35 De aventuri de vară pentru proprietarii de câini

Vara este momentul perfect pentru a lua timp de lucru și pentru a merge la o aventură! În timp ce mulți proprietari de câini nu cred că își vor lua câinii să exploreze cu ei, există o mulțime de oportunități prietenoase de câine acolo, deci planificați ceva unic.

Dacă vă gândiți să vă luați FIDO cu dvs., amintiți-vă să alegeți o călătorie care nu va fi prea obositoare pentru ei. Dacă câinele dvs. este mai în vârstă sau are Probleme de mobilitate, O scurtă plimbare pe plajă ar fi o aventură ideală. Dacă câinele dvs. este tânăr și activ, o plimbare sau o aventură de înot poate fi mai mult viteza ei.

Nici măcar nu trebuie să luați timp liber de lucru pentru a merge la câțiva în această vară dacă nu vă puteți permite. Mai jos călătoriile prietenoase câinelui se pot face în weekend sau zile libere în timpul săptămânii. Doar asigurați-vă că ați pregătit câinele dvs. pentru a îndura vara cald și umed vremea, pentru că încălțămintea este un pericol real pentru câini acum.

35 cele mai bune aventuri de vară de a avea cu câini

35 cele mai bune aventuri de vară de a avea cu câini

1. Cap la plajă

Există plaje prietenoase de câine abundă pe tot globul, așa că împachetați o umbrelă de plajă, o pătură de plajă, protecția solară, o mulțime de apă și un frisbee și mergeți cu animalul dvs. de companie. Doar asigurați-vă că nu este prea cald, iar nisipul fierbinte va arde picioarele puilor.

2. Încercați munții pentru aerul mai rece

Dacă nu sunteți un fan al plajei, aerul de munte mai răcoros este o modalitate excelentă de a se răcească. Pregătiți-vă pentru A Călătorie de drumeții cu pooch și urcați acele trasee montane, vizitați cascadele și fluxurile sau faceți o baie în râu cu puiul dvs. de partea dvs.

3. Încercați camping

Nu au fost camping într-o vreme? Împachetați cortul, o pungă de dormit pentru dvs. și câinele dvs., un kit de prim ajutor și un anumit spray de bug și câteva surse de camping și de pe tine mergeți. Camping cu câini poate fi foarte recompensat, dar doar asigurați-vă că campingul pe care îl selectați este prietenos pentru câini!

4. Mergeți la A & # 8220; Dog Day & # 8221; La stadionul dvs. de baseball

Majoritatea echipelor de baseball oferă o "zi de câine", unde fanii pot aduce câinii lor binecuvântați să se bucure de joc! Dacă câinele dvs. se potrivește cu factura și vă bucurați de o bună minge, mergeți, faceți prieteni noi și lăsați-vă câinele să facă și noi prieteni! Pentru mai multe informații și date verificați Gopetfriendly.COM Site.

5. Luați câinele la noua nouă articulație de înghețată

Ați vrut să încercați acea nouă îmbinare de înghețată în oraș? Dacă sunt o locație prietenoasă pentru câini sau au o terasă în aer liber, luați-vă pupa cu dvs. și să le ordonați o mică scoică de vanilie! Este modalitatea perfectă de a se răci în timp ce ieșește și de la aproximativ.

În timp ce înghețata în sine nu ar trebui să facă parte din dieta animalului tău, o servire ocazională nu va face rău și este probabil să sporească experiența de aventură de vară pentru amândoi. Dacă doriți să rămâneți într-o parte foarte sigură, puteți să vă faceți propria dvs câine înghețată și adu-l cu dvs. ori de câte ori călătoriți.

6. Prindeți un screening de film în aer liber

În timp ce există o mulțime de filme și seriale TV Pentru a viziona cu pooch-ul dvs. acasă, nimic nu bate experiența în aer liber. Filmele în aer liber joacă adesea la muzeele de artă sau la locurile locale de adunare și sunt destinația perfectă pentru dvs. și câinele dvs. Apuca o pătură de picnic, câteva gustări, puțină apă rece și țineți puii pe o lesă și sunteți bine să mergeți!

7. Luați câinele la un târg de stradă

Târgurile de stradă sunt peste tot în timpul lunilor de primăvară și de vară. De la artiștii locali care își vândute mărfurile la festivalurile alimentare la piețele în aer liber, obțineți câinele pe o leșie și să vă explorați!

8. Luați A Staycation Într-un hotel prietenos cu câinele

Nu este încântat de ideea de a ieși din oraș, dar au nevoie de o vacanță oricum? Faceți o rezervare într-un local Dog-Friendly Hotel și bucurați-vă de serviciul de cameră și un film cu puii dvs! Stați într-un hotel fantezist cu câinele dvs. este o experiență pe care fiecare proprietar de companie trebuie să încerce cel puțin o dată în viața lor.

9. Ia o călătorie rutieră împreună, oriunde!

Dragostea de a conduce? Luați un cablu de câine testat, centura de siguranță, Scaun de mașină pentru câini sau chiar o cutie pentru puii și încărcați-vă. Rulați ferestrele, bucurați-vă de briza și loviți drumul deschis. Aveți o destinație în minte sau pur și simplu opriți când ajungeți undeva, este doar tu și câinele tău.

10. Du-te la piața agricultorilor

Verificați regulile pieței agricultorului local și dacă câinii sunt permise, ridicați-vă devreme și faceți o plimbare înainte de căldura zilei. Profitați de o mare oportunitate de a obține alimente locale proaspete și pentru a lăsa câinele dvs. să se întâlnească și să salute noi prieteni!

11. Verificați parcurile de stat prietenoase pentru câini

Cele mai multe parcuri de stat sunt prietenoase câinelui și fac o mare ieșire zilnică; Doar asigurați-vă că urmați toate Legile pentru proprietarii de animale de companie. Rămâneți la umbra, împachetați un pachet de drumeții cu multă apă, cumpărați o vestă de răcire pentru câinele dvs. și explorați cât mai multe parcuri de stat după cum puteți! Faceți-i un scop să le loviți pe toți cu câinele în remorcare.

12. Du-te stargazing

Încă găsiți prea cald afară? Așteptați până la apusul soarelui și mergeți să mergeți la Stargazing. Împachetați o pătură, poate un mini picnic, încărcați câinele în mașină și mergeți la cel mai înalt punct din oraș! Câinele dvs. va iubi aerul proaspăt și vă veți bucura de pauza de la tehnologie.

13. Încercați teatrul de film

Dacă filmele în aer liber nu este o opțiune sau nu sunteți sigur de manierele câinelui dvs., atunci încercați să loviți teatrul de film în schimb! Popcorn proaspăt, un film bun, ferestre în jos și un nou mediu face pentru o schimbare plăcută pentru dvs.

14. Du-te cu barca

Au o barcă sau au un prieten care face? Aranjați un weekend pe lac cu câinele dvs., pe care el îl va aprecia cu siguranță. Urmați tot Câine de salarizare de siguranță Sfaturi pentru a evita orice probleme. Este una dintre cele mai unice aventuri de vară pe care proprietarii de animale de companie uită adesea să încerce, în timp ce alții ignoră cerințele de siguranță.

Împachetați vesta de viață a câinelui și mergeți pe apă. Dacă aveți o barcă, asigurați-vă că ați cumpărat sau închiriați a rampă de apă Deci câinele dvs. se poate bucura de experiența și mai mult. Câinele dvs. va iubi libertatea de a înota și pauza de la rasa de șobolan vă va oferi o perspectivă proaspătă asupra vieții.

15. Mănâncă pe terasa unui nou restaurant prietenos pentru câini

Căutați o aventură scurtă pentru a lua cu puii dvs? Check out acest nou restaurant prietenos de câine din oraș! Relaxați-vă pe terasă, bucurați-vă de mâncare bună și poate chiar face câțiva prieteni noi în timp ce sunteți acolo. Odată cu creșterea proprietății animalelor de companie în u.S., Există un nou restaurant prietenos cu animale de companie care se deschide în fiecare lună în majoritatea orașelor mari.

16. Încercați o clasă de yoga de câini

Un nou, dar popular Craze, Clase de câine și proprietar de yoga - altfel cunoscut sub numele de Doga - pornesc la nivel național. Aceasta este oportunitatea perfectă de a ieși din stresul săptămânii de lucru și de a exercita în timp ce se leagă de câinele dvs. și de a culege beneficii pentru sănătate.

17. Închiriați o canoe și loviți râul

Tu și câinele tău iubesc atât să fie în apă? Dacă sunteți în sus pentru canoe, mergeți la un râu local, puneți-vă vestele de viață, închiriați o canoe și explorați apele.

Majoritatea câinilor se bucură de experiența de a fi în jurul apei, asigurați-vă că le asigurați-le cu a vestă de salvare. De asemenea, nu uitați să vă pregătiți bine și să vă conectați cu compania de închiriere înainte de a vă deplasa pentru a vă asigura că acestea permit câinilor în chiriile lor.

18. Verificați o vinărie prietenoasă pentru câini

Aici este ceva ce nu ar lua în considerare: experiența de degustare a vinului cu câinele dvs. Multe vinării sunt prietenoase câinilor și câinii de bun venit cu propriile băuturi răcoritoare pentru câini. Dacă ați vrut întotdeauna să vedeți cum se face vinul sau simțiți ca o schimbare a ritmului, luați câinele dvs. pentru a investiga vinării locale.

19. Du-te cu ciclism cu puii tăi

Când vremea de vară se răcește, încercați să vă luați câinele pentru o aventură de ciclism. Există multe modalități de a face acest lucru, de la încărcare Cărucior de biciclete și biciclete în jurul orașului arătând câinele dvs. atracțiile orașului, pentru a vă plimba câinele într-un Coș de biciclete sau pur și simplu pe a Lesa liberă fără mâini.

Unii proprietari de animale de companie fac acest lucru în jurul cartierului lor, dar făcând acest lucru într-o zi mai specială de aventură de vară va păstra lucrurile mai distractive pentru amândoi. Ca un bonus suplimentar, veți obține și o zi bună de exerciții fizice!

20. Stați într-un pat și mic dejun prietenos pentru câini

Trebuie doar să scăpați de tot? Alegeți un stat care vă iau fantezia, rezervați un weekend într-un pat prietenos pentru câine și mic dejun și tratați câinele la unii la un moment dat. Puteți chiar să cercetați activități locale de câine și faceți o călătorie pentru ca câinele dvs. să vă amintiți.

21. Check out (mai sileter) Concerte în aer liber

Esti un fan de muzica? Uitați-vă la concertele locale de muzică în aer liber, care vă vor permite să vă luați câinele împreună! Aș recomanda evitarea metalelor grele, dar un cvartet din parc sau o bandă live ușoară de ascultare face o după-amiază frumoasă de aer și socializare proaspătă.

22. Du-te un turist

Există multe modalități unice Călătorește cu câinele tău și explora atracțiile locale. Dacă tu (și câinele tău) aveți o constituție puternică, uitați-vă în tururi fantomă locale! Întreabă-te dacă e bine să-ți aduci câinele și apoi să mergi pe străzile bântuite din orașul tău. Aflați despre istoria fantomă în timp ce vă dați suficientă exercițiu suficient pentru a le obosi.

23. Încercați o zi spa prietenoasă pentru câini

Căutând să fie răsfățată și să nu petreceți exercitarea zilei? Verificați spa-urile locale de câine. Multe spa-uri oferă pachete de tratament cu facilități de îmbarcare pentru câini în casă, unele chiar oferă propriile tratamente Doggy Spa. Deci, dacă tu și câinele tău crave relaxare, obțineți acele masaje și pachetele de noroi rezervate.

24. Verificați festivalurile prietenoase câinelui

Multe orașe dețin festivaluri anuale care întâmpină prieteni cu patru picioare. Uitați-vă la site-urile de evenimente locale și vedeți ce orașul dvs. are de oferit. Puteți trece printr-un festival de flori, aflați despre cultura agricolă din orașul dvs., judecăți legumele premiate și multe altele!

25. Vizitați atracțiile rutiere

Dacă sunteți în căutarea unui ceva mai eclectic, apoi încărcați mașina și loviți câteva populare Obiective turistice! Hartă pe traseul dvs. pentru a lovi cât mai multe atracții rutiere prietenoase câinelui, după cum puteți și nu uitați să faceți o schimbare cu puiul dvs. la fiecare.

26. Check out un muzeu de artă prietenos pentru câini

Nevoie de puțin mai multă sofisticare? Aflați dacă muzeul dvs. de artă locală sau galeria de artă este prietenoasă câinilor. Aceasta este atmosfera perfectă pentru un câine care preferă viața liniștită și o șansă de a aprecia artiștii locali.

Fido dvs. nu poate aprecia acea pictură sau sculptură celebre, dar se va bucura de explorarea noii locații într-o clădire răcită cu AC, departe de căldura de vară.

27. Du-te la expoziția de companie împreună

În funcție de capacitatea câinelui dvs. de a vă întâlni cu alte animale, o expoziție de companie poate fi o mare aventură cu câinele dvs. lângă dvs. și majoritatea orașelor le au. De exemplu, sunt în Austin și avem Austin Pet Expo. Cel mai cunoscut este Global Pet Expo.

La aceste expuneri, verificați produsele noi de companie la Centrul local de convenții și aflați despre noi animale de companie în cabine de expoziție educaționale, întâlniți alți proprietari de câini și animale de companie.

28. Încurajați un câine pentru o salvare locală

Tu și câinele dvs. ați vrut întotdeauna o altă față blană în imagine, dar nu vă puteți permite? A oferi sa încurajați un câine Pentru salvarea locală și petreceți vara bucurându-vă de timpul familiei, îmbunătățind viața unui câine fără adăpost. Învățați-i trucuri, practicați ascultarea și știți că tu și câinele tău faceți o diferență!

29. Du-te tubul

Doriți să încercați o activitate mai relaxantă pe apă? Verificați activitățile de tuburi la râul dvs. local. Nu toate companiile de tubulare permit câinii în chiriile lor, așa că asigurați-vă că ați sunat înainte. Pe măsură ce mai mulți proprietari de animale de companie doresc să încerce acest lucru cu caninele lor, companiile devin din ce în ce mai acceptate de a permite câinilor.

30. A lovit toate bruții de câini locali

Ceva de mâncare la inimă? Face un câine-foodie din câinele tău! Încărcați mașina și loviți câinele local să trateze brutării în oraș. Fixați o mulțime de fotografii și dați câinelui dvs. șansa de a încerca noi tratamente de la fiecare!

31. Deveniți fotograful câinelui tău

Aruncați niște recuzită în trunchiul mașinii, apucați camera foto și încărcați câinele - este timpul pentru un Photoshoot! Petreceți ziua de urmărire a punctelor foto pitorești și faceți mari amintiri pentru a vă aminti când faceți fotografii ale câinelui dvs.

Există multe modalități de a vă asigura Luați poze epice din fido și mai multe instrumente pentru a face acest lucru bine. Fotografii minunate de câini au nevoie de timp și o configurare adecvată, iar dacă este ceea ce intenționați să faceți, obțineți câteva sfaturi de la profesioniști și vedeți acest lucru Ghidul fotografiei pentru câini despre cum să luați fotografii uimitoare ale pooch-ului dvs.

32. Verificați ora dvs. locală de yappy

Breweries și restaurante deopotrivă începe să ofere "o oră yappy". O perioadă de zi când patronii pot veni cu câinele lor, bucurați-vă de o băutură răcoritoare și socializați cu alți oameni de câini. Uită-te la instituțiile dvs. locale pentru a vedea dacă au vreun eveniment viitoare pentru dvs. și puilor tăi!

33. Încercați o nouă activitate centrată pe câini

Indiferent dacă câinele dvs. iubește să înoate sau se bucură de un bun curs de obstacole, verificați activitățile centrate pe câine pe care le puteți participa împreună. Puteți alege Dog Dog Dun, antrenament de agilitate, Ascultate avansată și multe altele - alegerile sunt nesfârșite.

34. Vizitați un sanctuar sălbatic

Dacă aveți un pui bine comportat care iubește să exploreze lucruri noi, să găsească un sanctuar sălbatic prietenos pentru câini în oraș! Ambii veți obține o mulțime de exerciții fizice, veți sprijini eforturile locale de reabilitare a faunei sălbatice, iar câinele dvs. va vedea lucruri pe care nu le-au văzut niciodată înainte!

35. Check out piețele locale și non-locale de purici!

Piețele locale de purici sunt un loc minunat pentru a cerceta pietre ascunse și sunt aproape întotdeauna pentru câini! Check out piețele locale de purici și dacă sunt prietenos câine, mergeți spre o vânătoare de comori antice. Nu știți niciodată ce veți găsi și veți obține o mulțime de exerciții fizice

Citiți următorul: 18 aventuri de primăvară târzie de a avea cu câinele dvs

Doriți să împărtășiți acest lucru?

35 de aventuri de vară rece și unice de a avea cu câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 35 De aventuri de vară pentru proprietarii de câini