urmați instrucțiunile pentru dozare și utilizare corespunzătoare.

Asigurați-vă că obțineți un unguent de bază de lubrifianți de ochi sau un ulei mineral pentru a pune în ochii câinelui dvs. Acest lucru va ajuta la protejarea ochilor din substanțele chimice din șampon. Protecția ochilor este importantă pentru toate băile, dar este esențială în timpul unei băi de purici, deoarece șamponul de purici este mai aspru decât șamponul regulat de câine.

Utilizați mănuși pe care doriți să le protejați mâinile de substanțe chimice care pot provoca uscare sau iritare.

Cum de a da câinelui dvs. o baie de purici

Este relativ ușor de oferit câinelui dvs. o baie de purici. De fapt, este mult ca oferind câinii dvs. o baie obișnuită.

  1. Dacă utilizați o cadă sau un bazin, plasați câinele în interiorul acestuia. Este de obicei util pentru a vă lăuda câinele la ceva, astfel încât el nu poate fugi.
  2. Dacă în interior, așezați un prosop la marginea cada sau bazinului pentru a înmuia apa.
  3. Aplicați o bandă subțire de unguent ochi sau câteva picături de ulei mineral la ambele ochi de câine.
  4. Utilizați apă caldă la apă călduță pentru a înmuia cu ușurință stratul de câine. Asigurați-vă că apa nu este fierbinte sau prea caldă la atingere. Apa caldă vă poate arde câinele. în plus, Câinii pot supraîncălzi Ușor, apa atât de fierbinte sau foarte caldă poate provoca epuizarea căldurii.
  5. Aplicați cantitatea recomandată de șampon la stratul câinelui și masați-l în pielea câinelui, creând o spumă.
  6. Urmați instrucțiunile de pe sticlă. Multe șampoane de purici recomandă lansarea acestuia pe haina câinelui pentru o anumită perioadă de timp.
  7. Clătiți bine haina câinelui cu apă călduță.
  8. Permiteți câinelui să scutureze excesul de apă din haina lui. Uscați-vă câinele oprit cu prosoape.
  9. Dă-ți câine un tratament!

Amintiți-vă că baia de purici elimină puricii și murdăria de purici de la câinele dvs., dar nu din mediul înconjurător. Spălați toate paturile de companie și vidați-vă bine acasă. Asigurați-vă că urmați o formă eficientă de medicamente de control al puricii pentru a preveni reinfestația. Discutați cu medicul veterinar despre cele mai bune opțiuni pentru câinele dvs.

Dacă bănuiți că animalul dvs. este bolnav, apelați imediat medicul veterinar. Pentru întrebări legate de sănătate, consultați întotdeauna medicul veterinar, deoarece au examinat animalul dvs. de companie, cunosc istoricul sănătății animalului și pot face cele mai bune recomandări pentru animalul dvs. de companie.
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să dați o baie de purici câinelui tău