Revizuire: șervețele de îngrijire a pământului pentru câini (2018)

Dă-ți câinele o baie este timpul consumatoare, și poate fi destul de hassle. Este deosebit de frustrant când câinele dvs. nu este cu adevărat nevoie o baie, dar el a ajuns puțin de murdărie în blană. Șervețele de îngrijire a pământului Pentru câini sunt o alternativă frumoasă pentru a vă oferi câinelui o baie tradițională.

Principalul motiv pentru care proprietarii de animale de companie care achiziționează șervețele de îngrijire este pentru confortul sau curățarea și împrăștierea hainei câinelui fără a fi nevoie să le dea o baie completă. Este mult mai ușor să ștergeți câinele în jos cu o ștergere de îngrijire decât lupta în cadă și curățați-l pe baie după!

Doar amintiți-vă că șervețele de îngrijire nu sunt un substitut pentru scăldat. Ele sunt pur și simplu un instrument de îngrijire pentru a ajuta la menținerea curat a lui Fido între baie.

Deci, ceea ce face șervețele de îngrijire a pământului pentru câini să iasă în evidență de alte mărci? Sunt merită costul? Continuați să citiți pentru a afla!

Vedeți mai multe recenzii video: Cele mai bune consumabile de câine Recenzii și videoclipuri

EarthBath grooming șervețele pentru revizuirea câinilor

Șervețele de îngrijire a pământului pentru câiniAceste șuruburi sunt făcute pentru a curăța și a condiționa haina câinelui. Este important să vă uitați la ingrediente atunci când cumpărăm pentru șervețele de îngrijire a câinelui. Unele dintre aceste produse sunt făcute cu substanțe chimice dăunătoare care vor usca pielea câinelui și acoperișul în timp.

Ingredientele naturale utilizate în șervețele de îngrijire a bătrânilor pentru câini includ extract de frunze de ceai verde și aloe vera, care va hidrata și condiționa pielea și stratul. Lista completă a Șervețele de îngrijire a pământuluiIngredientele includ:

  • apa purificata
  • Polisorbat 20 (un derivat natural al sorbitolului)
  • Extract de frunze de ceai verde
  • Hawaiian Awapuhi extract
  • Aloe vera
  • Vitamina E
  • acid benzoic

Aceste șervețe de la Pământ sunt 8 `# 8243; X 7 & # 8243; in marime. Așa cum veți vedea în ghidul meu video de mai sus, ele sunt suficient de mari pentru a vă acoperi mâna și suficient de mari pentru a fi utilizate pe rasele mari. Sunt SLS / SLES, Paraben, alcool și Lanolin gratuit, de asemenea.

Îmi place mirosul acestor șervețe. Extractul de frunze de ceai verde și extractul Hawaiin Awapuhi lasă în urmă un miros plăcut și ușor. Rămâne pe câine pentru o zi sau două, și nu este învins ca niște șervețe cu parfumuri artificiale. De asemenea, sunt sigure pentru utilizarea zilnică.

Șervețele de îngrijire a pământului pentru câiniEu demonstrez cât de bine elimină murdăria și părul în revizuirea video de mai sus. Ei trag o mulțime de păr, murdărie și resturi de pe câinii noștri. Le-am folosit pentru a încerca să elimine sapa care a rămas blocată în blana lui Saddie în timpul unei excursii, și cu un grăsime suplimentar de cot au scos și ele!

Singurul lucru pe care nu-mi place șervețele de îngrijire a pământului pentru câini este grosimea lor sau lipsa acestuia în acest caz. Aceste șuruburi sunt un pic mai subțire decât șervețele pentru copii. Ei lucrează bine pentru fața și haina, dar tampoanele de labele brute și unghiile câinelui lacrimă prin ele.

Puteți achiziționa un pachet de 100 de numări (care vine într-un dozator de plastic, cum ar fi cea prezentată în revizuirea mea video) pentru $ 13.49 pe Amazon. În comparație cu alte șervețele, sunt mai scumpe, dar șervețele de îngrijire a pământului sunt, de asemenea, făcute cu ingrediente de calitate superioară decât cele mai multe șervețele. $ 13.49 este încă foarte accesibil, chiar și pentru părinții de companie pe un buget.

Citiți următorul: 11 pași pentru o sesiune completă de îngrijire a câinelui

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: șervețele de îngrijire a pământului pentru câini (2018)