Întrebați un antrenor de câini: câini de formare cu gulere electronice de șocuri

Câini de formare cu gulere de șocuri

Formarea unui câine nu este ceva de aventurat ușor. Există numeroase metode de antrenament de câine, iar fiecare canină răspunde diferit fiecăruia. Găsirea metodei de formare pe care câinele dvs. îl va răspunde cel mai bine poate să nu fie ceva pe care îl puteți da seama pe cont propriu, iar unele metode de instruire, cum ar fi formarea electronică a gulerului de câine, ar trebui să fie efectuate numai sub supravegherea unui antrenor de câini cu experiență.

Astăzi, am vorbit cu James Hamm, Un antrenor profesionist de canin foarte cunoscut, despre importanța pregătirii adecvate pentru câini și beneficiile și pericolele utilizării gulerelor electronice pentru a instrui câinii. El este, de asemenea, proprietarul și operatorul Lonestar câine antrenor, Situat în Killeen, Texas.

Câini de formare cu coliere electronice de șoc

James este un sergent al armatei retrase, care a servit la o taxă activă de 30 de ani. De-a lungul anilor, a lucrat în multe locații din întreaga lume, inclusiv Afganistan, Irak, Kosovo, Columbia, Bosnia, Panama, Germania și Italia.

James a regizat operațiunile K-9 și canisa în Afganistan și Irak din 2007 până în 2011. De asemenea, el sa antrenat, a lucrat și a susținut câinii militari de lucru pentru SUA, Suedia, Croația, Germania și Norvegia.

Dar cum a început James să-l antreneze pe câini de companie? Nu a fost la fel de premeditat cum credeai. James și soția lui au adoptat un labrador de ciocolată cu mulți ani în urmă, nu ar opri să mănânce foile de piatră. Știu ce gândești: un câine de foaie de rock a condus la o carieră în formarea câinilor? Care pare cu siguranță că este cazul pe care James îmi spune povestea completă.

TREBUIE CITIT: 10 trucuri de formare a câinilor bazate pe știință

După ce câinele a mâncat o gaură de 4 picioare în perete, soția lui James nu mai putea să o mai aibă. Ea ia spus că ar trebui să facă ca câinele să fie sub control sau să găsească puiul o nouă casă. El a decis să contacteze un bine cunoscut antrenor de câini de pistol numit Martin Deeley, care ia spus lui James să aducă câinele pentru o pregătire.

Tot ce am învățat pentru protecție, evident că am învățat în armată și tot ce am aflat despre câinii de companie am învățat de la Martin Deeley, Pat Trichter și Renée Lamoureux, & # 8221; spune James.

Spre surprinderea lui, Deeleley a plăcut modul în care James a lucrat cu câinele atât de mult încât ia spus că are ceea ce ia pentru a deveni a antrenor profesionist de câini. Deeley a început să lucreze cu el, dar James nu era sigur că dorea să rămână cu ea. El a fost un sergent tânăr în armată la acea vreme, dar cu cât pregătirea mai canină, el a făcut mai mult el sa bucurat de el.

A învățat foarte mult munca cu câinii militari și a continuat să lucreze sub domnul. Deeleley și un alt antrenor bine cunoscut sub numele de Pat Trichter. El a lucrat, de asemenea, sub un antrenor profesionist de pistol numit Greg Oyer, și un antrenor de câini de companie numit Renée Lamoureux.

James sa înscris în ateliere și întâlniri profesionale, dar în cele din urmă sa înscris în Școala internațională pentru formatorii de câini, care a fost fondată de Deeleley. Aici a învățat să pregătească câini de companie.

Citiți și: 16 sfaturi pentru formarea cutiei unui câine

Câini de formare cu coliere electronice de șoc

Câini de formare cu gulere electronice

În funcție de metoda de formare a câinilor cu care vă interesează, puteți găsi o școală profesională de formare a câinilor care va vă oferă abilitățile de bază că aveți nevoie. James a luat un curs de pregătire pentru câini de bază și avansați, un curs de formare a câinilor de bază și avansat, apoi sa întors pentru formarea e-tech. Acest curs se concentrează pe aplicația corectă pentru formarea câinilor cu gulere electronice.

LEGATE DE: Rămâneți umane - mituri și fapte despre colierele de câini electrici

Ca majoritatea profesioniștilor pe care am vorbit-o în industria animalelor de companie, James mi-a spus că formatorii de câini învață mai mult prin lucrul sub un profesionist calificat decât în ​​școală. Deși a menționat câteva școli de vârf din întreaga țară, mi-a spus că aceste școli își dau studenților o oportunitate de a instrui 1-5 câini, în timp ce lucrul sub un antrenor profesionist vă va permite să lucrați cu mult mai mulți câini și să câștigați mult mai mult experienţă.

După toate pregătirea și învățarea despre numeroasele metode diferite care pot fi folosite pentru a instrui un câine, James a decis să se specializeze în formarea câinilor cu gulere electronice. El a ales această metodă, deoarece îi dă mai multă versatilitate și cel mai precis sincer. Mi-a spus că folosirea unui guler electronic îi permite să întrerupă comportamentul câinelui fără a folosi forța fizică și pentru a ajuta oamenii cu câinii lor atunci când alte metode de formare au eșuat.

James lucrează în mod obișnuit cu câini care au probleme de comportament severă. Proprietarii lor au încercat de obicei și au eșuat cu alte metode și vin la James caută rezultate. Mi-a spus că agresiunea și frica sunt cele două probleme cele mai frecvente pe care le vede în câinii pe care îi trezește. Colierele de câini electronice lucrează bine pentru a ajuta la ambele probleme.

Câini de formare cu coliere electronice de șoc

Cu toate acestea, gulerele electronice de formare ar trebui să fie utilizate numai de către formatori de câini cu experiență care știu ce fac

Dacă credeți că pregătirea gulerului de câine electronică poate fi corectă pentru animalul dvs., asigurați-vă că căutați ajutorul unui profesionist înainte de a începe. Ei vă vor învăța modalitatea corectă de a utiliza gulerul eficient și în siguranță.

Când este folosit de un profesionist instruit, James mi-a spus că gulerele de câine electrice pot ajuta la comunică anumitor tipuri de câini atunci când totul nu reușește.

El spune că câinii cu agresiune sau frică severă vor deveni blocați într-o stare de spirit, și de ce alte metode de formare nu funcționează bine cu ei.

LEGATE DE: Top 10 cele mai bune coliere profesionale de antrenament de câine

Colierele de câini electronice pot fi folosite pentru a crește și a reduce stimularea pentru a se potrivi cu starea de spirit a câinelui, spre deosebire de orice alt ajutor de instruire disponibil. De exemplu, mulți părinți de companie și formatori profesioniști va folosi alimentele în timp ce instruiți un câine. Mâncarea are doar atât de multă valoare. Dacă câinele nu crede că finalizarea sarcinii merită răsplata comestibilă, el nu o va face.

Când lucrați cu câini care au această mentalitate, stimularea gulerului electronic poate fi schimbată frecvent pentru a se potrivi cu starea lor de spirit. Puteți motiva doar un câine atât de mult cu alimente pentru câini, jucării sau laudă. În mod similar, alte instrumente de instruire, cum ar fi gulere de lanț sau coliere de vârf, oferă un nivel de corecție fizică care, la un moment dat, va deveni prea mare la risc.

Punerea # 8220 nu este niciodată implicată.& # 8221;

James nu neagă că au fost mai mulți canini răniți de câini de formare cu coliere electronice de antrenament de câine. Cu toate acestea, el spune că aceste gulere de șoc nu au fost utilizate în mod corespunzător. O căutare rapidă pe Internet vă va aduce sute de exemple de durere și vătămări fizice cauzate de utilizarea necorespunzătoare a acestor dispozitive electronice.

Dar James este sigur: adevărații formatori de câini profesioniști nu permit niciodată lucruri de genul asta; ei învață pe oameni cum să evite aceste probleme.

Un antrenor bun de câini nu are niciodată nevoie să pedepsească câinii, pentru că au învățat câinele ce să facă, a învățat câinele cum să o facă, a ținut răspunderea câinelui și, dacă este necesar, a corectat-o ​​atunci când a luat o decizie greșită. Pedeapsa nu este niciodată implicată.& # 8221; - James Hamm

Cel mai important lucru pe care părinții de companie trebuie să țină cont de faptul că se gândește la utilizarea unui guler de companie electronic este calitate. Puteți cumpăra coliere pe internet care costă 50 de dolari și au 5 nivele diferite de stimulare. Comparați acele gulere la un model profesional care are peste 100 de nivele diferite și veți vedea o mare diferență.

Gândiți-vă la schimbarea treptată a stimulării că un guler cu 100 nivele va fi comparat cu un guler cu doar 5 nivele. Schimbarea va fi mult mai intensă într-un guler cu doar 5 nivele. Nu puteți controla nivelurile sau creșterea stimulării aproape și cu un guler mai ieftin.

LEGATE DE: Cum se utilizează gulere de șoc într-un mod uman

Când vine vorba de gulere de câini electronice, obțineți ceea ce plătiți.

Câini de formare cu coliere electronice de șoc

Cel mai bun sfat al lui James pentru părinții de companie? Nu cumpărați un guler de câine electronic de peste tejghea și așteptați să vă învățați să o utilizați corect. Nivelul rezultatelor și nivelul de viteză pe care îl căutați va fi mult mai bun dacă Aveți un antrenor cu experiență câinilor ghidându-vă prin ea.

Dacă ați vrut să învățați să trageți o armă, nu ați merge doar să cumpărați unul și să vă învățați să trageți, ați fi? Desigur că nu! Ați găsi un profesionist instruit pentru a vă învăța ce să faceți. Cu instrucțiuni, totul va fi mai rapid mai repede.

Cealaltă problemă este diferența de calitate dintre producătorii de coliere de câini de formare. Un antrenor calificat vă va ajuta să selectați un guler electronic adecvat pentru câinele dvs. După cum am menționat, gulerele mai puțin costisitoare nu simt la fel ca câinele ca un guler profesionist scump. O să cheltuiți mai mult, dar câinele dvs. va fi mai sigur și mai confortabil. Să nu mai vorbim, veți obține rezultate mult mai bune.

James recomandă doar câteva mărci de coliere de câini electronici. Garmin este alegerea lui de top, care a fost, de asemenea, listată pe mai multe liste de Cele mai bune coliere de antrenament de câine.

El raves despre fiabilitatea și controlul calității garminilor electronice. Cele două mărci pe care le folosește sunt Garmin și Dogtra. El a menționat, de asemenea, că Garmin are servicii pentru clienți fenomenali și o garanție excelentă - două lucruri pe care părinții de companie le caută mereu.

Câini de formare cu coliere electronice de șoc

James pregătește majoritatea câinilor de companie care vin la el cu goale de garin și părinții de companie vor achiziționa gulerul pentru a continua pregătirea la domiciliu. El spune că a vândut mai mult de 500 de unități în ultimii doi ani și nu a reușit niciodată să nu reușească. Aceasta este o statistică incredibilă!

James nu folosește strict gulere electronice. El amestecă mai multe strategii și metodologii pentru a instrui câinii clientului său. Colierele electronice pot fi asociate cu alte metode de instruire pentru a îmbunătăți rezultatele.

James va folosi orice amestec de metode de instruire pentru a ajuta un câine. Ca și oamenii, caninii învață în mod diferit și James o face să găsească cea mai bună modalitate de a învăța fiecare câine individual.

LEGATE DE: Cele mai bune alternative la colierele de șocuri de câine

Asociația Internațională a Profesioniștilor Canine

În timp ce vorbește cu James, mi-a spus că este președintele Asociația Internațională a Profesioniștilor Canine (IACP). Este o organizație care este compusă din profesioniști canini, nu doar formatori de câini. Cea mai mare parte a calității lor de membru este formatorii, dar au, de asemenea, membri care reprezintă facilități de îmbarcare, profesioniști de îngrijire a câinilor, groomers profesioniști și comercianți cu amănuntul mici de companie.

IACP stabilește standarde pentru industria câinilor. Acestea stabilesc standarde pentru certificarea formatorilor de câini, astfel încât publicul să fie conștient de acreditările pe care le au acești oameni. Deoarece industria animalelor de companie are reguli foarte slabe, IACP consideră că ei trebuie să ajute părinții de companie să câștige cunoștințele pentru a găsi profesioniști de calitate pentru a lucra cu câinii lor.

Organizația se ocupă, de asemenea, cu comunitățile și guvernele care să contribuie la luarea deciziilor cu privire la siguranța câinilor și siguranța oamenilor atunci când se referă la canini. IACP este puternic angajat în Comunitatea câinilor de serviciu de asemenea. Ei au un accent puternic asupra fraudei în comunitatea de câini de serviciu, care devine o problemă tot mai mare.

IACP are aproximativ 2.000 de membri, iar organizația a fost înființată acum 16 ani. James mi-a spus că încurajează publicul să se alăture, deoarece pot primi o mulțime de informații minunate doar făcând parte din grup. Veți primi, de asemenea, acces la cursuri, întâlniri de grup și reduceri exclusive doar prin faptul că sunteți membru.

Aș dori să-i mulțumesc lui James pentru a-și împărtăși cunoștințele și sfaturile despre pregătirea câinilor cu cititorii noștri. Nu uitați să verificați site-ul James "la Lonestar câine antrenor, și să ne spună ce credeți despre acest interviu despre formarea câinilor în comentariile de mai jos!

Citiți următorul: 10 sfaturi despre cum să-ți păstrezi câinele de la fugă

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Întrebați un antrenor de câini: câini de formare cu gulere electronice de șocuri