Tortozele suprasolicitate

Fata cu broască țestoasă

Nu toată lumea locuiește într-un climat cald. niste Proprietarii de țestoasă Faceți o treabă minunată de a oferi un mediu destul de natural pentru țestoasele lor de animale de companie în primăvară, vară și cădere, dar când zilele devin mai scurte și temperaturile devin mai mici, au nevoie de o casă de iarnă pentru animalele de companie. Aici vine supraîncărcarea țestoasa ta.

Ceea ce este suprasolicitat?

Pentru țestoasele care trăiesc în afara lunilor calde, procesul de a le aduce în interior în timpul iernii este chemarea supraviețuitoare. Unele broaște țestoase în mod natural hibernate, în timp ce altele sunt din medii care stau la un an cald, de aceea trebuie să fie aduse în interior pentru a preveni înghețarea în iarna rece.

Overwintering pur și simplu continuă să ofere aceleași temperaturi într-un cadru interior, deoarece țestoasa ta ar fi în sălbăticie, când temperatura în incinta sa în aer liber ar fi prea rece.

Cum știu dacă trebuie să-mi supraviețuiască broaștele de broască țestoasă?

Dacă țestoasa ta trăiește în aer liber în cea mai mare parte a anului și nu se hibernează în mod natural odată ce temperatura exterioară scade sub 50 de grade Fahrenheit sau dacă el este prea bolnav sau subponderal pentru a-i permite să intre în hibernare, atunci trebuie să-l supraîncălziți în interior.

Exemple de țestoase bolnave ar include pe cei cu sarcini de parazite intestinale grele, semne de infecții respiratorii (evacuare ochi sau nazali), răni, cochilii moi datorate deficienței de calciu sau dacă aveți o nouă țestoasă și nu sunteți sigur de starea sa de sănătate. Aceste broaște țestoase ar trebui să fie supraîncărcate și nu au permis să se hiberneze.

Unele specii de broaște țestoase sănătoase care necesită o supraîncărcare în interior (cu excepția cazului în care furnizați o incintă încălzită, securizată în aer liber) dacă este găzduită în aer liber în lunile calde includ orice specie tropicală de broască țestoasă, cum ar fi Tortozele de sulcata (Geochelone Sulcata), Leopard Tortoises (Geochelone Paradis), Tortoises star indian (Geochelone Elegans), și Broaște țestoase roșii (Geochelone Carbonaria). Aceste tipuri de broaște țestoase nu se hibernează în mod natural în sălbăticie, deci necesită temperaturi calde pe tot parcursul anului.

Înainte de a permite țestoasa dvs. să intre în hibernare pe cont propriu, asigurați-vă că speciile hibernează în mod natural în sălbăticie. Broaștele de țestoase care fac în mod natural hibernare includ țestoasele ruse (cunoscute și ca țestoasa de horfield sau Agriomemys Horsfielietii sau Testudo Horsfieldtii), broaște țestoase îngrozitoare (cunoscută și sub numele de țestoasa greacă, Testudo Graeca), Broasca testoasa lui Hermann (Testudo Hermanni), broască țestoasă marginată (Testudo marginata) Acestea sunt țestoase mediteraneene, care vor hiberna în vremea rece de iarnă. Tortoasa de deșert (Gopherus agassizii) din sud-vestul Statelor Unite va hiberna.

Ce fel de incintă ar trebui să folosesc?

Deoarece supraîncărcarea în mod obișnuit durează doar câteva luni, o incintă temporară este adesea furnizată în interior. Unii oameni aleg să construiască o "masă de broască țestoasă" (o masă de lemn ridicată, cu margini, astfel încât țestoasa dvs. să nu poată merge de pe margine), în timp ce alții folosesc doar un tote de stocare din plastic sau un recipient și să părăsească capacul oprit. Tortozele mai mari pot avea nevoie de camere întregi sau dulapuri mari pentru a merge în jurul lui.

Cea mai populară alegere pentru țestoasele mai mici este containerul de depozitare. Ele sunt ieftine, compacte și ușor de curățat. Alegeți un substrat natural sau un așternut pentru partea inferioară a coșului și apoi urmați instrucțiunile specifice de îngrijire pentru locuința speciei de țestoasă în interior. Habitat ar trebui să includă masurarea corespunzătoare a basking și a zilei, a UVB lumină Pe un ciclu de 12 ore, un fel de mâncare adecvată pentru înmuiere și alimente adecvate. Păstrați broasca țestoasă în interior până când temperatura exterioară este suficientă zi și noapte pentru a returna țestoasa la habitat în aer liber.

Ar trebui să-l las doar țestoasa mea să hiberneze în schimb?

Așa cum am menționat anterior, lăsând o boală bolnavă, subponderală sau o nouă țestoasă a cărei stare de sănătate nu este conștientă de hibernare poate fi periculoasă. Multe broaște țestoase nu se trezesc niciodată după hibernare, deoarece nu sunt suficient de sănătoase pentru a-și menține corpul atunci când "închide" pentru iarnă. Paraziții îi vor depăși, iar infecțiile vor fi lăsate să ruleze rampanți dacă țestoasele bolnave sunt lăsate să se hiberneze.

Țestoasele care nu hibernează în mod natural nu ar trebui, de asemenea, să fie forțate într-o stare de hibernare. Reptile, atunci când destul de rece, toți vor încetini metabolismul, dar este nefiresc pentru unii. Aceste specii ar trebui să fie aduse în interior pentru a supraviețui într-un mediu cald până când este sigur ca ei să se întoarcă în incinta lor în aer liber (odată ce este în mod consecvent de peste 50 de grade Fahrenheit sau mai cald).

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Tortozele suprasolicitate