Cum să faceți propriul dvs. Șampon de câine cu bicarbonat de sodiu

Câine beagle având o baie

Șamponul de câine ar trebui să vă curățească câinele, dar nu ar trebui să vă curățați portofelul în același timp. Pentru un șampon de câine cu costuri scăzute care funcționează, încercați aceste moduri ieftine de murdărie pentru a vă curăța câinele. Ca bonus, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la substanțele chimice din șampoane sau mirosuri care vă pot irita alergiile sau dvs Alergiile câinelui.

Beneficiile sifonului de coacere

  • Este ieftin.
  • Nu există substanțe chimice dure pentru a irita pielea.
  • Este gratuit de parfum.
  • Puteți să neutralizați mirosurile, mai degrabă decât să le acoperiți.
  • Ucide purici natural.

Sampon uscat

În timp ce oamenii moderni se scot zilnic, câinele dvs. are nevoie de o baie cel puțin o dată la trei luni, potrivit ASPCA. Poate doriți să o oferiți o baie umedă cât de des este lunară. Între, periajul frecvent și o baie uscată cu bicarbonat de sodiu vor ajuta la controlul mirosurilor și vor reîmprospăta haina.

Această tehnică de baie uscată nu ar trebui să fie stresantă pentru animalul dvs. de companie. Se simte ca și cum ai mângâia câinele și îi dai o mulțime de dragoste. Soda de copt absoarbe mirosurile în frigider și vă va ajuta să luați acest lucru mirosul doggie, de asemenea. Veți avea nevoie de o ceașcă de bicarbonat de sodiu pentru un câine mare sau jumătate de ceașcă pentru un câine mai mic.

  • Se presară bicarbonat de sodiu pe haina câinelui tău. Veți dori să evitați să vă ocupați de sodiu pe față, dar asigurați-vă că obțineți baza urechilor.
  • Frecați-l cu mâinile, în jos prin blană la piele. Masați-l înăuntru.
  • Lăsați sifonul de copt în loc de câteva minute, deci are timp pentru a absorbi uleiul și mirosurile.
  • Urmăriți-vă cu o periaj bună. Va părăsi haina câinelui tău strălucitor, curat și fără miros.
  • Nu trebuie să clătiți, dar nu trebuie să vă faceți griji dacă câinele dvs. se grăbește în ploaie sau joacă într-o băltoacă.

De ce funcționează acest lucru?Coacerea sifonului neutralizează mirosurile, în timp ce textura sa gritty apucă și îndepărtează murdăria și uleiurile blocate.

Baie umedă

Puteți amesteca soda de copt cu apă pentru a crea un șampon umed pentru a vă îmbăia câinele sau pentru a utiliza ca o clătire care va elimina mai multe dintre șamponul de câine uman sau comercial pe care îl utilizați.

Pentru a înlocui sifonul de copt pentru șamponul de câine, amestecați o lingură de bicarbonat de sodiu cu 1 1/2 cani de apă caldă. Evitați utilizarea acestui șampon pe fața câinelui. Dar înmuiați-l în blană pe corpul ei, masați-l și lăsați-l să stea un minut. Poate doriți să utilizați un cauciuc perie Pentru a ajuta la eliberarea pielii moarte și a părului. Apoi clătiți cu apă.

Pentru o clătire de sodiu de copt, amestecați două linguri de sodiu de coacere într-un galon de apă caldă. Această clătire este bună de utilizat după utilizarea șamponului uman sau a șamponului de câine pe animalul dvs. de companie. Unii oameni sugerează că urmează cu o clătire de oțet de cidru de mere diluată - o lingură de oțet de cidru de mere pe ceașcă de apă caldă. Oțetul este acid în timp ce soda de coacere este o bază, ceea ce restabilește echilibrul pH al pielii. Oțetul este, de asemenea, un alt factor de descurajare.

Mirosuri neplăcute la câini după o baie
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să faceți propriul dvs. Șampon de câine cu bicarbonat de sodiu