Revizuire: instrumentul de baie pentru câini aquapaw

Oferind câinelui o baie la domiciliu nu este cea mai ușoară sarcină. Unii câini se comportă mai bine decât alții, în timp ce în cadă, dar nu este încă un loc de muncă pe care părinții de companie așteaptă cu nerăbdare. Există produse disponibile pentru a ușura procesul de scăldat canin și Aquapaw este unul dintre ei.

Este posibil să fie lucrați puțin cu câinele dvs să-l facă să se simtă confortabil să-l lase să-l smulgă, dar va plăti mare pe termen lung. Deși este un pic de hassle, mai ales dacă aveți un câine care încântă peste tot cada, îngrijirea acasă este, de asemenea, o mare experiență de legare pentru dvs. și pentru animalele de companie.

Îngrijirea animalului dvs. de companie oferă o oportunitate pentru a avea încredere în tine. De asemenea, vă va economisi o mulțime de bani în comparație cu luarea lui Fido într-un salon de îngrijire. Unii câini au nevoie de o îngrijire foarte minimă, dar fiecare câine trebuie să fie scăldat din când în când.

Aquapaw câine de baie Revizuirea instrumentului

Aquapaw Doging Tool de baieZiua de îmbăiere a câinelui nu a fost niciodată una pe care am așteptat-o. Este întotdeauna un proces de a obține câinii în cadă, să le baietiți, să le uscați și apoi să le spălați. Și avem patru câini, așa că când am terminat cu unul, trebuie să repet procesul cu 3 mai multe!

AquaPaW pretinde că face ca câinele să fie mai ușor și pot garanta cu siguranță acest lucru!

Avem o baie de rezervă pe care o folosim rar și o las Configurați pentru scălarea câinelui Doar dacă nu avem o companie peste noapte. Este mai ușor decât să luați totul și să vă jucați totul ori de câte ori trebuie să ne îngrijim pe unul dintre puii noștri.

Aquapaw Doging Tool de baiePuteți atașa acest dispozitiv la un robinet de duș (sau chiuvetă dacă aveți o rasă mică) sau la cârligul furtunului. Am folosit-o în afara acestei vară când beagle-ul nostru a fost pulverizat de un skunk, dar de obicei prefer să ne scălim câinii înăuntru.

Aquapaw-ul este în esență un cap de duș din cauciuc suportabil, care este un pulverizator combinat și scruber. Dispune de un design ergonomic care este o singură dimensiune. De asemenea, are o curea reglabilă care se împrăștie în jurul mâinii și se blochează în poziție pentru a menține scruberul în siguranță.

LEGATE DE: Cum de a scălda un câine 101 - un ghid video pas cu pas

Așa cum am demonstrat în recenzia mea video în partea de sus a acestui articol, puteți activa și opri fluxul de apă, făcând un pumn și apăsând butonul aflat în centrul palmei. Puteți vedea butonul de alimentare din fotografia de mai sus.

AquapawUtilizarea Aquapaw vă permite să vă controlați câinele cu ambele mâini. De asemenea, vă oferă posibilitatea de a umbla printr-o haină densă rapid și de a clăti șamponul mult mai ușor. Lucrul meu preferat despre Aquapaw este că are rulouri de cauciuc care lucrează în haina câinelui pentru a răspândi șamponul în mod egal prin el și îl masați în același timp.

Acțiunea de masaj poate chiar de confort câini cu anxietate la timpul de baie. Aquapaw face cu siguranță să vă îmbogăți animalul mai ușor și este accesibil cu privire la orice buget. Puteți achiziționa unul pe Amazon pentru 24 de dolari.95.

Acest instrument de îngrijire vine, de asemenea, cu o garanție pe viață pe componentele și piesele originale. Cred că este cu siguranță merită banii. În opinia mea, un duș de duș ca acesta este un produs must-au îngrijit pentru a păstra în setul de instrumente de îngrijire la domiciliu.

Citiți următorul: Cum să păstrați un câine în siguranță și calm în timpul îngrijirii și curățeniei

Doriți să o împărtășiți?

Revizuirea instrumentului de îmbăiere a câinilor Aquapaw

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: instrumentul de baie pentru câini aquapaw