Revizuire: groom genie wipes dog (2018)

Există atât de mulți câini diferiți sarcini de îngrijire și poate fi foarte copleșitoare pentru ca proprietarii să știe exact ce trebuie să facă pentru a-și păstra animalul curat și sănătos. În timp ce unii câini au nevoie de îngrijire mai intensă decât alții, cel mai bun lucru pe care îl puteți face pentru dvs. și câinele dvs. este să păstrați lucrurile cât mai simple posibil. Produse ca Groom Genie Wipes Dog sunt făcute pentru a face ca câinele să se îngrijească cât mai ușor posibil pe câine și pe proprietar.

Principalul motiv pentru care părinții de companie cumpără șervețele de îngrijire este pentru confortul de curățare și împrăștiere a hainei lui Pooch fără a fi nevoie să le dea o baie tradițională. Îți lupte câinele în cadă și curățați mizeria după o baie este o mulțime de muncă. Dacă câinele dvs. are doar un loc mic de murdărie pe haina lor, ștergându-l cu o ștergere de îngrijire este o opțiune mult mai simplă

Groom Genie Șervețele câinelui și toate celelalte produse similare sunt nu un înlocuitor al băilor tradiționale. Dacă câinele dvs. intră în ceva Sinky sau se distrează jucând în noroi, el va avea nevoie încă o baie tradițională. De fapt, toți câinii ar trebui să fie scăldat în mod regulat - Pentru unele rase, sunt necesare băi săptămânale sau lunare, iar altele pot avea nevoie doar de o baie de câteva ori în fiecare an.

Dacă doriți să vedeți unele produse similare, consultați recenzia produsului pe care am făcut-o pe alte șervețele populare de îngrijire a câinelui:

Groom Genie Wipes Wipes

Groom Genie Wipes DogDupă cum puteți vedea în fotografia de mai sus, aceste șervețele de îngrijire a câinelui vin într-un container foarte convenabil. Cele mai multe produse similare vin într-un înveliș de plastic cu un pop-top (mult ca șervețele pentru copii).

Îmi place recipientul din plastic dur al lui Groom Genie Șervețele câinelui, pentru că le luăm adesea drumeții sau le ținem în mașină. Acest container nu este scos într-un pachet de drumeții și se potrivește perfect în suportul de pahare al mașinii.

Groom Genie Wipes DogÎn timp ce recipientul este bine conceput, nu am fost încântat să aflu că compania nu enumeră ingredientele pe site-ul lor sau pe container. Ei se referă la șervețele ca & # 8216; TOWELETTELE NATURALE PET " De ce nu l-ar lista ingredientele dacă toate sunt naturale? Groom Genie Wipele câine au un miros plăcut, așa că știu că includ mai mult decât apă.

Aceste șervețele sunt, de asemenea, puțin mai mici decât alte produse similare. Ele măsoară aproximativ 6 și # 8243; X 6 & # 8243; și, așa cum veți vedea în recenzia mea video, ei abia îmi acoperă mâinile pete. Ar trebui să utilizați mai mult decât unul pentru a șterge un câine mare.

Groom Genie afirmă că aceste șervețele sunt sigure pentru utilizarea zilnică.

Compania spune, de asemenea, că aceste șuruburi sunt sigure pentru a vă curăța fața și urechile câinelui. Când vine vorba de utilizarea acestor șervețele în zona mai mică, ca fața și în jurul anusului, dimensiunea acestor șuruburi face ca lucrurile să fie puțin mai ușor. În loc să încerce să pliați o ștergere mai mare, acestea sunt dimensiunea perfectă pentru zonele mai mici.

Groom Genie Wipes DogPuteți vedea cât de bine funcționează aceste șervețe în recenzia mea video. Ei trag o mulțime de păr vărsat și sunt minunate pentru ștergerea prafului sau a cantităților mici de noroi. Cu toate acestea, datorită dimensiunilor lor mici și faptului că acestea sunt foarte subțiri, ele nu sunt bune pentru curățarea unor măsuri mai mari sau pentru spălarea substanțelor lipicioase din blana de animale de companie.

De asemenea, demonstrează cât de ușor pot rupe aceste șervețele cu doar degetul meu în videoclipul meu. Plăcuțele brute ale labei câinelui tău și de toenailurile sale sunt susceptibile de a le rupe și ei. Să nu mai vorbim, încercarea de a curăța murdăria încăpățânată poate duce la o ștergere ruptă.

Dacă căutați șervețele mici pentru a avea la îndemână și nu vă așteptați să faceți nici o îngrijire majoră cu ei, aceste șervețele vor face treaba. Puteți achiziționa un container de 50 (cum ar fi cea prezentată în comentariul meu) pentru 7 USD.54 pe Amazon. De asemenea, puteți obține un pachet de 100 într-un înveliș de plastic cu un pop-top (mult ca șervețele pentru copii) pentru $ 10.78.

Citiți următorul: 48 moduri de a economisi bani pe îngrijirea, formarea și consumabile câinilor

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: groom genie wipes dog (2018)