Produsele preferate de îngrijire a câinelui pro groomer pentru îngrijirea la domiciliu

Când vine vorba de îngrijirea sănătății câinelui, există o mulțime de produse pentru animale de companie și consumabile de sănătate pentru câini pentru a alege de la. Industria produselor de companie a crescut cu salturi și limite în ultimii ani. Indiferent de Ce fel de câine Căutați, veți găsi sute, dacă nu mii de opțiuni online, în magazinele de specialitate pentru animale de companie și pe rafturile lui & Big Box & # 8221; comercianții cu amănuntul. Produse de îngrijire a câinelui nu sunt excepții.

Atunci când selectați instrumentele de îngrijire a câinelui și a produselor pe care le veți folosi pe canin, există factori de a ține minte. Tipul de haină și starea pielii sunt cele două mari variabile. Veți dori să selectați produse de îngrijire a câinelui care sunt proiectate special pentru utilizare pe tipul de haină, Fie că este bine, groasă, lungă sau scurtă.

De asemenea, veți dori să vă asigurați că nu utilizați produse de îngrijire a câinelui care vor irita pielea animalului. Dacă are sensibilități sau alergii, fiți atenți la cei atunci când faceți cumpărături pentru consumabilele dvs. de îngrijire a animalelor de companie. Există multe șampoane și balsamuri canine care sunt formulate special pentru piele sensibila sau pentru câini cu condiții specifice cum ar fi pielea mâncării, pete fierbinți sau alergii cutanate.

De-a lungul animalului meu de companie și Cariera de îngrijire a câinelui, Am încercat nenumărate produse de îngrijire a câinelui. Unii au fost uimiți și alții au fost publicați în mod fals. Sfatul meu este de a face unele cercetări, selectați un produs care va satisface nevoile câinelui dvs. și când veți găsi unul care vă place, lipiți cu el! De-a lungul anilor am găsit câteva produse de îngrijire la îngrijire pe care mi le-a plăcut, așa că voi lista cele de mai jos.

Produsele mele preferate de îngrijire a câinelui

Produsele preferate de îngrijire a câinelui Pro Groomer pentru uz casnic

Am avut câinele meu timp de doi ani și am trecut printr-o tona de consumabile diferite de îngrijire a câinelui. Acum am o listă de produse foarte speciale care sunt singurele pe care le voi folosi din cauza cât de ușor o fac să-mi păstreze câinele căutând fantastic. Ei fac exact ceea ce spun ei vor face și sunt la prețuri rezonabile.

LEGATE DE: Cum să vă liniștiți câinele înainte de îngrijire

Câinele meu cu părul scurt, galben este un amestec de laborator de aur. Chiar dacă nu are păr lung, haina ei încă necesită un pic de întreținere. În acest articol, vă voi arăta produsele pe care le folosesc pentru a-și păstra unghiile tăiate și neted și haina ei curată și strălucitoare! Amintiți-vă că haina câinelui dvs. poate fi diferită, astfel încât să nu puteți obține aceleași rezultate din aceste produse ca și mine. Cu toate acestea, acestea sunt produse de cea mai bună calitate care vor funcționa bine pentru majoritatea proprietarilor de câini.

Hartz Groomer`s Cel mai bun cuișoare de unghii și fișierele de unghii

Produsele mele preferate de îngrijire a câinelui

Câinele meu nu poate să aibă unghiile tăiate. Ea devine panicky, nervoasă și doar nu se bucură de ea. De mult timp nu mi-am dat seama de ce, dar apoi am luat o privire bună la produsul pe care îl folosim Împingeți-i unghiile și și-a dat seama de ce. Folosim mașini mari, greoaie, de la magazin, care, în mod evident, speriau ei.

Așa că am făcut trecerea la Hartz Groomer`s Cel mai bun Clippers de unghii. Aceste mașini de tăiere sunt mai ușoare, mai mici și nu-și înghită întregul cui. Sunt recomandate de mai mulți groomi și folosiți în multe saloane, așa că am crezut că le-aș putea încerca. La urma urmei, ea nu se putea comporta mai rău decât a făcut-o cu mașinile originale.

Produsele mele preferate de îngrijire a câinelui

Am fost plăcut surprins pentru că, în cea mai mare parte, folosind noile mașini de tăiere a unghiilor păreau să o calmeze. De asemenea, am învățat o tehnică specială când am luat un curs de îngrijire la un colegiu local care funcționează foarte bine cu aceste mașini de tăiat. Majoritatea oamenilor își aranjează unghiile câinelui ținând pe tampoanele laba lor și aplicând o mică presiune la degetele de la picioare.

În timp ce tăiați unghiile animalelor, nu ar trebui să țineți niciodată laba în acest fel. Modul potrivit de a clipi unghiile unui câine, după cum puteți vedea în imagine în dreapta, ține pasul în spatele încheieturii mâinii. Acest lucru vă ajută să vă dați mai mult control asupra labei, astfel încât să nu tăiați unghiile prea scurte dacă câinele decide să-și tragă laba înapoi și se alunecă din mână.

LEGATE DE: Puneți-vă pupa - instrumente vitale de îngrijire a animalelor de companie pentru locul de muncă

Îmi place foarte mult dimensiunea mai mică a acestora Clippers de câine. Puteți să le manevrați cu ușurință, ceea ce face ca procesul de tăiere cu unghii să fie mai ușor și mai rapid. Un bonus suplimentar este că există un fișier de unghii inclus cu mașinile de tăiere a unghiilor care sunt extrem de utile și o iubesc. Înainte de a găsi acest lucru Set Clipper, Am folosit unul din fișierele mele de unghii pentru a netezi unghiile câinelui după ce le-am tăiat, dar acesta funcționează mult mai bine. Este artizanat pentru unghiile câinelui, care sunt mult mai dure decât unghiile umane, așa că face treaba mai repede și mai eficient.

Produsele mele preferate de îngrijire a câinelui

După ce mi-am tăiat unghiile câinelui la dimensiune, folosesc fișierul de unghii câine, cum aș fi depus propriile unghii și, de asemenea, merg în jurul marginilor unghiilor ei pentru a vă asigura că acestea sunt netede. Cel mai
oamenii și-au tăiat unghiile câinelui și se opresc acolo, ceea ce nu vrei să faci. Marginile jagged ale unghiilor tăiate se pot prinde asupra lucrurilor și a lacrimilor, determinând durerea inutilă a câinelui.

Tăiați unghiile câinelui pentru a vă asigura că nu zgârie nimic, dar dacă nu le depuneți după aceea, ați creat o problemă mai mare. Câinele dvs. poate face mai mult daune când zgârie lucrurile acum pentru că unghiile sale sunt mai clare și mai dur de a fi tăiate, dar nu au fost depuse.

Perfect Coat Șampon fără apă

De asemenea, folosesc șampon fără apă pe câinele meu din cauza alergiei ei la cereale. Multe șampoane conțin cereale, așa că folosesc șampon fără apă doar pentru a fi în siguranță. imi place Perfect Coat Șampon fără apă pentru că miroase mare, se usucă foarte repede, și nu irită pielea câinelui meu.

LEGATE DE: Beneficiile utilizării șamponului de câine fără apă

Produsele mele preferate de îngrijire a câinelui

Am folosit acest brand de mai multe ori în timpul meu Clasa de îngrijire De asemenea, și nu doar pe propriul meu câine. Șamponul fără apă funcționează prin curățarea și dezodorizând haina câinelui și coborârea la piele pentru a-i da un miros frumos proaspăt.

Puteți să-l pulverizați și să o faceți prin acordarea câinelui Bună periaj, Dar prefer să-mi folosesc mâinile. Eu pulverizează un strat de lumină peste tot câinele meu, de la cap la coadă și apoi mă întorc peste haina ei și lucrez cu degetele.

Amintiți-vă că șamponul fără apă este minunat, dar nu poate fi singurul șampon pe care îl utilizați. Groomorii profesioniști spun, de obicei, că, pentru fiecare 3 băi, câinele dvs. devine cu șampon fără apă, are nevoie de o baie cu regularitate Șampon de câine si apa. În acest fel, toată murdăria și furia nu se construiesc în mod continuu în haina lui.

Armele mele de îngrijire secrete

Dintre toate produsele de îngrijire a câinelui pe care le-am folosit vreodată, aceste trei sunt favoritele mele absolute. Ele sunt toate incredibil de simple de utilizat, a lua treaba, iar câinele meu nu se plâng cât mai mult când vine vorba de îngrijire. Recomand foarte mult aceste produse pentru toți proprietarii de câini, chiar dacă este nou la îngrijire.

Doar asigurați-vă că faceți cercetarea dvs. și selectați produsele de îngrijire care sunt recomandate pentru utilizarea cu tipul de acoperire a câinelui. Dacă nu sunteți sigur de ce produse să se utilizeze consultați-vă cu medicul veterinar sau cu un groomer local de câine. Asociații instruiți la un magazin local de animale de companie, mai ales unul care oferă îngrijire la domiciliu, poate fi, de asemenea, capabil să vă ajute.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Produsele preferate de îngrijire a câinelui pro groomer pentru îngrijirea la domiciliu