Cum să curățați un guler de câine

Dacă treceți prin lista de verificare a curățării de primăvară, poate doriți să adăugați gulerul câinelui dvs. în listă. Coliere absoarbe bacteriile și mirosurile în timp. Ele pot fi acoperite cu uleiul din haina dvs. de pui. Fiecare proprietar de câini trebuie să știe Cum să curățați un guler de câine.

Ar trebui să curățați gulerul animalului la fiecare 2-3 luni. Bineînțeles, dacă se rostogolește în ceva ciudat sau decide să se rătăcească într-o gaură de noroi, poate fi nevoie să o curățați mai des. Un guler murdar poate face chiar și câinele cel mai bine îngrijit arată ca o mizerie.

Cum să curățați un guler de câine

Cum să curățați un guler de câineCând învățați cum să curățați un guler de câine, asigurați-vă că utilizați un săpun ușor. De asemenea, puteți folosi unele dintre samponul dvs. de pui pentru a vă asigura că nu îi va irita pielea. Folosesc săpunul de vase de zori, pentru că se taie cu ușurință prin ulei și murdar.

Dacă aveți o tradițională Nylon câine guler, Poți să-l arunci În mașina de spălat cu o încărcătură de spălătorie. Dacă câinele dvs. are o piele sensibilă, asigurați-vă că utilizați un detergent hipoalergenic.

Uneori, gulerele au pământ în murdărie. După cum puteți vedea în ghidul meu video, folosesc o periuță de dinți pentru a curăța un guler deosebit de murdar. De asemenea, puteți lăsa gulerul să se înmoaie într-un castron mic de apă fierbinte, săpun timp de 15 minute pentru a slăbi murdăria.

Dacă câinele dvs. poartă un guler din cauciuc sau din piele, Ștergeți-o cu o cârpă umedă. Nu obțineți un guler de piele prea umed sau ar putea deteriora materialul și, în cele din urmă, slăbesc gulerul.

Colierele de câine sunt foarte ușor de curățat, și este important să faceți acest lucru în mod regulat. O parte a păstrării câinilor dvs. în siguranță și sănătoasă se asigură că accesoriile sale sunt curate. Dacă aveți întrebări despre cum să curățați un guler specific, nu ezitați să contactați producătorul pentru a vă asigura că nu ruinezi gulerul.

Citiți următorul: 6 chei la succesul de curățare a primăverii pentru proprietarii de câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să curățați un guler de câine