7 Lucruri de făcut cu câinii în interior

câine care se joacă cu un puzzle de tratament

Nu trebuie să lăsați vremea rea ​​să-ți strică ziua cu câinele tău. Zilele ploioase, furtunile de zăpadă sau extreme în temperatură pot ajunge în calea planurilor de a ieși afară cu câinele și de a juca Fetch, aleargă în parc sau doar petreceți timp împreună în aer liber. Cu nimic de făcut, câinele tău poate deveni neliniștit sau plictisit și începe să acționeze pentru atenție. Din fericire, există unele activități interioare care pot consolida Bond între tine și câinele tău, Stimulați mintea câinelui și, uneori, oferă chiar și un exercițiu ușor. Ar putea lua unele creativitate, Dar rezultatul final îl va face să merite timpul. Iată câteva activități interioare pentru dvs. și câinele dvs.

01 din 07

Oricând este un moment bun pentru a trece prin sesiuni de instruire, dar dacă sunteți blocat în interior, este oportunitatea perfectă de a lucra Comenzi de bază sau chiar mai avansate care nu ocupă o mulțime de spațiu. Chiar dacă câinele tău cunoaște comenzile bine, a sesiune de instruire este încă interesant și distractiv pentru câinele dvs.

Dacă doriți să faceți un pic, lucrați la Predarea trucurilor distractive, cum ar fi echilibrarea unui tratament pe nas sau la rulare. S-ar putea chiar să vă puteți ajuta câinele să învețe numele jucăriilor sale, apoi să-l trimită pentru a le obține. Posibilitățile sunt nesfârșite.

  • 02 din 07

    Aveți nevoie doar de un spațiu deschis pentru a juca un joc de remorcher-de-război în interior. Această activitate poate oferi un exercițiu atât pentru dvs., cât și pentru câinele dvs., mai ales dacă ambii intră în ea.

    Înainte de a juca remorcher-de-război în interior, asigurați-vă că nu există elemente periculoase sau rupte în vecinătate. Permiteți câteva picioare de spațiu deschis în jurul zonei de joc. Asigurați-vă că câinele dvs. a fost instruit să înțeleagă a Eliberați comanda. Acum sunteți toți ați setat să vă bucurați de un joc distractiv de remorcher cu câinele dvs.

  • 03 din 07

    Configurați o vânătoare de tratament

    Iată un joc care vă permite câinelui să facă două dintre lucrurile sale preferate: sniffing și mănâncă. Pentru a configura vânătorul de tratament, mai întâi, asigurați-vă că câinele dvs. este în afara vederii (într-o cameră separată sau în cutia sa). Strângeți niște tratate mirositoare pe care le cunoașteți că câinele dvs. iubește. Ascundeți Tratamente strategic în jurul casei în locuri pe care le poate găsi câinele tău. Asigurați-vă că acestea sunt locuri care sunt în siguranță pentru ca câinele dvs. să acceseze și nu pot fi deteriorate. Încercați să puneți tratate în spatele ușilor, lângă mobilier, sub perne sau în colțurile camerelor. De asemenea, puteți ascunde tratamentele sub cutii, cupe de hârtie sau chiar jucăriile câinelui dvs.

    Odată ce totul este înființat, lăsați câinele. El poate mirosi imediat tratamentele ascunse și poate începe să caute. Este mai probabil ca va trebui să-l îndrumați la respect în cazul în care tratamentele sunt și să-l încurajeze să caute. Acest lucru face o activitate distractivă pentru amândoi.

  • 04 din 07

    Cine spune că Fetch este doar un joc în aer liber? Mulți câini iubesc să joace Fetch. În timp ce câinele dvs. nu va putea să se desfășoare pe un câmp, îl puteți da încă un exercițiu mic. Preturile de interior funcționează cel mai bine într-un hol lung sau pe scări. Este mai sigur pe mochetă sau pe o altă suprafață grippy, astfel încât câinele dvs. nu alunecă sau alunecă. Asigurați-vă că ați șters mai întâi articolele fragile sau periculoase. Atunci, Găsiți o minge care este suficient de moale pentru a arunca în interior și pentru a merge pentru el!

    Continuați la 5 din 7 de mai jos.
  • 05 din 07

    Bucurați-vă de jocuri interactive și jucării

    Jucăriile interactive sunt excelente pentru ascuțirea minții animalelor de companie în timp ce îl recompensează și el. Aceste jucării implică de obicei tratate ascunse într-un obiect. Este nevoie de o anumită abilitate pentru a ajunge la mâncare, astfel încât câinele dvs. trebuie să-și dea seama cum funcționează jucăria pentru a ajunge la bunuri.

    Produsele cum ar fi jucăriile Kong și bilele de tratare veșnice pot fi umplute cu tratamente sau alimente moi. Cu ambele dintre acestea, câinele dvs. va trebui să lingă, să mestece și chiar să arunce jucăria pentru a obține mâncarea afară. De asemenea, jocurile Nina Ottosson ca și câinele Tornado sunt jocuri puzzle unice care conțin compartimente pentru alimente. Câinele dvs. trebuie să exploreze jucăria pentru a găsi tratamentele. Jucăriile interactive pot oferi ore de divertisment pentru câinele dvs.

  • 06 din 07

    Ingrijirea cainelui este unul dintre câinele tău nevoi de baza și o parte importantă a proprietății câinilor. Pentru a face îngrijirea unei experiențe pozitive, ușurați-vă câinele în ea și oferiți o mulțime de recompense. Unii câini se bucură într-adevăr anumite aspecte ale îngrijirii, în special fiind periat.

    Dacă câinele dvs. este o crăpătură, atunci unele îngrijire de bază cu un instrument ca Furminator poate ajuta într-adevăr să vă întrerupeți părul în exces din casa dvs. Când se face într-o manieră blândă, îngrijirea poate fi o experiență de lipire liniștitoare și plăcută pentru dvs. și câinele dvs.

  • 07 din 07

    Vizionați filme pentru câini

    Da, asta e corect. Există filme și programe TV concepute special pentru câini. Câinii nu văd destul de televizor așa cum facem, dar există câini care par să recunoască mișcarea pe ecran și să devină foarte încântați. Unii câini nu vor răspunde la toate imaginile de pe ecran. Cu toate acestea, sunetele venite de la televizor pot fi auzite de majoritatea câinilor și ar putea să vă intereseze câinele. Ar putea fi în valoare de încercarea de a vedea dacă câinele dvs. se bucură de vizionare.

  • Uita-te acum: 9 moduri simple de a-ți iubi animalul de companie

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 7 Lucruri de făcut cu câinii în interior