Cum să începeți un parc de câine de interior

Pe măsură ce legile de leșie au devenit mai restrictive și orașele devin din ce în ce mai aglomerate, mulți proprietarii de câini vizați folosesc parcuri de câine de interior ca un loc de petrecut timp de calitate cu animalele de companie. Dar doar ceea ce este un park de câini interiori, & # 8221; și ce beneficii pot aduce la orașul sau orașul dvs?

Parcurile de câine în aer liber sunt minunate dacă vremea este bună, dar dacă nu este? Parcurile de câine în interior permit câinilor și proprietarilor lor să socializeze într-un mediu interior controlat de climă, în condiții de siguranță, în interior. Mulți dintre aceștia oferă, de asemenea, clase educaționale generale, cursuri de formare a câinilor, îngrijirea copiilor și evenimente speciale.

Parcurile de câine în interior au devenit din ce în ce mai populare. Proprietarii de animale de companie realizează importanța socializării câinilor lor și căutăm medii prietenoase de câine care încurajează astfel de activități.

Parcurile de câine de interior oferă spațiu pentru nevoile câinilor de exerciții din afara lesa - spațiu pentru a alerga liber, ploaie sau strălucire. Dacă sunteți un iubitor de câine și ați crezut despre deschidere treaba ta, Învățați cum să începeți un parc de câine de interior poate fi perfect pentru dvs.

Rularea propriei afaceri nu este cu siguranță o sarcină ușoară. De fapt, majoritatea proprietarilor de afaceri mici lucrează mult mai mult de 40 de ore în fiecare săptămână și toți poartă multe pălării diferite.

Dacă vă deschideți propriul parc de câine interior, nu numai că veți fi responsabili pentru operațiunile de afaceri de zi cu zi, dar veți fi, de asemenea, portarul, contabilul, managerul social media și asistentul de birou, împreună cu o listă de spălătorie a altor obligații i " m sigur.

Cum să începeți un parc de câine de interior

Cum să începeți un parc de câine de interior

Dacă sunteți pregătit pentru responsabilitățile de a fi proprietar de afaceri, un parc de dog indoor este o afacere minunată de a alege. Indiferent de regiunea în care locuiți, un parc de dog indoor va fi de interes pentru proprietarii de câini din orașul dvs. Dacă locuiți într-un climat mai rece sau undeva, care primește o mulțime de ploaie, unitatea dvs. probabil va fi fericită binevenită!

Cercetați-vă piața

Cercetarea a ceea ce alte proprietarii de parcuri de câine în interior se încarcă și ce servicii suplimentare pe care le oferă. Utilizați acest lucru ca bază pentru a vă dezvolta tarifele. Vizitați parcurile de câine în interior în alte zone și întrebați despre funcționarea zilnică a parcurilor. Dacă este posibil, vorbiți cu proprietarul pentru a obține sfaturi de afaceri și sfaturi care pot ajuta la planificarea parcului dvs. de câine interior.

LEGATE DE: 10 idei de afaceri de câine mare pentru petreneurs

Investighează nivelul de interes pentru un parc de câine interior în zona dvs. propusă. Ați putea face acest lucru vizitând magazinele locale de furnizare a animalelor de companie, contactați veterinarii locali și participați la expoziția locală de companie. Vorbiți cu clienții magazinului, managementul și personalul.

Aflați cât mai mult posibil despre industria de câine de interior. Domeniul de aplicare a parcurilor de câine în interior în alte zone, cercetați site-urile informaționale online și răsfoiți prin reviste de câini și periodice.

Cum să începeți un parc de câine de interior

Cercetarea legalității

Contactați biroul de parcuri municipale din oraș sau primăria locală pentru a întreba despre reglementări pentru a rula un parc de câine interior. Întrebați despre orice permis sau licențe necesare cerute de oraș. Examinați orice ordonanțe din orașul dvs. potențial pentru restricțiile de zgomot care se aplică lătrat câini.

De asemenea, trebuie să consultați autoritățile veterinare de stat sau regionale cu privire la vaccinările adecvate și alte măsuri care ar trebui să fie necesare pentru a fi utilizate într-un parc de câine interior. Dar dacă este necesar sau nu, trebuie să vă asigurați că toți câinii care folosesc parcul sunt la curent cu vaccinările lor.

Unele state solicită ca un medic veterinar să furnizeze un proprietar unui câine dovada vaccinărilor pentru dezintegrare, hepatită, parainfluenza, parvovirus, bordetella și leptospiroză. Dacă locuiți într-una din aceste stări sau regiuni, va trebui să întrebați fiecărui client o copie pentru fiecare câine și să îl păstrați în fișier.

Dacă canini hibride, câini crescuți cu alți membri ai familiei Canidae (caine lup și câinele de coioote fiind două dintre cele mai frecvente), sunt legale în statul dvs., trebuie să decideți dacă vor fi permise în parcul dvs. de câine interior. Statul dvs. sau administrația locală poate avea o cerință de vaccinare și pentru aceste animale.

Cu toate acestea, în prezent nu există vaccinare aprobată împotriva rabiei pentru partea sălbatică a acestor hibrizi. Utilizarea în afara etichetei, utilizarea unui medicament pentru condiții pentru care nu a fost aprobată oficial, a vaccinului rabiei pentru câini nu poate oferi o acoperire eficientă.

Este foarte important pentru legile privind răspunderea în domeniul dvs. de răspundere în zona dvs. și asigurarea Va trebui să vă protejați și parcul dvs. de câine din interior dintr-un proces. De exemplu, ce se întâmplă dacă un câine rănește un alt câine, în timp ce ambele sunt în îngrijirea dvs. și proprietarul câinelui rănit vă suge pe dvs. și de afacerea dvs? Plata unui verdict a fost luată împotriva dvs. pentru un eveniment care nu este acoperit de asigurare ar putea să vă spargă și afacerea dvs.

LEGATE DE: Cum să începeți o afacere de companie cu câini

Este o idee bună să consultați un avocat despre modalitățile de a vă separa de afacerea dvs. în sensul juridic, astfel încât, dacă pierdeți un caz de judecată, nu trebuie să plătiți din fondurile dvs. personale pentru a acoperi verdictul împotriva dvs. Un avocat vă poate ajuta, de asemenea, să alegeți o acoperire de asigurare care oferă cea mai mare protecție împotriva problemelor de răspundere pentru dvs. și de afacerea dvs.

Stabilește reguli

Gândiți-vă în avans cu privire la regulile pe care le veți stabili pentru parcul dvs. de câine interior și veți fi atent la condițiile care ar putea necesita modificarea acestora. Regulile dvs. inițiale ar putea include lucruri precum Fără Femeie în căldură nu este permisă în parcul de câine pentru a evita luptele în rândul câinilor de sex masculin și a sarcinilor nedorite.& # 8221;

Același lucru este valabil și pentru bărbații necunoscuți, deoarece nu numai că există riscul de a sura cățeluși accidental, câinii neutilizați pot avea probleme sociale și comportamentale. Nivelul ridicat de testosteron al unui câine neutilizat îl poate face ținta de agresiune și hărțuire de la alți câini de sex masculin. Neuterintarea poate reduce Riscul de marcare, roaming, agresiune și montare.

O altă situație care cere o regulă este ceea ce veți face atunci când un câine este agresiv cu altul. Probabil că veți avea nevoie de o regulă despre aducerea alimentelor sau a băuturilor (pentru oameni) sau tratează câinii în parc. Încercați să gândiți înaintea situațiilor pe care le puteți întâlni și ce puteți face în avans pentru a le dezamorsa.

Cum să începeți un parc de câine de interior

Găsiți o locație

Cercetați zona în care doriți să vă construiți parcul de câini de interior. Căutați o locație care include un spațiu mare, deschis, interior, cu o cameră separată care poate servi ca Biroul.

Localizați proprietatea care este departe de zonele cu trafic ridicate, clădirile industriale și drumurile aglomerate, dacă este posibil. De asemenea, asigurați-vă că site-ul dvs. nu este situat prea aproape de oricare dintre concurenții dvs.

Construi un plan de afaceri

Cea mai importantă parte în învățarea modului de a începe un parc de dog indoor dezvoltă un plan de afaceri care include toate aspectele parcului dvs. de câine interior.

LEGATE DE: Cum de a scrie un plan de afaceri de câine de mers pe jos

Trebuie să includeți reglementări și orientări privind sănătatea, strategiile de marketing, timpul de întoarcere pentru profituri, ratele propuse, durata de timp necesară pentru pregătirea motivelor, costurile de pornire și costurile de funcționare de zi cu zi.

Dezvoltați o strategie de marketing

Creați materiale de afaceri pentru a distribui comunității. Includeți pliante, broșuri și cărți de vizită. Distribuiți materiale informative către spitalele animale, magazinele de furnizare a animalelor de companie, fotografi de animale de companie, câine groomers, Veterinarii locali - orice loc pe care îl puteți gândi că ar putea avea proprietari de câini ca clientelă.

Publicitate în birourile medicilor, restaurante, magazine, biserici, școli, biblioteci, centre comunitare, periodice de companie, ziare locale - orice loc pe care îl puteți ajunge la proprietarii de câini. Utilizați orice mod posibil pentru a vă oferi informații despre parcurile de câine în interiorul comunității.

Deveniți membru al asociațiilor locale, din lumea reală și online și vizitați panourile de mesaje online. Verificați dacă vă vor permite să faceți publicitate afacerii dvs. de câine pe paginile lor web.

Proiectați un site profesional pentru parcul dvs. de câine care include data de deschidere, fotografiile parcului, tarifele și taxele pentru servicii, ore de funcționare, ceea ce va oferi parcul dvs. și informații de contact.

Cum să începeți un parc de câine de interior

Angajați angajați

Angajați angajați pentru a ajuta la rularea parcului de câine interior. În funcție de dimensiunea parcului, este posibil să solicitați mai întâi de la doi la șase angajați. Angajați suficient personal pentru a ajuta la munca de birou, îndepărtarea deșeurilor, Curățați, întreținerea terenurilor, colectarea taxelor, vorbind cu proprietarii de câini și, în general, supravegherea câinilor.

Ce calificări ar trebui să căutați într-un angajat? Există cerințe de certificare în zona dvs. pentru angajații care lucrează cu animalele? Ce trebuie să solicitați un angajat pentru a vă limita răspunderea dvs. ar trebui să se întâmple ceva?

Aceasta este o altă zonă în care ați putea dori să consultați un avocat. El ar trebui să vă poată ajuta să dezvoltați o listă de cerințe de bază pentru angajații dvs. sau să vă spuneți că nu există nimic în special pentru a căuta în ceea ce privește problemele juridice sau de răspundere.

Învățând cum să începeți un parc de câine de interior ar putea plăti bine în viitor și ar fi cu siguranță o slujbă distractivă. Doar asigurați-vă că cunoașteți toate INS și OUTS și asigurați-vă că sunteți responsabil pentru orice probleme care pot apărea cu clienții, canini sau angajați. Odată ce ți-ai luat toate rațele sau câini în acest caz, într-un rând puteți începe să creați planul de afaceri.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să începeți un parc de câine de interior