Top # 52: cum să fii mai activ cu câinele tău

Mulți proprietari, inclusiv mine, au fost mult timp mâncărime pentru a ajunge în aer liber cu câinii lor și profită de îmbunătățirea consecventă a meteo. În cele din urmă, plimbări zilnice regulate și excursii la un parc de câine devin plictisitoare și poate doriți să încercați ceva nou care să vă provocați, precum și câinele dvs. - fizic și mental.

Pentru acest episod de podcast am intervievat Liz Claflin, Directorul de operațiuni la Zoom cameră, care este o gimnastică francizată de formare a câinilor care oferă cursuri tradiționale de formare a câinilor, cursuri avansate de formare a câinilor și chiar grupuri de joacă Doggy. Liz și echipa ei se concentrează pe importanța menținerii comporționarilor noștri canini activi și stimulează-le mental și fizic pentru a preveni plictiseala, apatia, depresia și alte condiții care vin cu lipsa de activitate.

În timpul episodului, Liz a oferit un număr de sfaturi și sfaturi și sfaturi utile, acționabile și creative pentru proprietarii de animale de companie cu privire la modul de păstrare a animalelor de companie mai active și o fac în siguranță. De asemenea, am atins unele dintre consumabile esențiale pe care le-ați explorat sau nu le-ați gândit.

Ascultați episodul din videoclipul de mai sus și găsiți transcrierea completă de podcast mai jos. Pentru mai multe, vizitați postul acestui episod despre oficial Teoria animalelor de companie Website.

Cum să fii mai activ cu câinele tău
(transcrierea podcast)

Cum să fii mai activ cu câinele tău

Salutare tuturor. Vă mulțumim pentru reglarea unui alt episod de teorie a animalelor de companie. După cum știți, ne place să vorbim despre toate lucrurile animale de companie. Și în această săptămână am reușit să vorbesc cu Liz, de la o companie numită Zoom Cameră. Dacă nu aveți o cameră de zoom în zona dvs., ele sunt fantastice, noi sau destul de noi, cred, franciza care crește și este de fapt o sală de gimnastică de antrenament de câine în interior. Au locații la nivel național. Liz va vorbi mai mult despre unde sunt locațiile și cum le puteți găsi. Ei oferă cursuri de ascultare și agilitate, precum și cursuri de formare a catelului, lucruri de genul asta. Dar ei oferă, de asemenea, grupuri de joacă și este doar o modalitate foarte bună pentru ca câinii să iasă și cu proprietarii lor.

M-am gândit, mai ales cu Springtime & # 8230; După cum știți dacă urmați podcast-ul meu, locuiesc în Maine. Deci, ieșim de iarnă foarte lungă, foarte plictisitoare cu câinii noștri. Încercăm să găsim modalități interesante de a ieși și cu ei. Din fericire câinii noștri sunt mai tineri, dar când am avut câini mai în vârstă în trecut, este mai greu să ieșim în zăpadă și pe gheață. Deci, având undeva în interior pentru a merge ar fi grozav. Și când am văzut camera de zoom am crezut ce o franciză minunată ar fi să aibă în zona noastră. Din păcate, noi încă nu, dar sper să văd unul în viitorul apropiat.

Dar am vrut să vorbesc cu Liz. Avea câteva sfaturi minunate despre aducerea câinelui tău și despre. Nu există locații de zoom în jurul țării, dar au câteva, și din nou, Liz vă va oferi câteva informații despre asta. Dar dacă nu aveți o cameră de zoom sau un parc de câine, un parc de câine de interior, ceva de genul acesta din zona dvs., pe care majoritatea dintre noi nu, există câteva modalități excelente de a ieși cu animalul dvs. de companie, dar totuși Păstrați-l în siguranță, păstrați-vă în siguranță și aveți un timp foarte mare. Astfel încât Liz ne-a dat o mulțime de pointeri și sfaturi foarte mari pe care le pot împărtăși astăzi. Așa că vă voi lăsa băieți să ascultați interviul și să obțineți sfatul acelui sfat de la ea.

Interviu cu Liz Claflin

Samantha: Summer`s pe calea ei și o mulțime de proprietari de animale de companie începe să iasă și despre câinii lor. Știu că sunt în Maine, așa că a venit puțin mai târziu pentru noi. Dar începem să obținem și # 8230;

Liz: Oh. Ești în Maine?

Samantha: Da. Suntem puțin la nord de Bangor, Maine Centrală.

Liz: O.K. Voi fi în Islesboro în iulie. Părinții mei locuiesc acolo toată vara. Mătușa și unchiul meu trăiesc în Portland, așa că suntem da și # 8230;

Samantha: Oh Islesboro este frumos.

Liz: Da, este frumos. Îmi place Maine. Nu este suficient pentru a trăi acolo.

Samantha: Da, vreau să spun, îmi place cea mai mare parte a anului, ianuarie și februarie, nu atât de multă distracție. Lucrurile încep să se topească, începem să ieșim afară. Ne place să fim activi cu câinii noștri, facem o mulțime de drumeții și lucruri cu ei. Astfel încât să puteți împărtăși câteva sfaturi cu proprietarii de animale de companie pentru a vă asigura că câinii lor sunt sigure în timp ce pleacă pe străzile orașului sau poate la parcul de câine, oriunde ar putea merge?

Liz: Da, există o grămadă de lucruri pe care proprietarii le pot face pe diferite fronturi pentru a se ajuta singuri și câinii lor au un timp mai plăcut, în general vorbind public. Fie că este vorba de drumeții într-un parc sau într-un restaurant de luat masa în aer liber sau la un parc de câine sau ceva de genul ăsta. Există câteva lucruri. Unul este că urăsc leashes retractabil. Nu cred că puteți găsi un antrenor în lume care este un fan al lui Leashes retractabil. Există chiar zvonuri că unele state intenționează să le interzică, inclusiv California, ceea ce ar fi uimitor de punctul nostru de vedere.

Samantha: Sunt de acord.

Liz: Există o mare problemă de siguranță cu leashes retractabil. Există leziuni care se întâmplă frecvent cu oamenii. Unii dintre ei destul de gnarly în termeni de arsură de frânghie care poate veni din acea leșie. Da, am văzut niște țesut cicatrici foarte groaznic și "# 8230;

Samantha: Da, aveam de gând să spun că le-am văzut de fapt tăiat prin pielea oamenilor, o arsură este cel mai mic dintre grijile tale.

Liz: Da, am văzut că oamenii au nevoie de o intervenție chirurgicală plastică și lucruri de genul asta. Chiar nu poți controla lesa de retractabilă a altcuiva sau a ta. Și nu există niciun fel ca mâinile tale să se poată mișca destul de repede pentru ao retrage, blochează-o, tocmai nu se întâmplă atunci când există un fel de situație panică sau o șuruburi de câine sau ceva, creierul tău nu se poate gândi destul de repede. Este un fel de a împinge pauza pe o mașină înainte de un accident, aveți doar o anumită perioadă de timp, iar creierul dvs. nu poate ține pasul cu ceea ce se întâmplă. Deci, celălalt lucru cu leashes retractabil este ele tind să permită câinelui să controleze plimbarea, mai degrabă decât să controlați plimbarea. Așa că se încurcă în jurul hidranților de incendiu și polonezi și tufișuri și arbuști și se rătăcesc spre alți câini și nu observați pentru că vorbești cu cineva.

Deci, unul dintre primele lucruri nu folosesc o lesa retractabilă, nu este în siguranță, nu este bună pentru antrenamentul tău. Stick cu un picior de șase picioare sau cu o lecție de patru picioare sau chiar ceea ce este numit un plumb de trafic, în special în zonele urbane și în medii urbane, unde într-adevăr nu doriți ca câinele tău să se rătăcească deloc și nu snifie iarbă sau copaci și lucruri , ei merg într-un oraș pe trotuar, conducătorii de trafic sunt mult mai scurte, mai proiectate pentru câinii mai mari. Ei nu funcționează bine dacă câinele dvs. este la fel de jos pe teren. Dar pentru o rasă mai mare de câine, un trafic de trafic vă oferă doar un mâner frumos și suficient ca 18 inci să se conecteze la câine și apoi nu pot să se rătăcească nicăieri. Astfel încât este un sfat bun pentru siguranță în particular.

Un altul recunoaște doar personalitatea și trăsăturile inerente ale câinelui. Dacă aveți un câine care are o unitate foarte mare de pradă, trebuie să fiți atenți că nu vă înconjoară și vă bateți sau vă târâți-vă pentru că văd o veveriță sau o pasăre sau orice altceva, umpleți-vă, indiferent de câinele dvs. pasul este pentru urmărire. De asemenea, doriți să vă asigurați că aveți un ham la câinele dvs. dacă au tendința de a fi un tractor mare. Există o mare concepție greșită și # 8212; și o mulțime de vine de la publicitate proastă & # 8212; că orice ham vechi vă va ajuta să vă controlați câinele. Și unii dintre ei în spate, pe partea de sus a câinelui înapoi și un clip în față pe piept. În cazul în care hamurile pe spate, din partea de sus a câinilor tăi înapoi, nu-mi pasă ce spune pe pachet, dacă nu este un produs bazat pe durere care să piardă teribil, nu va controla câinele tău tragere. De fapt, este să le provoace mai des pe picioarele lor posterioare. Le transformă într-un câine de sanie. Se transformă un lucru numit un reflex opozițional pe care nu îl pot controla. Este un reflex care îi face să vrea să tragă mai greu, pentru că simt presiunea.

Deci, siguranța și, de asemenea, instruirea, un ham de clip frontal este singura modalitate de a merge când vine vorba de hamuri

Samantha: Asta este un sfat excelent. Știu o mulțime de proprietari de câini în special în acest moment al anului, așa cum am spus vara vine, primăvara este aici, oamenii ieșesc și ei caută produsele pe care le pot folosi care vor fi cele mai ușoare. I-am cerut tot timpul despre & # 8220; No-Pull & # 8221; Harness. Oamenii folosesc termenul ăsta & # 8220; fără tragere.& # 8221; Ei bine, este vorba despre produsele pe care le folosiți, dar este și despre instruire. Așadar, mă bucur că ați atins amândoi pe aceia, asta este important.

Liz: Exact. Trebuie să o combinați. În camera de zoom facem toate formarea pozitivă a câinilor bazate pe armături. Deci, desigur, ne-am încruntat cu adevărat pe colierele de vârf și mai ales lanțurile de sufocare. Lanțurile de suflare nu au nici un mecanism prin care să nu mai ai sufocați câinele. Deci, dacă câinele dvs. este într-adevăr intenționată să tragă ceva, un alt câine, o veveriță, indiferent, nu există nimic în acel dispozitiv să-l oprească să-ți sufle câinele. Deci, este într-adevăr tăierea aprovizionării cu aer, este foarte dăunătoare traheei și esofagului. Am văzut în mod obișnuit la câinii care folosesc lanțuri de chock în special, hemoraging petecial, care este Little Teeny sparge vasele de sânge în ochi. Când trageți în jos ochii, vedeți asta. Celălalt loc pe care îl vedeți că în lumea noastră este "# 8212; Este un mic macabre & # 8212; dar în victimele strangurilor. Asta-i unde o vezi. Este atât de multă presiune încât să izbucnească vasele de sânge. Îl vezi la câini care folosesc lanțuri de suflare. Vedeți într-adevăr în mod regulat. Și proprietarii lor, nu înseamnă să o facă, nu oameni rău intenționați, nu au nici o idee că se întâmplă.

Deci, da, cel mai rău dintre cele mai rele, când vine vorba de siguranță pentru câinele dvs. este un lanț de suflare drept, nu este nimic pentru a opri din sufocare. Deci, în ceea ce privește cel mai rău, că este cel mai rău, pentru sănătatea câinelui tău. Prong gulere Nu ne place doar pentru că sunt bazate pe durere și credem cu tărie că există doar modalități de a controla câinele dvs. care nu include durerea, care funcționează la fel de bine, cum ar fi un cablu frontal frontal sau un nas Leash, ca un plumb blând & # 8230;

Samantha: Da, conducerile blânde.

Liz: Da. Ei lucrează, așa cum este ca Cadillac de control cu ​​câinele tău. Dar, așa cum ați spus, trebuie să adăugați antrenamentul și fiecare echipament poate fi combinat de câinele dvs., câinele dvs. poate fi suficient de inteligent pentru a se afla afară și # 8212; Oh, bine dacă am mers pe lateral, știi, sau dacă fac asta și # 8230;

Samantha: Desigur.

Liz: Da, te poți baza pe ei pentru a-ți ajuta câinele să învețe și să vă ajute să vă dați pace de minte și de confort, astfel încât brațele voastre să nu se rătăcească. Dar trebuie să adăugați și componenta de antrenament.

Samantha: Absolut și vedem această tendință comună cu unitățile care sunt prietenoase cu animalele de companie. Deci, unii oameni își iau cumpărăturile de câini, la restaurante, lucruri de genul asta. Aveți câteva sfaturi pentru proprietarii de animale care pot dori să-și ia câinii? Și unde ar putea găsi unități care sunt prietenoase cu animalele de companie în zona lor?

Liz: Da, deci ce doresc proprietari, majoritatea proprietarilor, când vorbim cu proprietarii, de cele mai multe ori, când spunem, "Ce vrei să ieși din relația cu câinele tău?& # 8221; Unul dintre răspunsurile de top este "# 8212; Vrem să putem aduce câinii noștri la locuri prietenoase pentru câini. Dar știi, că este un privilegiu, nu un drept. Deci, dacă câinele dvs. nu este stabil din punct de vedere emoțional, nu numai că veți perturba alte persoane, cumpărători, patroni de restaurante, pacea proprie, dar ați putea adăuga deteriorarea câinelui dvs. emoțional. Așa că îi spunem întotdeauna oamenilor, dacă câinele dvs. este un barker, indiferent dacă le latră pentru că este în natura lor, este în ADN-ul lor, sunt doar o rasă de tip de lătrat sau dacă sunt pentru că sunt pentru că sunt pentru că sunt pentru că sunt pentru că sunt pentru că sunt Frica de ceva si scad din frica sau daca sunt barkeri de cerere si latim la tine pentru atentie si # 8212; ele nu aparțin locurilor prietenoase pentru câini până când nu au fost instruiți și abordate, ceea ce este posibil. Care este posibil. Dar nu puteți "# 8230; Doar pentru că vrei cainele tău în Nordstrom`s & # 8212; Care este un loc prietenos cu câine și # 8212; nu înseamnă că câinele tău ar trebui să fie în Nordstrom, dacă câinele tău se latră. Cum ar fi, nu este potrivit doar pentru locurile de mese în aer liber sau pentru așa ceva. Barking este unul comun, este, de asemenea, foarte ușor instruit.

Dacă câinele dvs. are probleme de teamă, dacă câinele dvs. este într-adevăr frică de alți câini și tinde să reacționeze pe lesa sau se teme cu bărbații sau de zgomote puternice, trebuie să fii sensibil. Trebuie să fii avocatul câinelui tău. Și trebuie să fii sensibil la acele lucruri și să recunoști că dorințele și nevoile tale nu pot fi deloc în concordanță cu dorințele câinelui tău și de nevoii. Fie să lucreze la cei într-un mediu de antrenament, fie să respectați că în câinele dvs. Dacă aveți un câine vechi de opt ani, care este pietrificat de alți câini, puteți și ar trebui să lucrați la asta. Dar nu te duci la Nordstrom chiar acum. Aveți un câine de opt ani, care a avut-o în viața lor ca un obicei sau ca o problemă emoțională timp de opt ani, nu va dispărea peste noapte, va dura ceva timp.

Astfel încât aceste lucruri sunt importante pentru a recunoaște. Comportamentul neplăcut față de comportamentele emoționale, ele pot fi adresate și instruite, dar până în acel moment, într-adevăr nu-ți faci câinele nicio favoruri, luându-le în locuri așa. Dar presupunând că câinele dvs. este destul de stabil și sigur din punct de vedere emoțional și are o pregătire de bază și toate acestea, nu se tem de alți câini sau de oameni ciudați sau de sunete ciudate sau de texturi ciudate sau oricare dintre acestea, atunci cel mai bun mod de a găsi câine Locuri prietenoase, există unele site-uri excelente & # 8212; aducefido.com este unul dintre cele mai bune. Probabil că este cel mai popular. Atunci unele state au foarte specifice statelor lor. O companie care a început un site pentru a urmări locurile prietenoase pentru câini în statul dvs., ca în California, avem dogtracker.com care este uimitor. Dar # 8220; aduce Fido, & # 8221; acoperă ceva.

Celălalt lucru pe care îl puteți face este să căutați pe Yelp. O mulțime de oameni nu își dau seama că poți intra în câmpul de căutare Yelp și să spui "cel mai bun Restaurant prietenos pentru câini și # 8221; sau # 8220 de câine restaurant & # 8221; și ei vor trage și în sus și evidențiază comentarii, unde au spus oamenii ca & # 8212; Oh, acesta este un loc minunat pentru a-ți lua câinele, sau acest lucru nu este un loc bun pentru a-ți lua câinele.

Samantha: Ah fantastic.

Liz: Da, astfel încât să puteți găsi câteva liste pe Yelp în acest fel. De asemenea, puteți face o căutare generală Google. Sau dacă aveți îndoieli doar căutați zona dvs. Știți dacă locuiți în Pittsburgh, Pennsylvania face doar un câine general Pittsburgh Pennsylvania Vedeți ce vine sau parcuri prietenoase pentru câini sau parcuri. Puteți merge la site-uri web individuale dacă știți că există parcul la care doriți să vă aflați și doriți să știți dacă câinele dvs. poate fi off lesa în acel parc sau chiar să fie în acel parc, atunci puteți merge direct la site-ul web Desigur, de asemenea, sau știți ultimul șanț, știu cu vremuri moderne pe care nu le place să facem acest lucru, dar puteți lua telefonul și să sunați la locul. Mai ales dacă doriți să obțineți mai multe nuanțe. Dacă știți că un restaurant are un patio prietenos cu câinele, dar doriți să știți dacă aveți o nouă formă sau un mastiff sau o rasă foarte, foarte mare de câine și doriți să vă simțiți bine Da, au un câine Patio prietenos, dar se va potrivi câinele meu sau o să avem spațiu, câinele meu va fi bătut în alte scaune de popoare? Atunci este bine să sunați la restaurant și să le cereți pentru specificuri.

Samantha: Da, cred că specificul sunt importante în cele mai multe ori dacă este un loc public ca un restaurant sau un centru comercial câinele dvs. trebuie să fie pe o lesa, dar chiar și în aer liber, de multe ori oamenii merg și se așteaptă ei pot lăsa câinele lor să alerge și să aibă un timp minunat și încă trebuie să ai o leșie sau niște locuri în care știi invers unde crezi că ai nevoie să-ți păstrezi câinele pe o lesă, s-ar putea să fii liber să fugi gratuit și obțineți un joc de preluare sau ceva în.

Liz: Da, și este important să știți când veți merge într-un loc care permite ca câinii de leșie și, de obicei, aceștia sunt parcuri de drumeție, aproape fiecare pădure națională din țara noastră este în afara leșiei câine prietenos, aproape, parcurile naționale sunt toate destul de mult nu caine prietenos. Și, cu siguranță, nu este prietenos de câine, dar foarte nu câine prietenos pentru a începe cu. Deci, dacă vă uitați la chestii de tip imagine mare, cum ar fi parcurile naționale, pădurile naționale, călătorii de camping. Chiar trebuie să fiți atenți la cine permite ce. Dar, ca o regulă generală, parcurile naționale nu sunt prietenoase câinilor, pădurile naționale sunt. Dar, la nivel regional, când vă uitați la parcurile de stat sau la parcurile și lucrurile județene, chiar dacă sunt în afara câinilor de leșie, doriți să știți & # 8212; Dar care sunt regulile? Ei vor spune că trebuie să purtați în permanență o lecție de șase picioare, ca să vă puteți lega câinele în sus dacă aveți nevoie. Ei pot avea reguli ca câinele dvs. trebuie să fie sub control vocal în orice moment și de fapt ascultă vocea. Deci, dacă știți că câinele dvs. este notoriu că nu vine când va fi chemat, atunci ar trebui să vă periați probabil antrenamentul, astfel încât câinele dvs. să nu-i deranjeze pe alții, nu se luptă într-o luptă câine cu un câine care nu este prietenos pentru câini, nu urmărește după un cerb sau o veveriță sau orice altceva și dispar și acum sunt pierdute.

Deci, chiar dacă este oprit la câinele de leșie, ar trebui să acorde o atenție la regulile specifice pe care le au despre privilegiul de leșie și apoi să-și dau seama dacă trebuie să faci orice antrenament suplimentar și de a peria pe unele lucruri. Indiferent dacă este vorba de o pregătire profesională sau doar câțiva de formare de câine sunt perisabile, câinele dvs. le-a învățat ca un cățeluș și # 8212; Veniți când este numit este cel mai faimos și acum ca doi ani sau patru ani, nu mai fac asta. Ei nu vor să vină când sunt chemați, nu este distractiv pentru ei, vă distrugeți timpul bun. Deci, periați-vă și acasă. Asigurați-vă că puteți urma aceste reguli. Și dacă câinele dvs. are o unitate foarte mare de pradă și iubește să urmărească animalele și veți merge într-un parc cu o mulțime de faunei sălbatice, păstrați-vă câinele pe o lesă. Asta nu este corect pentru fauna sălbatică.

Samantha: Absolut. Așa că vorbind despre leashes și hamuri și acele lucruri. Ce fel de consumabile recomandăm ca proprietarii de animale de companie să aibă absolut la îndemână atunci când își iau câinele și despre locul public?

Liz: Da. Astfel încât în ​​plus față de cablajul clipului din față dacă câinele dvs. are o tendință de a trage. Unul dintre produsele mele preferate de toate timpurile și fiecare cameră de zoom le vinde, sunt fantastice, este o companie mai mică, numită produsele de animale de companie Sadie și lesa lui Sadie în special este ca un miracol. Este cel mai bun lucru dacă vă place să vă luați câinele în locuri. Este numit lesa de siguranță a lui Sadie 8 în 1. Dar este un fel de lei de nailon regulat, vine în diferite lățimi minuscule ca o lățime de jumătate de centimetru pentru câinii mai mici prin intermediul unui centimetru pentru câinii mai mari. Sunt cu mult șase picioare. Lungimea standard, dar este două bucăți de nylon și sunt cusute împreună la intervale până la lesa. Deci, de fapt, aveți un mâner ca la fiecare șase centimetri, cred că este. Ceea ce înseamnă asta este că, pe lângă faptul că este capabil să meargă de la o lecție de șase picioare la o lecție de un picior dacă aveți nevoie să prindeți partea inferioară a leșiei. De asemenea, înseamnă că vă puteți conecta câinele la un restaurant sau într-un bar în aer liber sau oriunde aveți nevoie pentru a vă lega câinele la scaun sau masă sau ceva de genul ăsta. Dar nu trebuie să te îmbraci la marca de șase picioare.

Deci, cu o lecție obișnuită de șase picioare sau chiar o leșie de patru picioare vă bucurați mânerul în jurul piciorului scaunului, vă bucurați de leșie și o atașați la câine și au o lungime întreagă a lesa, minus ca trei centimetri ca trei centimetri ca trei centimetri. Cu lesa lui Sadie puteți lega prin buclă în orice punct în jos pe lesa. Deci, puteți spune: Suntem într-un restaurant, am nevoie de câinele meu să rămână într-adevăr foarte aproape de mine, de fapt, vreau ca ei să poată să se așeze și să se așeze și să se afle. Nu vreau să roaming, căutând mâncare pe teren. Și astfel vă puteți bucura de leșie și le puteți lega pe scaunul sau piciorul mesei dvs. la fața locului inferioară a leșiei și ei au doar ca un picior de lesa sau orice altceva este că ați pus-o la.

Deci, este ca și cum puteți schimba setările de unde vă puteți conecta câinele. Care este fantastic pentru restaurante și spații mai stricte. Dacă sunteți suficient de norocoși să trăiți într-o zonă ca Austin, Texas, unde au restaurante și baruri în aer liber, care sunt de fapt în interiorul parcurilor de câine, atunci ați putea spune și # 8212; Ok, câinele meu a făcut joc, am nevoie de ei să rămână într-adevăr aproape de mine. Nu vreau să-i întâlnească pe alți câini chiar acum, am terminat. Astfel încât să puteți selecta dimensiunea leșiei pe care o doriți ca câinele dvs. să aibă, astfel încât să nu se îndepărteze de tine, să deranjeze alți oaspeți, așa că este minunat.

În general, pentru echipamente, întotdeauna doriți să vă asigurați că aveți apă sau acces la apă, astfel încât să recomandăm întotdeauna ca oamenii să transporte un fel de recipient pentru ca câinele dvs. să bea, evident că nu doriți să împărtășiți vasul dvs. de băut cu dvs. câine. Există câteva produse excelente acolo & # 8212; H20 pentru Canina face o sticlă de apă mare că capacul pentru ea se extinde de fapt în jos lungimea sticlei și este ca un castron pentru câinele tău. Deci, scoateți capacul și se transformă în castron, ca un castron din plastic dur. Și vin în două dimensiuni pentru câini mici față de câinii mari. Ollie Dog este mai mic, minunat, filantropic, companie fantastică, care face produse minunate și fac o sticlă Ollie, care este de fapt proiectată astfel încât să puteți împărtăși cu adevărat câinele dvs. Aveți o sticlă de apă și are un atașament pe el care acționează ca și castronul pentru câinele dvs. și apoi puteți bea și din ea și îl țineți într-adevăr separat.

Samantha: Super.

Liz: Deci, dacă ați vrut să împărtășiți, ați putea. Nu atât de adevărat cu H20 pentru sticla canină, deoarece capacul este castronul de băut pentru câinele tău, așa că ar contamina apa ta, dar cu sticla Ollie, ai putea împărtăși de fapt apa. Există, desigur, o mulțime de boluri diferite de siliciu pliabile. Ollie face, de asemenea, un produs numit & # 8220; SIPPER & # 8221; Acesta este un fel de castron pliabil care se deschide, vin în designuri drăguțe. Deci, așa ceva, dacă mergeți la un restaurant, complet bine să întrebați restaurantul să aducă "# 8212; Dacă este prietenos câine, probabil că fac deja acest lucru oricum & # 8212; Dar să le cereți unui castron. Ceva de genul. Dar dacă nu doriți să împărtășiți, dacă sunteți preocupat de boli și boli care sunt transferate prin boluri de apă de la câini diferiți, deoarece probabil că nu le curăță la fel de regulat ca și acasă, apoi aduceți propriul castron Deci nu trebuie să vă îngrijorați contaminarea încrucișată sau ceva de genul ăsta.

De asemenea, recomandăm, în special pentru restaurante, câinii tind să se simtă mai sigure și mai încrezători atunci când se află pe un fel de suprafață moale. Este unul dintre acele feluri de ciudate, de ce par să facă asta, dar ei fac. Deci, dacă aveți un covor de călătorie pe care îl puteți aduce pentru câinele dvs. și puneți jos pe teren, ei au tendința de a fi chiar fără antrenament, ei tind să rămână la acea mată mai mult. Deci, compania este numită Mutt Mats din Eu cred că sunt în Delaware, dacă îmi amintesc corect. Mutt Mats face o plimbare cu adevărat ușor de transportat, astfel încât este ca o mat de yoga, dar este făcut din material moale și # 8230;

Samantha: Super.

Liz: & # 8212; și foarte spălat, ei vin într-un milion de culori. Puteți avea partea de sus a fi o culoare, iar partea de jos este o altă culoare, dar nu un pat. Este doar un covor cu o umplutură foarte subțire, doar la "# 8230; Foarte subtire. Acestea sunt ușoare și minunate pentru a purta și a avea un loc pentru a pune jos pentru câinele dvs., așa ceva. Apoi, dacă aveți antrenamentul, atunci vă puteți instrui câinele să rămână pe covor și să-l considerați ca un tip de covor magic pe care îl stau și vor să fie pe el. Deci, un alt lucru foarte bun de a aduce, mai ales pentru un restaurant unde știți că veți sta pentru o vreme și aveți nevoie de câinele dvs. pentru a rămâne pus. Deci, o covoare și apoi combinați covorașul dacă puteți cu antrenament și veți avea un câine care într-adevăr doar se află în jos și este foarte calm și bine comportat la un restaurant, fără a se ridica tot timpul.

Astfel încât acestea sunt câteva lucruri minunate. Apa, desigur, un covor dacă veți fi într-un restaurant, în special, lesa și cablajul adecvat sau gulerul. Și apoi, de asemenea, dacă veți ieși pentru o vreme, evident, aveți nevoie de lucruri ca mâncarea. Oh, de asemenea, la un restaurant dacă sunteți preocupat de faptul că câinele dvs. ar putea să se plictisească sau să nu aibă atenția, ca să vorbească să stea încă pentru o perioadă lungă de timp, așa, aduceți un fel de mestecat pentru ei, o friptură bully, ceva de lungă durată că pot mesteca o vreme. Doar fiți conștienți de faptul că ceilalți câini din restaurant ar putea fi gelos. Așa că acordați atenție dacă există un câine de pe lesa. Asta e teribil. Sperăm că restaurantul nu permite acest lucru. Dar dacă alți câini se străduiesc, trăgând, un fel de curios despre obiectul delicios al câinelui dvs. delicios, care este doar ceva de cunoscut. Dar, în general, dacă aduceți un fel de bătăi bully sau mestecați un fel, care este mai lung, de îndată ce începeți să observați că câinele dvs. obțineți antsy sau plictisit să le dați-le și să le dați ceva de făcut pentru următorii 10, 20, 30 de minute, indiferent de ce este.

Samantha: Da, asta e grozav sigur. Deci, unii părinți de companie ar putea căuta altceva de făcut în interior cu câinele lor și mai ales dacă vremea nu este atât de mare, poate prin iarnă dacă locuiți undeva ca asta sau într-o zi ploioasă. Poți să ne spui un pic despre camera de zoom și despre ce este vorba?

Liz: Sigur, sala de zoom este o unitate de antrenament de câine interior și ne specializăm în toate tipurile de formare și toate acestea sunt orientate către proprietarul mediu de animale de companie. Ceea ce vreau să spun prin asta este că nu concuram. Chiar dacă facem lucruri care în mod tradițional sunt sporturi de câine competitive, nu concurăm în ele. Sporturile de concurență pot fi foarte intimidante pentru o mulțime de proprietari de câini și nu sunt interesați să facă acest lucru. Timpul, banii, toate acestea. Ei doresc doar lucruri distractive de a face cu câinele lor. Așadar, am luat o mulțime de programe de formare a câinilor specializate și le-am recreat într-un format care este aplicabil tuturor câinilor, indiferent de vârstă, rasă, dimensiune și necompetitiv pentru a le face foarte cald și primitoare.

Deci, pentru formare, facem toate standardele precum formarea de ascultare până la formarea câinilor de terapie. Apoi, unul dintre programele noastre cele mai populare este agilitatea. Și avem patru nivele de agilitate, astfel încât să puteți rămâne ocupat de o lungă perioadă de timp cu câinele dvs. care face agilitate. Este un exercițiu fizic fantastic pentru câinele dvs. Este, de asemenea, într-adevăr o activitate fizică cu un impact redusă, de asemenea, pentru oameni, de asemenea. Noi facem acest lucru ca cu cursurile noastre de agilitate, toate echipamentele noastre sunt complet reglabile, deci avem agilitate pentru catelus, putem face foarte foarte sigur pentru articulatiile lor crescute si oasele. Apoi, putem avea și câini mari să o facă.

Deci, patru niveluri de formare de agilitate. Avem o ligă pentru oameni când termină acest lucru și doresc să obțină un fel de competitiv prietenos. Avem o ligă prietenoasă pe care o facem. De asemenea, facem lucruri cum ar fi dacă aveți un câine timid, care este frică de propria lor umbră și frică de zgomotul mașinii de spălat și de traficul puternic sau ceva de genul ăsta, avem un program de câine timid. Este foarte transformator pentru câinii timizi, pentru a le ajuta să iasă din coajă și să treacă peste aceste temeri și să-i ajute cu adevărat pe proprietari să-și dea seama cum să-i ajute prin acest proces. Avem un program numit Calm pentru câini foarte hiperactivi că, indiferent cât de mult exerciții fizice par să obțină, nu este suficient. Sunt încă ca un taur într-un magazin din China. Ei au probleme de control impuls și de multe ori sunt ca tinerii tai tineri tineri, laboratoare tineri, câini juvenili, adolescenți, câini de înaltă energie ridicată, malinois, păstori germani, lucruri de genul asta.

De asemenea, facem o muncă de parfum, care este, de asemenea, numită de obicei o lucrare a nasului canin și acest lucru se bazează pe câini de lucru reali. Acesta este programul meu preferat personal al tuturor și câinele meu adores făcând o muncă de miros și iubesc învățarea muncii mirosului oamenilor și câinii lor. Deci, se bazează pe sniffing de legătură, mirosul de droguri, câini de lucru reali, același fel de curriculum. Și apoi am făcut-o accesabilă pentru toți câinii. Este tipul de atelier în care este toate tulpinile de creier. Nu este nimic fizic care să meargă deloc, lucrăm câinii tăi, ne uităm la robinetele lor în creierul lor, care este minunat, majoritatea câinilor pe care îi pot obține o mulțime de exerciții fizice, dar nu o mulțime de stimulare mentală. Deci, aceasta este o modalitate excelentă de a stimula creierul lor. Minunat pentru câinii seniori, minunați pentru câini hiper-activi, foarte bun pentru orice câine.

Care este ceva pentru punctul tău de ierni lungi, zile ploioase, o poți face acasă și este atât de distractiv. Și nu este ca și oamenii sunt ca niște "# 8212; Oh, este ca unde ascundeți un tratament și aveți câinele dvs. să-l găsiți? Nu. Mai complicat decât asta. Ei trebuie să învețe mirosuri specifice. Începem cu ulei de mesteacan și trebuie să învețe cum să recunoască mesteacanul. Acel miros de la fiecare alt miros. Și trebuie să înțeleagă că atunci când o găsesc, o recompensă vine. Și o mulțime de câini învață cum să facă o alertă, ca un stat, ceva sau o coajă, să-ți spun și # 8212; E aici, aici, am găsit-o. Puteți face o muncă de miros foarte, foarte complicată, așa că avem două nivele de miros și apoi avem clase de miros pentru câini de parfum avansați, de asemenea.

De asemenea, facem urban. pe care o mulțime de oameni nu au auzit. Este, de asemenea, numit tribal. Este un hobby german sau un sport german care a venit recent peste iaz, în America. Este probabil cel mai nou sport de câine din țara noastră. Nu vedeți încă o mulțime de herding urban competitiv încă. Și Herdingul Urban a fost conceput pentru câinii care trăiesc în medii urbane majore, câini de locuit la oraș, care au instincte de răsturnare și nu au oi, pentru că trăiesc în oraș, nu este nimic de cirat. Așa că a fost concepută inițial pentru acei câini. Deci, în loc de oi de vânătoare au învățat cum de bile de yoga.

Samantha: Super.

Liz: Care este atât de distractivă. Este minunat să-i urmăriți pe ei. Ei îi împiedică prin goluri. Și se bazează pe adevărata herding. Așa că tu, pe măsură ce manipulatorul va învăța comenzi Herding & # 8212; Vino, departe de mine, ieși, comenzi diferite. O mulțime de învățare bazată pe distanță, care este cu adevărat provocatoare pentru câinele tău, sunt de obicei obișnuiți să facă, să stea, să rămână, în jos, chiar lângă tine. Acest lucru este ca departe de tine. Ei trebuie să învețe cum să împingă acele bile la comandă. Ne place să folosim bile de yoga albe, fețe de oaie de vopsea pe ele. Și trebuie să învețe cum să le împingă la comandă. Dar, de asemenea, cum să le împingeți în direcții specifice. Atât de provocator, foarte distractiv. Activitate minunată, minunată. O mulțime de câini vor merge acasă și iubesc împingerea bilelor de yoga în jurul curții din spate. Astfel încât este un altul foarte bun pentru tulpina creierului și învățarea unor lucruri noi.

Astfel încât felul de lucruri pe care le facem în camera de zoom. Multe dintre aceste lucruri pot fi transferate acasă. Agilitatea este puțin mai greu, nu poate stabili un curs de agilitate în interiorul casei dvs., ci de lucru decent și chiar într-o oarecare măsură, în funcție de configurarea casei dvs., Herdingul Urban poate fi făcut și în interior. Astfel încât acestea sunt lucruri foarte bune de făcut în timpul iernii sau în vreme rea.

Trucuri, asta este altul. Nici măcar nu menționează trucuri. Avem două niveluri diferite de cursuri de trucuri pe care le facem. Și trucurile sunt un altul foarte distractiv. Câinii tind să iubească trucuri de învățare atât de mult pentru că văd bucuria în fața tuturor în jurul lor. Acesta este de fapt un lucru foarte distractiv de făcut la domiciliu într-o zi ploioasă, pur și simplu conduceți câinele prin trucuri pe care le știu cum să facă și să încerce să le învețe noi trucuri. Ei tind să se bucure cu adevărat.

Samantha: Deci, venind de la cineva care, avem un laborator de ciocolată care va fi trei în iunie și apoi avem un mic de doi ani Beagle Cocker Spaniel Mix, atât de ocupat, foarte ocupați câini. Câini foarte inteligenți, ambele rase de vânătoare, orientate foarte mirositoare și o mulțime de energie în casa noastră. Deci, sunt gelos pentru că nu avem o cameră de zoom aproape de noi.

Liz: Stiu.

Samantha: Dar cum ar fi proprietarii de animale de companie, dacă cineva ascultă și se gândesc la # 8212; Există o cameră de zoom lângă mine? Cum vă găsesc băieți?

Liz: Da, deci dacă merg la site-ul nostru, zoomroom.com, unul dintre primele lucruri pe care le vor vedea este găsirea unei locații, astfel încât ei pot vedea dacă au unul lângă ei. Suntem o franciză în creștere. Avem nouă locații chiar acum, dar căutăm să creștem destul de semnificativ în următorii câțiva ani. Celălalt lucru este că este o franciză. Deci, dacă cineva este ca, Oh, Doamne, chiar mi-am dorit să avem o cameră de zoom. Bine mergeți și deschideți unul. Contactați-mă și lăsați-o . . . Portland în Maine ar fi un loc uimitor pentru noi, sigur. Desigur.

Samantha: Ca și cum ați spune, lunile lungi de iarnă pe care le avem de fapt "# 8230; Sadie, laboratorul nostru de ciocolată, iubește munca nasului. Orice fel de muncă de miros. Și am început cu ascunderea trataților, deoarece este extrem de alimentată și acum am lucrat la uleiuri esențiale și facem asta la domiciliu. Din fericire, trăim în țară și avem o zonă mare pentru ei să folosească în timpul verii, dar ajungem puțin cam nebun în timpul iernii de aici. Așa că întotdeauna caut lucruri de făcut și cu siguranta munca de miros a fost o doamnă pentru noi în timpul iernii. Le-a păstrat de la mestecare prin pereți.

Liz: Da, într-adevăr o face și este suficient de o tulpină a creierului pe care o sfârșesc făcându-i un pic obosit.

Samantha: Da.

Liz: Există multe lucruri pe care le puteți face cu câinele dvs. pentru a le face să fie obosiți care nu implică activitate fizică. Nu am vorbit despre jucăriile de puzzle, dar jucăriile de puzzle, alimentatoarele puzzle sunt busteni de plictiseală fenomenală pentru câini, fie că sunt ierte lungi sau doar o zi ploioasă simplă sau un proprietar cu un prejudiciu și nu pot ieși și nu pot ieși mers pe jos. .sau un câine cu o rănire și nu li se permite să meargă, atât câinele meu cât și eu sunt răniți chiar acum

Samantha: Oh nu.

Liz: El în cele din urmă de pe patul său, dar sunt pe a mea pentru încă câteva săptămâni, așa că a încercat. Nu pot să-l duc, nu poate merge oricum și așa că ne-am bazat foarte mult pe alimentatoarele de puzzle. El își mănâncă mesele de seară din diferite tipuri de puzzle-uri și există un milion de ele pe piața fenomenală și minunată. Le recomandăm pentru toți câinii.

Samantha: Absolut.

Liz: Da, câinii din sălbăticie nu primesc vreodată un castron de mâncare pus în fața lor. Deci, este de fapt o parte din ADN-ul lor instinctiv să-i placă și să scoată pentru mâncare. Majoritatea oamenilor văd acest lucru la câinii lor, afară pentru plimbări și sunt bombardarea de scufundări pentru acel mcdonald "pe trotuar, os de pui sau ceva corect? Îi place să scape, le place să o facă. Astfel încât să le oferim alimentatorilor de puzzle care îi fac să lucreze pentru mâncarea lor nu este crudă sau medie sau ceva de genul asta, este de fapt plăcut pentru asta. Veți vedea câini care fac alimentatoare de puzzle, cozile lor se învârte tot timpul, ei doar o iubesc.

Astfel încât este o altă modalitate excelentă de a face busting plictiseală, dacă nu-ți poți scoate câinele pentru un motiv sau altul, este să investești în unii și nu sunt scumpe, majoritatea, este să investești ceva ca o ciupercă kibble sau o ciupercă magică sau un alimentator verde sau un alimentator distractiv. Acestea sunt toate produsele pe care unele le încetinesc hrănirea câinelui tău și o fac un puzzle, dar câinele tău este staționar întregul timp. Alții de fapt ca nibble kibble necesită ca câinele tău să o roage în jurul peste tot. Deci, ei primesc un pic de plimbare, în timp ce se rostogolesc pe acea jucărie în jur. Așa că am uitat exact, una dintre companiile de acolo, cred că factorii lui Kibble Nibble au spus la un moment dat că, dacă vă iau câinele 30 de minute pentru a mânca dintr-o chifletă care este echivalentă cu un 20 minute de mers pe jos. Nu cred că există o bază științifică pentru asta, dar știu că câinele meu merge în jur și în jurul valorii de la primul nostru etaj al casei noastre pentru cele 20 de minute sau așa că îl duce să mănânce din cuibble nibble, așa că oferă un pic de exerciții fizice, de asemenea.

Samantha: Fantastic. Acest lucru este un punct minunat, folosim alimentatoare de puzzle cu câinii noștri, așa cum am spus aici în Maine, iernile devin lungi, așa că este mare. Aștept cu nerăbdare să verific camera de zoom și să văd cum se extinde. Este interesant că voi căutați să crească, așa că este minunat.

Liz: Da, ne-ar plăcea să fim peste tot. Ne place să fim epicentrul comunității iubitoare de câine pentru fiecare loc pe care suntem situați, facem evenimente sociale și să vă distrați și să creați acel mediu și să creați acel simț al comunității pe care proprietarii de câini îl iubesc.

Samantha: Da, absolut. Oriunde mergem, întâlniți pe cineva care are un câine și vrea să vorbească despre câinele lor și doriți să vorbiți despre câinele dvs. și este cu siguranță o comunitate, este întotdeauna cea mai ușoară înghețare. Asta îmi spun mereu pe toată lumea, că ori de câte ori sunt într-o nouă situație, fie că este vorba de întâlnirea de afaceri sau suntem doar la un restaurant și așezat la bar cu o grămadă de alte persoane pe care nu le don " știu, este cel mai ușor de gheață este doar să vorbească despre câinii tăi, așa că este mare. Îmi place ideea, conceptul de cameră de zoom, este o modalitate excelentă pentru animale de a lega cu proprietarii lor, dar este, de asemenea, o modalitate excelentă pentru proprietari și animale să se întâlnească și să fie sociali și cred că este fantastic Idee, așa că aștept cu nerăbdare să văd că cresc.

Liz: Da, sperăm că vom ajunge la un bangor, la Maine la un moment dat.

Samantha: Da, ar fi atât de minunat. Dacă cineva ascultă și locuiți în această zonă și doriți să intrați într-o franciză, spuneți-mi să știu.

Liz: Da, este scopul nostru, este să avem una peste tot, deoarece câinii îl iubesc, proprietarii iubesc. Este un lucru atât de minunat și minunat de făcut și este atât de bun pentru câini, astfel încât să nu fie șomeri și supraponderali ca atât de mulți câini din țara noastră sunt.

Samantha: Absolut, este o epidemie.

Liz: Este. Este o problemă.

Samantha: Trebuie să-i mulțumesc lui Liz și echipei de cameră Zoom, a fost un minunat interviu. Am învățat multe de la ea și sper că ați făcut și voi. Sper că v-ați bucurat de interviul ei și dacă locuiți lângă o cameră de zoom, verificați dacă afară.

Podcast anterior: Cum de a intra în industria animalelor de companie

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top # 52: cum să fii mai activ cu câinele tău