Cum proprietarii își pierd încrederea câinilor lor

Un câine este singurul lucru pe pământ care te iubește mai mult decât se iubește.
~ Henry Wheeler Shaw

Shaw era corect. Câinii sunt unele dintre cele mai încrezătoare, Creaturi loiale pe pamant. Ele sunt aproape întotdeauna în mod inerent creaturi.

Cel mai bun prieten al omului
~ Regele Frederick al II-lea din Prusia

Fraza "cel mai bun prieten al omului" a fost în jur de secole. Este atribuit regelui Frederick al II-lea din Prusia în referire la unul dintre gelurile sale italiene. Dar relația dintre câini și oameni a existat chiar mai mult decât asta.

Desenele oamenilor și lupii de vânătoare împreună cu dating la preistorie au fost găsite pe pereții peșterii. Relația dintre cele două a fost un meci făcut Hunter Heaven. Lupii au fost mai buni decât oamenii la urmărire, dar oamenii au fost mai buni la uciderea lucrurilor rapid și cu un risc cât mai puțin personal (care probabil nu reflectă prea bine pe noi).

Pentru a avea vreun fel de relație, trebuie să existe o bază solidă de încredere. Indiferent dacă vânează câini sau petrec zilele leneș pe canapea lovind câinii noștri de casă răsfățată, încrederea este un factor cheie în relație. Nu toți proprietarii de câini respectă totuși această încredere și asta când Relațiile umane / canine poate merge brusc.

Cum își pierd proprietarii câinii

Cum proprietarii își pierd încrederea câinilor lor

Încrederea este necesară în aproape orice situație un câine și proprietarul său. Fie că se joacă împreună, mergând la o plimbare, mănâncă sau doar petrecerea timpului împreună, dacă câinele tău este temut de tine, relația ta cu el este probabil deteriorată permanent, niciodată să nu fie reconstruită. Puteți pierde încrederea câinelui dvs. în mai multe moduri, toate acestea fiind evitabile dacă aveți un "cod de conduită" strict "ca proprietar de câine.

Moduri în care puteți pierde încrederea câinelui

Abuz

Abuzul este cel mai vizibil mijloc de a pierde încrederea câinelui. Deoarece câinii sunt atât de obișnuiți în societatea noastră, nu este surprinzător faptul că sunt cel mai frecvent abuzat animal. Abuzul unui câine este unul dintre cele mai grele infracțiuni se poate comite și are efecte de durată asupra Psihologia și fiziologia câinelui abuzat.

Dacă vă abuzați de câinele dvs., ați rupt încrederea unui animal care nu a făcut nimic decât să vă iubească complet, și nu se va întoarce de la asta. Dacă ați pierdut încrederea câinelui dvs., este recomandabil să contactați un grup de adopție a câinelui. Nu trebuie să obțineți un alt animal de companie până când nu vă ocupați de problemele dvs. personale.

LEGATE DE: Cum să vă îmbrăcați câinele și să evitați jena

Rănirea câinelui dvs. nu se limitează la abuzul direct al câinelui însuși. De obicei, o legătură de câini cu fiecare dintre membrii gospodăriei și văzând unul dintre ei abuzați de altul este devastator și pentru un câine. El este rupt între loialitate față de abuzator și loialitate față de victimă.

În mod similar, când temperaturile se aprinde și una Membru de uz casnic Atacuri fizice, câinele poate fi rănit de faptul că este neintenționat în calea violenței îndreptate spre altul sau prin încercarea intenționată de a proteja victima. Abuzul datorat violenței domestice ucide un număr alarmant de câini în fiecare an. Estimările sunt la fel de mari ca un milion.

Cum își pierd proprietarii câinii

Neglijare

Neglijarea este, de asemenea, o modalitate prin care încrederea unui câine poate fi pierdută. Neglijarea unui câine este definită ca refuzul, fie în mod intenționat, fie accidental, pentru a oferi necesități esențiale pentru un câine calitatea vieții cum ar fi alimente, apă, adăpost, medicamente, asistență medicală și alte lucruri.

Neglijarea este mai dificil de observat decât abuzul, iar legile privind abuzul animalelor sunt adesea dependenți de mărturia unui martor; "Vezi ceva, spune ceva". Abuzul fizic este mai ușor de văzut. Lacerările, abraziunea și alte răni sunt mai vizibile decât schimbările treptate ale aspectului fizic al unui câine din cauza neglijării.

De exemplu, până când coastele arată pe un animal al cărui proprietar nu a furnizat mâncare pentru câini, Poate fi prea târziu să-l salvezi. Neglijarea emoțională a unui câine care a fost legată afară și ignorată poate fi, de asemenea, greu de observat până când un om se apropie de el. Până atunci, poate fi prea târziu ca câinele să-și recupereze încrederea în oameni.

LEGATE DE: Jucăriile de puzzle interactive pentru câini ca exerciții de creier

Ignorând câinele dvs. este o altă formă de abuz. Dragostea și recunoașterea locului câinelui în viața voastră sunt esențiale pentru sănătatea psihologică a unui câine. Dacă un câine simte că proprietarul său nu grija de el, Poate avea efecte psihologice devastatoare, eventual declanșând anxietate, depresie și comportament violent. Îți poți pierde încrederea câinelui prin ignorarea lui.

Consistența

Puteți pierde încrederea câinelui prin faptul că este incoerentă, de asemenea. Câinii sunt nevinovați, dacă un pic răutăcios uneori, iar necorespunzătorul lor nu este răuvoitor. Proprietarul ar trebui să clarifice ce fel de comportament se așteaptă de la câinele său. Disciplina ar trebui să fie fermă și consecventă fără duritate sau răutate.

Recompensarea câinelui pentru un comportament uneori și pedepsirea acestuia pentru același comportament în alte momente se va confunda numai și este probabil să consolideze comportamentul nedorit. Utilizare Armare pozitivă în mod constant și respectați nevoia câinelui dvs. de atenție și formare.

Dacă acordați atenție câinelui dvs. uneori și ignorați-l în alte momente sau dacă sunteți rău pentru el uneori și frumos la alții, el nu va ști ce să se aștepte. El va fi întotdeauna nervos și frică de tine. Încrederea lui în voi va fi deteriorată sau nu se va dezvolta deloc.

Câinii trebuie să fie pe un program, iar coerența în acest domeniu este incredibil de importantă. Dacă vă hrăniți uneori câinele într-un timp programat și nu-l hrăniți la acel moment în alte ocazii sau uitați să-l hrăniți deloc, câinele dvs. se va întreba mereu dacă va ajunge aceste esențiale.

LEGATE DE: Cum să se ocupe de agresiunea câinelui fără coliere de antrenament

El nu va avea încredere că îl veți oferi întotdeauna pentru că nu v-ați arătat că sunteți fiabil în trecut. Câinii învață ce să se aștepte de la comportamentul proprietarilor lor. Dacă există o mică organizație, acestea vor deveni nesiguri și tentative.

Cum își pierd proprietarii câinii

Codul de etică

Ca proprietar de animale de companie, trebuie să utilizați regula de aur ca cod de etică. Nu faceți nimic pentru câinele dvs. că nu v-ați dori să vă faceți. Ca proprietar, ar trebui să fii bun pentru câinele tău. Indiferent de defectele și deficiențele tale, câinele tău te iubește necondiționat. Fii bun, consecvent și iubitor spre el. Dă-i lui Alimentație de calitate și asistența medicală are nevoie.

Trustul unui câine este sacru. Ca una dintre cele mai iubitoare și blânde creaturi de pe pământ, câinii sunt dornici să fie cel mai bun prieten al tău. Le datorăm să returneze favoarea. Ar trebui să începeți să construiți încrederea câinelui dvs. din prima clipă la care vine în familia voastră. Chiar și ca câini câini înțeleg cele mai elemente de bază ale formării legăturilor cu alte creaturi.

Câinii sunt animale de ambalaj prin natura lor. Ei au un instinct natural de a avea încredere în alți membri ai pachetului lor, în acest caz dvs. și membrii familiei dvs. și au, de asemenea, un instinct natural pentru a fi atenți la membrii de ambalare nedorite. Dacă vă îndrumați câinele sau nu oferiți constanță în rutină și formare în timp ce el este un cățeluș, vă puteți pierde încrederea de la început și nu veți putea niciodată să o câștigați pe deplin.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum proprietarii își pierd încrederea câinilor lor