Cum să vă scăldați și să vă grăbiți catelul

Aur Retriever Puppy în baie

Este natura puii de a se murdări și are nevoie de o baie de catelus, astfel încât să faceți planuri acum Aflați cum să vă scăldați un catelus. În timp ce unele rase au nevoie de mai multă scăiere decât altele, băile excesive pot desprinde uleiurile naturale din strat și se usucă pielea. Doar dacă nu ajung destul de grupe, au o întâlnire apropiată cu a sconcs, sau sunt perspective de câine care au nevoie de frecvente îngrijirea, Cele mai multe cățeluși nu ar trebui să aibă nevoie de o baie mai mare de unu până la patru ori pe an.

Puii nu ar trebui să fie scăldată până când nu sunt de cel puțin patru săptămâni - șase sau opt săptămâni sunt mai bune. Băieții mici au probleme cu reglementarea temperaturii corpului la acea vârstă și pot deveni răciți. Puii care se îmbolnăvesc diaree poate avea nevoie de o dunking, dar stresul unei băi poate face ca boala să se înrăutățească. Ar putea chiar să ajungă cu pneumonie.

Timp de baie cu tipul de strat

Pantofi de tip Poodle necesită cea mai mare timp de baie. Planificați-vă pentru a vă îmbăia puii încorporați în același timp ei obțin haina tăiată, tăiați la fiecare două luni. Paturile matase și wirt fac bine cu patru băi pe an.

Rasele cu dublu acoperire ca Păstoriștii germani Aveți nevoie de o baie de câteva ori pe an. Scopul pentru primăvara și căderea după vărsarea lor normală.

Animalele acoperite netede, cum ar fi Rottweilers, pot avea nevoie de o baie doar o dată pe an. Desigur, dacă ajung mirositor sau Dingy între Times-Dachshunds tind să obțină un pic de băi picent pot fi necesare băi suplimentare. Cu straturi netede, totuși, adesea un produs de spălare umedă sau un produs de baie uscată poate avea grijă de orele între orele.

13 pași pentru a scăpa de cățeluși

  1. Asigurați-vă că nu există covorașe prin pieptănarea temeinică și periajul câinelui înainte de al lovi cu apă. Umiditatea ciment covorașe în masele solide imposibil de îndepărtat fără mașini electrice.
  2. Asamblați toate consumabilele de care aveți nevoie în prealabil. Puppies obiect la băi când sunt înspăimântați, pregătiți-vă înainte de timp din vedere. Care include șampon de catelus, bile de bumbac, ulei mineral, prosop, haine vechi - pentru tine de a purta pentru că vei fi umed!- și cel puțin de două ori mai multe prosoape, cum credeți că veți avea nevoie.
  3. Utilizați numai șampoanele aprobate pentru Puppies. Produsele Persoane - și în special Șamponul pentru bebeluș uman - este conceput pentru scalpul uleios și pot usca pielea delicată a catelului și poate provoca reacții alergice.
  4. Scăldați puii mari la cadă medie în cadă. Dacă ziua este caldă, furtunul de grădină din curte sau terasă poate fi adecvat. O chiuvetă de talie funcționează bine pentru câinii mici și este mai ușoară în genunchi. Pentru puii mici, puteți folosi o serie de găleți sau chiar curățați deșeuri umplute cu apă și "dunk" copilul pentru a înmuia blana, sud-l sus sus bine, și apoi clătiți.
  5. Puneți totul lângă chiuvetă, cadă sau terasă la mică distanță. Când se îmbogățește în interior, zona ar trebui să fie caldă și fără schiță. Asigurați-vă că împingeți perdelele de duș și orice defaumă din modul în care ar putea să-ți spui catelul. Dacă vă îmbăiați în containere, umpleți cada, chiuveta sau găleata cu apă temperatură de câine (aproximativ 102 de grade) înainte de a aduce victima, animalul dvs. de companie. Făcându-l la ceas nu este frumos.
  6. Este mai ușor să vă scăldați câinele când două mâini sunt libere. Testele de baie sunt disponibile care au o ceașcă de aspirație care fixează un capăt la cadă sau se scufundă în timp ce celelalte clipuri la cablajul catelului. Când îmbăiați în aer liber, legați catelul cu un scurt duce la un obiect fix.
  7. Înainte de a începe, puneți bumbacul în urechile animalului pentru a ține apă. O picătură de ulei mineral sau lacrimi artificiale în fiecare ochi îi ajută să-i protejeze de spumele errant.
  8. Așezați câinele în apa în picioare. Nu este nevoie să-l acopere cu genunchii este bine și îl lasă să simtă că poate să stea deasupra lui fără riscul de înec.
  9. Utilizați o ceașcă de plastic sau o ladă pentru a scufunda apă peste pui sau utilizați un pulverizator de mână. Mulți pui se sperie de apă pulverizată, așa că folosiți doar o forță mică și păstrați-o împotriva stratului pentru a înmuia blana. Nu pulverizați sau nu dunați fața lui Puppy - care este foarte înfricoșătoare. În schimb, utilizați un prosop pentru a curăța și clăti fața.
  10. Odată ce blana este umedă, aplicați un flux subțire de șampon de companie de-a lungul spatelui sau spumă șamponul în mâinile voastre și apoi aplicați și SUD pupăul cu atenție, apoi clătiți-o apoi. Dacă utilizați a Produs de purici, Suds gâtul puilor mai întâi pentru a crea o barieră de purici Bugurile nu vor trece. Cele mai multe șampoane, în special produsele de purici, funcționează cel mai bine dacă sunt lăsate la zece până la cincisprezece minute.
  11. Cea mai critică parte a câinelui tău este ciclul de clătire. Plecarea săpunului în strat poate provoca o reacție alergică, poate atrage murdăria și face ca blana să pară plictisitoare și dingy. Deci, după ce ați clătit bine pupul, faceți-o încă o dată înainte de ao numi.
  12. Apoi, permiteți-i puii să facă ceea ce a fost dornic pentru tot timpul, scuturați de apă. Dacă tremurul său nu aruncă bumbacul, îl îndepărtați din urechi. Lăsarea bumbacului poate provoca o infecție a urechii.
  13. Câinii acoperiți netedă se usucă foarte repede. Câinii cu mai multă blană necesită o mulțime de prosoape. La fel de mult ca câinii nu-i plac baia, adesea se bucură de prosoapele off după aceea. Este o șansă de a fura prosopul și Joacă jocuri de catelus de remorcare sau păstrați departe. Cu cât poți face mai mult experiența de baie, cu atât mai puțin câinele tău se tem de experiența. Unii pui tolerează un uscător de suflare pe un cadru scăzut, ceea ce va ajuta la puful în sus. Asigurați-vă că câinele este uscat la piele înainte de a-l permite să-i exterior dacă este a rece zi.

Scăldat că catelul dvs. va fi mult mai ușor cu o anumită familiaritate cu Manipularea și reținerea blândă!

Cum să ajuți un pui care nu va mânca
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să vă scăldați și să vă grăbiți catelul