Interviu: sfaturi și trucuri pentru formarea câinilor de familie

Trucuri pentru formarea câinilor de familie

În fiecare săptămână am ocazia să vorbesc cu un expert În industria animalelor de companie și în această săptămână am fost destul de norocos să am o conversație cu Paul Emerson, CPDT-KA (antrenor certificat pentru câini de companie - cunoștințe evaluate).

Paul este co-fondatorul Formarea câinilor de familie, O facilitate pozitivă de formare a câinilor fără forță în Massachusetts. Pavel lucrează cu câini din 1977, ceea ce a cumpărat primul său câine de munte Bernese.

Am fost surprins să aflu că Pavel nu a crescut cu câini. De obicei, oamenii care lucrează cu câini au fost în jurul lor întreaga lor viață. Pasiunea pentru canini este instilată la ei la o vârstă fragedă și găsesc o modalitate de ao transforma într-o carieră. Pavel a achiziționat de fapt primul său câine ca adult.

Povestea lui Pavel & # 8230;

Paul Emerson a început să pregătească câini profesional în 1991 și a fondat formarea câinilor de familie în 2008. Când examenul pentru atingerea statutului de formator de câini profesioniști certificați a fost oferit pentru prima dată în toamna anului 2001, Paul a fost unul dintre primii care o transmite.

El își păstrează certificarea activă prin participarea la educația continuă pentru a rămâne curentă cu cele mai recente cunoștințe și abilități în industria de formare a câinilor.

Paul este un fost președinte al Clubului de câini de munte din Bernese din Valea Nashoba (BMDCNV), care acoperă statele din New England. El este, de asemenea, un președinte de salvare trecut al BMDCNV și a fost și primul proiect de președinte al Clubului de Munte Bernese Munte al Americii.

În prezent, Pavel este un membru profesionist al Asociației câinilor de animale de companie, președintele de resurse de formare pentru BMDCNV și a fost un proiect de judecător de lungă durată pentru Clubul de Munte de Munte Bernese din America.

În plus, el este, de asemenea, un club american Kennel Canine Evaluator de cetățeni și un membru al cu adevărat câine prietenos (TDF). TDF este o organizație națională care promovează Metode de formare non-violente. El a co-fondat formarea de câini de familie cu urmează formator Bridget coboară.

TREBUIE CITIT: 10 trucuri de antrenament de câine psihologic

Sfaturi importante și trucuri pentru formarea câinilor de familie

Sfaturi și trucuri pentru formarea câinilor de familie

Am vrut să sari în conversația cu Pavel vorbind despre copii și câini. Pentru că el lucrează cu atât de multe familii, el vede o mulțime de dinamică diferită și a avut o mulțime de experiență care lucrează împreună cu Câini și copii. Este important ca familiile să fie pe aceeași pagină atunci când aduceți un câine în casa lor.

Unul dintre cele mai bune sfaturi pe care Pavel mi-a împărtășit-o Asigurați-vă că aveți timp pentru un câine dacă vă gândiți să adoptați unul.

De multe ori familiile nu își dau seama de angajamentul de timp pe care un nou câine îl va cere. În funcție de vârstele copiilor și de programul familiei, ei nu pot avea suficient timp liber pentru a se dedica unui câine.

Dacă vă plângeți deja că viața ta este prea ocupată, șansele nu veți avea timp pentru un câine. Dacă doriți să adoptați una, va trebui să sacrificați unele dintre angajamentele dvs. anterioare.

Familiile cu copii sunt de obicei foarte ocupați. Există funcții școlare, evenimente sportive și angajamente sociale pe care trebuie să le urmeze. Șansele sunt părinții petrec deja cea mai mare parte a zilei la locul de muncă, iar copiii au plecat probabil la școală timp de cel puțin 8 ore.

Tot timpul petrecut departe de casă nu este un mediu bun pentru a aduce un câine în. Pavel mi-a spus că 8 ore este maximul absolut pe care un câine ar trebui să rămână acasă într-o cutie de câini sau de el însuși. Ceva mai mult decât atât, iar câinele devine prea mult timp în timpul zilei.

Acest lucru va crea un câine distructiv, fie un câine supraponderal. Câinele dvs. are nevoie de activitate pe tot parcursul zilei. Dacă veți pleca mai mult de 8 ore, ar trebui să angajați un câine Walker, Pet Sitter sau să vă luați puii în timpul îngrijirii. Dacă acest lucru nu este fezabil pentru bugetul dvs., atunci probabil că nu este momentul potrivit pentru a obține un animal de companie.

LEGATE DE: Respectați-vă echipamentul de antrenament pentru câini FIDO - Humane

Câini de formare cu copii

Sfaturi și trucuri pentru formarea câinilor de familie

Dacă intenționați să faceți antrenament câinele dvs. o afacere de familie și într-adevăr ar trebui, trebuie să luați în considerare nevoile atât copilul cât și câinele. Copilul va fi capabil să se ocupe de câine pe o lesa? Șansele sunt că un copil de 7 ani nu va putea să stea pe o nouă formă.

De asemenea, trebuie să vă gândiți la nivelul abilităților copilului dvs. În mod obișnuit, Pavel nu lăsa copiii pe podea să antreneze un câine dacă nu au cel puțin 12 ani. Desigur, uneori un copil de 9 sau 10 ani este capabil de slujbă, dar Depinde de copil și de câine.

Despre ce vorbim Câini de formare cu copii, Pavel a spus ceva care mi-a ieșit într-adevăr. El a spus că copiii care învață să fie responsabili pentru un câine care cresc înțelegerea a ceea ce este ca să fie responsabil pentru o altă ființă vie ca adult.

Copiii care iau parte la creșterea câinilor de familie învață empatie și compasiune pentru alții.

Dacă discutați despre adoptarea unui câine pentru că aveți copii, gândiți-vă la toate lucrurile pozitive Copilul tău va primi din relație. Copiii ar trebui să ajute la fiecare aspect al creșterii câinelui, nu doar de formare. În funcție de vârsta copilului dvs., ei ar putea fi responsabili pentru hrănirea câinelui, periajul câinelui sau mersul pe câine.

Pavel a explicat că, dacă copilul dumneavoastră dorește un câine, atunci ar trebui să fie de așteptat să fie responsabili pentru câine într-o anumită măsură. Desigur, acest lucru va varia în funcție de vârsta câinelui tău.

Paul mi-a spus că atunci când copiii vin la cursurile sale de formare, le permite să fie la fel de implicați deoarece sunt dispuși să fie adesea. Adesea participă la 10 sau 15 minute și apoi iau o pauză.

Mai multe videoclipuri de sfaturi:

Sfaturi pentru găsirea unui antrenor de câini

Sfaturi și trucuri pentru formarea câinilor de familie

Primul lucru este primul, Nu așteptați prea mult timp! Pavel mi-a explicat că cu cât un câine mai lung se angajează într-un comportament nedorit, cu atât mai dificil va fi să-l antrenezi că comportamentul nu este acceptabil.

În toți anii pe care el a fost pregătit, el spune că nu există nici un comportament pe care îl simte că nu puteți corecta, dar cu cât așteptați mai mult, cu atât va dura o pregătire mai lungă.

Când căutați un antrenor de câini, Pavel spune să se uite mai întâi la acreditările lor. Acestea ar trebui să fie un antrenor certificat și cele mai multe organizații profesionale în care fac parte, cu atât mai bine. De asemenea, cereți referințe. Orice antrenor de renume vă va putea oferi mai multe referințe.

De asemenea, am avut o conversație îndelungată despre antrenamentul disponibil la Magazine Big Box. Lucrul pe care trebuie să-l amintiți este că formarea este doar un aspect foarte mic al afacerii. Focusul principal al companiei este vânzarea produselor de companie - formarea este doar o comoditate pe care o oferă pentru clienții lor.

Când vine vorba de instruirea unui câine, consistența este esențială. Lucrul cu un antrenor certificat este cea mai bună opțiune.

Este mult mai înțelept Găsiți un antrenor de câini certificați. Câinii de formare este accentul lor principal. Acesta este singurul lucru pe care l-au pus timpul și energia, spre deosebire de magazinele mari de cutii care au multe alte lucruri pe farfuria lor. Cea mai mare problemă cu Magazinele Big Box este controlul calității.

Dacă găsiți un antrenor certificat, cum ar fi Paul, veți primi aceleași informații, iar câinele dvs. va primi același tip de instruire în fiecare zi când vă întoarceți. La Magazine Big Box, ei angajează mai mulți formatori de câini și toți vor avea opinii și opinii diferite cu privire la modalitatea corectă de a instrui un câine.

Aș vrea să iau acest timp să mulțumesc Paul Emerson pentru a vorbi cu mine despre formarea câinilor. Asigurați-vă că verificați Formarea câinilor de familie Pentru mai multe informații despre instruire. Ei au o listă de resurse excelente disponibile pentru părinții de companie care nu sunt în zona Massachusetts.

Citiți următorul: 16 cei mai buni câini pentru familii cu copii

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Interviu: sfaturi și trucuri pentru formarea câinilor de familie