Îngrijirea puiilor de animale de companie

Pui negru PET cu pieptene roșii și Wattles în cușcă cu sol de paie

Puiul de pui pot fi gândiți mai mult ca animalele de fermă, dar multe case suburbane optează pentru animalele de companie care le oferă, de asemenea, ouă proaspete de mâncare. Puii sunt o întreținere destul de scăzută, nu fac prea mult zgomot și pot adăuga o țară mică într-o casă, chiar dacă este în limitele orașului.

Despre Pet Puis

Există multe rase de pui diferite care sunt păstrate ca animale de companie. Unele dintre cele mai populare rase includ:

  • Plymouth Rocks (cunoscut și sub numele de roci blocate)
  • Rhode Island Reds
  • Legghorns
  • Jersey Giants
  • America
  • Wyandottes (Silver Laced)
  • Australorps
  • Orpingtons
  • Brahmas
  • Silkies
  • Welsumers (Welsummers)

Dimensiunile găinilor vor varia în funcție de ceea ce sunt rase, dar vor cântări în mod obișnuit între 8 kilograme și la fel de mici ca 1.3 kilograme pentru soiurile Bantam. Bantams, de asemenea, în mod obișnuit doar 1-3 ani, dar soiurile de pui mai mari au fost raportate că trăiesc în adolescenții lor și, uneori, până la 20 de ani.

Ce aveți nevoie pentru a găzdui puii?

Puiul de pui ar trebui să fie adăpostiți în aer liber într-un coop sigur, cu o zonă care să ruleze în timpul zilei. Pentru a păstra puii de companie de la roamingul cartierului, se va avea nevoie de garduri sigure numite fir de pui care este îngropat de două metri în pământ pentru a preveni prădătorii cum ar fi ratonii și vulpi de la a ajunge sub ea. Plasărea de păsări poate fi răspândită cu taut peste incintă dacă Hawks și Eagles sunt o problemă în zonă. Un coop sigur, de lemn sau vărsat cu o rampă în curtea de pui împrejmuită ar trebui să fie disponibil pentru găini. Această incintă îi va oferi undeva să se retragă în timpul zilei și este, de asemenea, acolo unde sunt blocați în noaptea de protecție.

Consumabile pentru pui de companie

Un jgheab de apă puțin și un vas de alimentare trebuie să fie disponibil în orice moment în timpul zilei. Furajele de pui pot fi achiziționate la magazinele de aprovizionare cu fermă sau online. Lenjeria este de obicei paie și ar trebui să existe mai mult disponibile în timpul vremii mai reci pentru a oferi căldură suplimentară găină. Luminile pot fi utilizate în timpul zilelor cu mai puține ore de lumina zilei în timpul iernii, dacă producția de ouă scade, precum și pentru a menține puii calzi.

Câți puii ar trebui să obțineți?

Numărul de pui pe care ar trebui să-l primiți va depinde de cât spațiu pe care îl aveți la dispoziție pentru ei. Crowding puii vor duce la boli, condiții nesanitare, ouă scăzută, Probleme de ouă și chiar puii deprimați. Dacă nu aveți mult spațiu, luați în considerare un soi de găină Bantam, dar regula de bază a degetului mare este de 3 metri pătrați pe pasăre. Acest lucru înseamnă că aveți 9 picioare de acvare de spațiu disponibil pentru curtea dvs. de pui, puteți avea 3 găini.

Puteți păstra găinile în interior?

Puii au nevoie de spațiu pentru a călca și nu pot fi housebroken, de aceea sunt foarte murdare, mai ales atunci când sunt ținute în interior. Ca orice mare pasăre de companie, Numai pensulele și excrementele lor singure sunt o deranjare, astfel încât acestea sunt cele mai bine ținute în aer liber.

Poți dețineți un pui unde locuiți?

S-ar putea să fiți surprins dacă aflați că sunteți permis legal să aveți găină în orașul dvs. Puii nu sunt doar pentru fermele și multe orașe și suburbiile majore vă permit să dețineți pui de animale de companie. De exemplu, Cleveland, Ohio și multe orașe înconjurătoare permit găini de companie. Pentru a afla dacă puteți deține găini în orașul dvs. verificați ordonanța dvs. de zonare. Cele mai multe orașe au aceste postate online și sunt ușor de căutat.

Puii au nevoie de vaccinuri?

În mod obișnuit, puii de animale de companie nu au nevoie de vaccinuri, dar unele țări pot recomanda imunizări aviare specifice în funcție de ce boli sunt mai răspândite în aceste zone. Exoticul dvs. VET vă va putea spune sigur dacă puiul dvs. are nevoie de orice vaccinări.

Bolile de pui de animale de companie

Problemele comune de sănătate cu puii de animale de companie includ boli respiratorii, aripă, leziuni și răni de picior, acarieni și păduchi și paraziți intestinali. Verificările anuale sunt recomandate pentru pui de companie, dar mulți veterinari vă vor da medicamente pentru întregul efectiv dacă unul dintre puii dvs. are o boală pentru a evita să vă aduceți în toate găinile voastre. Ei pot chiar să facă o chemare de casă.

Beneficiile puiilor de animale de companie pentru copii

Puiul de animale de companie reprezintă o modalitate excelentă de a învăța copiii despre îngrijirea animalelor de companie, care lucrează în afara și cum să ridicați animalele pentru alimente dacă alegeți să utilizați găini pentru ouă sau carne. Multe familii chiar Vindem ouăle suplimentare Ei ajung să acopere costul hranei de pui, făcându-l foarte ieftin să păstreze pui de animale de companie.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Îngrijirea puiilor de animale de companie