Coliere electronice de formare a câinilor: cum să le folosiți în siguranță

Infamul de colare electronice de antrenament de câine poate provoca disconfort scurt atunci când proprietarul câinelui împinge un buton pe un dispozitiv la distanță, dar ele pot fi un instrument eficient de instruire. Ei ar trebui să fie doar o mică parte a unei rutine cuprinzătoare de formare, deși. Un Guler de instruire a câinilor electronice este destinat utilizării ca sistem de livrare a corecției, ca o remorcă rapidă pe o lesă.

Disclaimer: Acest articol nu aprobă sau respinge utilizarea colierelor de formare pentru câini. Scopul acestui post este de a familiariza proprietarii de câini cu utilizarea de coliere de antrenament pentru câini, cum funcționează și cum să le folosească în siguranță în cazul în care decideți să optați pentru această metodă de formare câinilor.

Nu uitați să nu utilizați niciodată un guler de antrenament de câine înainte de a primi o opinie profesională cu privire la modul în care poate afecta câinele dvs. specific. Și înainte de a săpăm în articolul cu privire la utilizarea colierelor de formare a câinilor electronice, există câteva lucruri pe care toți proprietarii de câini trebuie să țină în minte:

  • Învățați despre subiect. Colierele de formare pentru câini rămân un produs controversat și, prin urmare, fiecare proprietar de companie trebuie să se familiarizeze mai întâi cu argumentele pro și contra de a utiliza acest dispozitiv. Consultați mai mulți experți, veterinari și formatori pentru a primi o viziune obiectivă, bazată pe știință asupra problemei.
  • Asigurarea calității produselor. Există o mulțime de gulere electronice de formare a câinilor electronice disponibile pentru cumpărare astăzi. Este absolut vital să se folosească numai granulele de antrenament de înaltă calitate, care au fost testate și dovedite pentru a lucra exact ca ei ar trebui să se presupună.
  • Instruirea în primul rând. În mod similar cu multe alte metode de instruire a câinilor, atunci când se utilizează gulere electronice de antrenament de câine necorespunzător, există întotdeauna o șansă de a vă dăuna animalului de companie. Toți proprietarii de câini trebuie să fie bine educați cu privire la modul în care aceste dispozitive funcționează, precum și cum să le folosească, când și exact în ce scop în timpul procedurii de instruire.
  • Nu este singura opțiune. În ciuda opiniei populare, nu toți câinii sunt aceleași și există multe variabile, cum ar fi rasa, ADN-ul și temperamentul care vor avea un impact asupra capacității lor de a învăța și de a fi instruiți. Întotdeauna amintiți-vă că există și alte metode de formare Proprietarii de câini pot explora înainte de a utiliza gulere de șoc de câine.

Câini de formare cu gulere electronice

Pe partea de sus a ceea ce se spune mai sus, recomandăm ca toți părinții de companie să citească interviul nostru recent cu un bine-cunoscut antrenor de câini profesioniști James Hamm pe Cum să în siguranță Trenuri de tren folosind coliere de antrenament pentru câini. În acest articol, James oferă o explicație detaliată cu privire la motivul pentru care produsul rămâne controversat și modul în care profesioniștii folosesc coliere de formare pentru câini pentru a instrui canini într-o manieră sigură.

Coliere electronice de formare a câinilor: Cum să le folosiți în siguranță

Cum se utilizează gulere de câine de șoc

Tipul de șoc livrat de un guler electronic de antrenament de câine (cunoscut și sub numele de e-guler, guler de șoc de câine, etc.) Este similar cu șocul static dat de o lampă de casă când atingeți-o după ce vă frecați picioarele pe un nou covor. Asta sunt ceea ce sunt proiectați să facă.

Ei nu sunt ca un taser care scade câinele la pământ, deși unii dintre ei pot livra foarte mult Șoc puternic. Ei nu ar trebui să fie niciodată atât de mari încât câinele strigă în durere atunci când este dat o corecție. Coliere electronice de formare a câinilor ar trebui NU să fie folosit ca o pedeapsă.

E-Colierele multifuncționale sunt un guler electronic de antrenament care oferă armătură pozitivă și armătură negativă. Ele sunt preferabile pentru unul care șocă doar câinele. Acest tip de guler electronic oferă tonuri de beeping care pot fi utilizate pentru armarea pozitivă, vibrațiile care primesc atenția câinelui și șocul static pentru corecții.

LEGATE DE: Nu mai multă durere: cele mai bune alternative la colierele de șocuri de câine

Veți dori să utilizați un guler electronic care este adecvat pentru câine și situația. Câini de vânătoare iar câinii care sunt adesea lăsați să se desprindă pe terenuri mari vor avea nevoie de un guler electronic cu un interval de lungă distanță.

"Un antrenor bun de câini nu are nevoie să pedepsească câinii, pentru că au învățat câinele ce să facă, a învățat câinele cum să o facă, a ținut răspunderea câinilor, și, dacă este necesar, a corectat-o ​​atunci când a luat o decizie greșită. Pedeapsa nu este niciodată implicată."- James Hamm, antrenor de câini certificați [sursă]

Un guler electronic și la distanță cu o gamă de 500 până la 1.500 de metri este cel mai bun pentru o astfel de comunicare la distanță. Câini care sunt instruiți în casă sau în curte unde nu sunt niciodată mai puțin de 400 de metri distanță, nu au nevoie de sistemul mai scump, cu rază lungă de acțiune.

De asemenea, va trebui să obțineți un guler electronic adecvat de mărime. Un mare shephard german sau Rottweiler va necesita, desigur, un guler mai mare decât un spaniel mic sau un beagle. Un guler mai larg va fi mai robust și de lungă durată pentru un câine de rasă mare. Un colier Asta este numai .La o lățime de 5 până la 1 inch va fi mult mai confortabilă pentru un câine mai mic.

Rețineți că majoritatea gulerelor electronice sunt impermeabile. Cu toate acestea, dacă gulerul e va fi pus pe un câine care îl va purta în aer liber în ploaie, în timp ce vânează sau în timp ce alerga pe pământ cu iazuri și fluxuri, face absolut sigur că gulerul este impermeabil înainte de ao cumpăra. Există unele e-gulere care nu sunt numai impermeabile, ele sunt complet submersibile până la o anumită adâncime.

Setări de guler de câine e-guler

Cum se utilizează coliere de formare a câinilor electroniceMulte gulere electronice au setări de intensitate. Intensitatea ar trebui să fie stabilită la un nivel care dă câine o senzație incomod inconfortabilă, dar nu-l face să plângă în durere. Deoarece nivelurile de sensibilitate variază de la câine la câine, nivelul trebuie să fie setat în funcție de toleranța câinelui înainte de a utiliza gulerul electronic pentru antrenament.

LEGATE DE: Top 10 cele mai bune colare de formare pentru câini de calitate superioară

Iată pașii pentru găsirea setării corecte pentru câinele dvs .:

  • Așezați gulerul pe câine.
  • Reglați dimensiunea până când gulerul este confortabil, dar suficient de îndepărtat pentru a aluneca cu ușurință 1 sau 2 degete între guler și gâtul câinelui.
  • Porniți sistemul cu setările la cel mai mic nivel de corecție posibil.
  • Utilizați telecomanda pentru a trimite o corecție rapidă câinelui și urmăriți reacția lui.
  • Ajustați intensitatea până când știți că câinele se simte.

Câinele dvs. ar trebui să arate un răspuns mic la senzație, mișcând o ureche, zgârierea ca și cum ar fi dacă o purici îi mușca, brazind pielea pe cap sau își întoarce capul ca și cum ar fi ceva l-au surprins. Senzația nu trebuie să fie mai intensă decât cea. Nu setați niciodată nivelul de intensitate a șocului atât de ridicat încât câinele să-și ia o corecție.

Noțiuni de bază cu coliere de antrenament pentru câini

Luați timp pentru a pune diferitele senzații în context pentru câinele dvs. Dacă tocmai ați pus gulerul pe el și începeți să împingeți butoanele, el nu va înțelege. El va fi confundat și înspăimântat. Trebuie să-i arăți ce înseamnă tonurile de bețare, vibrațiile și șocurile.

Pentru a face acest lucru, urmați aceste linii directoare:

1Utilizați tonurile de semnalizare ca o armare pozitivă similară antrenamentului cu clicker. Când câinele este aproape de tine, dați-i o comandă simplă ca "Sit" sau "Down."Recompensa-l când urmează comanda cu a Preferințe preferate în același timp cu un ton de bețiv. În acest fel, când este departe de dvs., tonul de bețivă va fi interpretat ca o armare pozitivă. El va ști că face ceea ce trebuie.

2 Utilizarea semnalelor de vibrație pentru a obține atenția câinelui atunci când este departe de dvs. Arătați-i că acesta este ceea ce înseamnă vibrația în timp ce îl aveți in lesa. Dă-i o ușoară atenție - obținerea corecției cu lesa în timp ce el se strecoară la ceva pe teren sau privi departe de tine. Dați-i semnalul de vibrație când trageți lesa, astfel încât să asocieze senzația cu corecția leșiei. Recompensați-l cu un tratament când vă privește.

3 Semnificația corecțiilor de șoc trebuie, de asemenea, să fie clarificată. Consolidați șocul cu o corecție vocală dată în același timp. În felul acesta va conecta senzația proastă cu o corecție de la dvs.

LEGATE DE: Top 5 cele mai bune coliere electrice pentru câini

Timpul este totul

Uită-te la folosirea celor mai bune coliere de antrenament pentru câini

Câinii trăiesc în acest moment. Când câinele primește un semnal sau șoc de la un guler de șoc, el va asocia această armătură sau corectare cu ceea ce este în mintea lui la acea clipă. Dacă el caută un loc du-te quety în spatele curții și îi dați un șoc, pentru că credeți că se apropie prea aproape de marginea curții, el va crede că nu ar trebui să meargă pe Potty acolo.

Formarea de bază cu utilizarea gulerilor de șoc

Colierele de formare a câinilor electronice ar trebui să fie utilizate ca o parte foarte mică a unui complex Rutină de antrenament pentru câini. Ei nu vor lua niciodată locul de formare bună, de bază folosind armături vocale pozitive și tratamente sau corecții care utilizează "câine rău" într-o voce aspru, cu un aspect dezaprobat.

Nu există reduceri scurte în formarea câinilor. Un câine bine pregătit are nevoie de timp și efort. Nu poți pune pur și simplu un guler controlat la distanță pe un câine și controla-l de la canapeaua preferată sau scaunul de gazon.

Studiile au arătat că gulerele de câine electronice cauzează adesea probleme serioase la câini. Trebuie să vă amintiți întotdeauna că șocul livrat de un guler E este dureros, chiar și atunci când este stabilit corect la un nivel foarte scăzut. Durerea are anumite răspunsuri fiziologice care adesea împiedică, mai degrabă decât să sporească formarea.

Durerea Îndepărtează câinele și tot ce se poate gândi să se îndepărteze de ea. Lucrul care provoacă durerea este pe gât și nu-l poate scoate din el. Înainte de a ști, el este panicat și mintea lui se blochează. Nimic bun poate veni de la un câine în această stare mentală.

Utilizarea unui guler E a fost demonstrat că provoacă agresiuni la câini. Un câine antrenat cu durere devine în mod esențial. Dacă alegeți să utilizați unul dintre aceste gulere, acest lucru trebuie păstrat în minte. Ai putea transforma un câine cu probleme comportamentale într-o bombă de timp de bifare.

Dacă nu aveți experiență folosind coliere electronice pe câini, asigurați-vă că căutați sfatul și îndrumarea unui profesionist instruit. Cu ajutorul unui expert informat, puteți avea un câine bine pregătit în cel mai scurt timp. Dacă luați probleme în mâinile voastre, puteți ajunge cu un câine foarte deteriorat, care va dura luni, dacă nu ani, pentru a repara.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Coliere electronice de formare a câinilor: cum să le folosiți în siguranță