Cum să scrieți un plan de afaceri de zi cu zi

Pornirea propriei afaceri durează mult timp și efort, iar una dintre primele dvs. sarcini va fi să scrieți a plan de afaceri. Acest lucru este valabil pentru orice afacere, de la cele mai simple și mici întreprinderi antreprenoriale cu câini la cele mai elaborate imperiile de companie complexe pe care le visați de construire. În această coloană ne uităm în mod specific la Cum să scrieți un plan de afaceri de zi cu zi și toate informațiile care ar trebui incluse în ea.

Dacă aceasta este prima dvs. vizită, faceți o privire rapidă la coloana noastră de ultima săptămână Cum să începeți o afacere de îngrijire a câinelui, unde am vorbit mai mult despre planificarea și lansarea acestei societăți. Articolul de astăzi va fi concentrat în mod specific despre cum să scrie un plan de afaceri de zi cu zi și să încerc să fiu mai specific.

Există multe familii care nu sunt în jur în timpul zilei pentru a avea grijă de nevoile câinelui, inclusiv hrănirea, jocul, mersul și ameliorarea lor. Acesta este un gol care poate fi cu siguranță umplut de o persoană ambițioasă care iubește câinii și este interesată să înceapă o îngrijire a copiilor Doggy.

Cum să scrieți un plan de afaceri de zi cu zi

Nu te prea încântați de planurile de afaceri de câine încă. Există mult mai multe care intră într-o Pet de afaceri decât dragostea simplă a câinilor și dorința de a deveni antreprenor (Petpreneur?) Ca proprietar de afaceri veți purta multe pălării. Unele dintre îndatoririle pe care le veți răspunde cu includerea:

  • Comunicarea cu clienții
  • Muncă administrativă
  • Documentație financiară și impozite
  • Publicitate și marketing
  • Întreținerea site-ului

Și multe altele. Mai ales la început, proprietarii de afaceri tind să facă mai mult totul singuri pentru a economisi cheltuielile. S-ar putea să lucrați ore lungi, nopți și weekend-uri. Veți avea multe pe plăcuța dvs. ca proprietar de afaceri, dar în cele din urmă veți obține un mâner pe tot și veți începe să obțineți mai ușor.

Dacă începeți doar să vă gândiți să lansați o afacere de îngrijire a câinilor și ați dori mai multe informații, puteți verifica și postul general mai vechi Cum să începeți o afacere de companie cu câini. Veți găsi o mulțime de informații generice despre ce să vă așteptați atunci când începeți propria venture și ce puteți face pentru a vă asigura că este un succes.

Ca toate întreprinderile, dacă vrei să întrebi ceva de genul asta, atunci ar trebui să începeți cu un plan de afaceri bine gândit. Un plan adecvat stabilește obiectivele inițiale și lungi ale operațiunii și vă ajută să vă concentrați asupra aspectelor de bază ale îngrijirii de zi cu canin în timpul fazei de planificare. Cu cât puneți mai mult în planificare, cele mai puține surprize pe care le veți avea de-a lungul drumului. Deci, să vorbim despre cum să scrieți un plan de afaceri de zi cu zi și cum să faceți acest lucru în mod corespunzător.

Cum să scrieți un plan de afaceri de zi cu zi

Planul dvs. de afaceri este o piesă crucială de asigurare a finanțării pe care va trebui să o începeți de îngrijirea proprie a câinelui. Este primul lucru pe care investitorii și băncile îl privesc. Vor să vadă planul dvs. cu privire la modul în care veți obține banii înapoi cu profit. Vor să fie capabili să înțeleagă ce va fi afacerea, cum veți începe, ceea ce veți realiza și cum veți face succesul.

Chiar dacă sunteți în măsură să vă finanțezi propriul afacere de zi pentru îngrijirea câinelui și nu planificați să căutați investitori, ar trebui încă Scrieți un plan de afaceri de zi cu zi. De ce? Pentru că:

  • Vă va ajuta să stabiliți obiective pentru dvs. și pentru afacerea dvs
  • Vă va ajuta să rămâneți pe drumul cel bun și să vă reamintiți unde vă dați
  • Acesta va ajuta la calcularea tuturor costurilor pe care le veți îndura în această călătorie
  • Va picta o imagine mai bună atunci când și cum veți începe să faceți profit

Un plan de afaceri nu este cu siguranță pornit niciodată în piatră și îl puteți modifica pe măsură ce mergeți dacă este necesar (cel mai probabil, veți), dar va schița lucrurile pe care le doriți și cum intenționați să faceți acest lucru.

Evaluați necesitatea unei noi afaceri de zi cu zi

Cum să scrieți un plan de afaceri de zi cu zi

Înainte de începerea oricărei noi îngrijiri de zi Doggy, trebuie mai întâi să vă asigurați că este nevoie de această afacere în zona în care doriți să o stabiliți. Trebuie să aveți suficienți clienți potențiali pentru a ajuta la hrană afacerea. Acest lucru se poate face foarte ușor.

Există o mulțime de câini în zona dvs? Există deja o zi de zi a câinelui stabilit? Gândiți-vă la proprietari. Locuiți într-o zonă suburbană în care există mulți părinți de ședere la domiciliu care sunt acasă pentru părți mari ale zilei sau locuiți într-un loc în care majoritatea oamenilor pleacă la muncă dimineața și nu se întorc până la cină timp?

LEGATE DE: 10 idei de afaceri de câine mare pentru petreneurs

Dog Daycare poate fi un serviciu pe care oamenii sunt dispuși să călătorească într-un mod mic, dar probabil că nu ar merita pentru cineva să conducă mai mult de 15 sau 20 de minute pentru a ajunge la afacerea dvs. Concentrați-vă pe zona dvs. locală. Asigurați-vă că există o mulțime de câini în orașul dvs. sau orașele vecine care ar necesita serviciile dvs.

Ați putea discuta cu prietenii și familia în zonă, dar puteți dori, de asemenea, să studiați proprietarii de câini la parc local, la magazinul de animale de companie sau la facilitatea de îngrijire. Chatting cu proprietarii de câini este cel mai bun mod de a afla dacă serviciile dvs. sunt necesare și dacă părinții de companie ar plăti pentru el.

Începeți cu utilizarea propriei dvs. logici mai întâi și cele mai simple oportunități de cercetare rapidă. Scrieți toate gândurile și rezultatele din orice cercetare pe care o faceți singur. Acest lucru vă va începe înainte de a dedica mai mult timp datelor grele, statisticilor și cercetării de piață adecvate, care va fi o parte esențială a cunoașterii modului de a scrie în mod corespunzător un plan de afaceri de zi cu zi.

Afișați boilele dvs. inițiale și de lungă durată

Prima și cea mai importantă parte a oricărui plan de afaceri afirmă obiectivele inițiale și pe termen lung ale afacerii; Nu este diferit la stabilirea unei îngrijiri de zi cu Doggy. După cum am afirmat înainte, un plan cu atenție vă va permite să vă concentrați asupra specificului pornirii întreprinderii și vă ajută, de asemenea, să vă planificați viitorul.

Iată un exemplu Așa cum se referă la o afacere de îngrijire a copiilor Doggy: voi începe o îngrijire de zi care este inițial făcută din casa mea, care are capacitatea de a avea grijă de 4 - 6 câini confortabil în timpul zilei. În cele din urmă, când afacerea crește, va fi relocată într-un anumit spațiu de închiriere la proprietatea fratelui meu să-l extindă pentru a se potrivi până la 20 - 25 de câini. Odată ce veți ieși din acel spațiu, veți putea să vă permiteți ceva mai mare și mai crescător. Toate acestea ar trebui să fie deja pre-planificate; Nu intrați niciodată în acest război de afaceri nepregătit și gândiți-vă că se întâmplă, se întâmplă, se întâmplă.& # 8221;

Undeva în jurul acestei secțiuni, trebuie, de asemenea, să includeți dacă veți avea sau nu un partener de afaceri și ce tip de entitate va fi afacerea dvs. Va fi un singur proprietar, un singur membru LLC sau un S-CORP?

LEGATE DE: Cum să începeți o afacere de îngrijire a câinelui

De cele mai multe ori, întreprinderile mici încep ca un singur proprietar pentru primul an sau doi. Apoi, odată ce aveți toate documentele, facturile și cerințele fiscale sub control, puteți începe să căutați depunerea pentru un LLC pentru a vă separa activele personale de la afacerea dvs.

Dacă ați decis să începeți afacerea dvs. de companie cu un partener, trebuie să decideți acum dacă îl veți conduce ca o societate cu răspundere limitată (LLC), o corporație sau un parteneriat. Trebuie să discutați despre toate acestea cu partenerul dvs. de afaceri și asigurați-vă că faceți toate deciziile majore de afaceri împreună. Aceste informații trebuie incluse în planul dvs. de afaceri Doggy Daycare, astfel încât investitorii sau banca dvs. (și chiar dvs.) să știe cum dvs. și planul partenerului dvs. de a lucra împreună.

Faceți această secțiune scurtă și la punct. Este doar o imagine de ansamblu generală a locului în care vă vedeți afacerea dvs. în primul an și unde veți vedea că se întâmplă viitorul. Oricine, citește planul de afaceri pentru animale de companie caută pur și simplu elementele de bază din această primă secțiune. Detaliile vor veni mai târziu.

Cine este clientela ta țintă?

Cum să scrieți un plan de afaceri de zi cu zi

Nici o afacere legată de câini va supraviețui fără clienți și este înțelept să vă comercializați afacerea la clientela țintă.

Clienții dvs. vor fi probabil proprietari de câini care nu sunt acasă în timpul zilei pentru a tendința de nevoile lor de companie. Dar cum rămâne cu seniorii care au greu să țină pasul cu câinii energetici? Ei pot fi interesați să-și pună animalele de companie în îngrijirea copiilor câteva zile pe săptămână pentru unii socializare și să jucați timp.

Gandeste in afara cutiei. Există mulți oameni care ar dori să folosească un serviciu de îngrijire a câinelui și doriți să vă asigurați că afacerea dvs. face apel la toate. Această parte a planului ar trebui să arate așa ceva Pentru îngrijirea câinilor mici menționați mai sus: îngrijirea copiilor canine va începe inițial să se concentreze asupra potențialilor clienți care se află în evoluțiile locuințelor și complexele de apartamente care se află la o jumătate de kilometru de acasă.

Domeniul de aplicare al afacerii dvs. de îngrijire a câinelui

Planificarea pentru domeniul de aplicare al afacerii dvs. este unul dintre cele mai importante lucruri de a ține minte atunci când învățați cum să scrieți un plan de afaceri de zi cu zi. Primul pas este de a decide unde va fi localizat locul tău. O să o faci din casa ta sau să închiriezi un spațiu comercial?

Odată ce vă aflați cât spațiu veți avea nevoie și / sau aveți, puteți decide câte câini sunteți dispuși să luați la un moment dat. Poate aveți doar spațiu pentru 4-6 câini sau poate că închiriați un spațiu comercial mare cu capacitatea de a lua 20 sau mai mulți câini în fiecare zi. Doar amintiți-vă că cu cât mai mulți câini pe care îi urmăriți, cu atât mai mulți angajați va trebui să îi îngrijiți.

LEGATE DE: Cum să vă pregătiți câinele pentru vară

Acesta este, de asemenea, locul unde veți lista serviciile pe care le veți oferi. Multe întreprinderi de îngrijire a câinilor oferă servicii de valorificare, programe de instruire sau servicii de îngrijire la clienții lor. Este ceva ce vă interesează? Veți oferi aceste servicii sau partener cu o antrenor profesionist sau groomerul câinelui?

Este important să oferiți mai multe servicii pentru a vă extinde baza de clienți, dar nu doriți să oferiți prea multe. Asigurați-vă că vă excelezi la serviciile pe care le furnizați și, dacă aceasta înseamnă că puteți oferi doar îngrijire de zi și îmbarcare la început, asta este bine. Dacă oferiți prea multe servicii de companie, vă puteți răspândi prea subțiri.

Rețineți că cu cât este mai mare scopul afacerii dvs. de câine, cu atât mai mulți bani vor costa să o ruleze. Salariile angajaților și consumabile suplimentare se adaugă rapid, iar cele mai multe rate ale chiriilor din clădirea comercială se bazează pe dimensiunea spațiului. Asigurați-vă că în greutate costurile suplimentare împotriva banilor suplimentari pe care o va aduce o afacere mai mare.

Cum să finanțezi afacerea Docgy Daycare

În momentul în care ajungeți la această parte a planului, veți avea o idee bună ce tip de finanțe va dura pentru a obține o zi de zi Doggy. O regulă generală de urmat aici este să vă asigurați că aveți suficientă finanțare pentru a rula afacerea fără nici un venit timp de 6 luni. Este posibil să nu vă luați atât de mult pentru a transforma un profit, dar în acest caz este mai bine să fii în siguranță decât să-ți pare rău. În ceea ce privește salariul propriu, acest număr variază foarte mult. O mulțime de big proprietari mari de afaceri numără 3 ani ani fără salariu pentru ei înșiși în timpul fazei de planificare.

Cum să scrieți un plan de afaceri de zi cu zi

Majoritatea afacerilor mici nu reușesc deoarece sunt subfinanțate în timpul fazei de pornire. Cu siguranță nu doriți să cădeți sub această statistică.

Nici una dintre cifrele dvs. financiare trebuie să fie stabilită în piatră, dar va trebui să aveți o idee bună despre ce vor fi toate cheltuielile dvs. Amintiți-vă, cu atât mai mult planificați, cu atât mai puține surprize pe care le veți avea. Va trebui să planificați pentru cheltuieli mari, cum ar fi chirie, utilități, echipamente pe care le veți avea nevoie a-ti pasa de câinii și gardurile. Odată ce aveți numărul final, adăugați încă 20% în plus pentru cheltuieli neașteptate.

Nu uitați cheltuielile care nu sunt atât de evidente, cum ar fi:

  • Echipamente de birou
  • Mobilier pentru dvs. și clienții dvs
  • Orice costuri de renovare pe care le puteți suporta
  • Cheltuieli de publicitate și de marketing (inclusiv designul site-ului)

Când vă aflați cum să scrieți un plan de afaceri de zi cu zi, este cel mai bine să vă depășiți planul pentru cheltuielile potențiale. Nu doriți să subestimați și apoi să nu reușească afacerea dvs. repede, deoarece a fost subfinantată sau începe cu disperare căutând finanțare suplimentară. Faceți cercetarea și fiți cât mai exacți posibil, dar asigurați-vă că vă lăsați un pic de cameră de wiggle în termeni de bani. Sunt obligați să existe cheltuieli pe care nu ați planificat când începeți afacerea dvs. de îngrijire a câinelui.

Publicitate și marketing Docgy Daycare Business

Odată ce ați selectat serviciile pe care le veți oferi și aveți o estimare asupra consumabilelor de câine, consumabile de birou, utilități și alte lucruri pe care le veți plăti, este timpul să vă stabiliți prețurile și să începeți publicitatea și marketingul Noua dvs. aventură. Trebuie să luați această parte foarte în serios, deoarece mai bine marketingul și mai multe anunțuri înseamnă mai mulți clienți.

Să începem cu începutul, Setați prețurile corecte. Va trebui să rămâneți competitivi cu alte centre de îngrijire a câinilor din zona dvs. Sunați la alte facilități și aflați tarifele. Ratele dvs. ar trebui să fie puțin mai puțin decât ale lor, deoarece nu aveți experiență. Odată ce începeți să construiți o reputație, vă puteți mări prețurile.

Cum să scrieți un plan de afaceri de zi cu zi

Acum, pe publicitate. Nu este vorba doar de reclamele de televiziune, anunțuri radio și panouri. Toate aceste lucruri sunt bune, dacă le puteți permite. Cu toate acestea, deoarece majoritatea mici afaceri lucrează cu un buget mic, există o mulțime de modalități de a face publicitate care sunt mai ieftine decât toate acestea.

Noua publicitate nouă este marketingul. Internetul este platforma perfectă pentru aceasta: puteți ajunge la o bază imensă de clienți cu foarte puține investiții (dar o mulțime de timp și o muncă grea).

Obținerea creativă vă poate economisi o mulțime de bani atunci când vine vorba de publicitate și marketing. Odată ce ați încercat tot ce ați putut online - social media, propriul dvs. site web, ajungeți la alte site-uri, marketingul de e-mail și așa mai departe - puteți să vă deplasați pe metodele vechi de școală care încă funcționează foarte eficient. Sfatul meu pentru cea mai ieftină abordare ar fi să tipăriți niște fluturași de zi cu zi distractivă și să atrageți cărți de afaceri și să le plasați în jurul zonei dvs. locale strategic. Puteți să închideți fluturașii în centrele senior, la cafenele, Facilități de îngrijire, Birouri veterinare și alte locuri pe care proprietarii de câini, care pot avea nevoie de îngrijire a câinilor vor fi frecvente.

De asemenea, puteți predați fluturași sau cărți de vizită la parcul dvs. de câine local. Dacă sunteți dispus să puneți în timp util, nu va trebui să cheltuiți cât mai mulți bani. Gândindu-vă la piața țintă și locurile pe care le vor vedea cel mai mult că reclamele dvs. vă vor primi mult mai departe decât un anunț de televiziune generic care va fi privit de sute de oameni care nu dețin nici măcar un câine.

Totuși, nu uitați niciodată importanța unui site web bine făcut și al mass-mediei sociale atunci când publicitatea. În lumea de astăzi majoritatea oamenilor caută servicii, fie pentru ei înșiși sau pentru câinii lor, online. Stabilirea unui site web și publicitatea acestuia prin intermediul mass-mediei sociale este un mod foarte ieftin de a ajunge la o audiență mare. Cu toate acestea, văd încă atât de multe întreprinderi de câine, evitând lumea online, fie fără site-uri web, cât și cu prezența socială sau fiind foarte pasivă cu vocea lor și având site-uri teribile și / sau rupte.

Internetul este un sfat de oportunități de marketing ieftine, așa că îl folosiți!

Responsabilități juridice și management

Proprietarii de afaceri de zi cu zi, de obicei, vor conduce, de obicei, toate aspectele afacerii în sine. Încălzile de companie mai mari vor avea cel mai probabil angajați și un tip de structură de management. Odată ce ajungeți la această parte a plan de afaceri Trebuie să precizați cât de mulți manageri, angajați, personalul de birou vor face parte din operațiunile de zi cu zi ale afacerii. Dacă începeți cu voi înșivă, asta este bine, dar încercați să gândiți câteva locuri înainte. Scalarea ar trebui să fie întotdeauna în mintea ta.

Pentru a merge împreună cu acest lucru, va trebui, de asemenea, să includeți modul în care vă veți îngriji de toate responsabilitățile legale pe care le are un proprietar de îngrijire a câinelui. Aceasta este cea mai importantă secțiune a planului dvs. de afaceri. Planificarea necorespunzătoare ar putea avea ca rezultat consecințe juridice majore pentru dvs., angajații dvs. și clienții dvs.

Responsabilitățile dvs. juridice vor varia în funcție de regiunea în care locuiți. Diferitele state și orașe au propriile reglementări pe care trebuie să le urmeze.

Asigurați-vă că planul dvs. de afaceri Doggy Daycare abordează următoarele puncte:

  • Responsabilitățile dvs. de licențiere și de certificare
  • Răspundere de la răspundere pentru clienții dvs
  • Asigurări de afaceri pentru animale de companie
  • Orice legi specifice din regiunea dvs
  • Contracte de client
  • Contracte de angajați

Nu pot să subliniez cât de important este să planificăm în mod corespunzător afacerea dvs. de câine. Învățând cum să scrieți un plan de afaceri de zi cu zi este doar primul pas. Acum trebuie să faceți cercetarea dvs. și să creați cel mai incluziv plan posibil. Din nou, cu atât mai bine planificați acum, mai puține surprize pe care le veți avea atunci când vă lansați de fapt PET PET.

Referințe și lectură ulterioară:

  1. Permiterea pentru întreprinderile legate de animale de companie și de animale
  2. Ghid pentru cercetarea pieței de îngrijire a zilei Doggie
  3. Plan Exemplu # 1 (PDF)
  4. Exemplu de plan # 2 (PDF)
  5. Planul de exemplu # 3 (PDF)
  6. WOOF OVER HEAD DOGGIE Daycare și îmbarcare
  7. Care este costul de a începe o afacere de îngrijire a câinelui?
  8. High-end Doggy Day Care: Fără reducere pentru Fido
  9. Deveniți un proprietar de îngrijire a câinelui
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să scrieți un plan de afaceri de zi cu zi