Interviu: sfaturi de formare pentru câini de la dr. Roger mugford

Sfaturi de instruire pentru câini de la dr. Roger Mugford

Ce tratament! În această săptămână am ajuns să vorbesc cu Avocatul de bunăstare a animalelor de renume mondial, educator și autor Dr. Roger Mugford. El a fost numit de mult timp psihologul de animale din Marea Britanie și el este și un pionier în terapia comportamentală pentru animale.

După cum vă puteți imagina, având șansa de a intervieva, a fost o mare oportunitate! Sunt recunoscător Dr. Mugford pentru a lua timp din programul său foarte ocupat pentru a împărtăși câteva sfaturi de antrenament câine cu mine.

Sfaturi de instruire a câinilor de la Dr. Robert Mugford

Dr. Cariera lui Mugford a condus-o în jos câteva căi foarte interesante. El a condus inițiativele de bunăstare a animalelor în întreaga lume și chiar a avut ocazia să formuleze pachetul de Corgis Regina Elizabeth II!

L-am întrebat despre asta și îți voi spune totul mai târziu în acest post.

Formarea câinilor este consumatoare de timp, necesită o mulțime de răbdare și se poate dovedi a fi frustrant uneori. Cu toate acestea, promit că nu veți regreta niciodată să luați timp să vă antrenați în mod corespunzător companionul de canine. Veți culege beneficiile acestei formări pe tot parcursul vieții câinelui dvs. și vă va face atât viața, cât și viața sa mai plăcută.

TREBUIE CITIT: 10 trucuri de formare a câinilor bazate pe știință

Interviu: sfaturi de formare pentru câini de la dr. Roger Mugford

Sfaturi de instruire a câinilor de la Dr. Robert Mugford

În primul rând, permiteți-mi să vă dau un pic de fundal pe dr. Mugford. În 1979 a fondat Centrul de comportament al animalelor (în u.K.). Această facilitate este dedicată câinilor de formare. Până în prezent, mai mult de 80.000 de animale de companie și familiile lor au beneficiat de serviciile oferite de centru.

În același an, a înființat și el Compania de animale marca. Prin brand, el a inventat și a dezvoltat o serie de produse care au revoluționat modul în care oamenii își antrenează animalele de companie.

HALTI HEAD CULLER®  și Pet Corrector®  Instrumentul de instruire auditivă se numără printre aceste produse. Ambii s-au dovedit a fi atât de reușită în formarea câinilor pe care concurenții au încercat adesea să le reproducă. Desigur, nimeni nu se va potrivi calității și eficacității lucrurilor reale.

Dr. Mugford este, de asemenea, câini pentru patronul cu handicap, cancer și detectarea bio-detectare a câinilor și Asociația Mondială a Asociației pentru Realizarea Premiului Realizări pentru Realizări.

El este mândru să mențină o legătură cu patrimoniul său de agricultură Devonshire, de asemenea. De aceea locuiește la ferma Ruxbury, unde îi pasă personal de o turmă de 70 de bovine de sudul Purebred South Devon, cai, llamas, 100 de oi și, desigur, Pachetul personal de câini.

Compania de animale

Audiere și # 8220; Compania de animale & # 8221; poate să nu însemne prea mult pentru dvs., ci pentru experți în domeniul sănătății animale, este unul dintre cele mai cunoscute centre de formare și comportament a animalelor din lume. Se bazează pe o fermă de lucru de 100 de acri din Surrey, Anglia.

Acasă la Centrul de comportament al animalelor, care a fost, de asemenea, fondată de dr. Mugford, centrul este specializat în toate nivelurile de formare pentru câini. Acestea oferă, de asemenea, consultări de comportament și recomandări veterinare. Ca și cum nu ar fi fost suficiente, ei se specializează în rezolvarea problemelor juridice care implică animale de companie, atât în ​​și în afara instanței.

Citiți și: 5 cele mai bune formare de câine tratează pentru a instrui rapid câini și pui adulți

Sfaturi de instruire a câinilor de la Dr. Robert Mugford

Compania de animale studiază în mod constant și dezvoltă noi Produse pentru a ajuta la rezolvarea unei varietăți de probleme legate de comportamentul animalelor de companie. Deoarece există, de asemenea, un flux constant de animale în centru, ele au, de asemenea, o bază excelentă pentru a testa aceste produse.

Principala unitate a companiei a fost întotdeauna de a dezvolta produse care ajută proprietarii și animalele lor de companie să găsească o viață îmbogățită și să îmbunătățească bunăstarea animalelor. Ei cred cu tărie că produsele lor trebuie să îmbunătățească bunăstarea animalelor de companie, precum și să-și ajute proprietarii.

De exemplu, HALTI HAPOLOLAR a fost conceput pentru a oferi proprietarului control eficient atunci când mergând câinii lor fără a provoca dureri sau deteriorarea zonei de gât delicate ale câinelui.

De ce este o pregătire adecvată atât de importantă?

Ți-am spus deja că o pregătire adecvată va fi consumatoare de timp. Poate fi, de asemenea, frustrant uneori. Deci, de ce este atât de important? Cu o formare minimă câinii noștri se vor maturiza în cele din urmă și ne ascultă pe cont propriu, dreapta? GRESIT!

Dr. Mugford și-a explicat conceptul de ascultare pentru mine și merge așa:

Conceptul meu de ascultare este că comportamentul și atitudinea generală a câinelui sunt frumos integrate cu stilul tău de viață, el îți îndeplinește așteptările rezonabile și este conformă cu semnele obișnuite de control - în plus față de a fi fericit, desigur.

Care a spus, Antrenamentul de ascultare este esențial Când vine vorba de a cultiva o relație sănătoasă a animalelor și creșterea unui animal social. Bazele - stai, stai, jos, vino, călcâi - ajută la formarea unui bun însoțitor. Ei vor face, de asemenea, viața ta mult mai ușoară pe termen lung, încredere în mine!

LEGATE DE: Top 10 cele mai bune coliere de antrenament de câine seif pentru câini

Sfaturi de instruire a câinilor de la Dr. Robert Mugford

Există un motiv pentru care familia noastră pune timpul și efort în pregătirea corectă a câinilor noștri - pentru că mulți ani în urmă nu am făcut-o. Am avut un câine fără abilități sociale și nu a avut nicio idee cum să se comporte.

Prietenii și familia noastră s-ar rătăci când i-am cerut să-l privească în timp ce eram în afara orașului și sunt pozitiv că suntem cei mai dispariți părinți la Parcul de câine.

Consistența este cheia pentru a instrui un câine tânăr, dar în timp ce se maturizează, ei devin capabili să se ocupe de modificările aduse regulilor jocului sau chiar la regulile rezervate.& # 8221; - Dr. Roger Mugford

S-ar putea să credeți că formarea este doar pentru ocazii oficiale și că ceea ce se întâmplă între ele nu contează.Dr. Mugford mi-a explicat că tot ceea ce faci cu câinele tău are un efect asupra comportamentului său ulterior.

În realitate, fiecare moment și activitate vă oferă o oportunitate pentru a-ți instrui câinele, sau pentru el să învețe lucruri pe care le-ai face mai degrabă el.

INTERVIU: Sfaturi și trucuri pentru formarea câinilor de familie

Metode de instruire pentru câini

Există multe metode diferite pe care le puteți utiliza pentru a vă antrena câinele, dar cum știți care este cea mai bună opțiune? Dr. Mugford mi-a vorbit despre câteva metode umane de antrenament și când fiecare este adecvat să se folosească cu câinele dvs.

Sfaturi de instruire a câinilor de la Dr. Robert MugfordCurs de antrenament de clicker

Această metodă se bazează pe livrarea unui sunet clar, simplu, la momentul precis, un câine este văzută pentru a efectua acțiunea "dreapta". El va învăța să asocieze clicul cu comportamentul.

Clicurile sunt accesibile și vin într-o varietate de forme și dimensiuni, dar principiul este întotdeauna același - produc un sunet care nu va fi confundat cu nici un alt zgomot. Ca o alternativă la un clicker, puteți să faceți clic cu limba sau degetele.

Formarea vizată și utilizarea lui Lures

LEGATE DE: Cel mai bun câine tratează recenzia

Instruirea câinelui dvs. pentru a urma capătul unui baston sau "baghetă" cu nasul său vă va oferi o mulțime de putere de antrenament suplimentar.În cele din urmă, câinele dvs. va efectua sarcini noi și mai solicitante.

Prima etapă este de a avea abordarea câinelui și de a mirosi o plută de vin cu carne de masă la baza baghetei, apoi faceți clic pe și dați-i un tratament. Odată ce ați repetat acest lucru de mai multe ori, câinele dvs. va învăța că trebuie să urmeze bastonul pentru a obține salariul unui clic și tratați.

Dr. Magford spune că această tehnică este folosită de formatori profesioniști care au nevoie de câini pentru a efectua sarcini cu adevărat complexe, cum ar fi deschiderea ușilor pentru utilizatorii de scaune cu rotile și ghidul orbului.

Semnale de mână

Câinii învață cu ușurință să răspundă la semnale de mână, ceea ce poate însemna orice de la "veni" sau "preluați" pentru a "intra în mașină". În plus, câinii sunt mai atenți la semnalele vizuale decât la vocea noastră, deci este sensibil să combinați cele două.

Sfaturi de instruire a câinilor de la Dr. Robert MugfordHALTI de antrenament

Colierele de cap au dat proprietarilor mai puțin capabili să meargă câini puternici. Nu este necesară o verificare dură de la proprietar, iar câinele învață curând că plimbările sale vor fi cele mai confortabile dacă se desfășoară pe un plumb slab.

Dr. Magford spune că opinia sa rămâne că gulerele de cap sunt utilizate cel mai bine ca un instrument interimar de formare nu ca o soluție permanentă.

Odată ce ați terminat în mod corespunzător animalul dvs., ar trebui să începeți să lucrați cu el folosind un avantaj standard.

Antrenamentul câinilor la domiciliu

Majoritatea proprietarilor de câini nu își pot permite Lucrați cu un antrenor profesionist de câini. Dr. Mugford are câteva sfaturi pentru cei dintre noi care nu sunt capabili să plătească un profesionist pentru a ne antrena animalele de companie. El spune că există multe ajutoare de formare de înaltă calitate, cum ar fi cărți, DVD-uri și resurse online disponibile.

Trebuie doar să aveți grijă să alegeți surse fiabile.

Dacă sunteți în căutarea unei cărți minunate pentru a vă ajuta să înțelegeți mai bine modalitatea potrivită de a vă antrena partenerul Canine, recomand Dr. Cartea lui Mugford Câinele perfect.

Este o resursă cuprinzătoare a proprietarului câinelui, deoarece descompune tehnicile de formare, comenzi esențiale și provocări de formare. Această carte oferă, de asemenea, o perspectivă asupra comportamentelor câinilor, nevoilor stilului de viață, selecția alimentelor și multe altele.

Dr. Mugford spune, de asemenea, că proprietarii de animale de companie pot căuta mai multe resurse online pentru sfaturi și tehnici de instruire. Cu toate acestea, după cum sa menționat anterior, răbdarea, consistența și adaptarea este esențială atunci când instruiți câinele pe tot parcursul vieții sale.

Acum, am promis că vă voi spune mai multe despre Corgisul Reginei. Aceasta a fost partea mea preferată a interviului! Îmi place să-i văd pachetul de corgis. Ele sunt adorabile și cred că este grozav că cineva cu un statut de celebritate în calitate de regină Elizabeth al II-lea face tot timpul să se bucure de animalele de companie.

Dr. Mugford a instruit pachetul de Corgis de la Queen Elizabeth II. Într-un interviu pe care la dat Magazine de oraș și țară Anul trecut, el a comentat că:

Am fost puternic impresionat de conducerea reginei a câinilor ei. Câinii sunt instruiți să răspundă altor membri ai gospodăriei, deoarece atât de des regina și soțul ei, ducele lui Edinburgh, sunt departe de călătorii de origine; astfel încât un menajeră sau un majordom trebuie să stea în familia regală. Câinii dorm în casă cu familia regală și cu siguranță sunt bine hrăniți! Contextul și conținutul meselor lor este foarte important pentru Majestatea ei, care croind ceea ce sunt hrăniți la vârsta lor, nevoile clinice și așa mai departe. - Dr. Roger Mugford

Aș vrea să iau acest timp să mulțumesc Dr. Roger Mugford Pentru a vorbi cu mine despre cariera lui uimitoare și împărtășind sfaturile de formare pentru câini. Asigurați-vă că verificați Compania de animale Pentru mai multe informații despre comportamentul și formarea câinilor.

De asemenea, puteți găsi toate produsele lor inovatoare și câteva sfaturi pentru a face față celor mai frecvente probleme de comportament canine, cum ar fi agresiunea, lătratul și chiar comportamentul distructiv.

Citiți următorul: Cum să antrenezi un câine să se răstoarne

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Interviu: sfaturi de formare pentru câini de la dr. Roger mugford