Ar putea pars și rec. Departamentul dă cancer de câine?

Ar putea departamentul dvs. și Departamentul dvs. REC să ofere cancer de câine?

Dacă locuiți într-o zonă urbană, probabil vă luați câinele pentru plimbări într-un loc public. Parcurile publice, traseele naturale și parcurile de câine desemnate sunt opțiuni excelente pentru părinții de companie care caută undeva în condiții de siguranță pentru a-și exercita câinele. Te-ai întrebat vreodată ce fel de Se utilizează substanțe chimice Când amenajează aceste tipuri de locuri publice? Poate ar trebui să începi să te gândești la asta.

Proprietarii de câini din San Francisco au început să se adună în opoziție cu cea mai recentă amenințare la adresa lor Canine Companioni - Parks și Departamentul de agrement al orașului. Opoziția vine pe tocurile de informare care arată că orașul folosește un erbicid etichetat ca fiind carcinogen de către statul California pentru a controla o listă de specii invazive în parcuri în toată San Francisco.

Ar putea parcările și departamentul REC să vă aducă cancerul de câine?

Cei care petrec timp în parcuri sunt preocupați de efectele pe care erbicidul le va avea la câini, precum și cu oamenii, în special copiii. Glifosat, erbicidul în cauză, este distribuit în mod comercial ca breakup de la Monsanto, iar în martie a acestui an a fost etichetat ca fiind "probabil carcinogenic" de către Organizația Mondială a Sănătății.

LEGATE DE: Cum să începeți un parc de câine de interior

Ca răspuns la utilizarea erbicidului, un parc de parc în cauză a lansat o petiție la schimbare.Org sperând să convingă parlamentarii să "interzice utilizarea pesticidelor periculoase la școli și parcuri publice.& # 8221; Petiția spune povestea despre modul în care un părinte a aflat că substanța chimică urma să fie pulverizată într-un parc lângă școala de grădiniță a copilului ei. După ce a văzut semne de avertizare părinți despre glifosat, același părinte a descoperit acest lucru:

"Câțiva dintre vecinii mei locali mi-au menționat că câinii lor care au jucat în mod liber în acest parc special au scăzut cu cancer neobișnuit de gură și nas, iar acum ei cred că această practică guvernamentală din San Francisco de pulverizare în acest parc este motivul pentru acest."

În funcție de locuată.com, un blog de design și tehnologie, nu este doar un utilizator de parcare care are preocupări. Site-ul web documentează cazul altor alți părinți de companie care cred că erbicidul este responsabil pentru câinele lor ciudat Dezvoltarea cancerului de asemenea. Caroline Plakias, un rezident San Francisco, a avut acest lucru să spună despre câinele ei care a coborât cu cancer:

"... a obținut cancer când avea doi ani și veterinarul ei a spus că a fost într-adevăr neobișnuit să vezi o tumoare celulară catargă într-un câine atât de tânăr și, de asemenea, în rasa ei (Borgan Collie Mix). Am întâlnit mai mulți proprietari de câini în Parcul Glen Canyon, care au spus că puii lor au avut cancere ciudate ale nasului și a gurii."

Ar putea parcările și departamentul REC să-ți dau cancer de câine?

LEGATE DE: Cum să îmbunătățiți calitatea vieții pentru câinii cu handicap

Petiția are deja peste 600 de semnături de la locuitorii locali care sunt preocupați de siguranța lor și siguranța animalelor de companie. Parcurile din San Francisco și Departamentul REC nu au comentat încă problema publicării acestui articol. Semne de avertizare sau nu, mi se pare că produse chimice ca aceasta ar trebui interzis să fie utilizat în zonele publice.

Este, de asemenea, surprinzător pentru mine că aceasta este prima problemă pe care parcurile San Francisco a avut-o. Dacă mai mulți proprietari de câini au suspectat că substanța chimică provoacă cancer în canini, de ce nu a fost spus ceva înainte de acum? Acordat, nu există nici o dovadă că acest erbicid a provocat cancer la orice câine, dar dacă ar fi eu, aș căuta cu siguranță o modalitate de a lega cei doi împreună. Acest lucru mă face să mă îngrijorez de ce alte orașe și orașe pulverizează buruienile din parcurile lor publice. Este cu siguranță ceva ce mai mulți părinți de companie (și părinți umani) ar trebui să fie conștienți, mai ales dacă câinele dvs. este îndrăgostit de a mânca iarbă.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ar putea pars și rec. Departamentul dă cancer de câine?