Cum să înveți un câine să vorbească

Cum să înveți un câine să vorbească

Instruirea câinelui Are o mulțime de beneficii. Îmbunătățirea comportamentului lor, consolidarea legăturii dintre voi doi, menținându-vă creierul ascuțit și pur și simplu să se manifeste că sunt trei dintre cele principale! Când oamenii primesc mai întâi începutul acestui drum, sunt susceptibile de a începe cu comenzi de bază, cum ar fi "Sit" și "Stay", dar sunteți gata să vă deplasați pe comanda "Vorbiți"?

Există o mulțime de beneficii directe pentru a controla vocalizările câinelui dvs. Puteți ajuta la prevenirea oricărei probleme de lătrat și limitarea zgomotului la momentele în care cereți-o. De asemenea, puteți obține câinele dvs. pentru a vorbi dacă vă aflați spunând că câinele meu nu va lăuda. Vorbind, de asemenea, vine cuplate cu o comandă "liniștită", care este utilă atunci când câinele dvs. devine prea excitabil. Deci, hai să mergem prin câțiva pași care vă pot ajuta în cum să-ți înveți câinele să vorbească.

Omul și câinele husky merg în parc

Ghid de vorbire cu câine pas cu pas

  • Pasul unu: Ia câinele tău emoționat

Pentru a-ți instrui câinele în comanda de vorbire, veți avea nevoie să le faceți emoționați în primul rând. Puteți face acest lucru prin a vă încânta și obțineți câinele dvs. pentru a vă potrivi cu entuziasmul dvs. Câteva moduri pe care le puteți amplifica nivelurile de entuziasm includ jucând câteva jocuri de mare energie, cum ar fi o remorcare de război sau Fetch. În esență, încercați să obțineți câinele dvs. suficient de încântat încât vor face niște lătrat.

În legătură cu o postare: Mașini automate de preluare

  • Pasul al doilea: Arătați-vă câinelui un tratament

Acum, veți avea nevoie de un obiect care va provoca o coajă de la câinele dvs. Poate că acest lucru ar putea fi unul din favoritul lor jucării pentru câini, o minge sau o Dog tratat. Va trebui să le arătați, dar nu oferiți-o încă. În schimb, îl puteți ascunde rapid în spatele tău. Câinele dvs. poate începe să facă un sunet scârțâitor când obiectul interesant dispare, astfel încât să îl puteți arăta din nou.

  • Pasul trei: recompensați lătratul

În timp ce acest lucru poate părea ca un comportament contraintuitiv, acum trebuie să recompenseze lătratul câinelui tău. Sperăm că jocurile cu energie înaltă și vederea unui tratament ar fi trebuit să majoreze șansele pe care le vor lăuda. Pentru a face asocierea în mintea lui Pooch, trebuie să spui ceva pozitiv ca "da" sau "bun" în tonul potrivit al vocii. Vă puteți recompensa câinele cu tratamentul sau obiectul dorinței lor. Dacă vă strălucești să-ți scoateți câinele, o posibilă soluție este să vă lămâie cineva. În timp ce vă puteți simți puțin prostie, pot începe să copieze comportamentul.

  • Pasul patru: Liniați coaja cu o comandă

Acum, a venit timpul să vă conectați la latrarea câinelui cu o anumită comandă sau semnal de mână. Mulți oameni aleg să folosească comanda simplă "vorbesc" chiar înainte de el sau ea. Abordarea semnalului de mână este populară, deoarece acestea sunt recunoscute de canini. Trebuie doar să vă asigurați că alegeți ceva unic. În curând, câinele tău ar trebui să învețe că lătratul este ceea ce vrei de la ei. Unele Pohes vor înțelege de la doar câteva asociații, în timp ce alții vă vor cere să lucrați doar puțin mai greu decât asta.

  • Pasul cinci: repetiție, repetare, repetare

Unul dintre principiile fondatoare ale formării câinilor este că trebuie să fiți consecvenți și să vă repetați acțiunile din nou și din nou până când houndul dvs. o primește. Continuați să repetați succesiunea instrucțiunilor pe care le-am discutat mai sus. În curând, ar trebui să puteți folosi comanda fără a fi nevoie de necesități și câinele dvs. se va lăuda pentru dvs. De asemenea, ar trebui să încercați să eliminați tratamentele, deoarece acestea pot ajunge să vă distragă atenția și încetinirea timpului în care răspund. Puteți începe treptat să creșteți numărul de comportamente corecte înainte de a vă oferi un tratament. Celălalt lucru pe care îl puteți face este să prelungiți timpul de timp înainte de a da recompensa. De asemenea, încercați să utilizați alte lucruri decât alimentele. De exemplu, încercați să vă lăudați pooch-ul, mângâindu-le, jucând cu ei și pur și simplu le arătați dragostea și atenția pe care o merită.

  • Pasul șase: practică în diferite situații

Când credeți că câinele dvs. devine bun vorbind, acesta este momentul potrivit căruia îi puteți încerca cu adevărat în situații diferite, cu o varietate de distragere în fața lor. Demonstrează noua abilitate a câinelui tău în fața prietenilor tăi și în public unde sunt mult mai multe lucruri în jurul tău. De asemenea, este posibil să aveți nevoie să vă perfecționați abilitățile câinelui. Când povestea ta vorbește, ei ar trebui să-l scoată de câteva ori. Nu vrei ca ei să păstreze la lătrat și la lătrat fără sfârșit! Este posibil să puteți opri o oprire prin adăugarea unei alte comenzi la sfârșit care vă permite ca câinele să știe că este timpul să vă opriți. Un simplu "nu mai" este concis și la punct. Trebuie să fiți atenți că nu porniți comanda de discuție în lătratul problemei.

Sfaturi suplimentare

Dacă aveți nevoie de câteva indicații suplimentare, există una sau două puncte suplimentare care se pot dovedi a fi utile. În timp ce poate părea evident, este încă demn de menționat, totuși. Nu trebuie să răsplătiți lătrat dacă nu ați îndrumat în mod specific câinele să vorbească. Acesta este un fel de comportament care este probabil să ducă la lătratul problemei menționate mai sus. După cum am menționat mai sus, încercați să vă tăiați scurgerea câinelui dvs. doar la un singur sau un cuplu.

O altă posibilitate este să încercați Curs de antrenament de clicker. Aceasta este o tehnică populară care implică folosirea sunetului unui clicker pentru a lăsa câinele dvs. să știe când au făcut ceea ce trebuie. Mulți oameni cred că funcționează ca sunetul pe care îl face este diferit de vocea voastră și pooochul dvs. poate dezvolta cu ușurință o asociere cu ea.

Ați putea dori, de asemenea: Clickers de antrenament de câine

Predarea comenzii "liniște"

Mulți oameni decid că cel mai bun lucru de făcut este să începeți cu o comandă "liniștită" înainte de a-și învăța câinele să vorbească. La urma urmei, cei doi ar trebui să meargă mână în mână. Dacă câinele dvs. este foarte tare, are sens că începeți cu acesta. Ca de obicei, veți avea nevoie de o mulțime de tratamente gata să plece. Înainte de a da orice tratamente, trebuie să vă asigurați că le oferiți numai în momentele liniștite. Unii oameni preferă să folosească un clicker atunci când fac acest lucru, în timp ce alții preferă să se bazeze pe o comandă "da". Este posibil să trebuiască să începeți cu doar un moment de liniște, înainte de a putea începe să recompensați momentele mai calme.

Împreună cu recompensele, va trebui să adăugați o comandă simplă "liniște". Trebuie să vă asigurați că sunt confortabil cu comportamentul, înainte de a vă deplasa încet tamponul înapoi până când îl oferiți înainte de comportament. În curând, câinele dvs. ar trebui să înceapă să afle că el sau ea va primi doar o recompensă când nu se face nici un sunet.

Motive pentru a vă învăța câinele la coajă

Acum că v-am dat un simplu ghid pas cu pas cu privire la modul de a vă învăța câinele să vorbească, puteți căuta câteva motive pentru care ați dori să faceți acest lucru în primul rând. Ei bine, cu siguranță vine cu partea sa de avantaje în asigurarea unei relații armonioase între voi doi.

  • Câinele dvs. poate comunica mai bine

Deși nu este încă nimic, care va depăși în mod adecvat decalajul dintre vocalizările câinilor și vorbind omul, învățând câinele să vorbească poate ajuta în anumite situații, cum ar fi să vă informați când trebuie să meargă afară pentru a folosi baia. Acest lucru poate ajuta la prevenirea oricăror accidente în interior. Rețineți că acest lucru este probabil să solicite câteva sesiuni de formare suplimentare înainte ca câinele dvs. să învețe că trebuie să ceară să fie lăsați în aer liber.

  • Quieten în jos câinele tău

Când câinele dvs. a devenit destul de adept la a vorbi, puteți folosi această tehnică pentru a-și ajusta lătratul. De exemplu, dacă au o coajă prea dură sau puternică, puteți înmuia acest lucru, învățându-i să șoptească. De asemenea, puteți să le tăceți cu totul cu o comandă "liniștită".

  • Învățați câinele dvs. să anunțe vizitatorii

Mulți câini vor merge nebun când vizitatorii sosesc oricum, dar învățându-i la coajă într-o manieră controlată poate fi utilă pentru securitatea la domiciliu. Din nou, este probabil ca o pregătire suplimentară să fie necesară pentru a avea succesul pe care îl căutați.

Gândurile finale

Învățând câinele dvs. Comanda "Vorbiți" este o tehnică simplă, dar este una care se va dovedi a fi neprețuită în viitorul dvs. relații împreună. Sperăm că ghidul pas cu pas mai sus vă ajută în căutarea dvs. de a face acest lucru. De asemenea, puteți să vă învățați câinele dvs. "liniște" comanda ca o modalitate de a controla în continuare vocalizările. Creșterea numărului de comenzi din repertoriul câinelui dvs. ajută la eliminarea oricărui comportament problematic, precum și consolidarea legăturii dintre voi doi.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să înveți un câine să vorbească