Cum de a scrie un plan de afaceri de câine de mers pe jos

Deci sunteți un iubitor de câine care este obosit de la 8 până la 5 mănâncă la locul de muncă și vă gândiți că doriți să faceți altceva. Aveți câțiva prieteni care au menționat că se simt răi că își părăsesc câinii acasă singuri toată ziua în timp ce ei sunt la locul de muncă și ți-a dat o idee: dacă ar trebui să începi o afacere de câine de mers pe jos și # 8230; Înainte de a face totuși, trebuie să știți Cum de a scrie un plan de afaceri de câine de mers pe jos - unul dintre cele mai importante pași în orice aventură antreprenorială de succes.

Cu o muncă grea și o planificare atentă pe care tocmai ați putea crea o întreprindere de succes. Învățarea Insulelor și Outs de cum să scrieți un plan de afaceri de câine de mers pe jos ar trebui să fie primul pas. Actul de a vă planifica afacerea vă va duce prin tot ceea ce va trebui să faceți pentru a vă ajuta să vă avertizați și să alergați în cel mai eficient mod.

Nu credeți că aveți nevoie de a plan de afaceri Pentru ceva la fel de simplu ca un câine de mers pe jos de afaceri? Mai gandeste-te. Poate părea simplu acum, dar există o mulțime de planificare implicată în pornirea oricărei afaceri de câine. La fel de Jennifer Lee, Autor Planul de afaceri al creierului drept, spune & # 8230;

Dacă nu aveți un plan de afaceri, este ca și cum ați merge la o destinație necunoscută fără o hartă.& # 8221;

Dacă sunteți chiar în stadiile de început de a gândi la o afacere de mers pe jos de câine și ați dori mai multe informații, verificați coloana mea de săptămâna trecută Cum să începeți o afacere de câine de mers pe jos. Veți găsi o mulțime de informații despre ce să vă așteptați la începerea afacerii dvs. și ce puteți face pentru a vă asigura că este un succes.

Cum de a scrie un plan de afaceri de câine de mers pe jos

Planul dvs. de afaceri câine va deveni cine, ce, când, unde, de ce și cum de afacerea dvs. Va trebui să răspundeți la o mulțime de întrebări cu instrucțiuni clare și detaliate. Un plan de afaceri este în esență un ghid care va arăta banca, investitorii sau alți susținători de afaceri ideea că aveți în capul tău.

Chiar dacă știți ce vreți să faceți și cum veți ajunge acolo, aveți nevoie de un plan de afaceri pentru a arăta tuturor celorlalte idei și modul în care intenționați să le aduceți la viață.

Nu intenționează să aducă investitori? Amenda. Dar tot trebuie să știi cum să scrii un plan de afaceri câine de mers pe jos, dacă pentru nimeni altcineva decât pentru tine. Acesta este ghidul dvs. pentru locul în care doriți să obțineți și unde doriți să fiți după 1 an, 2 ani sau 10 ani în această afacere.

Cum de a scrie un plan de afaceri de câine de mers pe jos

Precizați obiectivele afacerii câinilor dvs

Înainte de a vă lansa câinele de mers pe jos, ar fi o idee inteligentă să vă puneți gândurile pe hârtie. Acest lucru vă va oferi o listă de ghidare pentru pornirea dvs. de afaceri și vă va ajuta, de asemenea, să stabiliți obiective realiste pentru companie. Acesta vă va oferi realizări pentru a vă strădui atunci când planificați viitorul afacerii câinilor dvs. ca un întreg.

  • Unde vrei să începi? Cât de departe sunteți dispus să călătoriți, câți câini veți merge la un moment dat, cum vă veți programa orele de lucru?
  • Cine va face asta cu tine? Planificați să aveți un partener de afaceri sau să angajați un angajat atunci când începeți prima dată treaba ta?
  • Unde vrei să-ți vezi afacerea? Doriți să o francizăți sau să angajați mai mulți angajați în viitor și să continuați să o extindeți?
  • Veți oferi alte servicii pe lângă câinele de mers pe jos? Cum o să scrii această afacere de câine și este chiar și ceva ce vrei să faci?

Când scrieți un plan de afaceri de câine, este, de asemenea, un moment bun pentru a decide cum vă veți încorpora noua afacere și ce tip de afacere va fi acest serviciu de mers pe jos.Pentru a face acest lucru legal, aveți mai multe opțiuni:

  • Propriul proprietar
  • Un singur membru LLC
  • S-CORP

În majoritatea cazurilor, o afacere de câine de mers pe jos începe cu un singur proprietar pentru primul an sau două. Vă veți ocupa de toate documentele, facturile și cerințele fiscale. Odată ce totul este în desfășurare, puteți începe să căutați depunerea pentru un LLC pentru a vă separa activele personale de la afacerea dvs.

LEGATE DE: Cum să înveți un câine să meargă pe o lesa

Dacă aveți un partener de afaceri chiar de la început, atunci trebuie să decideți acum dacă vă veți conduce câine de afaceri ca o societate cu răspundere limitată (LLC), o corporație sau un parteneriat și trebuie să discutați și să lucrați cu acest lucru și cu partenerul dvs. de afaceri.

Când vă structurați obiectivele antreprenoriale, fi scurt și până la punct. Este, practic, doar un paragraf sau două care descriu ideea dvs. de afaceri foarte general și apoi rezumând acolo unde prevede că mergeți in viitor. Această parte a planului de afaceri câine de mers pe jos este prima dvs. impresie. Nu vrei să fii prea mult timp înfășurat, astfel încât oamenii să citească să-și piardă atenția, dar trebuie să-ți faci cele mai multe lucruri de bază.

Care este piața țintă și cum puteți să le faceți publicitate?

Aceasta este una dintre cele mai importante părți ale planului dvs. de afaceri. Va trebui să faceți o mulțime de cercetări, dar merită bine. Cea mai bună cercetare pe piață pe care o faceți la început, cu atât mai puțin un hassle va fi mai departe pe drum. Acum, știți cine este publicul țintă - evident că sunt proprietarii câinilor; dar ce tip de proprietari de câini?

Fiind cât mai specific posibil, vă va ajuta foarte mult mai târziu. Vrei să vizați părinții de companie care au plecat pentru ore îndelungate și își pot permite să angajeze pe cineva să-și meargă câinii. Ce zici de persoanele vârstnice care nu sunt capabile să-și urmeze caninii? Trebuie să te gândești specific despre cine este piața dvs. țintă și unde se află.

Colectarea acestor informații vă va ajuta, de asemenea, să planificați publicitatea importantă, ceea ce va aduce clienților la afacerea dvs. de câine și va fi crucială pentru succesul afacerii dvs. ambițioase. Dacă știți demografia specifică că marketingul dvs. trebuie să ajungă, vă puteți face fluturașii, broșurile și cărțile de vizită atrăgătoare pentru acel grup de persoane selectate.

Orice online merge în același mod - abordați anumite site-uri web, mass-media de știri, canalele sociale media și persoanele specifice care pot fi fie a) devenind clientela dvs., fie b) devin un canal către clienți noi și promovați afacerea dvs.

Cum de a scrie un plan de afaceri de câine de mers pe jos

De asemenea, dacă știți unde se află demografia dvs. țintă, vă va ajuta să planificați propria dvs. călătorie Cerințe și cele mai bune locații pentru a face publicitate și faceți marketingul dvs. Când vine vorba de publicitate, mai ales într-o afacere ca câinele de mers pe jos, unde piața țintă este mai mică, gândirea în afara casetei ar putea să vă facă sau să vă rupe afacerea.

De exemplu, dacă demografiile dvs. primare sunt oameni care au dispărut pentru ore îndelungate și pot avea nevoie de un câine Walker, unele locuri interesante de a face publicitate ar putea fi:

  • Cafeaua se află în afara clădirilor de birouri
  • Gimnastică care se deschid devreme dimineața sau rămân deschise târziu pentru a găzdui oameni care lucrează ore lungi
  • În lobby-ul de clădiri de apartamente situate în apropiere de districtele de afaceri

Dacă credeți că există un număr de persoane în vârstă din zona dvs. care ar putea avea nevoie de ajutor îngrijirea caninilor lor, este posibil să doriți să faceți publicitate la centrul local senior. Gândiți-vă la locuri pe care proprietarii de animale de companie frecvente, ca și parcurile de câine, furnizarea de animale de companie Magazine și facilități de îngrijire.

Publicitatea nu trebuie să costă un braț și un picior dacă sunteți dispus să puneți în timp pentru a planifica o strategie inteligentă de publicitate și marketing și faceți-o singură. Hang Flyers, treceți de broșuri și vorbiți cu potențialii clienți.

Dacă aveți multe Capitalul de pornire, Ai putea angaja un profesionist pentru a-ți face publicitatea și marketingul pentru tine. De asemenea, puteți plăti anunțuri radio sau chiar sloturi de televiziune pe stațiile dvs. locale. Doar amintiți-vă că acest lucru este foarte scump, iar banii dvs. pot fi utilizați mai bine pentru un alt aspect al afacerii dvs., cum ar fi marketing online.

Când vine vorba de promovarea afacerii dvs. online, întregul concept ar putea părea puțin complicat la început, dar în realitate - este mult mai ușor decât să faci lucrurile offline. Cu câteva clicuri ale unui buton, puteți să vă înmuiați pe piețele de nișă masive folosind site-uri web, canale media sociale și autorități online stabilite care vă vor ajuta să vă promovați site-ul și afacerea dvs. Vom avea câteva coloane separate care vin în curând pe subiectul Cum să conduci afacerea dvs. de câine online, Marketing pe Internet pentru întreprinderile de companie și Cum să vă promovați pornirea câinilor online.

Definiți domeniul de aplicare și taxele pentru serviciile pe care le veți furniza

În mod evident, cel mai important aspect al pornirii unei afaceri de mers pe jos este investiția inițială. Când învățați cum să scrieți un plan de afaceri de câine de mers pe jos, banii sunt întotdeauna partea cea mai interesantă și frustrantă a acesteia. Trebuie să fiți sigur că veți face suficiente bani cu afacerea dvs. de afaceri pentru a vă plăti facturile, iar banca și investitorii dvs. vor să știe că veți avea o afacere profitabilă care să le poată plăti înapoi pentru investiția lor.

LEGATE DE: Siguranța câinilor: De aceea câinele dvs. are nevoie de un tracker GPS

Cum de a scrie un plan de afaceri de câine de mers pe jos

Clafful multor noi afaceri sunt că au o concentrare prea largă și nu se concentrează niciodată pe perfecționarea unui singur lucru. Este un fapt dovedit că afacerile de succes tind să se specializeze în una sau două zone pentru a construi o bună reputație și pentru a stabili o clientelă constantă.

Când se decide cu privire la domeniul de aplicare al afacerii dvs., trebuie să vă gândiți la ce servicii pe care le veți oferi. Multe servicii de mers pe jos oferă alte lucruri deoparte de la mers pe jos. Unele alte servicii de luat în considerare ar putea include:

  • Ședința peste noapte
  • Hrănire și udare
  • Îngrijire pentru alte animale de companie (posibil pisici sau alte animale mici)
  • Playtime suplimentar

Sfat rapid: Este mai bine să începeți mici cu mai puține servicii și taxe mai mici. Nu doriți să fiți inundați cu afacerea pe care nu o puteți ocupa sau nu conduceți clienții potențiali cu prețuri ridicate.

Odată ce ați stabilit lista serviciilor pe care le veți furniza, trebuie să decideți prețurile. O resursă excelentă pentru a vă ajuta, credeți sau nu, sunt alte afaceri câine în zona dvs. In asa fel incat prețurile dvs Pentru a fi competitiv, trebuie să aflați ce alte companii similare sunt încărcate.

Cel mai bun mod de a face acest lucru? Faceți unele apeluri telefonice și trimiteți câteva e-mailuri. Puteți apela anonim la alte companii de mers pe jos în zona dvs. și întrebați despre tarifele și serviciile lor. Asigurați-vă că prețurile dvs. sunt competitive. Nu veți putea încărca dolarul de top pentru serviciile dvs. până când veți stabili o reputație pentru a fi un Walker de câine de încredere.

Finanțe

Nici o afacere, indiferent cât de mică este, poate funcționa fără cel puțin un pic de capital de lucru. Din fericire pentru tine, întreprinderile de mers pe jos de câine nu au nevoie de multe consumabile de câine Pentru a începe și nu va trebui să închiriați o clădire; Două costuri foarte mari de pornire pentru majoritatea întreprinderilor.

Cum de a scrie un plan de afaceri de câine de mers pe jos

O să furnizați oricare dintre consumabilele de câine? Dacă aveți un tip de leșie pe care preferați, poate doriți să utilizați acest lucru. Ce zici de A Bowl de apă de călătorie pentru a da câinilor apă în timp ce sunteți în mișcare? De asemenea, este posibil să aveți nevoie de pungi de deșeuri de câine, o pungă de tratament sau anumite tehnologii de câini și dispozitive PET pentru a vă ajuta să vă transportați consumabilele.

Ne-am uitat la niște larve mari, de câine de mers pe jos și bowls de călătorie recent. Dacă sunteți interesat să furnizați aceste produse, puteți să ne verificați Câștigări de știri despre câini Secțiunea pentru comercianții de companie sau pentru noi Cum-Tos Pentru mai multe sfaturi despre consumabilele de câini. Iată câteva dintre poveștile recente de la Topdogtips:

  • Ai putea obține produse de companie, cum ar fi leashes și casti, personalizate pentru afacerea ta de la Pridebits
  • Opriți leșia de tragere cu Pullnomor sau Libertate nu-trage ham
  • Umblați doi câini la o dată cu Dual Doggie
  • Wigzi gel leash oferă un confort suplimentar
  • Un dispozitiv ca A cincea laba Poate fi la îndemână

Și nu uitați de consumabilele de animale de companie pe care le veți avea nevoie pentru dvs. Aveți pantofi de mers pe jos? Cum rămâne cu toate produsele pe care le veți avea nevoie pentru a rula partea administrativă a afacerii dvs? Veți avea nevoie de consumabile de birou, acces la internet, un computer și un telefon.

Pentru partea digitală a afacerii dvs., doriți să configurați pachetul complet: site-ul dvs. propriu, canalele sociale și începeți să faceți niște conexiuni online. Acest lucru vă va ajuta să obțineți numele dvs. acolo, iar clienții dvs. vor aștepta întotdeauna orice afacere să aibă propriul site profesional cu detalii de contact.

Relațiile cu clienții

Nu uitați cine lucrați. Deși mulți dintre clienții dvs. nu vor fi acasă când ajungeți să vă luați câinii pentru o plimbare, veți avea nevoie în continuare de abilități de service pentru clienți de top atunci când vorbiți cu ele la telefon sau prin e-mail. Serviciul politic și profesional ar trebui să fie prioritatea dvs. numărul unu, Și este foarte important să luăm în considerare acest lucru atunci când discutăm cum să scrieți un plan de afaceri de câine de mers pe jos. Uită-te la Amazon (PDF) și dragostea pe care o primesc de la clienții lor.

Succesul retailerului de Internet Amazon.com depinde de furnizarea de servicii pentru clienți de înaltă calitate.& # 8221;

Politica dvs. de relații cu clienții ar trebui să atingă toate domeniile majore ale serviciului clienți. Returnând rapid apelurile telefonice și e-mailurile, urmărind cu clienții, fiind la timp, făcând exact ceea ce spui că vei face, și a fi cinstit și prietenos sunt cheile pentru a vă asigura că afacerea dvs. are succes.

Este, de asemenea, mai important ca oricând să includeți Social Media În politica dvs. de relații cu clienții. Mulți susținători vor fi interesați să vadă cum veți folosi social media pentru a vă face publicitate afacerii, pentru a ajunge la potențialii clienți și pentru a comunica cu clienții actuali.

Cum de a scrie un plan de afaceri de câine de mers pe jos

Responsabilități juridice

Poate fi ultima parte a dvs câine de mers pe jos plan de afaceri, dar nu este mai puțin important. Responsabilitățile dvs. legale trebuie luate în serios, deoarece dacă nu, ramificațiile nu numai că vă vor afecta, dar va afecta, de asemenea, investitorii, clienții dvs. și reputația dvs.

Responsabilitățile dvs. juridice vor diferi în funcție de situația în care locuiți.

Asigurați-vă că abordați următoarele probleme în planul dvs. de afaceri:

  • Tipul de licențiere de care aveți nevoie
  • Asigurare
  • Răspundere de răspundere pentru clienți
  • Contracte pentru clienți
  • Legea Leash în orașul sau statul tău
  • Politici de eliminare a deșeurilor în orașul dvs

Amintiți-vă că planul dvs. de afaceri nu este setat în piatră. Este doar o orientare și un exemplu al unor lucruri pe care doriți să le luați în considerare atunci când începeți o afacere de câine. Pe măsură ce treceți prin aceasta și învățați cum să scrieți un plan de afaceri de mers pe jos, veți realiza că există mult mai mult pentru a începe o operațiune de mers pe jos decât ați crezut. Cu cât luați mai serios planificarea întreprinderii dvs., cu atât mai multe șanse de succes veți avea de a deveni profitabile rapide.

Referințe și lectură ulterioară:

  1. https: // Federalregister.GOV / Articole / 2012/11/21/2012-28018 / Utilizare publică-lacomandă-comercială-câine-revizuit-revizuire-eliminare-dispoziție
  2. http: // helpaccccc.Org / Sfdogwalkerlaw / Cerințe /
  3. http: // msutoday.MSU.EDU / NEWS / 2011 / Câine-Walkers - Mai multfac-to-REACH-Exerciți-Benchmarks /
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum de a scrie un plan de afaceri de câine de mers pe jos