Cum să vă pregătiți câinele pentru camping

Campingul este una dintre cele mai bune vacanțe pe care le puteți lua pentru a scăpa de agitația vieții de zi cu zi. Veți lua legătura cu natura, petrecându-vă timpul înotul, drumeții și așezați în jurul focului de tabără cu familia sau prietenii, deoarece în aer liber te testează METTLE. Cum ar fi Yvonne Prinz a spus..

"Dacă puteți supraviețui camping cu cineva, ar trebui să vă căsătoriți pe drum spre casă."

Și dacă există un partener, ar trebui să luați în considerare aducerea unei călătorii de camping - este loialul vostru FIDO.

Câinii sunt de obicei camperi mari, deoarece sunt entuziasmați și adesea descurajați să facă ceva în aer liber care implică activitate fizică. Dacă familia și prietenii dvs. nu sunt exact tipul de camping, câinele dvs. va fi cu siguranță pentru provocare! Cu toate acestea, chiar dacă câinii sunt animale care trăiau în sălbăticie, există câteva lucruri pe care părinții de companie responsabili ar trebui să le ia în considerare și de fapt Pregătiți câinele pentru camping Urmând câteva orientări simple de mai jos.

Cum să vă pregătiți câinele pentru camping

Siguranța trebuie să fie prima dvs. preocupare în timpul campingului; nu numai pentru câinele dvs., ci și pentru dvs. De asemenea, va trebui să fiți sigur că aveți toate trebuie să aibă consumabile de animale de companie Veți avea nevoie, deoarece șansele nu veți fi foarte aproape de un magazin de animale de companie în timp ce faceți camping cu un câine.

Odată ce ați completat aceste măsuri de precauție, puteți începe aventura știind că sunteți pregătit corespunzător.

Cum să vă pregătiți câinele pentru camping

Primul lucru este primul: Du-l la veterinar. Campingul nu este întotdeauna ușor, mai ales dacă există vremuri nefavorabile sau bug-uri. Medicul veterinar ar trebui să ofere câinelui dvs. o factură curată de sănătate înainte de a merge la camping împreună. Dacă canina dvs. este veche sau are probleme de sănătate, VET va face o decizie profesională, informată cu privire la faptul că campingul ar fi sau nu o idee bună sau una periculoasă.

La veterinar, obțineți câinele imunizat. Există o mulțime de bacterii acolo în pustie. Alergând într-un animal rabd este, de asemenea, o posibilitate, deși puțin probabil. Obținerea vaccinurilor și a inoculărilor câinilor dvs. se vor asigura că nu este susceptibil la bolile cum ar fi viermele inimii sau rabia.

LEGATE DE: Drumeții cu un câine? Iată ce trebuie să știți

Cum să vă pregătiți câinele pentru camping

Asigurați-vă că câinele dvs. este identificabil este, de asemenea, imperativ. Dacă, în cel mai rău scenariu, câinele tău vede o veveriță sau un iepure și se duce departe, localizând-l va fi mult mai ușor dacă ai un fel de măsuri de identificare în vigoare. Aceasta poate lua forma unei etichete de identificare cu numele câinelui dvs. și toate informațiile dvs. de contact despre acesta sau puteți utiliza, de asemenea, un microcip sau GPS Tracker.

Un microcip este un implant mic care este minim invaziv, în timp ce un GPS este un dispozitiv care se atașează la gulerul câinelui tău. Ambele sunt idei extrem de bune pentru a privi dacă aveți un câine energic cu o durată de atenție scurtă și credeți că este un risc de runaway.

Împreună cu identificarea sub forma unui nume de nume, aduceți hârtiile câinelui. Nu poți fi niciodată pregătit ca proprietar de animale de companie, și dacă stai la un teren de tabără, probabil că va trebui să arăți că câinele tău este înregistrat și la curent cu toate fotografiile sale. Puneți toate certificatele veterinare ale câinelui și documentele necesare într-un singur dosar și păstrați-vă cu dvs. într-o locație sigură. Este, de asemenea, o idee bună să le păstrați într-o pungă de stocare cu fermoar din plastic, astfel încât acestea să nu se udă sau să fie ruinate în timpul călătoriei.

Asigurați-vă că aveți consumabile medicale adecvate la îndemână

Fie că este vorba de oameni sau câini de camping, fiind pregătită din punct de vedere medical este vitală. Nu uitați niciunul dintre medicamentele dvs. de câine sau câinele dvs. Aceasta include atât de urgență (aspirină acoperită), cât și medicamente non-de urgență. Dacă câinele dvs. ar trebui să ia orice medicamente eliberate pe bază de prescripție medicală, asigurați-vă că le aduceți prea (au mai mult decât suficient pentru a dura întreaga călătorie).

LEGATE DE: Cum să vă puneți împreună propriul kit de prim ajutor pentru câini?

Cum să vă pregătiți câinele pentru camping

Kiturile de prim ajutor sunt o necesitate. În plus față de murdărie, noroi și animale, există întotdeauna o șansă ca câinele dvs. să sufere un fel de rănire, în timp ce se joacă în sălbăticie.

Kitul de prim ajutor FIDO ar trebui să includă elemente specifice câinilor, cum ar fi aspirina acoperită, înfășurarea animalelor, pulbere stipică, picături pentru urechi și ochi, gel de prim ajutor pentru animale de companie și balsam laba în cazul în care vremea devine rece. Puteți achiziționa kituri de prim ajutor de companie la cele mai multe magazine de animale de companie sau puteți pune împreună propriul kit de prim ajutor pentru câini pe baza orientărilor noastre (link-ul de mai sus), care este mai ieftin și mai bun.

BACSIS: Dacă aveți tot ce aveți nevoie la domiciliu, puteți economisi bani prin împachetarea acelor consumabile de sănătate câine într-o pungă mică și făcând propriul kit de prim ajutor DIY CANINA.

Câinii și oamenii nu utilizează întotdeauna aceleași produse de prim ajutor, deci este important să vă asigurați că tot ceea ce aduceți este câini de siguranță. Luați măsuri de precauție și aplicați purici și bifați medicamentele înainte de a pleca. Nimic nu ruinează o excursie de camping mai repede decât urmărirea câinelui căpușe și purici și răspândirea lor la toți ceilalți.

Aplicarea unui spray sau a unei cremă preventivă câinelui dvs. pentru a menține căpușe și purici ar trebui să fie absolut obligatoriu, nu numai atunci când vă faceți camping, dar doar pentru a vă duce câinele pentru a face orice activitate în aer liber.

Lucruri pe care trebuie să le împachetați pentru a vă pregăti câinele pentru camping

Pentru lista de ambalare, în general, asigurați-vă că ați gândit-o și verificați lista de mai multe ori. Aduceți leashes și urmăriți. Dacă nu doriți să riscați șansa ca câinele dvs. să fugă în timpul unei excursii, utilizați o lecție Pentru a-ți păstra povestea lângă tine. Păstrați-o mult timp ca câinele dvs. să aibă șansa de a explora tot ce este în jurul lui.

Folosind o frânghie și un baston este, de asemenea, o idee bună atunci când mergeți oriunde în jurul campingului fără cainele tau. Alternativa vă părăsește animalul în cort sau un crate de câine, Și asta nu este o distracție pentru un câine care îi place aerul proaspăt și pur și simplu vrea să fie afară, alergând ", tineri, sălbatici și liberi.& # 8221;

LEGATE DE: Sfaturi pentru călătoria cu câinele dvs

Cum să vă pregătiți câinele pentru camping

Nu vă concentrați doar asupra lucrurilor pentru a vă menține FIDO în momentul în care vă pregătiți să faceți camping cu poochia ta. Aduceți și lucrurile distractive!

Campingul este o vacanță și pentru puii voștri; este șansa câinelui tău de a alerga și de a juca până când este epuizat! Aduceți o mulțime de ani Jucării minunate pentru câini și jocuri pentru câinele dvs. Nu numai că se va bucura de ea, dar veți avea și un timp minunat. Câinii au o mulțime de energie naturală și se plictisesc repede, așa că având a Varietate de jucării vă va ține pe amândoi să vă conducă reciproc.

Consumabilele de baie este un alt lucru minunat pentru a adăuga la lista dvs. Câinii care sunt câini, vor găsi întotdeauna o modalitate de a obține cât mai dezordonat posibil. Mai degrabă decât lăsarea câinelui tău murdar dacă intră accidental într-un noroi, adu-o chestii de baie de la domiciliu Doar în cazul în care aveți nevoie (și probabil că veți). De asemenea, nu știți niciodată ce sunt în pădurea din jurul vostru, iar câinii au o tendință de a găsi lucruri care să se rostogolească.

Odată ce noaptea se rostogolește în jur, va trebui să vă asigurați că câinele este cald și confortabil. Este bine să nu dormi câinele chiar lângă tine pe patul tău de suflare sau de sac de dormit, dar oriunde ai alege să-l găzduiască, asigurați-vă că el are unde să iasă din elemente și că el este Sigur de la orice prădători care pot fi ascunși în pădure.

Chiar și în timpul unei zile fierbinți, se poate ajunge să fie rece pe timp de noapte și nu ați vrea ca câinele să se îmbolnăvească sau să fie inconfortabil. Chiar dacă nu este o necesitate, puteți aduce ceva Câine de câine pentru pooch: Pături, covoare, o pernă sau poate chiar a câine să-l țină de pe terenul răcoros.

Nu uitați de lucrurile simple

S-ar putea să credeți că nu merită menționat, ci produsele de companie de zi cu zi pe care le folosește câinele dvs. ar trebui să fie și pe lista dvs. Știu că pare prost, dar când ai multe lucruri de reținut, cei care fac cel mai mult sens să ia cu tine tind să-ți alunece mintea. Asigurați-vă că aduceți oricare dintre următoarele surse de câine pe care Canina dvs. utilizează în mod regulat:

Cum să vă pregătiți câinele pentru camping
  • Mâncare pentru câini
  • Boluri
  • Sticle de apă proaspătă (pentru câine)
  • Canisa / crate
  • Pungi de poop /Pooper scooper
  • Un prosop pentru a vă usca câinele
  • Perie
  • Sacou
  • Așternut
  • Cizme (poate?)

Chiar dacă câinele tău este în vacanță, nu-l lăsa să fugă sălbatic

Un alt sfat care mărim este o etichetă adecvată a animalelor de companie. Doar pentru că sunteți într-o vacanță cu animalul dvs., nu înseamnă că îl puteți lăsa să alerge sălbatic. Fie că sunteți într-un tabără sau în mijlocul pădurii, câinele dvs. are nevoie încă a te comporta Pe lângă el.

Acest lucru ar trebui să meargă fără a spune, dar asigurați-vă că vă păstrați câinele mulțumit și nu lătrat tot timpul. Dacă sunteți în jurul altor rulote, le va deranja; Și dacă credeți că sunteți singuri în pădure, este posibil să nu fiți. Barking-ul lui Fido va fi, de asemenea, supărat "# 8221; Viața sălbatică naturală din pădurea din jurul vostru.

LEGATE DE: 18 Cele mai bune hoteluri din SUA care permit câinilor

Amintiți-vă să curățați după câinele dvs. și să îl supravegheați în orice moment când el este în jurul altor persoane sau animale de companie.

Dacă câinele dvs. nu face bine în jurul oamenilor necunoscuți și veți merge la un tabără care va fi populat de străini, poate doriți să vă reconsiderați să-l luați în călătoria cu dvs. U.S. Serviciul forestier a pregătit un bun Manualul PDF că părintele de câine vreodată ar trebui să privească înainte de a-și lua animalele de companie cu ei, iar salvarea labei are câțiva Mai multe sfaturi privind siguranța și precauțiile.

Cum să vă pregătiți câinele pentru camping

Același lucru este adevărat dacă pooch-ul dvs. nu este confortabil în jurul animalelor ciudate. Sunt șanse să fie mulți alți câini care rulează în jur dacă mergi la unele dintre zonele de camping mai populare.

Dacă luați aceste sfaturi în considerare, fără a vă opri să călătoriți cu câinele dvs., veți fi sigur că aveți o experiență de camping mare împreună. Campingul poate fi o explozie, mai ales cu un companion canin care este dispus să meargă afară și să facă o excursie cu tine. Atâta timp cât țineți câinele sănătos și fericit, campingul cu el va fi o experiență de succes și plină de satisfacții. Dacă câinele dvs. este bine comportat, prietenos și non-agresiv când se întâlnește cu alte animale sau oameni, călătoria ar trebui să plece fără nici un cârlig.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să vă pregătiți câinele pentru camping