Locuitorii și proprietarii de afaceri se opun parcul de câini din louisiana

Locuitorii și proprietarii de afaceri se opun parcul de câini din Louisiana

Parcurile de câine sunt un avantaj mare pentru majoritatea comunităților. Majoritatea locuitorilor, cum ar fi ideea, deoarece vor avea undeva în siguranță să meargă și să se joace cu animalul lor de companie. De asemenea, întreprinderile sunt, de obicei, încântați de un nou parc de câine care vine în vecinătate, deoarece există o șansă să aducă și noi afaceri. Deci, de ce nu sunt rezidenți ai lacului Charles, Louisiana încântă să vadă un parc de câine care vine în orașul lor?

Totul a început marți, 15 septembriea Când Consiliul Local al lacului Charles a aprobat o ordonanță pentru a accepta donații pentru facilitățile care vor merge spre Lacul propus Charles Dog PPARK. Ei caută cutii de gunoi, bănci, fântâni și alte facilități similare care vor face parcul mai plăcut pentru proprietarii locali de câini. Ce este atât de rău în legătură cu asta?

LEGATE DE: Să vorbim: eticheta de parc pentru câini

Nu a fost ordinea reală care a îndeplinit rezistența; Este locația parcului de câine care are locuitorii concediați. James Bittner, proprietarul pubului celtic al lui Macfarlane și Catering Catering, spune că a venit la atenția sa de la un client care nu a fost impresionat de locația propusă. Afacerea lui este la aceeași intersecție pe care o va avea parcul de câini. El a avut mai mulți clienți să-i ceară să înceapă o petiție pentru a avea parcul de câine relocat.

Locuitorii și proprietarii de afaceri se opun parcul de câini din Louisiana

Până în prezent există peste 130 de semnături pe petiție. Una dintre preocupările clienților Bittner este că nu vor mai putea să se bucure de priveliștea din pridvorul lui Eatery. În loc să privești un peisaj frumos, ei vor urmări acum câinii merg la baie.

Zgomotul este o altă preocupare. Bineînțeles că vor fi câini lătrat și proprietari care îi cheamă la animalele de companie - este a Parcul de câine La urma urmei, dar ați dori să auziți toată racheta în timp ce încercați să vă bucurați de o cină cu altele semnificative? Probabil ca nu.

Proiectul Park Dog Park este condus de calitatea de lucru a Louisiana din sud-vest. Ele ridică fonduri pentru a vedea parcul de câine finalizat. Organizația spune că fac tot ce pot pentru a vă asigura că clienții Bittner nu vor fi afectați. Membru Hardtner Klumpp a afirmat într-o declarație:

... ... am folosit chiar și o parte din regulile parohiale pentru parcul de câine. Regulă că un fel de atenuare a unor preocupări pe care domnul. Bittner are, ca să deșeze și să miroase și să aibă și să aibă tufișul în sus împotriva gardului, astfel încât să nu puteți vedea într-adevăr în interior pentru căderea urâtă pe care o poate avea un câine ... & # 8221;

În cele din urmă, va fi de până la orașul în care se află parcul de câine și cum va arăta ultimul design. Randy Roach, primarul orașului, spune că orașul recunoaște dorința unui parc de câine în rândul membrilor comunității, dar trebuie să găzduiască nevoile tuturor. Aceasta este partea dificilă.

Locuitorii și proprietarii de afaceri se opun parcul de câini din Louisiana

LEGATE DE: De ce parcurile de câine nu sunt potrivite pentru fiecare câine

El spune că nu doresc ca afacerile sau rezidenții să fie afectate negativ Prin crearea unui parc de câine, astfel încât vor lua oa doua privire asupra designului pentru a vedea dacă există ceva care poate fi făcut pentru a atenua preocupările Bittner și al clienților săi.

Bittner a arătat clar că nu este împotriva parcului de câine; De fapt, pridvorul restaurantului său este prietenos cu câinele. El ar prefera doar ca parcul să fie într-o locație diferită.

Nu-l învinovățesc că vreau să se miște. M-aș numi cu siguranță un iubitor de câine (de fapt, câinele obsedat poate fi un termen mai corect), dar nu aș vrea să miros deșeurile de câine sau să mă uit la un câine care să-și facă afacerea în timp ce încercam să mănânc masa de prânz. Este frumos să stai afară la o unitate de luat masa și să te bucuri de aerul proaspăt și de vederile pitorești, dar când aerul miroase ca câine Poop și viziunea constă dintr-un câine de lătrat sau un câine care ascunde altul, aș prefera să stau înăuntru.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Locuitorii și proprietarii de afaceri se opun parcul de câini din louisiana