Ești groomers de câine? De ce și cât de mult?

Îngrijirea regulată a câinelui este esențială pentru a asigura o canină sănătoasă. Unii oameni aleg să-și îngrijească câinii acasă, în timp ce alții îi duc la studiouri profesionale de îngrijire a animalelor de companie în schimb. Ori de câte ori optăm pentru acesta din urmă, una dintre întrebările pe care le-am întrebat cu toții este: Ești groomers de câine?

Pe măsură ce sunt adoptate mai multe animale de companie în SUA și Profesioniști de câine profesionale sunt din ce în ce mai ocupați, aceasta a devenit o neînțelegere comună printre mulți proprietari de animale de companie. Întrebarea infamală, faceți griji câine sau nu, Acum domină fiecare forum de îngrijire a animalelor de companie și site-ul web. Pentru a vă salva timpul, răspunsul scurt este "# 8230;

Da, tu faci groomers de câine.

Doriți să știți de ce și cât de mult le faceți? Mă întreb de ce groomers câine merită să fie înclinat și ce altceva ar trebui să vă așteptați să mergeți la un groomer profesionist de câine? Permiteți-mi să vă desparți de tine de la experiența personală de 6 ani la saloanele îngrijitoare.

Ghid de îngrijire gratuită de 25.000 de cuvinte: Cum de a muri un câine pentru începători

Ești groomers de câine? De ce și cât de mult?

De ce faci groomers câine

Ca și în cazul oricărei proceduri de basculare, Există întotdeauna argumente în această privință. O școală de gândire crede că, dacă plătiți pentru serviciile de îngrijire a animalelor de companie într-un studio profesional, nu este nevoie să vă puneți la dispoziție groomerul de companie, deoarece deja a fost plătit.

Cu toate acestea, cealaltă parte a argumentului poate fi faptul că ar trebui să sfărâmați pe oricine care vă oferă (sau în acest caz, câinele dvs.) cu un serviciu pe care dumneavoastră, nu doriți să faceți. Aceasta a fost o înțelegere pe termen lung despre înclinarea în America, care este mult diferită de practicile pe care le angajează în Europa (dar acest subiect diferit pentru o altă zi).

În cele din urmă, cum ar fi menționat mai sus, răspunsul pentru această întrebare foarte frecventă, faceți griji câine, este un da definit. Atâta timp cât sunteți mulțumit de locul de muncă, groomerul a făcut-o, ar trebui să faceți întotdeauna profesionistul pentru munca pe care au pus-o. La urma urmei, ei ar fi putut face o slujbă mai rea, bine?

De ce faci groomers câine?

Pur și simplu pentru că plătiți prețul integral Pentru un serviciu de îngrijire a câinelui nu înseamnă că groomerul dvs. profesional vede 100% din această taxă. De cele mai multe ori, Groomers Pet primesc doar o fracțiune din această sumă ca comisie.

Acest lucru se datorează adesea faptului că groomers lucrează pentru salon și fie să fie plătiți de afacere sau să-l închidă și să plătească o mare parte din câștigurile lor pentru a putea continua să lucreze în studioul Grooming.

Când vă așezați groomerul de câine, le arată că apreciați lucrarea pe care au făcut-o și vă apreciați angajamentul față de slujba lor. Să ne confruntăm cu el, îngrijirea câinilor se ocupă de lucruri zilnice pe care majoritatea oamenilor nu le-au putut ocupa, iar slujba lor necesită o mulțime de muncă fizică dură și o grămadă de răbdare.

Câinele tău se ridică, trage, clipuri, șlefturi, stoarce glandele anale, cade câinele și se acoperă cu apă și săpun, mușcături și zgârieturi și se ocupă de multe altele Probleme comportamentale ale câinilor obișnuite și lucruri pe parcursul unei zile. Afișarea aprecierii dvs. prin înclinarea unui groomer câine este cel mai puțin pe care îl putem face.

Doriți să aflați mai multe despre de ce faceți griji câinelui, felul în care munca câinelui de lucru și ceea ce vine cu locul de muncă? Iată câteva articole dintr-un groomer profesional de animale pentru a vă oferi o perspectivă mai bună:

Îngrijindu-te? Ghidul Ultimate cumpărători pentru consumabilele de îngrijire a câinelui

Profesional câine groomer îngrijirea unui câine

Cât de mult vă faceți griji câinelui?

Trebuie să menționez asta Nu sunt un groomer, dar folosesc serviciile lor adesea și întotdeauna sfărâmăt de animale de companie. De ce? Pentru că ori de câte ori vă ridicați animalul de la studioul de îngrijire după ce Pro Groomer și-a făcut slujba, și poochează-vă proaspătă, arată grozav și pare a fi fericit, acesta este un motiv perfect valabil pentru a lăsa un sfat de apreciere.

De fapt, cred că ar trebui să nu mai apelem la această practică & # 8220; Tipping, & # 8221; și, în schimb, utilizați termenul "Sfat de apreciere.& # 8221; Pentru că este exact ceea ce sună: Groomerul câine a făcut o treabă minunată, cu siguranță nu ați vrut să o faceți singur, și veți lăsa un sfat pentru a le arăta că apreciați munca lor grea.

Cât de mult este vârful în mod normal? De obicei, pentru îngrijirea câinilor sunt sfaturile de apreciere 15-20% a costului serviciilor (cu un minim de 2 USD). Majoritatea proprietarilor de câini sunt încurajați să lase ceea ce își pot permite și cred că este corect, desigur. Personal, adesea sfârșesc să revin în jur de 4 până la 6 dolari pentru un serviciu obișnuit de îngrijire a câinelui, cu excepția cazului în care este un caz special și mai multe lucruri trebuie făcute câinelui.

De ce faci groomers câine? Bazându-se un groomer de câine este o modalitate bună de a vă asigura că data viitoare când veniți cu câinele dvs., ambii veți fi bineveniți, iar profesioniștii vor avea grijă de câinele dvs. pe care el sau ea știe deja bine.

Evident, la fel ca orice altceva, mai întâi Trebuie să fiți mulțumiți de serviciu pe care le-ați primit înainte de a vă întoarce un groomer de câine. Dacă câinele dvs. este încă stins sau nu a obținut tratamentul pe care l-ați discutat anterior cu îngrijirea dvs. de companie, ar trebui să vă faceți dezamăgirea cunoscută și, evident, nu trebuie să se acorde sfaturi.

Dacă câinele dvs. groomer funcționează de acasă, știi că își petrec o mulțime de banii lor pentru a păstra serviciul. Doar pentru a vă oferi o idee despre cât costă echipamentul lor și ce lucruri trebuie adesea să cumpere pentru a-și păstra afacerea de funcționare:

Cât de mult vă faceți griji câinelui

Luați în considerare efortul Groomer al câinelui

Uneori groomi de câine merg în plus. Poate că au inclus un serviciu gratuit ca Periajul dinților câinelui, Clipping și chiar umpleți unghiile câinelui. Poate că groomerul tău câine iubește pooch-ul tău și îi arată întotdeauna o atenție deosebită. Poate că te-au strâns în ultimul moment pentru că este singura dată când ai putea să o faci.

Atunci când se întâmplă cazuri ca acestea, este obișnuit să plecați cel puțin 30% vârf sau posibil chiar mai mult. De asemenea, ar trebui să vă gândiți să vă înclinați groomerul câinelui un pic mai mult în timpul sezonul de vacanță. Aceasta este o modalitate excelentă de a le arăta că apreciați tot ceea ce fac pentru dvs. și pentru animalul dvs. de companie pe tot parcursul anului și să mențineți o relație bună cu groomerul dvs.

Cel mai important, luați în considerare cât de dificil este animalul dvs. de companie la mireasă. Groomorul tău are nevoie constant Calmează câinele în jos? Câinele dvs. are o haină proastă necesită nevoi speciale de îngrijire?

Unul dintre lucrurile pe care oamenii au tendința de a uita este că ar trebui să faceți cu siguranță câinele de câine un pic suplimentar dacă canina dvs. este deosebit de greu de rezolvat. Nu fiecare câine se bucură să fie îngrijit, scăldat și răsfățat; Dacă câinele dvs. este unul dintre aceștia, ar trebui să compensezi cu siguranță profesioniștii că ai grijă de ei și să fii răbdător.

Câinele dvs. are nevoie de mai multă atenție? Câinii adulți sunt de obicei cei mai buni la mirele, mai ales dacă au fost bine pregătiți. Puii și câinii mai în vârstă, pe de altă parte, pot fi, de asemenea, deosebit de greu pentru mire și de multe ori prezintă o provocare unui groomer profesionist.

Dacă câinele dvs. necesită orice fel de îngrijire deosebită, ar trebui să considerați că atunci când vă gândiți la cât de mult să faceți un groomer de câine. Amintiți-vă că găsirea unui groomer de companie potrivită poate fi dificilă, așa că atunci când găsiți pe cineva care vă place și cineva care are grijă de animalul dvs. de companie, asigurați-vă că le-ați arătat recunoștința, lăsându-i un vârf mare.

Îngrijindu-ți câinele la domiciliuDoriți să vă îngrijorați de tine? Unii părinți de companie decid că împlvîngându-se pe serviciile de îngrijire a câinilor și, de asemenea, având în vedere îngrijirea câinelui este prea mulți bani, astfel optează pentru îngrijirea câinilor lor acasă de la sine.

Acesta este un motiv valid și probabil o modalitate excelentă de a lega și câinele dvs. Dacă doriți să explorați această opțiune, avem niște articole utile pentru dvs.:

Cel mai probabil vă așteptați pe toți ceilalți care vă oferă un serviciu, inclusiv chelneri / chelneri, stilisti de păr și tehnicieni de unghii, deci de ce nu ați sfărâma pe cineva care vă oferă câinelui dvs. un serviciu cu un serviciu? Sincer, locul de muncă al câinelui tău este cel mai probabil mult mai mult decât cel al dulapului de păr sau tehnician de unghii.

Dacă ați luat un copil pentru o tunsoare și el se învârtea în scaun, tot timpul, făcând munca cosmetologului mai dificilă, ați fi spus mai mult? Am absolut absolut, și, prin urmare, ar trebui să fim la fel de atenți la îngrijitorul nostru de animale de companie.

La sfârșitul zilei, cei mai mulți groși de câine vă vor spune că își iubesc slujba și îi iubesc clientelele (câini, pisici și alte animale), dar acest lucru nu înseamnă că nu merită să fie compensată pentru munca lor grea.

Urmăriți următorul: Cum să mă îngrijoreze un câine acasă de unul singur

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ești groomers de câine? De ce și cât de mult?